Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Ειλικρινά έχω απογοητευτεί !!!!

Κάθε μέρα μπαίνω σε διάφορα site και blog και διαβάζω για τον Πανιώνιο μας!
Δυστυχώς έχω απογοητευτεί πάρα πολύ!
Διοίκηση δεν υπάρχει, γενική συνέλευση δεν έγινε!
Παίχτες κάνουν πρόσφυγες, ο lolo ήρθε αλλά δεν θέλει να μεινει, μεταγραφές δεν κάνουμε γιατί δεν υπάρχουν λεφτά - δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος. Μόνο ο Βεντούρης με τον Λεμονή να κανονίζουν να περνούν παίχτες δανεικούς από τον σκατόγαυρο! Φτάνει πια ρε!!!!!
Για το αγωνιστικό κομμάτι τι να πω; Οι πενταρες ξεκίνησαν νωρίς! Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε;
Ας δραστηριοποιηθούμε και εμείς επιτέλους και να κάνουμε κάτι! Ακόμα ο Βεντούρης και ο Τσολακάκης έιναι στον Πανιώνιο! Έλεος! Ειμουν παιδί και γερασα! Πανιωνίου ο καιρός περνάει!

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Πανιώνιοι ο Πανιώνιος βουλιάζει!!!!



Πανιώνιοι απανταχού ήρθε η ώρα επιτέλους να ξυπνήσουμε να δραστηριοποιηθούμε. Ακούω συνέχεια διάφορα για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ μας. Ανακοινώσεις,παραιτήσεις,αναβολές στην γενική συνέλευση,Κύπριοι επενδυτές φαντάσματα,ανακοίνωση κοινή Τσακίρη-Λιανού,ανακοίνωση των Κύπριων επενδυτών για δήθεν τσάμπα μάγκες,παραιτήσεις των μελών ΔΣ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και άλλα τέτοια που κουράζουν προσωπικά εμένα και όλα αυτά κάνουν κακό στον ΠΑΝΙΏΝΙΟ μας. Ας αφήσουμε όλοι τα προσωπικά μας και τα στρατόπεδα και τις προσωπολατρίες. Δεν περισσεύει κανένας χρειαζόμαστε όλοι! Ξεκολλάτε από τσακιρικούς,μπεϊκους,σιοτροπικούς,τσολακακηκούς,βεντουρικούς και ότι άλλο είστε!

ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ !!!!!!
Αλήθεια κύριοι του ΔΣ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ αύριο θα γίνει η γενική συνέλευση? Αν ναι τότε όλοι μας θα πρέπει να είμαστε εκεί!!! Τον νου σας ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανήκει στον κόσμο του. Κύριε Λιανέ και κύριε Τσακίρη εφόσον είσαστε ΠΑΝΙΏΝΙΟΙ θα πρέπει να είστε και εσείς αύριο στην γενική συνέλευση και χωρίς εκπρόσωπο πχ Ζερβακάκο!{αν γίνει φυσικά η συνέλευση) τώρα αν θέλει να είναι παρών και ο Ζερβακάκος ας έιναι!!! Για τα διαρκείας τις τιμές και τις απίθανες μεταγραφές υπόλοιπα κιντή θα τα αναλύσω σε άλλη ανάρτηση! Φίλοι Πανιωνιοι η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο! Που θα φτάσουμε; Οι παίχτες δεν έρχονται για προπόνηση, ο Μπάλαμπαν με τον Λεμονή μανόυριασαν, σκηνές απέιρου κάλους!!!!!