Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ήττα με απόδοση 0 σε όλα !!!!! Ξύπνα κύριε Λεμονή!



Κύριε Λεμονή ξυπνήστε. Δικαιολόγησε τα λεφτά που παίρνεις! Έλεος. Η ομάδα έπεσε αμαχητί! Στις δηλώσεις σας ήσασταν σαν να μην έγινε τίποτα και είπατε ότι κοιτάμε τον αγώνα με τον ατρόμητο λες και αυτό ήταν αόρατο το παιχνίδι. Παίξτε μπάλα και χάσετε, όχι έτσι όμως!Με την ανύπαρκτη άεκ παίξαμε συντηρητικά και φοβισμένα, σήμερα με τον γαύρο κατέβασε την ομάδα με επιθετικό στιλ, τι να πω εγώ? Ο κόσμος τι φταίει? Μοναδικοί η φωνή και ο παλμός από τους Πάνθηρες! Μπράβο μάγκες! Συνεχίστε! Δεν θυμάμαι πότε νικήσαμε εντός έδρας τελευταία! Κύριοι στην διοίκηση δεν ξεκινάτε τα πρόστιμα? Αυτό που είδα τουλάχιστον εγώ σήμερα δεν ήταν ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ! Ήταν ένα συνονθύλευμα απλά! Άθλιοι! Και την πληρώνει συνέχεια ο Γουνδουλάκης που ακούει τα χειρότερα από την εξέδρα, ο Κουμορτζί και ο Ριέρα που σερνόντουσαν περνάνε στο ντούκου! Ο μοναδικός που πάλευε και ξεχώριζε ήταν ο Κούτσι! Ή άμυνα μας ήταν χάλια,το κέντρο το ίδιο,ο Ελευθερόπουλος στο δεύτερο γκολ ίσως και να μπορούσε να το πιάσει. Πραγματικά μπράβο στον Τζιμπούρ, παρόλο που έβαλε δύο γκολ( δεν πανηγύρισε κανένα) το γήπεδο όταν έγινε αλλαγή τον χειροκρότησε και εκείνος το ανταπέδωσε και μάλιστα στις δηλώσεις του είπε ότι την ώρα που έγινε αλλαγή και τον χειροκρότησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ήταν η καλύτερη στιγμή του στην Ελλάδα!
 Ας το βλέπουν κάτι δικά μας παιδιά αυτό που πήγαν σε άλλες ομάδες και πανηγυρίζουν κιόλας!

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ - γαύρος και link για τον αγώνα απο εδώ

Η αποστολή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για τον δύσκολο αγώνα με τον γαύρο είναι :
 Ελευθερόπουλος, Σιδεράκης, Σιόβας, Κβιρκβέλια, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Ρόκας, Αυλωνίτης, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης, Κούρντι, Ριέρα, Εστογιανόφ, Κούτσι, Σκέμπρι, Κούρος.Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γιόνσον, Μιλοβάνοβιτς και ο τιμωρημένος Ομο. 

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ με την νίκη! Όλοι παρών! Με φωνή παλμό και θα νικήσουμε!
http://www.sportlemon.tv/v-2/10/198/v-319912.html

Μεγάλη νίκη του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ στο πόλο για το EuroCup στο ΟΑΚΑ με τον παναθηναίκο / ήττα στο μπάσκετ από τον κολοσσό

Πολλά μπράβο στα παλικάρια μας και στον προπονητή του πόλο που κόντρα στον κόσμο που ήταν αρκετός και στα προγνωστικά έδειξαν σε όλους το πόσο μεγάλος είναι ο  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και πήραν την νίκη με 6-8 επί του παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για την φάση των 16 του EuroCup. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτό και στα επόμενα παιχνίδια και ο κόσμος να σταθεί δίπλα στην ομάδα ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Αντίθετα με το πόλο δεν τα κατάφερε η ομάδα μας στο μπάσκετ και έχασε στην Ρόδο από τον  κολοσσό με 72-67. Οι παίχτες μας δεν μπήκαν καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να κυνηγάμε το σκορ και τον χρόνο.Μοναδικός παίχτης που ξεχώρισε ήταν ο Γίανκοβιτς. Ας ελπίσουμε ότι στην συνέχεια θα δείξουμε μεγαλύτερη προσοχή και πειθαρχία. Εμείς σαν ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ θα είμαστε δίπλα στην ομάδα και θα την βοηθάμε όπως εμείς μόνο ξέρουμε!

Μεγάλη νίκη πραγματοποίησαν οι κοριτσάρες μας στο βόλεϊ επί του πανελλήνιου με 3-0 σετ.
Μπράβο κοριτσάρες μας!

Συγχαρητήρια στους Πάνθηρες για την 11 εθελοντική αιμοδοσία!

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ γαύρο! ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΟΛΟΙ ΠΑΡΩΝ!

Η ΠΑΕ Πανιώνιος αρνήθηκε τελικά το αίτημα του Ολυμπιακού για την χορήγηση 1.200 εισιτηρίων για τον μεταξύ τους αγώνα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης την Κυριακή.
Ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης επέλεξε να πει... όχι στο αίτημα που έκανε η ομάδα του Ολυμπιακού για να πάρει εισιτήρια για την αναμέτρηση των δύο ομάδων την Κυριακή. Οι Πειραιώτες είχαν ζητήσει 1.200 εισιτήρια για το εν λόγω ματς, όμως ο Πανιώνιος είναι αρνητικός σε κάτι τέτοιο.
Από την ομάδα του Τάκη Λεμονή υπογραμμίστηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν ζήτησε ως όφειλε εισιτήρια στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενώ από την άλλη δεν προτίθεται να δώσει εισιτήρια στον Πανιώνιο για το ματς του Β' γύρου. Έτσι δεν θα υπάρξει μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού.

Και πάρα πολλή καλά έκανε έφόσον η ΠΑΕ Μαρινάκης αρνήθηκε να δώσει το ανάλογό μερίδιο εισιτηρίων στον επαναληπτικό αγώνα.


11η Εθελοντική Αιμοδοσία
Σάββατο 22 Οκτωβρίου από τις 10:30 - 14:00 στα γραφεία του συνδέσμου.
Όσοι μπορούν καλό θα είναι να δώσουν!

Διαχειρίσιμο το έλλειμμα της ΠΑΕ αλλά και άγνωστο προς τον κόσμο!

Και τώρα στα δικά μας.

Ανακοίνωση έβγαλε η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στην οποία αναφέρει ότι το έλλειμμα είναι διαχειρίσιμο αλλά δεν μας αναφέρει για τι ποσό μιλάμε.
Η κοροϊδία της σε όλο του το μεγαλείο.
 Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ και τα συμπεράσματα δικά σας.

Η ανακοίνωση:

Ο λογιστικός έλεγχος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ολοκληρώθηκε και σε λιγότερο από ένα μήνα από την ανάληψη της διοίκησης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ, ο οποίος ως γνωστόν κατέχει το 77% των μετοχών της ΠΑΕ, υπάρχει πλέον μία σαφέστατη εικόνα για τα οικονομικά δεδομένα.

Τα αποτελέσματα φανερώνουν ένα σημαντικό έλλειμμα, το οποίο όμως σε κάθε περίπτωση και με τους κατάλληλους χειρισμούς ΕΙΝΑΙ διαχειρίσιμο. Τελεία και παύλα.

Προς αυτή την κατεύθυνση πλέον κινούμε θα, επανδρώνοντας σταδιακά την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, με άτομα που μπορούν να εξασφαλίσουν το αύριο και δεν θα διακινδυνεύσουν το σήμερα.

Βασίλης Τσάβαλος
Πρόεδρος ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ



Δηλαδή μιλάμε γενικά και αόριστα!
Βγείτε και πείτε στον κόσμο πόσο είναι το άνοιγμα να ξέρει και ο απλός αθώος κόσμος τι του γίνεται!
Μέσα σε όλα αυτά η ομάδα προετοιμάζετε για τον πολλή δύσκολο εντός έδρας αγώνα με τον ολυμπιακό.
Για το ότι ο κόσμος πρέπει να δώσει βροντερό παρών και οργανωτικά θα αναφερθούν σε άλλη ανάρτηση μέσα στο ΣΚ.

Συμφωνώ με τον κ.Τσολακάκη και με την ανακοίνωσή του προς τον κ. Τσάβαλο για την μη αύξηση των ομάδων από 16 σε 18, παρακάτω αναλυτικά η ανακοίνωση :

«ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΑΒΑΛΟ
ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.
ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.

Αγαπητέ Πρόεδρε, Αγαπητοί Κύριοι,
Επειδή δεν πραγματοποιήθηκε το συμφωνηθέν ραντεβού της Τρίτης με τον Πρόεδρο Βασίλη Τσάβαλο και κυρίως επειδή δεν αναγγέλθηκε η Συνέλευση της Δευτέρας, όπως μου υποσχέθηκε ο Πρόεδρος, είμαι υποχρεωμένος να σας απευθύνω την παρούσα επιστολή.

Κατ’ αρχήν διαμαρτύρομαι εντονότατα, επειδή οι εκπρόσωποί μας της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ για την παραμονή της στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Η προαναφερόμενη παρανομία των εκπροσώπων μας συνίσταται στο γεγονός πως ο ΚΑΠ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αλλάξει μετά την έναρξη του Πρωταθλήματος και κυρίως επειδή ο Αθλητικός Νόμος ξεκάθαρα καθορίζει πως τυχόν αύξηση των ομάδων από 16 σε 18 εφόσον ψηφισθεί φέτος ισχύει για την επόμενη σεζόν.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω στην Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκας της Παρασκευής προτείνω αυτή τη φορά οι εκπρόσωποί μας να υπερασπιστούν την Νομιμότητα του Πρωταθλήματος, στην δε χειρότερη περίπτωση να αποτρέψουν τη μείωση των εσόδων μας από την αύξηση των ομάδων από 16 σε 18 (έσοδα τηλεοπτικά, έσοδα χορηγίας του ΟΠΑΠ).

Δηλαδή αν ανέλθουν 4 ομάδες αυτές να μοιρασθούν τα 2/16 των προαναφερομένων χορηγιών και όχι τα 4/18.

Με την ευκαιρία σας γνωρίζω πως εμμένω στην παραίτησή μου την οποία θα μπορούσα να ανακαλέσω μόνο:

- Εφόσον μου το ζητούσε η Γενική Συνέλευση του Πανιωνίου.
- Εφόσον ο Πρόεδρος Βασίλης Τσάβαλος θελήσει να μετάσχει στη Διοίκηση της ΠΑΕ ως εκπρόσωπος!!! του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.

Τελειώνοντας επιθυμώ να διατυπώσω την άποψη πως έχετε την ηθική υποχρέωση!!! να δώσετε στην δημοσιότητα την έκθεση έλεγχου για λογαριασμό σας οι Ορκωτοί Λογιστές σας.

Φιλικότατα
Ν. Σμύρνη 20/10/2011
Κων/νος Τσολακάκης

Υ.Γ. Η παρούσα θα δοθεί στην Δημοσιότητα».

Άντε να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστεί ο Πηλαδάκης για να ανεβάσει την λάρισα. Έλεος πια!
Πηλαδάκη γελάει το πανελλήνιο μαζί σου.



ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ!

Σαν Έλληνας δεν μπορώ να μην αναφερθώ στον άδικο χαμό ενός συνανθρώπου μας(ανεξαρτήτως με το τι κόμματος ήταν). Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στα παιδιά του. Ο άνθρωπος απλά πήγε να διαδηλώσει και να εκφράσει την άρνηση του και την αγανάκτηση του για το νέο έκτρωμα που περάσανε με το πολυνομοσχέδιο τους και τελικά το πλήρωσε με την ίδια του την ζωή.ΚΡΙΜΑ!

Συγνώμη που δεν ξεκίνησα με ΠΑΝΙΩΝΙΟ αλλά δεν μπορούσα να το κάνω.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - χίος 9-9 και Ανακοίνωση ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ΠΑΕ

Το παλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε,Δεν πειράζει μάγκες με πείσμα και επιμονή θα τα καταφέρουμε, στήριξη από τον κόσμο και όλοι ενωμένοι! Λίγο θέλαμε και θα φεύγαμε νικητές!Μπράβο στον κόσμο για την ώθηση!

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-2, 2-2, 3-2
Α΄οκτάλεπτο:
Στο 5:20 Μιράλης 0-1
Στο 4:07 Παπαδόγκωνας 1-1
Στο 3:35 Παπαδόγκωνας 2-1
Στο 2:58 Θεοδωρόπουλος(π)  2-2
Στο 1:45 Κανδιόγλου 2-3

Β΄οκτάλεπτο
Στο 5:57 Μιμίδης 3-3
Στο 5:17 Κουκής Λ. 4-3
Στο 2:37 Θεοδωρόπουλος 4-4
Στο 1:56 Ντόσκας 4-5

Γ΄οκτάλεπτο
Στο 6:46 Παπαδόγκωνας 5-5
Στο 6:03 Βλοντάκης 5-6
Στο 5:34 Μιμίδης 6-6
Στο 4:34 Ντόσκας 6-7
Δ΄οκτάλεπτο
Στο 7:36 Μιτελούδης 7-7
Στο 5:24 Παπαδόγκωνας 8-7
Στο 3:32 Cotterill 9-7
Στο 3:07 Ντόσκας 9-8
Στο 1:05 Ντόσκας 9-9
Πανιώνιος(Σελετόπουλος): Παπαδόγκωνας 4, Μιμίδης 2, Κουκής Λ. 1, Μιτελούδης 1,
Cotterill 1


Ανακοίνωση ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ΠΑΕ για πρωταθλήματα Υποδομών



Με αφορμή την σημερινή συνεδρίαση της Super League, στην ημερήσια διάταξης της οποίας υπάρχει πρόταση της προηγούμενης διοίκησης της Πανιώνιος ΠΑΕ για κατάργηση των πρωταθλημάτων των ομάδων U17 και U20, θα θέλαμε να σημειώσουμε τα εξής:

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ θέτει σε πρώτη προτεραιότητα την ανάπτυξη των αγωνιστικών υποδομών και πιστεύει ότι μόνο η αναβάθμιση -θεσμικά και αγωνιστικά- των πρωταθλημάτων των Νέων μπορεί να δώσει μια ελπίδα στις ζοφερές συνθήκες του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Επιπλέον εκτιμά ότι οι νέοι κανόνες Αδειοδότησης της UEFA κινούνται στη σωστή κατεύθυνση για την 'επανεκκίνηση' του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και η ανάπτυξη των Υποδομών θα είναι εκ των ουκ άνευ. Η επόμενη μέρα για τις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες εταιρίες θα είναι απαιτητική, για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και επιθυμούν να εργαστούν για την βελτίωση του.

Για τους λόγους αυτούς αποστείλαμε επιστολή στη Super League με την οποία ζητάμε να αποσυρθεί η πρόταση αυτή και ανοίγουμε τη συζήτηση για την αναβάθμιση των Πρωταθλημάτων U17 και U20, πιστεύοντας ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου έχει υγιείς δυνάμεις με τις οποίες μπορούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον.

Αλήθεια εκεί στην διοίκηση είστε σοβαροί?
Στο συμβόλαιο του Ελευθερόπουλου τι όρος είναι αυτός? Που θα βρίσκουμε να του τα δίνουμε?
Θα παρακαλάμε να βάλουμε 2 γκολ και να φάμε ένα για να μην χρεωθούμε? Έλεος!

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Πανιωνάρα -χίος αγώνας water polo ώρα έναρξης 18:00

Επειδή για μένα ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι ένας και ενιαίος παντού  και για όλα τα αθλήματα, και επειδή  σχεδόν όλοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ,για μένα δεν σημαίνει ότι είμαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μόνο για αυτά τα δυο αθλήματα!
Οπότε φίλοι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ οργανωμένοι και μη, Πάνθηρες, Ίωνες, Λέσχη φίλων ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Λέσχη φίλων ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Αττικής και γενικά όλοι μας σήμερα θα πρέπει να δώσουμε παρών δυναμικό στο δύσκολο αγώνα πόλο που δίνει ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ μας με την ομάδα της χίου που φέτος έχουν ενισχυθεί πολλή.Η ομάδα μας είναι διαφορετική με πέρσι και τα νεαρά ταλαντούχα παιδιά που έχει θέλουν την στήριξή μας! Δεν έχουμε την πολυτέλεια παιχτών με εμπειρία όπως άλλες χρονιές οπότε εμείς θα πρέπει να τους ωθούμαι στις νίκες!
Δεν περισσεύει κανένας αδέρφια!
Όλοι παρών στο κολυμβητήριο στην Αρτάκης να πάρουμε την νίκη!

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

γιάννενα-ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ 0-0

Η ομάδα μας ήρθε ισοπαλία σε ένα αγώνα τον οποίο  με βάση το όνομα και την ιστορία θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει,επειδή όμως οι νίκες δεν έρχονται με τις φανέλες όσο βαριές και αν είναι και για να πάρεις την νίκη πρέπει να παίξεις μπάλα.Αλλά ας μην είμαι τόσο αυστηρός, απλά για να φεύγαμε με το διπλό θα έπρεπε να ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί, πιο μαχητές και να μην πουλούσαμε τόσο εύκολα την μπάλα,
Οι παίχτες μας δεν βρισκόντουσαν εύκολα (φανερή η απουσία του Λόλο) με αποτέλεσμα να είναι συνεχώς σε σύγχυση και σε εκνευρισμό και με αυτό τον τρόπο γέμισαν με πολλές κίτρινες κάρτες άσκοπες και για δια μαρτυρίες πολλές που είναι μεγάλο λάθος και την αποβολή με κόκκινη του Όμο (πάλι λάθος του Όμο αν και σωστή η κάρτα του διαιτητή αλλά θα έπρεπε να είχε κιτρινίσει και τον παίχτη των ιωαννινων)λίγο πριν την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου.
Μετά την αποβολή του Όμο το παιχνίδι άλλαξε αμυνόμασταν καλύτερα και έτσι καταλήξαμε στο ισόπαλο αποτέλεσμα(αν και ήμασταν άτυχοι με την ευκαιρία του Σιόβα στο 87 και θα μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη αν και την έκανε καλά την απέκρουσε ο τερματοφύλακας των ιωαννίνων).

Δεν πειράζει προχωράμε για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι μας με τον γαύρο.

Καλή επιστροφή στα αδέρφια μας τους πάνθηρες και όσους πήγαν στα γιάννενα και πολλά συγχαρητήρια και μπράβο τους για την πολλή καλή παρουσία!!!Αψήφισαν κρύο και χρήματα και ήταν παρών!

Πάμε γερά ΙΣΤΟΡΙΚΕ για το διπλό στα παγούρια! Και εδώ το link για τον αγώνα από το ίντερνετ!

4 ώρες απομένουν για την αναμέτρηση της ΠΑΝΙΩΝΑΡΑΣ με τον πας Γιάννενα.

Καλή μας επιτυχία, με το καλό να γυρίσουμε με το διπλό.

Παίξτε και για τον Λόλο!

Παίξτε για τους Πάνθηρες που ταξιδεύουν αυτή την ώρα για να είναι δίπλα σας αψηφώντας χιλιόμετρα, κρύο ,δουλειές για να σας υποστηρίξουν,

 Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο που ταξιδεύει για Γιάννενα κουράγιο,μπράβο αδέρφια.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Ελευθερόπουλος, Σιδεράκης, Παναγόπουλος, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κβιρκβέλια, Όμο, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Ριέρα, Κούτσι, Κολοβός, Πετκάκης, Ρόκας, Αυλωνίτης, Σκέμπρι, Αναστασόπουλος.
Καλή μας επιτυχία λοιπόν!!

Και για όσους δεν έχουν NOVA ένα link για να δουν τον αγώνα στον υπολογιστή.
http://www.sportlemon.tv/v-2/10/168/v-316931.html

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Με κόσμο ο Ιστορικός στα Γιάννινα!!!!

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως εξασφάλισε για τις ανάγκες των οπαδών της 300 εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται 15 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα (Κυριακή 16 Οκτωβρίου, 16:00) έξω από την Θύρα 7 του Εθνικού σταδίου Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες".

Ανάλογος αριθμός εισιτηρίων θα δοθεί και στον ΠΑΣ Γιάννινα για τις ανάγκες των οπαδών του στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου.

Ας αφήσουμε για λίγο τα διοικητικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα μας και ας δώσουμε το παρών όσοι πιο πολλοί μπορούμε και ας στηρίξουμε την ομάδα.

Πάνθηρες, Ίωνες, Λέσχη φίλων Πανιωνίου, Λέσχη φίλων Πανιωνίου Αθηνών,αλλά και απλοί Πανιώνιοι μη οργανωμενοι  ας δώσουν το παρών να τα εξαντλήσουμε τα εισιτήρια όλα.

Και από εβδομάδα βλέπουμε....

Καλη επιτυχια στον ΙΣΤΟΡΙΚΌ μας!!!!!!!!!!

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Τελικά που οδεύουν τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ μας?

Ειλικρινά επειδή απέχω λόγο εργασίας από τα κοινά του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και είμαι παρόν μόνο στους αγώνες, δεν ξέρω κανένα νέο για την ομάδα μας στο ποδοσφαιρο. Η ¨νέα διοίκηση¨ στην ουσία είναι η ίδια με 3 ή 4 προσθήκες, τι θα αλλάξει δηλαδή? Ας βρεθεί κάποιος να μου απαντήσει σας παρακαλώ γιατί ειλικρινά δεν βλέπω φως στο τούνελ πουθενά και η ομάδα είναι αυτή που πληγώνεται και μαζί και ο απλός κόσμος της που τόσα έχει περάσει. Τώρα στην νέα διοίκηση (δεν  με ενδιαφέρουν τα νέα και παλία πρόσωπα από που προέρχονται) αλλά με ενδιαφέρει να κάνουν κάτι να αλλάξει η εικόνα η χάλια η διοικητική, και όσο αφορά τις παλιές διοικήσεις ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους και η διοίκηση Τσακίρη με τα μεγάλα συμβόλαια και η διοίκηση Βεντούρη!!!!
Για το μπασκετάκι η ομάδα αν και ξανάαποκλειστηκε στο κύπελλο παρόλα αυτά θα είναι καλή και θα τερματίσουμε πιστεύω σε ψηλές θέσεις γιατί ο Λιανός έκανε καλές μεταγραφές, τώρα για το πόλο αν και δεν με τράβηξε ποτέ μου, απλά έδινα το παρών γιατί σαν ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ήταν καθήκον μου πιστεύω ότι θα τερματίσει όπως και φέτος παρόλο που έφυγαν πάρα πολλοί παίχτες, αλλά είπαμε το άθλημα αυτό δεν ελκύει τον κόσμο!! Τα περισσότερα νέα τα μαθαίνω από τα sait και τα ΠΑΝΙΩΝΙΑ blog.
Αλήθεια τελικά η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος μας,έδωσαν οικονομικά στοιχεία στους άραβες? Τι έχει γίνει τελικά? Αφού υπάρχουν οι άνθρωποι γιατί δεν προχωράμε? Εμείς δεν τους έχουμε ανάγκη? Αυτοί θα μας παρακαλάνε? Έτσι νομίζετε? Η εσείς λέτε ότι δεν υπάρχουν? Απαντήστε μου σας παρακαλώ. Με την couvra ltd κρυβόντουσαν πολλά λένε, ας βγει κάποιος με αρχ..ια να μας πει τι έγινε τελικά!!!!! Αυτά τα ολίγα, περιμένω απαντήσεις....!!!!

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ!!!!!!!!!!!

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΟΥ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΔΙΚΕΦΑΛΛΗ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ ΤΗΝ!ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΑΥΤΗ!ΚΕΡΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ!

ΟΛΟΙ ΠΑΡΩΝ!ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΛΑΣΗ!

ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΝΑΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ?