Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Κλειστό λόγο γάμου!

Παιδια συγνώμη! Θα επανέλθω αρχές 2012!το μπλοκ εδώ και 25 μέρες σχεδόν δεν ανανεώνεται γιατί τρέχω! Σας ευχαριστώ για την κατανοήσει! Ο γάμος πάντως θα έιναι σίγουρα Πανιωνιος σε όλα του! Και εύχομαι σε όλους καλα Χριστούγεννα καλή χρόνια με υγεία και πανιωνιες επιτυχίες!

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

λιβαδειά-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-0, ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ-ίκαρος 78-64 καλά που υπάρχει και το μπάσκετ.



Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ξαναβρήκε το χλωμό του πρόσωπο (μετά από την παύση που είχε με τον άρη). Ήταν σε όλα 0 οπότε δίκαια και τυχερά θα έλεγα πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι παίχτες δεν έδειξαν απολύτως τίποτα φαινόντουσαν αδιάφοροι και άψυχοι! Κατοχή δεν είχαμε ούτε κίνηση και όλες οι μπαλιές είχαν λάθος αποδέκτη.Το κέντρο μας ήταν προβληματικό και δεν είχαν καθόλου σωστές επιλογές. Για την αποβολή του Ριέρα δεν ξέρω,μου φαίνεται πάρα πολλή περίεργη!!(Επόμενος αγώνας μέσα με πάο).Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και ειδικότερα στους πάνθηρες που πήγαν στην λιβαδειά αν και η ομάδα δεν τους έκανε το χατήρι να νικήσει.
Συνθέσεις ομάδων
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Κοιλιάρας (65' Γκρμπιτς), Μελισσάς, Ζουρούδης, Βασιλείου (87' Μαχαίρας), Ζησόπουλος (77' Βιάνα), Φαβάλι, Λισγάρας, Κόρμπος.
Πανιώνιος: Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Γιόνσον (24' λ.τ. Πετκάκης), Ριέρα, Κούτσι, Κουμορτζί, Κολοβός (55' Αναστασόπουλος), Σάμαρης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Σκέμπρι (70' Γουνδουλάκης).

Καλά που έχουμε το μπασκετάκι μας και μας δίνει καμιά χαρά γιατί αν περιμέναμε από την μπάλα άστα να πάνε!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ που νίκησες και έκανες το καθήκον σου και παρέμεινες ψηλά στην βαθμολογία εκεί που μας αρμόζει! Το κλειστό μπορεί πάλι κακός να μην γέμισε αλλά όσοι ήμασταν εκεί προσπαθήσαμε να το κάνουμε έδρα και έγινε έδρα! Η ομάδα δείχνει να είναι πολλή δυνατή και ο Μπαρτζώκας επιτέλους να πιάνουν τόπο οι κόποι του!
Τα δεκάλεπτα: 23-22, 43-36, 63-50, 78-64
Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 12 (2/4τρίπ., 2ασ.), Κιζ 12 (4/5τρίπ., 5ασ., 3λ.), Αθανασούλας 6 (2/3τρίπ., 2ασ.), Στέφεσον 19 (9/12δίπ., 1/5β., 11ρ., 3ασ., 2κοψ.), Ντίμπλερ 13 (1/1τρίπ., 2ασ., 3λ.), Γιάνκοβιτς 2 (0/1τρίπ., 6ρ., 2λ.), Ιωάννου 3 (1/1τρίπ.), Σαρικόπουλος, Νάντζφεϊ 6 (2/3τρίπ.), Παραγυιός 3, Μπάρλος 2 (7ρ.)

λεβαδειακός-ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ και ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ-ίκαρος


Δύσκολος ο αγώνας στην Λιβαδειά αλλά μπορούμε να φύγουμε νικητές, η ψυχολογία των παιχτών είναι ανεβασμένοι από το προηγούμενο νικηφόρο αγώνα με τον άρη και ο Μάντζιος με το επιτελείο του βοήθησαν πολλή σε αυτό. Ο αγώνας ξεκινάει στις 17:15 και όσοι μπορούν καλό θα είναι πάνε να βοηθήσουν και να συμπαρασταθούν στην ομάδα. Τα οικονομικά προβλήματα θα τα αφήσει πίσω η ομάδα και θα τα δώσει όλα για την νίκη, Ο Ελευθερόπουλος είναι αμφίβολος και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή
Καλή επιτυχία ΙΣΤΟΡΙΚΕ!
Η αποστολή του Πανιωνίου για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είναι οι: Σάμαρης, Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Γουνδουλάκης, Κούρντι, Αναστασόπουλος, Αυλωνίτης, Σιδεράκης, Μιλοβάνοβιτς, Κολοβός, Πετκάκης, Ανέστης, Γιόνσον, Κούτσι, Ριέρα, Σκέμπρι και Κουμορτζί.












Οι υπόλοιποι που δεν θα μπορέσουν να πάνε στην Λιβαδειά θα πρέπει να πάνε στο κλειστό και να το γεμίσουμε επιτέλους να αισθανθούν και αυτά τα παιδιά ότι είμαστε κοντά τους, το αξίζουν καθώς είναι πρώτη η ομάδα μαζί με τους gay-rous!
ΣΤΟ ΑΡΤΑΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ!
Ο αγώνας ξεκινάει στις 19:00
Δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε το συγκρότημα του λυκογιάννη και το σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Μπαρτζώκας να είναι σοβαρό και να παίξει σαν ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
Μπατής και Παραγιυός «πονοκεφαλιάζουν» τον Γιώργο Μπαρτζώκα, που θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή να δει, αν μπορεί να τους υπολογίζει.