Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Δεν τα καταφέραμε...!

Η ομάδα μας ηττήθηκε με 4-0 απο τον ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ίσως να μην είχαμε αυτήν την εξέλιξη αν ο διαιτητής μαζί με τον επόπτη γραμμών μας έδινε καθαρό πεναλντι και κάρτα (ίσως κόκκινη) στον Παπαδόπουλο που ανέτρεψε τον Κούτσι στο 6´ λεπτό και ενώ το παιχνίδι ήταν 0-0. Στην επόμενη φάση με το που έπεσε ο παίχτης του ποκ κάτω έδωσε το φάουλ και κάρτα στον Σιόβα! Και έγινε το 1-0, μετά πιέσαμε και χάσαμε 2 ευκαιρίες που μέσα στο Καραϊσκάκη δεν πρέπει να χάνεις αν θες να πάρεις την πρόκριση! Η ομάδα άντεξε μέχρι το 65 μετά παραδόθηκε στα λάθοι στο κέντρο και στην νευρικότητα των παιχτων! Απο το 70 και μετά δεχτήκαμε 3 γκολ δώρα,(αφού σκόραρε ο ντιογκο και ο αμπτουν έλεος). Ο προπονητής μας χωρίς να θέλω να κάνω τον προπονητή ταπεινή μου γνώμη πιστεύω ότι έχει μερίδιο στην αποτυχία, η επιλογή του να αγωνιστεί ο Οκόγιε δεν ήταν και η πιο σωστή, και μετα το 65 που είμασταν χάλια δεν την βοήθησε! Αλλα είπαμε αν είχαμε πάρει το πέναλτι ίσως όλα να ήταν αλλιώς, αλλα επειδή στο ποδόσφαιρο με τα αν δεν κανείς τίποτα το μόνο που μας απομένει είναι να προετοιμαστούμε καλα για τον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου με την Κέρκυρα! Όλοι παρών α τους στηρίξουμε! Πανιώνιος στα εύκολα Πανιωνάρα στα δύσκολα!

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΦΤΑΣΕ

Σε λιγότερο από μία ώρα η ομάδα μας έχει ραντεβού με την ιστορία της. Θα τα καταφέρει! Το πιστεύω! Μακάρι να πάνε όλα καλά και το βράδυ να πανηγυρίζουμε στην πλατεία τραγουδώντας το : ¨και το βράδυ το βραδάκι όταν θα ΄χουμε πια προκριθεί, η πλατεία θα καεί γιατί είμαστε όλοι τρελοί!¨
Εύχομαι η διαιτησία να μας παίξει 50-50 και να μας αφήσει να παίξουμε μπαλίτσα, δεν ζητάω πολλά απλά να κάνει σωστά την δουλεία της.

ΠΆΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕ!

ολυμπιακός- ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ 20:00 στάδιο καραϊσκάκη

Τα παλικάρια μας που θα είναι στην αποστολή σήμερα είναι :
Σιδεράκης, Μιχαηλίδης, Αυλωνίτης, Ομο, Κουλουχέρης, Κούρος, Σιόβας, Κούρντι, Ρόκας, Ρόβας, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Αμπντουλάγιεφ, Κούτσι, Σταυροθανασόπουλος, Σκέμπρι, Οκόγιε
 
Το άγχος το έχουν αυτοί και όχι εμείς!

Εμείς μπορούμε!

Καλή μας επιτυχία

Ανεξαρτήτως πρόκρισης και αποτελέσματος τα παιδιά θέλουν στήριξη και χειροκρότημα!

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Δεν μας έδωσε εισιτήρια η παε γαύρος

Η συνάντηση που είχαν σήμερα οι εκπρόσωποι του Πανιωνίου με τους αντίστοιχους του ολυμπιακού και της αστυνομίας για το αν θα μας έδιναν εισιτήρια για τον αγώνα κυπέλλου στο Καραϊσκάκη ήταν άκαρπες. Παρά τις πολλές προσπάθειες των ανθρώπων του Πανιωνίου η αστυνομική αρχή και η παε ολυμπιακος διαφώνησαν να μας δώσουν τα 1000 εισιτήρια που ζητήσαμε, αδυνατούν να μας δώσουν γιατί θα είναι γεμάτο το γήπεδο εκείνη την ημέρα; Αδυνατούν να μας δώσουν εισιτήρια γιατί είμαστε χούλιγκαν και δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσει η αστυνομία; Δηλαδή προκαλούμε επεισόδια συνεχώς και γιαυτο μας απαγορεύουν να δούμε απο κοντά την ομάδα μας; Προχτές στην τούμπα πήγαμε είδαμε την ομάδα και όλα ήταν μια χαρά! Γιατί δημιουργείτε θέμα απο το πουθενά; Οι δικοί σας οπαδοί είχαν παει προς ΟΑΚΑ μεριά προχτές!το πρόβλημα το δημιουργούν πάλι αυτοί οι οπαδοί του ποκ και την πληρώνουμε και εμείς!

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Οι πανθηρες ήταν παρών παντού!

Παοκ-Πανιωνάρα 1-0! Με πολλές απουσίες πήγε η ομάδα στην τούμπα,στάθηκε πάρα πολλή καλα όμως και με τα ελληνόπουλα να παίζουν ωραία και να πιέζουν τα μηνύματα έιναι ενθαρυντικά! Με πολλή δουλεια και εργατικότητα θα πανε και εκείνοι και η ομάδα καλα. Πολλα συγχαρητήρια στους πανθηρες που ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη να δουν τον ιστορικό μας! Είστε χυχαρες όλοι και σας ευχαριστω πολλή για την παρουσία σας! Μπράβο και στην διοίκηση του ΠΑΟΚ για την φιλοξενία! Επίσης ευχαριστούμε και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την φιλοξενία και για την ανάπαυλα του ημιχρόνου για τις φωτογραφίες και τα κασκόλ! Είμαστε πρόσφυγες και εμείς και ο ΠΑΟΚ! Δεν έχουμε να χωρισουμε τίποτα πάρα μόνο αντίπαλοι για 90 λεπτά η 40 αν έιναι μπάσκετ.

Η ομάδα μπάσκετ μας καρδιοχτυπησε αλλα τελικά τα κατάφερε και πήρε το ροζ φύλλο με 76-78 τον ηλυσιακό! Η ομάδα νικούσε μέχρι και 17 πόντους αλλα η υπερβολική χαλάρωση των παιχτων μας παραλίγο να μας στερήσει ένα δικό μας παιχνίδι, βέβαια στο τέλος τα καταφέραμε Και μετράει η νίκη! Οπότε μπράβο σε όλοι την ομάδα!
Οι πανθηρες έκαναν και τα ιλισια έδρα μας! Μόνο εμείς ακουγομασταν!! Μόνο εμείς μπορούμε! Και μονομοι πανθηρες μπορουν να το κανουν αυτο!
Χιλιόμετρα θα κάνω...´
Πανθηρες ολε πανθηρες πανθηρες ολε!!!!

Ζητάω συγνώμη γιατί πριν έγραψα ότι η ομαδα είχε χασει στον πρώτο αγώνα με τον ηλυσιακό αλλα είχα κάνει λάθος, είχαμε νικήσει με 76-66!
Γιαυτο ξανά άλλαξαν το κείμενο.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Προημιτελικός κυπέλλου Πανιωνάρα - ολυμπιακόs στο Καραϊσκάκη

Η κλήρωση κυπέλλου έγινε σήμερα και κληρωθήκαμε με τον gay-ro που τόσο πολλή ήθελα! Τώρα το μόνο που θέλω είναι να μας δώσουν εισιτήρια για να πάμε στο τηγάνι! Η ομάδα θα είναι χωρίς άγχος και ότι βγει! Τα παιδάκια μας θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλά! Πανιωναρα μόνο!!!!

Ενωμένοι προχωράμε!

Η ομάδα μας στο ποδόσφαιρο βρήκε τον ρυθμό της και περνει τα αποτελέσματα που πρέπει με τα παιδάκια να δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να πάρουμε μια ιστορική πρόκριση απέναντι στον ´ποά´.Ο Μάντζιος και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας κάνουν πολλή καλή δουλειά! Μπράβο λοιπόν σε όλους! Ο κόσμος αυτό θέλει να βλέπει την ομάδα να αγωνίζεται δυναμικά με ψυχή και το αποτέλεσμα το επιθυμητό αν δεν έρθει άμεσα θα έρθει σε λίγο καιρό!

Η ομάδα μας στο μπάσκετ έδειξε ότι δεν είναι τυχαία τόσο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, έτσι μετά τις ήττες από gay-ro και ´ποά´ νίκησε εύκολα την Καβάλα και στο υποτιθέμενο ντέρμπι με τον κολοσσό έκανε περίπατο και πήρε και την διάφορα από τα μεταξύ μας παιχνίδια! Συγχαρητήρια παιδιά! Μπράβο κοουτς για την δουλειά σου! Συνεχίζουμε παντού με πολλή δουλειά!

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Η αρχή για σήμερα έγινε στο μπάσκετ

Η ομάδα μπάσκετ έκανε την αρχή και νίκησε σήμερα την Καβάλα με 87-64. Η συνέχεια σε λίγο θα γίνει απο την ομάδα μας στο ποδόσφαιρο!

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!!!!!!!

Καλή χρονιά σε όλους και ιδιαίτερα σε όλους τους Πανιώνιους.
Εύχομαι υγεία σε όλο των κόσμο και πολλές κυανέρυθρες νίκες παντού.
Εγώ όπως μάθατε στην προηγούμενη μου ανάρτηση ότι παντρεύτηκα.
Πάμε τώρα στα δικά μας τα του Πανιωνίου. Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ μας ξεκίνησε νικηφόρα την νέα χρονιά στο ποδοσφαιρικό τμήμα απέναντι στον αστέρα τρίπολης με 2-0 με γκολ του Κολοβού και του Γουνδουλάκη, πριν το γκολ του Φανούρη ο Πανιώνιος είχε χάσει πέναλτι με τον Κούτσι αλλά ευτυχώς δεν μας βγήκε σε κακό.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Κρικβέλια, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Ρόκας, Μιλοβάνοβιτς (62’ Αμπντουλάγιεφ), Πετκάκης, Κολοβός (68’ Γουνδουλάκης), Σάμαρης, Σκέμπρι, Κούτσι (89’ Αναστασόπουλος
Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε έτσι καλά και στο μπάσκετ απέναντι στον gay-ro στο Αρτάκης που θύμιζε παλιές καλές εποχές και ο κόσμος ήταν παρών, η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική, απλά η ομάδα δεν ήταν σε καλή ημέρα.  Ο Γιάνκοβιτς ήταν πάρα πολλή καλός, μελανό σημείο ο άσχημος τραυματισμός του Μπάρλο σκορ 69-80.
Δεν τα καταφέραμε στο παγκρήτιο με τον εργοτέλη και χάσαμε με 1-0. Τον αγώνα επισκίασε ακόμα ένας τραυματισμός του άτυχου Κολοβού που έπαθε ρήξη χιαστών.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Κούρος, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Πετκάκης, Όμο, Κολοβός (44’ λ.τρ. Αμπντουλάγιεφ), Γουνδουλάκης (79’ Σταυροθανασόπουλος), Σάμαρης, Σκέμπρι, Κούτσι

Στο οακα με τον παναθηναϊκο ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα και έτσι η ομάδα μας έχασε με 20 πόντους διαφορά 20 πόντους με 89-69.