Εννέα ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου έμειναν εκτός αποστολής της ομάδας για το δύσκολο παιχνίδι  με αντίπαλο τον Άρη στην Θεσσαλονίκη .
Με προπόνηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο 'Απήλιον', ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη. Ο Μάντζιος μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 παικτών που απαρτίζουν την αποστολή και οι οποίοι αναχώρησαν για την Θεσσαλονίκη.
 
Οι παίκτες αυτοί είναι οι: Ντιμπαλά, Μενδρινός, Ρόβας, Μιχαηλίδης, Σιόβας, Γουνδουλάκης, Κούρντι, Αναστασόπουλος, Κούτσι, Όμο, Ρόκας, Πετκάκης, Αντούνιες, Αμπντουλάγεφ, Αυλωνίτης, Οκόγιε, Πιέρ, Πόγκασιτς.
 
Ο Κουλουχέρης έμεινε εκτός αποστολής, καθώς σήμερα είχε ίωση και υψηλό πυρετό και  ήδη λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Σκέμπρι, Σάμαρης, οι Σαμαρόπουλος, Σταυροθανασόπουλος, Ντούνης, Κούρος, που ακολουθούν το πρόγραμμα της θεραπείας τους και ο Μιλοβάνοβιτς ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση.
 
Επίσης νοκ άουτ τέθηκε και ο Σιδεράκης. Οι Σταματής, Μπούζας, Σμυρλής, Κλης, Ανέστης, είναι στην διάθεση του προπονητή της ομάδας Νέων, Δημήτρη Κουζηνού.