Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Τι γίνεται με το μπάσκετ?

Αλήθεια στο μπάσκετ τι γίνεται? Που είναι  η διοίκηση του κύριου Κουτελάκη και Γαλλή να αναλάβουν τα χρέη που άφησαν ώστε να κάνει τον σχεδιασμό του ο Λιανός? Μήπως πάνε να την σκαπουλάρουν? Μήπως πρέπει να αλλάξουμε τακτικοί και εμείς οι ίδιοι οι Πανιώνιοι επιτέλους και να δραστηριοποιηθούμε και να μην κρίνουμε μόνο από τον καναπέ μας?
Στο ποδοσφαιρικό τμήμα ακούω πολλές αντιδράσεις και απόψεις για την τωρινή διοίκηση.
Εγώ ούτε θα την υποστηρίξω αλλά ούτε θα την κατακρίνω. Αυτή την εβδομάδα θα πάρω διαρκείας. Δεν θα το πάρω για την υπάρχουσα διοίκηση,θα το πάρω για μένα και για τον Πανιώνιο. Άλλωστε αυτό το κάνω πολλά χρόνια τώρα. Η τωρινή διοίκηση έβαλε κάποιες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας που τις γνωρίζουμε όλοι, έβαλε και την δυνατότητα των 5 άτοκων δόσεων(σωστή ή λάθος κίνηση και κοστολόγηση τιμής θα κριθεί εκ του αποτελέσματος). Ο κόσμος μέχρι στιγμής δεν έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα αυτό για τα διαρκείας για πολλούς και διαφόρους λόγους κυρίως οικονομικούς. Εν μέρη με βρίσκει σύμφωνο γιατί θα ήθελα και εγώ να ήταν πιο χαμηλές οι τιμές, από την άλλη όμως δεν το κατακρίνω γιατί ίσως αυτοί οι άνθρωποι που είναι στην διοίκηση τώρα να βλέπουν και να ξέρουν πιο πολλά από εμένα που είμαι απέξω και δεν γνωρίζω το οικονομικό άνοιγμα του συλλόγου μας.
Σε μια συζήτηση που είχα με έναν φίλαθλο της ομάδας μας μου είπε ότι φέτος με αυτές τις τιμές είναι δύσκολο να αγοράσει διαρκείας γιατί τα οικονομικά του είναι χάλια και είχε απόλυτα δίκιο! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή!!!

Τα φιλικά του Ιστορικού μας

Νικηφόρα ξεκίνησε τις φιλικές αναμετρήσεις του ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Αλβανικής Μπιλίς σε παιχνίδι που έγινε στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.
Ο Χρήστος Αραβίδης στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης σημείωσε το πρώτο γκολ του Πανιωνίου. Προηγήθηκε εκτέλεση φάουλ από τον Κώστα Μενδρινό, η οποία και επέφερε σύγχυση στα καρέ της Μπιλίς, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Αχαιός μέσος.
Το ημίχρονο τελείωσε με τους "κυανέρυθρους" μπροστά στο σκορ και στο 55' ήρθε το δεύτερο γκολ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο Φανούρης Γουνδουλάκης με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ από πλάγια θέση, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Η σύνθεση του Πανιωνίου:
Α' Ημίχρονο: Περιστερίδης, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Σπυρόπουλος, Γιαννούλης, Μενδρινός, Σάμαρης, Οκόγιε, Σμυρλής Αραβίδης.
Β' Ημίχρονο: Ανέστης, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Μιλοβάνοβιτς, Αραβίδης, Οκόγιε, Ντούνης.
Αγωνίστηκαν και οι: Καλαϊτζίδης, Δρόσος.

 Δεύτερο φιλικό του Πανιωνίου μας:
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου με αντίπαλο την ομάδα του Αργυροκάστρου. Ένα παιχνίδι που έγινε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου που διαμένει η ομάδα της Νέας Σμύρνης στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος της Αλβανικής ομάδας, αλλά συνάμα και άτυχος. Ο Οκόγιε στο 15' είχε δοκάρι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μενδρινός, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έκανε αρκετές αλλαγές. Οι "κυανέρυθροι" συνέχισαν να είναι καλύτεροι των αντιπάλων τους, όμως και πάλι η ατυχία έκανε την εμφάνισή της. Στο 50' ο Σάμαρης εκτέλεσε απευθείας φάουλ, όμως η μπάλα αποκρούστηκε για μία ακόμα φορά από το δοκάρι της Αλβανικής ομάδας. Στο 80' ο Αραβίδης έχασε καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Πανιώνιος τελείωσε τον αγώνα με συνολικά εννιά τελικές προσπάθειες, δείγμα της πλήρους ανωτερότητάς του και της κυριαρχίας του στον αγωνιστικό χώρο.

Η σύνθεση του Πανιωνίου:
Ανέστης (46' Περιστερίδης), Σπυρόπουλος (46' Κούρντι), Ρόκας (60' Κούρος), Κουλουχέρης (60' Λαμπρόπουλος, 85' Καλαϊτζίδης), Αυλωνίτης, Ντούνης (60' Δρόσος), Σμύρλης (46' Αραβίδης), Γιαννουλης (70' Ανδράλας), Μενδρινός (70' Μιλοβάνοβιτς), Οκόγιε, (80' Βλάχος), Μιλοβάνοβιτς (46' Σάμαρης).

 Το τρίτο φιλικό του Πανιωνίου στα 3-5 Πηγάδια
Ο Πανιώνιος επικράτησε 3-0 της Κορίνθου στο δεύτερο συνεχόμενο φιλικό που έδωσε στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν επέτρεψε στους αντιπάλους της να πιστέψουν ότι θα μπορούσαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
Αξίζει να σημειωθεί πως παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι έγινε μία ημέρα μετά το φιλικό με το Αργυρόκαστρο, ο Πανιώνιος δεν φάνηκε να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα αναφορικά με την διαχείριση του ματς. Και φυσικά το στατιστικό στοιχείο που ολοένα και μεγαλώνει είναι πως σε τρίτο παιχνίδι προετοιμασίας οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και ειδικά οι τερματοφύλακες Περιστερίδης, Ανέστης που μοιράστηκαν τον αγωνιστικό χρόνο, διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους.
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο Πανιώνιος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ. Τελικά το κατάφερε με την συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα. Ο Βασίλης Μπούζας στην πρώτη του εμφάνιση σε φιλικό παιχνίδι, εκτέλεσε κόρνερ και ο Χρήστος Αραβίδης με εντυπωσιακό άλμα και κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέλκα. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του έμπειρου επιθετικού στη φετινή προετοιμασίας, καθώς είχε σκοράρει και κόντρα στην Αλβανική Μπιλίς.
Πριν καλά καλά περάσουν δύο λεπτά, ο Ανδρέας Σάμαρης έκανε το δυνατό σουτ από πλάγια θέση και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ανωτερότητα του Πανιωνίου. Το ημίχρονο έκλεισε με αυτό το σκορ κι αυτό γιατί στο 41' ναι μεν η Κόρινθος έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Περιστερίδης με εντυπωσιακό τρόπο απόκρουσε το πλασέ του Λιούρα και κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος συνέχισε να είναι καλύτερος και να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα από τους αντιπάλους του. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 78', όταν ο Μενδρινός έκανε τη σέντρα, ο Σταυροθανασόπουλος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κουλουχέρης τη δεύτερη με αποτέλεσμα να γράψει το 3-0.
Η σύνθεση του Πανιωνίου:
Περιστερίδης (46' Ανέστης), Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κούρντι (67' Ντούνης), Καλαϊτζίδης (46' Γιαννούλης), Ανδράλας (75' Κουλουχέρης), Μπούζας (33' Σπυρόπουλος), Σάμαρης, Δρόσος (67' Μενδρινός), Σμυρλής (46' Βλάχος), Αραβίδης (70' Σταυροθανασόπουλος).

Τέταρτο φιλικό του Πανιωνίου
Ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα στο τέταρτο φιλικό του στη Νάουσα, από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0. Σκόρερ του αγώνα για τους Ηπειρώτες, οι Λίλα, Ντε βισέντι.
ΠΑΣ Γιάννινα: Μπαμπανιώτης (75΄Φέγκρους), Ντάσιος (60' Γανωτής), Ρουπουλάκου (60' Πάντος), Κολοβέτσιος (60' Μιχαήλ), Οικονόμου (60' Τζημόπουλος), Αυγενικού (60' Κεϊτά), Λίλα (60' Πατσατζόγλου), Κοροβέσης (60' Παππάς), Βίλα (60' Γεωργίου), Ντε Βινσέντι (60' Τζάνης), Τοπούζης (60' Γιάκος).
Πανιώνιος: Ανέστης (60' Γιαννακόπουλος-υπό δοκιμή), Κούρντι (46' Σπυρόπουλος), Κουλουχέρης (46' Λαμπρόπουλος), Αυλωνίτης, Κούρος (46' Ρόκας), Γιαννούλης (60' Ανδράλας), Μενδρινός (46' Γουνδουλάκης), Μιλοβάνοβιτς (46' Σάμαρης), Ντούνης (60' Δρόσος), Οκόγιε (60'Σμυρλής-80' Σταυροθανασόπουλος), Αραβίδης.

Και όμως εγώ θα το συνεχίσω!!!!!


 Λοιπόν μετά από λίγο καιρό παύσης επανέρχομαι και δεν κάνω την χάρη σε κανένα να σταματήσω το μπλοκ μου, αν θα γίνει αυτό θα είναι αν το θέλω και το αποφασίσω εγώ και μόνο εγώ!
Στα δικά μας τώρα τα του Πανιωνίου γενικώς. Τα θέματα τρέχουν οπότε σας τα γράφω από τον καιρό της παύσης και μετά.
Ανακοίνωση των Πανθήρων
Το κείμενο έχει ως εξής:
«Με υπομονή περιμένουμε εδώ και καιρό κάποιο καλό νέο στο μέτωπο της ΚΑΕ. Από τα μέσα ενημερωνόμαστε πως μέχρι στιγμής ο Λιανός δεν έχει δει ανταπόκριση από αυτούς που δημιούργησαν το χρέος την περίοδο 2009-2010 και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.
Μιλάμε για ανθρώπους που καθημερινά διαχειρίζονται ποσά τα οποία από μόνα τους θα μπορούσαν να βγάλουν την ομάδα από αυτή την κατάσταση. Κάποιοι από εσάς ΤΙΜΗΣΤΕ τουλάχιστον το λόγο που είχατε δώσει στον Λιανό! Τώρα να ξέρετε λήγει και η δική μας υπομονή και ενημερώνουμε όλους τους υπεύθυνους πως σε καμία περίπτωση δε θα επιτρέψουμε να ζημιωθεί το μόνο υγιές κομμάτι που έχει μείνει όρθιο στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ!
Δεν αναμένουμε απλά θετικές εξελίξεις. Τις ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ! Όχι μόνο σαν Πάνθηρες αλλά κυρίως σαν Πανιώνιοι.
ΥΓ: Για να μη τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι. Γνωρίζουμε πως ο Κουτελάκης είναι ο μόνος που προσπαθεί να βρει λύση» .

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Με λύπη μου βλέπω ότι σαν Πανιώνιοι φίλαθλοι είμαστε εκτος απο όλα!!!!!!!

Ο ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ μας είναι σε πάρα πολλοί δύσκολο σημείο επιβίωσης και γενικά σε όλα του τα θέματα. Εμείς σαν ΠΑΝΙΏΝΙΟΙ που διαφέρουμε από τα άλλα πρόβατα των ομάδων θα έπρεπε να ήμασταν οι πρώτοι που θα πέφταμε στην φωτιά για να σώσουμε τον ΙΣΤΟΡΙΚΌ μας.
Με λύπη μου όμως διαπιστώνω ότι τελικά όσοι και να είμαστε,όσο και να λέμε ότι διαφέρουμε τελικά δεν διαφέρουμε σε τίποτα από τους υπόλοιπους, είμαστε ίδιοι και χειρότεροι.
Στρατόπεδο από εδώ,στρατόπεδο από εκεί,στρατόπεδο παραπέρα, προσωπικές κόντρες ξανά κόντρες, ανακοινώσεις και τούμπα ανακοινώσεις, που πάμε ρε παιδιά?
ΤΟ ΞΑΝΆ ΛΈΩ , ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΠΑΝΙΏΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌΤΗΤΑ ΜΑΣ?????????
Σε ένα σημείο σε κάποιο ποστ μου έγραφα τον πούλο όλοι σας ρε, δεν το έγραψα για να αναλάβω εγώ,το έγραψα γιατί αγανάκτησα, γιατί μπορεί να μην είμαι Νεοσμυρνιώτης αλλά είμαι Πανιώνιος και δεν μπορώ να βλέπω να ακούω , να διαβάζω τις ανακοινώσεις από την μια και από την άλλη να απαντάει ο άλλος και τούμπα και όλα αυτά δημόσια. Γινόμαστε ρόμπα έτσι! Δεν το καταλαβαίνετε?
Έτσι θα βοηθήσουμε τον ΙΣΤΟΡΙΚΌ μας?
Έτσι νομίζετε και οι μεν και οι δε ότι βοηθάτε τον ΙΣΤΟΡΙΚΌ ή έτσι τον συρρικνώνετε?
Δίνουμε τροφή σε άλλους να μας χτυπάνε βλέπετε με τον Εργοτελη.
Προέχει να ηρεμήσει η ομάδα, όλα τα άλλα θα τα βρούμε, εσωτερικά προβλήματα έχουν όλοι.
Όλες οι διοικήσεις κάνανε λάθη, και οι παλιές και η τωρινή.
Υπάρχει κανένας άλλος να αναλάβει?
Αν ναι ας αναλάβει και ας φύγουν αυτοί που είναι τώρα, αλλιώς ας τους αφήσουμε.
Υπάρχει κανένας λεφτάς να μας αγοράσει?
Αν ναι καλός να έρθει!!!!!
ΕΝΌΤΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ!!ΜΠΟΡΟΎΜΕ!
Τα σχόλια χτες οι πιο πολλοί τα είχαν πάρει στην πλάκα, όταν θα την πάθουμε κύριοι θα είναι αργά.
Καλός ο χαβαλές αλλά ας αναλάβουμε και εμείς τις ευθύνες μας, μην κριτικάρουμε μόνο!
Διαρκείας πρέπει να πάρουμε όλοι!
Διαρκείας δεν αγοράζεις για αυτούς που διοικούν τώρα τον ΠΑΝΙΏΝΙΟ η όποιος διοικεί.
Διαρκείας παίρνεις για σένα και για τον ΠΑΝΙΏΝΙΟ για να μπορέσει να λειτουργεί(αυτό σε απάντηση χτεσινών σχολίων)
Ναι εγώ θα πάρω διαρκείας, πάντα παίρνω από το 1998 αν θυμάμαι καλά.Ποτέ δεν το πήρα για τη  διοίκηση ή για κάποιον μεγάλο παίχτη, οι παίχτες, προπονητές, διοικήσεις έρχονται και φεύγουν.
Ο ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ ΜΌΝΟ ΜΈΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ!!!!!!!!

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Άκυρο και από την Σούπερ Λίγκ σε Εργοτέλη

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα)
«Κατόπιν της από 9-7-2012 καταγγελίας της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ καλείσθε να εμφανισθείτε ενώπιον της παρούσης Επιτροπής, στις 12-7-2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.30, προς αντίκρουση των εις βάρος σας καταγγελλομένων»: Απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία.
Β) ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα)
«Κατόπιν της από 9-7-2012 καταγγελίας της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ καλείσθε να εμφανισθείτε ενώπιον της παρούσης Επιτροπής, στις 12-7-2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.30, προς αντίκρουση των εις βάρος σας καταγγελλομένων»: Απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία.
Γ) ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα)
«Κατόπιν της από 9-7-2012 καταγγελίας της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ καλείσθε να εμφανισθείτε ενώπιον της παρούσης Επιτροπής, στις 12-7-2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.30, προς αντίκρουση των εις βάρος σας καταγγελλομένων»: Απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία.

Ευτυχώς που δικαιωθήκαμε από την Σούπερ Λιγκ γιατί εμείς με τα εσωτερικά μας με τις διαμάχες μας δεν προλαβαίνουμε να ασχοληθούμε.
ΑΦΉΣΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΜΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΊΟΥ ΜΑΣ!!
ΑΣ ΕΦΑΡΜΌΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΙΏΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌΤΗΤΆ ΜΑΣ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!!!!!!!!

Οι αρχηγοί του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ για το 2012-2013

Τέσσερις θα είναι οι αρχηγοί του Πανιωνίου την περίοδο 2012-13, όπως αναδείχθηκαν μετά από ψηφοφορία των ποδοσφαιριστών. Πρώτος αρχηγός ορίστηκε από την διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές ο Φανούρης Γουνδουλάκης, ενώ στην ψηφοφορία, δεύτερος αρχηγός αναδείχθηκε ο Ευθύμης Κουλουχέρης, τρίτος ο Ανδρέας Σάμαρης και τέταρτος ο Στάθης Ρόκας.

Συνένευξη του Ελευθερόπουλου στο panionios.gr

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναλύει στο panionios.gr τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε την αποστολή της ομάδας για την προετοιμασία της, αλλά και τη φιλοσοφία του για την λειτουργία της ομάδας.

 -Με ποια κριτήρια επιλέξατε την αποστολή της ομάδας;
Ηταν ξεκάθαρο από την αρχή το που θα βασιστούμε και πάνω σε τι πράγματα θα χτίσουμε. Την αποστολή ακολούθησαν όλα τα παιδιά που είναι δοσμένα ψυχή τε και σώματι στην ομάδα.
Ο Γιάννης Σιδεράκης σωματικά δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί άμεσα στις απαιτήσεις της ομάδας και γι αυτό θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα.
Επίσης ο Ακίμ Ομο δεν έδειξε συγκεντρωμένος στην ομάδα και επιθυμεί διακαώς κάτι άλλο, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου.
Τέλος ο Δημήτρης Πετκάκης, για τον οποίο οφείλω να πω ότι από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ήταν άψογος στις υποχρεώσεις του, είχε μία καλή οικονομική πρόταση και ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή πως στην ομάδα θα μείνει όποιος το επιθυμεί 101%.
Γενικότερα θα πρέπει να μάθουν όλα τα παιδιά να μ ην συγχέουν τα όποια οικονομικά προβλήματα μπορεί να έχει μία ομάδα, με το μέγεθος της φανέλας της και την ιστορία της. Οποιος το θεωρεί μεγάλη τιμή για να αγωνίζεται στον ιστορικό αυτό σύλλογο και το αποδεικνύει έμπρακτα θα παραμείνει.
-Στην αποστολή βρίσκονται δύο νέα παιδιά. Ο Χρήστος Αραβίδης και ο Πάρις Ανδράλας.
Αντιπροσωπεύουν αυτό ακριβώς που είπαμε πιο πάνω. Οσοι από το χώρο του ποδοσφαίρου γνωρίζουν τα δύο παιδιά, ξέρουν ότι μιλάμε για δύο απόλυτους επαγγελματίες και ιδανικούς χαρακτήρες, που θα βοηθήσουν να ωριμάσουν πολύ πιο γρήγορα τα δικά μας νέα παιδιά.
Σύμφωνα λοιπόν με το απόλυτα ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο που έχουμε σε συνδυασμό με το μπάτζετ μας, ήταν οι καλύτερες επιλογές. Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για όλες τις προσπάθειες που καταβάλλει.
-Μετά τις δύο αυτές προσθήκες, απομένει μόνο μία θέση κενή για την απόκτηση παίκτη άνω των 24 ετών.
Θα κινηθούμε για την απόκτηση επιθετικού και θα δείξουμε όση υπομονή χρειαστεί για να βρούμε αυτό που θέλουμε.
-Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος και βγήκε το πρόγραμμα των αγώνων του Πανιωνίου.
Ποτέ στην καριέρα μου δεν με ενδιέφερε η σειρά των αγώνων, καθώς στο πρωτάθλημα όλοι θα παίξουν με όλους. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παρουσιαστεί έτοιμος ο Πανιώνιος για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος.
-Τέλος θα ήθελα ένα σχόλιο για την Εθνική Νέων και την συμμετοχή της στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά και τους προπονητές τους, γιατί απέδειξαν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μέλλον και μπορεί να στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, σημασία έχει η προσπάθεια και αυτή ήταν εξαιρετική.

Απορρίφθηκε η καταγγελία του Εργοτέλη

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

"Η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Αριθμός απόφασης: 1465/2011-12

Υπόθεση: Αίτηση καταγγελία της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΠΑΕ» κατά της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ΠΑΕ»

Απόφαση: Η επιτροπή κατά πλειοψηφία απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία".

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Απάντηση Ανακοίνωση Τσακίρη κατά ΠΑΕ



Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Μετά από μπαράζ διαρροών στον τύπο, δηλώσεων διοικούντων, άτακτη ανασκευή αυτών, μεγαλόπνοα «ενωτικά» καλέσματα, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ επανήλθε με επίσημη- αυτή τη φορά- ανακοίνωση (16/7/2012), λίβελο και πάλι προς τον πρόσωπό μου. Άλλη μία προσπάθεια να με χαρακτηρίσουν στη συνείδηση των φιλάθλων ως δράκο του «παραμυθιού» τους. Το παραμύθι όμως δεν έχει δράκο, έχει μόνο αριθμούς και έγγραφα και γι’ αυτό τελειώνει ΕΔΩ.

Τόσο οι σημερινοί νόμιμοι εκπρόσωποι της ΠΑΕ όσο και οι προκάτοχοί τους έθεσαν τις υπογραφές τους σε συμβάσεις που καθορίζουν τον τρόπο πληρωμής του προπονητικού κέντρου καθώς και της αποπληρωμής άτοκου δανείου που χορήγησα προσωπικά στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Οι ως άνω κύριοι επέλεξαν την απευθείας εκτέλεση των συμβάσεων αυτών μέσω της Superleague, υπήρχαν κι άλλοι τρόποι…ΑΥΤΟΙ όμως επέλεξαν αυτόν τον τρόπο καταβολής!!!Και όμως σήμερα εμένα «θέλουν» δράκο…

Ποτέ δεν δέσμευσα ούτε ένα ευρώ, ενώ μου οφείλονται πολύ περισσότερα του ενός…. Ποτέ δεν μου καταβλήθηκε ούτε ένα ευρώ έναντι….

Αντίθετα, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές -έως σήμερα- προς το προπονητικό κέντρο Απήλιον, όχι μόνο για μισθώματα αλλά για πλήρη παροχή υπηρεσιών άθλησης, ύψους 309.960€. Το ποσό αυτό αφορά οφειλές από τον Ιανουάριο του 2012 έως και τον τρέχοντα μήνα, ενώ μέρος αυτού και συγκεκριμένα ποσό 49.680 €, έχει ήδη αποδοθεί ως ΦΠΑ αν και ανείσπρακτος από την ΠΑΕ. Μάλιστα και το προπονητικό κέντρο όλους αυτούς τους 7 μήνες –προς γνώση σας- έχει εργαζομένους και προμηθευτές που πληρώνονται για να καλύπτουν αποκλειστικά της ανάγκες της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Πέραν αυτών, εξ άτοκου δανείου που χορήγησα προσωπικά στην ΠΑΕ, πολύ μετά την αποχώρησή μου, εκκρεμούν ήδη ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 27.953,87 €, ενώ σε λίγες μέρες καθίστανται ληξιπρόθεσμα και άλλα ποσά.

Όλες τις ανωτέρω οφειλές όχι μόνο δεν έσπευσα να εισπράξω, αλλά επιπλέον διευκόλυνα πλειστάκις την ΠΑΕ με την κατά προτεραιότητα διευθέτηση άλλων υποχρεώσεων της, όπως προκύπτει και από σχετική μεταξύ μας αλληλογραφία. Και φυσικά ποτέ δεν τις κοινοποίησα δημοσίως…

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης υπό τον δούρειο ίππο της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει ποινικές και αστικές προεκτάσεις. Αν και οι συντάκτες της ανακοίνωσης μου δίδουν νόμιμο δικαίωμα να στραφώ αστικά κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΔΕΝ θα το πράξω. Πλην όμως, θα καλέσω εξωδίκως την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να μου υποδείξει άμεσα τους συντάκτες της ανακοίνωσης για να στραφώ κατά αυτών ατομικά, αναφέροντας την αξιόποινη πράξη τους ενώπιον των αρμοδίων εισαγγελικών αρχών. Αν δε η ΠΑΕ τυχόν κωφεύσει, θα στραφώ κατά του νομίμου εκπροσώπου της.

Για το ανωτέρω σίριαλ δεν θα προβώ σε κανένα χαρακτηρισμό, χωρούν πολλοί όμως, και τους αφήνω στους φίλους του Πανιωνίου, εντός και εκτός εισαγωγικών κατά τον «ενωτικό» διαχωρισμό των νυν διοικούντων!!!

Αθήνα, 17/7/2012

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ




Αυτή είναι η ανακοίνωση του κύριου Τσακίρη κατά της ΠΑΕ και των συντακτών της ανακοίνωσης.
Ο πόλεμος από ότι βλέπω συνεχίζεται και δεν ξέρω που θα τελειώσει και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την πληρώνει και ο κόσμος βλέπω μένει αμέτοχος.

Που πήγε η Πανιώνια διαφορετικότητα μας κύριοι?


Είμαστε ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ γιατί διαφέρουμε από όλους τους υπόλοιπους! Την Πανιώνια διαφορετικότητα που λέμε! Που είναι τώρα κύριοι διοικούντες τώρα και πριν? Ξεκατινιαζόμαστε πανελληνίως μην πω παγκοσμίως. Έτσι θα μεγαλώσετε τον σύλλογο? Έτσι τον συρρικνώνεται και εσείς και ο κύριος Τσακίρης. Αφήστε την ομάδα να ηρεμήσει επιτέλους. Τελικά θέλετε το καλό της ομάδας ή να την δια λύσετε? Μιλάω και για την τωρινή διοίκηση αλλά και για τις προηγούμενες.
ΠΑΝΙΏΝΙΟΙ γίναμε γιατί θέλουμε να διαφέρουμε από  τους υπόλοιπους και γιατί έχουμε διαφορετικοί κουλτούρα. 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ γίναμε γιατί μας αρέσει, δεν γίναμε για τα πρωταθλήματα ή τα κύπελλα.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ γίναμε γιατί είμαστε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και ακόμα και στον διωγμό ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ τα κατάφερε και έμεινε όρθιος.
Και τώρα στο 2012 η ομάδα είναι στον γκρεμό αλλά θα τα καταφέρει όσο και αν δεν το θέλουν κάποιοι!
Τελικά η ομάδα έχει πρόβλημα και από τον ίδιο της τον κόσμος που αντί να την βοηθά την χτυπά, οπότε αυτά βλέπουν και οι υπόλοιποι και την χτυπάνε και αυτοί.

Παρελθόν ο Πετκάκης


Παρελθόν από την ομάδα μας είναι από χτες ο Πετκάκης καθώς βρέθηκε η χρυσή τομή με την διοίκηση για διακανονισμό και έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του μάλλον στην Κύπρο. Ο Όμο βρέθηκε χτες στα γραφεία της διοίκησης και απολογήθηκε για τις απουσίες του από την προπόνηση με την διοίκηση να του κάνει ΜΌΝΟ επίπληξη. Ο Μιχαηλίδης προχώρησε σε διακανονισμό για τα δεδουλευμένα του.

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Η κόντρα έχει και συνέχεια!!!!!!!!

«Για μια ακόμα φορά, επιχειρείται ο οικονομικός στραγγαλισμός της Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Ο μοναδικός «Πανιώνιος» που θέλει να μην του οφείλεται ούτε 1 ευρώ, χτύπησε και πάλι. Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης έσπευσε να δεσμεύσει 61.326,13 ευρώ (4.000,00 ευρώ υπόλοιπο από πέρσι, 40.000,00 ευρώ για εξόφληση του Ρεκόμπα και 17.326,13 ευρώ έναντι λογαριασμού!), που αντιστοιχούν στη δόση της SUPERLEAGUE και αποτελούσαν ανάσα για τα οικονομικά της ΠΑΕ, αδιαφορώντας για το αν υπάρχουν άλλες ανάγκες όπως απλήρωτοι υπάλληλοι και προετοιμασία της ομάδας εν εξελίξει. Ο Πανιώνιος πληρώνει αυτούς που υποτίθεται ότι τον άλλαξαν επίπεδο.
Σε καλή μεριά κύριε εφοπλιστά! Ελπίζουμε να είναι όσα ακριβώς χρειαζόσουν!»...
Αυτή είναι η ανακοίνωση από την ΠΑΕ προς τον κύριο Τσακίρη.
Όλα αυτά τώρα που είπαμε ότι δεν περισσεύει κανένας!
Τώρα που ο ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ μας έχει ανάγκη, εμείς με τον τρόπο μας αντί να τον βοηθάμε τον χτυπάμε!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΡΕ!!!!!!!!
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕ!
ΚΑΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΓΟΥΜΕΝΟΙ!!!!!!!

Πρεμιέρα με Άρη

Κλήρωση πρωταθλήματος του Ιστορικού
Α΄ γύρος
αγων: Πανιώνιος - Άρης
αγων: Βέροια - Πανιώνιος
αγων: Πανιώνιος - Ο.Φ.Η
αγων: Λεβαδειακός - Πανιώνιος
αγων: Πανιώνιος - Α.Ε.Κ
αγων: Πας Γιάννινα - Πανιώνιος
αγων: Πανιώνιος - Κέρκυρα
αγων: Πανθρακικός - Πανιώνιος
αγων: Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ
10η αγων: Ατρόμητος - Πανιώνιος
11η αγων: Πανιώνιος - Πλατανιάς Χανίων
12η αγων: Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος
13η αγων: Πανιώνιος - Παναθηναϊκός
14η αγων: Ξάνθη - Πανιώνιος
15η αγων: Πανιώνιος - Ολυμπιακός

Β΄ γύρος


16η αγων: Άρης - Πανιώνιος
17η αγων: Πανιώνιος - Βέροια
18η αγων: Ο.Φ.Η - Πανιώνιος
19η αγων: Πανιώνιος - Λεβαδειακός
20η αγων: Α.Ε.Κ - Πανιώνιος
21η αγων: Πανιώνιος - Πας Γιάννινα
22η αγων: Κέρκυρα - Πανιώνιος
23η αγων: Πανιώνιος - Πανθρακικός
24η αγων: Π.Α.Ο.Κ - Πανιώνιος
25η αγων: Πανιώνιος - Ατρόμητος
26η αγων: Πλατανιάς Χανίων - Πανιώνιος
27η αγων: Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης
28η αγων: Παναθηναϊκός - Πανιώνιος
29η αγων: Πανιώνιος - Ξάνθη
30η αγων: Ολυμπιακός - Πανιώνιος

Η αποστολή για την προετοιμασία

Οι 25 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Έλε για την προετοιμασία στην Νάουσα είναι:
Ανέστης,Περιστερίδης,Αυλωνίτης,Κούρντι,Κουλουχέρης,Ρόκας,Σπυρόπουλος,Λαμπρόπουλος,Κούρος,Καλαϊτζίδης,Γιαννούλης,Γουνδουλάκης,Μενδρινός,Σάμαρης,Μιλοβάνοβιτς,Ρόβας,Δρόσος,ΝτούνηςΣμυρλής,Βλάχος,Οκόγιε,Πούρνος,Σταυροθανασόπουλος,Αραβίδης,Ανδράλας.
Εκτός όπως είχα γράψει ο Σιδεράκης,΄Ομο,Πετκάκης
Καλή μας επιτυχία!

Στον Ιστορικό μας ο Ανδράλας


Παίχτης του Ιστορικού είναι ο Πάρης Ανδράλας. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας καλύπτοντας το αμυντικό κενό και μια από τις τρεις μεταγραφές που έχουμε δικαίωμα για φέτος καθώς δεν έχουμε δικαίωμα για άλλες.

Τι παιζει με Όμο-Σιδεράκη-Πετκάκη?

Εκτός αποστολής για τα 3-5 Πηγάδια έμειναν  ο Όμο και ο Σιδεράκης. Για τον Όμο απουσιάζει και από τις προπονήσεις και όταν επιστρέψει θα απολογηθεί στην διοίκηση.
Το πιο πιθανό είναι να μην συνεχίσει στον Ιστορικό. Μάλλον αυτό θέλει και ο ίδιος.
Για τον Σιδεράκη βρέθηκε υπέρβαρος και αποκλείστηκε.
Και σε αυτή την περίπτωση κάτι δεν μου πάει καλά γιατί η ομάδα πηγαίνει για προετοιμασία χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα. Τι να πω?
Για τον Πετκακη τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, είναι με το ενάμιση πόδι προς την έξοδο και προς την Κύπρο οπότε αποτελεί παρελθόν από την ομάδα

Ρεπό για ανταμοιβή

Με ρεπό τους αντάμειψε ο Έλε για την διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές μας στην προετοιμασία και έτσι δεν προπονηθήκαν το Σάββατο. Το επόμενο ραντεβού ήταν για Κυριακή πρωί από όπου θα αναχωρήσει η ομάδα για τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Ο Ρόκας παραμένει τραυματίας με το ιατρικό επιτελείο να ελπίζει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από Δευτέρα.

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Η ευχάριστη έκπληξη της απογευματινής προπόνησης

 
Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξαν οι ποδοσφαιριστές μας στον προπονητή τους ο οποίος με την σειρά του την δέχτηκε και τον ικανοποίησε γιατί κάτι τέτοιο δεν το περίμενε. Οι ποδοσφαιριστές μας ζήτησαν από τον Έλε να παρατείνει  ο χρόνος της προπόνησης καθώς ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος στα παιχνίδια με την μπάλα. Αυτό  σημαίνει ότι τα παιδιά δείχνουν ζήλο και εργατικότητα.
 ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!
Όσον   αφορά τον νεαρό τερματοφύλακα από τον Αστέρα Μαγούλας Αγριμάκη  που δοκιμαζόταν από τον προπονητή μας δεν έπεισε οπότε αποχαιρέτησε πρόωρα την ομάδα.

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Αναβολή εκδίκασης

Αναβλήθηκε για την Τετάρτη 18/7/2012 στις 12:00 η εκδίκαση της υπόθεσης μας απο την καταγγελία που μας έχει κάνει ο εργοτελης με αίτημα να μην συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα το καινούργιο λόγο οφειλών μας σε ποδοσφαιριστές.

Με τρέξιμο και ιδρώτα η προπόνηση


Τρέξιμο  και μονό τρέξιμο περιείχε η πρωινή προπόνηση σήμερα στο Κορωπί.
Ο Έλε σήμερα δεν τους έκανε καθόλου προπόνηση με μπάλα παρά μόνο τρέξιμο για βελτίωση της φυσικής κατάστασης  των παιχτών. Από την προπόνηση έλειπαν ο Όμο, ο Ρόκας και ο Σταυροθανασόπουλος.
Η προπόνηση σήμερα θα συνεχιστεί το απόγευμα  στο αθλητικό μας κέντρο στο Απήλιον.



Όλα καλά με τον Ανδρέα!!!!!


Όλα καλά με τον Σάμαρη καθώς η μαγνητική τομογραφία που έκανε δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό για το γόνατο του  και έτσι ο Ανδρέας προπονήθηκε κανονικά.
Ευτυχώς γιατί φέτος θα πέσει πολλοί φόρτο επάνω του και γενικά από τόσο νωρίς αν θα ξεκινούσαμε με τραυματισμούς το έργο μας θα γινόταν ακόμα πιο δύσκολο προς την επιβίωση του συλλόγου!!!

Οικογενειακό διπλό χτες με όρεξη από τους ποδοσφαιριστές


Οικογενειακό διπλό πραγματοποιήθηκε χτες με τον Έλε να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την διάθεση των παιχτών μας.
Οι ομάδες χωρίστηκαν στους κόκκινους (οι οποίοι νίκησαν κιόλας ) και στους μπλε.
Ο Αραβίδης άνοιξε το σκορ για τους μπλε, όμως ο Φανούρης ισοφάρισε με πέναλτι το οποίο είχε κερδίσει  ο Ντούνης, και με κεφαλιά ο Κούρντι  έκανε το 2-1 με το οποίο έληξε ο αγώνας.  Στο οικογενειακό δεν πήραν μέρος  ο Ρόκας και ο Σάμαρης  
Πάμε γερά και δυνατά παιδιά με ψυχή πάνθηρα.

Συνεργασία Πανιωνίου – Δόξα Βύρωνα


Ανακοίνωση έβγαλε η ΠΑΕ και γνωστοποιεί την έναρξη συνεργασίας με την Δόξα Βύρωνα. Μεσολαβητής για την συνεργασία αυτή είναι ένας γνώριμος στους Πανιώνιους με την φανέλα του Πανιωνίου ο Τζαβέλλας Γεώργιος . Έτσι ο Γιώργος έφερε κοντά την ομάδα  που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα με την ομάδα που αγαπήθηκε από τον κόσμο και αγάπησε και ο ίδιος.
Οι δύο ομάδες θα συνεργαστούν  άμεσα σε επίπεδο ακαδημιών, ο Πανιώνιος θα παρακολουθεί κάθε νέο ταλέντο της Δόξας και ταυτόχρονα θα ενισχύει την Δόξα στο να καταφέρει να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Καλή αρχή λοιπόν!!!!!

Επικύρωση βαθμολογίας και απόφαση εκδικασης

Σήμερα θα γίνει το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκ με θέμα την επικύρωση της βαθμολογίας και της κλήρωσης.
Σε λίγοι ώρα (11:30) απολογούμαστε  στην πειθαρχική επιτροπή μετά την καταγγελία που μας έκανε ο εργοτέλης.
Όποτε αναμένουμε τις αποφάσεις σήμερα

Θα αφήσετε επιτέλους ήσυχο τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ?

Ο πόλεμος κατά του Πανιωνίου συνεχίζεται με διάφορα μέσα. Αυτήν την φορά ήταν ένα δημοσίευμα σε μια αθλητική εφημερίδα που ανέφερε ότι κάτι παίζει με τον κύριο Μανίκα και με τον Πανιώνιο( ότι τσακώθηκε με τον Γκλεζάκο).
Ο Γκλεζάκος όμως είναι εκτός Ελλάδας από την Δευτέρα οπότε το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου της συγκεκριμένης  εφημερίδας δεν ευσταθή και «ο πληροφοριοδότης του» που θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις και να κάνει κακό στην ομάδα απλά  την πάτησε και καλό θα είναι να σταματήσει κάπου εδώ για να μην γίνεται και άλλο ρεζίλι. Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί που δίνουν αυτές τις πληροφορίες δεν είναι Πανιώνιοι γιατί κάτι τέτοιο ακούγεται, απλά η Νέα Σμύρνη είναι ¨ χωριό ¨και μαθαίνονται όλα!!!!!
Άλλωστε το περιστατικό αυτό  μόλις κυκλοφόρησε στην δημοσιότητα ο κύριος Μανίκας προς τιμήν του έσπευσε να το διαψεύσει κατηγορηματικά με ανακοίνωση του.
Μην προσπαθείτε να χαλάσετε το κλίμα στην ομάδα και την ηρεμία της,  αφήστε αυτούς που είναι τώρα στα δύσκολα να κάνουν ότι μπορούν και όπως μπορούν και να κριθούν στο ¨ΤΕΛΟΣ ¨ για το έργο τους.
Ας βοηθήσουμε επιτέλους εμείς οι Πανιώνιοι την ομάδα μας να ενωθούμε και να την βγάλουμε από τον Γολγοθά που περνάει.
ΟΠΟΤΕ «κύριοι» ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΑΣ!!!!!!!!

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Στην πειθαρχική Επιτροπή ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ!!!!!


Σε απολογία κάλεσε η πειθαρχική Επιτροπή τον Πανιώνιο για την Πέμπτη στις 11:30 έπειτα από την χθεσινή  καταγγελία του εργοτέλη στην οποία οι Κρητικοί υποστηρίζουν ότι η ομάδα μας δεν είχε δικαίωμα  συμμετοχής στο πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο λόγω οφειλών σε ποδοσφαιριστές μας και ζητάνε να μην επικυρωθεί η βαθμολογία και να παίξουν φέτος στην Σούπερ Λίγκα στην θέση την δικιά μας
Άλλο ένα πρόβλημα για τον Ιστορικό μας, Άντε να δω πότε θα ησυχάσει αυτός ο σύλλογος. Πόσα θα αντέξει? Τον χτυπάνε από παντού και όλοι, ¨δικοί του άνθρωποι¨ αντίπαλοι! ΙΣΤΟΡΙΚΕ  ΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ  ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙΣ!!!!!!

Κυανέρυθροι οι Καλαϊτζίδης – Περιστερίδης


Σε δύο .μεταγραφές προχώρησε η ομάδα χτες καθώς απέκτησε τον 23χρονό αριστερό μπακ Καλαϊτζίδη Μιλτιάδη που πέρσι αγωνιζόταν στην Προοδευτική και τον 21χρονό τερματοφύλακα Περιστερίδη Κωνσταντίνο που έμεινε ελεύθερος από τον Ajax και ο οποίος έπαιζε πέρσι στην   Αλμέρε Σίτι  με την μορφή δανεισμού.. Ο Περιστερίδης ξεκίνησε από την Ιωνία Χανίων και στα 15 του πήρε μεταγραφή για τον Ajax στις Ακαδημίες  όπου και ανήκε  μέχρι χτες.

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Μπιελάνοβιτς για τον Πανιώνιο

Ο Κροάτης αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή του Πανιώνιου

Πολύ κοντά στον Πανιώνιο είναι ο Σάσα Μπιελάνοβιτς. Ο Κροάτης επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Βερόνα κάτι που ουσιαστικά άνοιξε το δρόμο για την απόκτησή του από τους «κυανέρυθρους».

Ο Μπιελάνοβιτς είχε επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας εδώ και αρκετές ημέρες. Όμως το συμβόλαιό που είχε με την ιταλική ομάδα αποτελούσε ένα μεγάλο «αγκάθι» στην επιθυμία των κυανέρυθρων για να τον κάνουν «δικό τους».

Ο Κροάτης επιθετικός αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή του Πανιώνιου. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τον γνωρίζει και έχει καλές σχέσεις μαζί του από την θητεία του στην Άσκολι το 2006-7. Μάλιστα, είναι αυτός που έχει επαφές μαζί του και ουσιαστικά ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις μαζί του για να κλείσει στην… Πλατεία.

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Τα νέα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ μας.

Ο Γιαννώτας βρίσκεται στο στόχαστρο του Πανιωνίου και έτσι ο Έλε  σκέφτεται να καλύψει με τον 19χρονό επιθετικό το κενό του Κούτσι. Ο Γιαννώτας θεωρείτε κλεισμένος από τον Ολυμπιακό. Πάλι δανεικούς από τον gay-ro? ΕΛΕΟΣ!!!
Από την άλλη η Επιτροπή  Επαγγελματικού  Αθλητισμού αποφάσισε την μερική κατάπτωση της εγγυητικής για χρέη προς τον Χρήστο Αρβανίτη ο οποίος είναι ο δικηγόρος του Γιούργεν Μάχο, όλα τα είχαμε αυτό μας έλειπε τώρα.
Η διοίκηση δεν ανησυχεί για την απόφαση αυτή της Επιτροπής και λέει ότι η περίπτωση αυτή είναι ίδια με αυτή του Νταβόρ Κούκετς που ξεπεράστηκε σχετικά εύκολα. ΙΔΩΜΕΝ!
Εντωμεταξύ η κόντρα μεταξύ διοίκησης και Τσακίρη συνεχίζεται ( προς το καλό του Πανιωνίου μας υποθέτω) με ένα άγνωστο email που έχει εμφανιστεί και θέτει κάποια ερωτήματα που με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο και η διοίκηση από την άλλη τα επιβεβαιώνει αλλά δεν γνωρίζει τον αποστολέα,( τραγελαφικά πράγματα εν έτη 2012). 
Γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα  των φιλικών αγώνων της ομάδας,
Στις 21 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουμε την Αλβανική Μπίλις
Στις 25 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουμε την Κόρινθο
Στις 29 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουμε τον Πας Γιάννινα
Στις 3 Αυγούστου θα αντιμετωπίσουμε την Αγία Νάπα
Αυτοί οι αγώνες θα γίνουν στα Τρία-Πέντε Πηγάδια όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία μας.
Στις 12 Αυγούστου η ομάδα θα μεταβεί   στην Λιβαδειά για να αντιμετωπίσουμε τον Λεβαδειακό.
Τώρα όσο αφορά τις προπονήσεις της ομάδας στο προπονητικό μας κέντρο στο Κορωπι ολοκληρώθηκαν με πλήρη επιτυχία και χωρίς (ευτυχώς ) κανέναν τραυματισμό. Ο προπονητής μας έμεινε  ικανοποιημένος από τους παίχτες μας , η ομάδα έκανε ασκήσεις με μπάλα και είχαν ως στόχο την βελτίωση φυσικής κατάστασης και την τακτικής. Ο Αλέξανδρος Κούρος επέστρεψε στις προπονήσεις ξεπερνώντας τον διάστρεμμα που είχε. Ρεπό είχαν οι παίχτες μας την Κυριακή και σήμερα το πρωϊ θα περνούσαν εργομετρικά  τεστ και το απόγευμα προπόνηση στο Απήλιον στις 19:00.
Συνέντευξη παραχώρησε ο προπονητής μας στην οποία αναφέρει ότι δεν φοβαται τα δύσκολα. Μακάρι να βγει αληθινός και να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες για το καλό της ομάδας μας.
Δηλώσεις έκανε το μέλος του Δ.Σ. κύριος Καμπανόπουλος Λάζαρος σχετικά με την κόντρα που έχει προκύψει μεταξύ του ιδίου και του κύριου Τσακίρη και αναφέρει ότι με τις δηλώσεις του δεν ήθελε να θίξει (αν και το έκανε) τον κύριο Τσακίρη αλλά αντίθετα να τον ευαισθητοποιήσει και να βοηθήσει τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ μας στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του και αναφέρει ακόμα ότι κανένας δεν περισσεύει και να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος βλέποντας παράδειγμα από άλλες ομάδες που έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμάς.
 Πάντως προέχει η σωτηρία και η ηρεμία της ομάδας μας και μετά θα πρέπει να απαιτηθούν πολλά ερωτήματα όπως ο Δάρας πως προέκυψε σε εμάς και αλλα πολλά.
Τώρα πρέπει όμως να σταθούμε δίπλα στην ομάδα και να την βοηθήσουμε όπως εμείς ξέρουμε. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ!!!!!
Ο μπασκετικός  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αναζητεί προπονητή καθώς ο κύριος Μπαρτζώκας συμφώνησε στο gay-ro. Ο κύριος Λιανός συζήτησε με τον Κουτελάκη να αναλάβει το χρέος από τις υποθέσεις Χαριτόπουλο,Ραϊς, Ζορόσκι  για να μπορέσει να κάνει τον προγραμματισμό για την νέα σαιζόν και να συμμετέχουμε στο  Eurocup.

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Αφήστε επιτέλους τις κόντρες και τους εγωισμούς και ασχοληθείτε με τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ μας

Μετά από απουσία απο τα κοινά του Πανιωνίου σχεδόν 3 μήνες και χωρίς να γράψω τίποτα με λύπη μου ξαναγράφω γιατί βλέπω να ασελγούν διάφοροι με ποικίλους τρόπους εις βάρος του Πανιωνίου μας!!! Η ομάδα σώθηκε με πολλή αγώνα και κόπο, το παραπέρα όμως είναι ακόμα πιο δύσκολο, η ομάδα δυσκολεύεται να κάνει το επόμενο βήμα, το πρωτάθλημα φέτος θα είναι δύσκολο και πρέπει επιτέλους όλοι οι Πανιωνίοι επώνυμοι και απλοί να ενωθούμε και να βοηθήσουμε την ομάδα με όποιον τροπο μπορούμε ο καθένας μας!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Αφήστε τις κόντρες και τους εγωισμούς και τα ´εξώδικα ´ τις απαντήσεις απο την μια πλευρά και τις απαντήσεις απο την άλλη και βοηθήστε τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ! Ο Πανιώνιος βιώνει την δυσκολότερη οικονομική φάση της ιστορίας του και αντι να είμαστε όλοι οι Πανιωνίοι ενωμένοι εμείς έχουμε εμφυλιους! ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!!! Η τωρινή διοίκηση δεν έχει λεφτά αλλα προσπαθεί να ανταπεξέλθει, η διοικήσεις πριν έκαναν λάθη, βοήθησαν οικονομικά όμως, μας μεγάλωσαν πιο πολλή με το προπονητικό και με παίχτες τύπου Ρεκόμπα, Εστογιανόφ, λάθη όμως τύπου εξωδικα είναι τραγικά!