Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ο Γιάχος «σφυρίζει» με Βέροια!



Ο διαιτητής Αθανάσιος Γιάχος από την Χίο, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την Σαββατιάτικη αναμέτρηση του Ιστορικού με την Βέροια, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

ΒΕΡΟΙΑ - Πανιώνιος (18:15)
Διαιτητής: Γιάχος Αθανάσιος (Χίου)
Βοηθοί: Σαραϊδάρης Δημήτριος (Μακεδονίας), Ποντίκης Κωνσταντίνος (Πρέβεζας)
4ος διαιτητής: Στυλιάρας Δημήτριος (Αιτωλοακαρνανίας)
Παρατηρητής: Γκαϊτατζής Θεόδωρος (Δράμας)
 
Το ρεπορτάζ είναι από τα PanioniaNea

ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ/ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

Με χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε την ΠΑΕ Πανιώνιος η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκ για τη συμπεριφορά των οπαδών στο ματς με τον Άρη!

Η απόφαση αναφέρει:  


«ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ».

Άρχισαν τα όργανα μάγκες από τώρα, προσπαθούν όλοι να μας χτυπήσουν!!!
7.000,οο ευρώ σε εμάς και στους άλλους 3.000,οο ευρώ.
Άρε δικαιοσύνη αντικειμενική!!!
Παιδιά λίγο προσοχή γιατί είναι κρίμα να τρώμε τέτοια πρόστιμα τέτοιες εποχές ενώ υπάρχουν άτομα απλήρωτα τόσους μήνες!!!

 Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στον εκτός έδρας αγώνα με την Βέροια το Σάββατο (1/9).


Μάλιστα, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, Πάνθηρες, διοργανώνουν εκδρομή για την πόλη της Ημαθίας.
Η Κυανέρυθρη ΠΑΕ, όπως ανακοίνωσε, εξασφάλισε εισιτήρια για το εν λόγω ματς.
Η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως εξασφάλισε για τις ανάγκες των οπαδών της εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου (01/09, 18:15) με την Βέροια.
Ως εκ τούτου, οι οπαδοί του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 5 του σταδίου της Βέροιας και η διάθεση των εισιτηρίων που τιμώνται 15 ευρώ θα γίνεται έξω από την συγκεκριμένη θύρα την ημέρα του αγώνα».

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ.......

11 ημέρες αποχής από τα γεγονότα του Πανιωνίου και ειλικρινά έγιναν πολλά!!!
Ανακοίνωση Τσακίρη στα PanioniaNea , ήρθε και η απάντηση του Μίχου στα PanioniaNea, και στην ίδια ημέρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας και η ανακοίνωση των πανθήρων κατά της διοίκησης και αναφορά και στον Τσακίρη και όλα αυτά λίγο πριν τον αγώνα με τον άρη.
Ευτυχώς οι παίχτες μας δεν επηρεάστηκαν.
Μεταγραφή Καπάνταη, πώληση Σάμαρη στον γαύρο?.
 Στις 11 μέρες εξασφαλίσαμε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα,επίσης στις 11 αυτές μέρες είχαμε και την δεσμεύσει χρημάτων από τον κύριο Τσακίρη, ακολούθησε και η ανακοίνωση  από την λέσχη φίλων Πανιωνίου,αφίξεις παιχτών στο μπάσκετ με τον Λιανό να συνεχίζει να μας τρελαίνει,παραίτηση του Κουτλίδη και μάλλον ξανά επιστροφή,ευχές και καλή επιτυχία από τον Τζαβέλλα μας,και η παλικαρίσια νίκη επί του άρη,
Πάρα πολλά γεγονότα στα οποία δεν είχα τον χρόνο να σχολιάσω και να αναρτήσω.
Γιαυτό τα  ανάρτησα τώρα γιατί έστω και αργά έπρεπε να το κάνω!!!!!
Για τις αναρτήσεις ευχαριστώ το Πανιώνιο sait Panionia Nea!!!!!!

Τα νούμερα των ποδοσφαιριστών μας!


Τα νούμερα, με τα οποία θα αγωνίζονται οι παίκτες του Ιστορικού στο νέο πρωτάθλημα ανακοίνωσε ο Πανιώνιος, με τον νεοαποκτηθέντα Λεωνίδα Καμπάνταη να παίρνει και πάλι τη φανέλα με το «9» που φορούσε και στο προηγούμενο πέρασμά του από τους «κυανέρυθρους».

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Μενδρινός θα φοράει το «10», ο Παρασκευάς Ανδράλας το «16», ενώ ο Δημήτρης Διαμαντάκος τη φανέλα με το νούμερο «99».
Αναλυτικά τα νούμερα:
1. Γιάννης Σιδεράκης
2. Παναγιώτης Σπυρόπουλος
3. Αλέξανδρος Κούρος
4. Βασίλης Ρόβας
5. Τάσος Αυλωνίτης
6. Σουλεϊμάν Ακίμ Ομο
7. Δημήτρης Κολοβός
8. Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς
9. Λεωνίδας Καμπάνταης
10. Κώστας Μενδρινός
11. Ευθύμης Κουλουχέρης
12. Δημήτρης Δρόσος
13. Χρήστος Αραβίδης
14. Γιώργος Βλάχος
15. Διονύσης Γιαννούλης
16. Πάρης Ανδράλας
17. Βασίλης Μπούζας
18. Αλέξανδρος Σμυρλής
20. Φανούρης Γουνδουλάκης
21. Στάθης Ρόκας
22. Ανδρέας Σάμαρης
23. Μάρκος Ντούνης
27. Αμίρης Κούρντι
28. Αγγελος Πούρνος
30. Μίλτος Καλαϊτζίδης
31. Νίκος Γιαννακόπουλος
32. Βασίλης Λαμπρόπουλος
33. Κωνσταντίνος Σταυροθανασόπουλος
39. Εμάνουελ Οκόγιε
40. Άγγελος-Λάμπρος Σπανός
44. Χρήστος Κοντοχρήστος
50. Γιώργος Ζυγογιάννης
88. Γιάννης Ανέστης
91. Κώστας Περιστερίδης
93. Στέλιος Κοξαράκης
99. Δημήτρης Διαμαντάκος

Τσακίρης: «Κάποιοι έχουν μικρές τσέπες, αλλά μεγάλο στόμα»



Την απόφαση  να δεσμεύσει  τα  χρήματα που έχει λαμβάνειν η ΠΑΕ Πανιώνιος από τα τηλεοπτικά δικαιώματα ώστε να πληρωθούν οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπό του, πήρε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης.



Παράλληλα, ο πρώην πρόεδρος του Ιστορικού προτείνει να λυθεί η σύμβαση των Νεοσμυρνιωτών με το «Απήλιον», ενώ τόνισε και στην εφημερίδα  «SportDay» πως κάποιοι «έχουν μικρές τσέπες, αλλά μεγάλο στόμα»!

«Φοβάμαι πως δεν θα επιστραφεί το δάνειο των 385.000 ευρώ. Πρότεινα στην ΠΑΕ να λυθεί από την 1η Οκτωβρίου η σύμβαση με το "Απήλιον" ώστε να γλιτώσει χρήματα. Συν τοις άλλοις, συνεχίζεται η επίθεση εμπάθειας εναντίον μου. «Δεν μπορώ να μην πληρωθώ για οκτώ μήνες και να τα χάσω όλα. Ήταν πολύ υψηλό το ρίσκο. Ίσα-ίσα που στην ΠΑΕ χαρίζω πέντε εκατομμύρια ευρώ, εφόσον συμφωνήσει να λύσουμε τη σύμβαση. Το ενοίκιο ήταν 420.000 ευρώ για δεκατρία χρόνια. Να φύγει από το Κορωπί δεν ήθελε η ΠΑΕ; Κάποιοι έχουν μικρές τσέπες, αλλά μεγάλο στόμα! Και στο παρελθόν υπήρχαν μικρές τσέπες, αλλά πάντοτε βοηθούσα», δήλωσε στην εφημερίδα ο κ. Τσακίρης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΘΗΡΩΝ!!!!!

Πάνθηρες: «Είστε λίγοι, ψεύτες και κωλοτούμπες»

Ανακοίνωση σχετικά με τα όσα διαδραματίζονται στα διοικητικά του συλλόγου εξέδωσαν οι Πάνθηρες.

Αναλυτικά:
«Με αφορμή αυτά που διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στο Σύλλογο και σε συνέχεια με τα όσα κωμικοτραγικά έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής ως το μόνο αγνό και ανιδιοτελές κομμάτι του Πανιωνίου:
Κύριοι της διοίκησης και πρώην φίλαθλοι,δεν χρειάζεται ούτε να επιβεβαιώσουμε ούτε να διαψεύσουμε τίποτα.Οι πράξεις σας τον τελευταίο καιρό επιβεβαιώνουν δυστυχώς την αλήθεια.Είστε λίγοι,ψεύτες και κωλοτούμπες.
Όσο για σένα Τσακίρη εάν θες να κάνεις πράξεις για την ομάδα κάν'το επίσημα ή σταμάτα να ασχολείσαι.
ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ!
Σ.Φ. ΠΑΝΘΗΡΕΣ 1983»

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ ΣΤΑ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΝΕΑ

Δήλωση Σπύρου Μίχου στα panionianea!

Απάντηση στα όσα ανέφερε ο Κώστας Τσακίρης στα panionianea και αφορούσαν τον ίδιο, έδωσε μέσω της ιστοσελίδας μας ο Σπύρος Μίχος.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ιστορικού προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά, πως όσα αναφέρονται για μένα στις δηλώσεις του κυρίου Τσακίρη είναι αναληθή και προέρχονται από κακόβουλη και λανθασμένη πληροφόρησή του. Άλλωστε είναι εξαιρετικά δύσκολο, κάποιος σαν εμένα, να κάνει τέτοιες δηλώσεις».
Σπύρος Μίχου, μέλος διοικητικού συμβουλίου

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ

Ο Κωστας Τσακίρης αποκλειστικά στα Panionianea!

Τα Panionianea ήρθαν σε επικοινωνία με τον Κωστα Τσακίρη, ο οποίος μας εξήγησε τους λόγους που απάντησε αρνητικά στην έκκληση της οικονομικής βοήθειας που του απεύθυναν οι άνθρωποι του Πανιωνίου.

Αρχικά, είπε: «Πρώτον η ανάλυση των δεδομένων που μου έδωσε η ΠΑΕ δείχνει ότι και να τους δανείσω τα 385χιλιάδες ευρώ που ζητάνε πάλι δε σώζεται ο σύλλογος και θα πάνε τα λεφτά μου άκλαυτα», ήταν αρχικά τα λόγια του πρώην μεγαλομετόχου του Ιστορικού.
Στην συνέχεια ο Κώστας Τσακίρης πρόσθεσε:
«Επίσης ο Μίχου μετά το φιλικό με τον Λεβαδειακό  είπε στους  πάνθηρες 'έχω αξιοπρέπεια, δε θέλω λεφτά από Τσακίρη, προτιμώ από Μαρινάκη'».

Τέλος, ο ισχυρός άνδρας πρότεινε στους ιθύνοντες του συλλόγου την λύση του συμβολαίου με το αθλητικό κέντρο "Απήλιον":
«Να προσθέσω ότι πρότεινα την λύση συμβολαίου με το Απήλιον εάν θέλουν να γλιτώσουν χρήματα».

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Τέλεια και παύλα Σμύρνη είσαι καύλα!!!!

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ -άρης 1-0

 Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος επέλεξε τους Γιαννακόπουλο, Σπυρόπουλο, Κουλουχέρη, Λαμπρόπουλο, Κούρο, Ρόβα, Γουνδουλάκη, Μενδρινό, Ντούνη, Αραβίδη, Καμπάνταη.

Ο Πανιώνιος έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν καλύτερος καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και στην πρώτη φάση του αγώνα πήρε κεφάλι στο σκορ. Αυτό έγινε στο 14', όταν ο Μενδρίνος εκτέλεσε το φάουλ, ο Βελλίδης δεν απέκρουσε σωστά την μπάλα, που έπειτα από κόντρες έφτασε στον Λαμπρόπουλο.
Αυτός έκανε το πλασέ και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Οι «κυανέρυθροι» πήραν τα πάνω τους με το τέρμα αυτό και δυο λεπτά αργότερα είχαν ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο. Ο Μενδρινός ήταν και πάλι πρωταγωνιστής, καθώς εκτέλεσε κόρνερ, με τον Καμπάνταη να πιάνει την κεφαλιά και τον Βελλίδη να πέφτει και να απομακρύνει τον κίνδυνο.
 Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δε σταμάτησαν εκεί και συνέχισαν να είναι στην επίθεση,  Στο 22' ο Ντούνης έκανε μια ωραία προσπάθεια και στη συνέχεια το σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Βελλίδης, όπως και στο 29'.
Οι ποδοσφαιριστές του Ιστορικού δε δίσταζαν να δοκιμάσουν το σουτ εκτός περιοχής, αφού έβρισκαν χώρο να τα πραγματοποιούν, και άλλο ένα του Αραβίδη στο 34' κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ των «κιτρίνων».
 Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία που είχαν οι φιλοξενούμενοι σε αυτό. Ο Καπετάνος εκτέλεσε το φάουλ με γέμισμα, ο Γιαννίτσης γύρισε την μπάλα στην περιοχή, αλλά ο Παπαζαχαρίας δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή προ κενής εστίας.

Στην επανάληψη δεν έγιναν πολλά πράγματα. Ο Άρης βελτίωσε την εικόνα του, ο Πανιώνιος... κατέβασε στροφές, μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα. Μοναδικές αξιοσημείωτες στιγμές ήταν τα δυο σουτ του Γιαννιώτα στο 50' και στο 53', τα οποία κατέληξαν στα χέρια του Γιαννακόπουλου.
Στη συνέχεια, οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να βγουν στην επίθεση, ωστόσο δε δημιούργησαν κάποια περαιτέρω φάση, τη στιγμή που ο Πανιώνιος αγωνιζόταν με δέκα από το 63' λόγω αποβολής του Καμπάνταη. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε το σουτ του Οκόγιε στο 80', το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Βελλίδη.

Πάντως, το ματς απέκτησε... ενδιαφέρον, όταν στο 81' προκλήθηκε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων. Ο Σπυρόπουλος ήταν πεσμένος στο έδαφος, ο Γιαννιώτας δεν τήρησε το fair play, κάτι που εκνεύρισε τον Λαμπρόπουλο και πήγε να του ζητήσει το λόγο, αλλά με άσχημο τρόπο.
Αυτή ήταν και η αφορμή για να... ανάψουν τα αίματα και να... ξεσπάσει πόλεμος, με τους δυο πάγκους να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά, τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ενώ ο σκόρερ της αναμέτρησης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Σπάθα, που απέβαλε και τον βοηθό του Ελευθερόπουλου.
Το ματς ολοκληρώθηκε με την προσπάθεια του Άρη να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, όμως δεν τα κατάφερε και ο Πανιώνιος ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα με το δεξί.



Συνθέσεις ομάδων
Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Ντούνης, Αραβίδης, Καμπάνταης.
Άρης (Μάκης Κατσαβάκης): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Καπετάνος, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Σουνάς, Ασλανίδης.


  Τα ¨πιτσιρίκια¨ του Έλε έδειξαν μαχητές ¨πάνθηρες¨!!!!!
Πρώτη αγωνιστική και πρώτο δείγμα θετικό!!
Τα κεφάλια μέσα όμως και δουλειά πολλή χωρίς να πέρνουν τα μυαλά μας αέρα.
Συνεχίζουμε.....

ΥΓ1: ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!!
ΥΓ2: ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!!!

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Τιμή για μένα ο Πανιώνιος!

O νεαρός μέσος του Πανιωνίου, Διονύσης Γιαννούλης, τόνισε ότι είναι τιμή του που φοράει τη φανέλα των «κυανέρυθρων» και υποστήριξε ότι η φετινή ομάδα μπορεί να κάνει μια αξιοπρεπή χρονιά.
>
Ο Γιαννούλης, με συνέντευξη που παραχώρησε στο sportcyclades.gr -έχει μεγαλώσει στην Πάρο, όπου έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα- και στάθηκε στην παρουσία του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο της ομάδας, ενώ έκανε και τις συγκρίσεις με την Σουηδία, όπου και έπαιζε πριν. Παράλληλα, υποστήριξε ότι στο στρατόπεδο του Πανιωνίου υπάρχει πίστη για τις δυνατότητες της ομάδας, με τους παίκτες να ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν.

Διονύση, είναι για εσένα μια δικαίωση το να φορέσεις την φανέλα του Πανιωνίου;

«Δεν το βλέπω σαν δικαίωση, το βλέπω περισσότερο σαν μια τεράστια ευκαιρία που μου δίνεται και πρέπει να την αξιοποιήσω. Είμαι πολύ χαρούμενος και σίγουρα με τιμά δεόντως το να αγωνιστώ με την φανέλα του Πανιωνίου, είναι η πιο ιστορική ομάδα στην Ελλάδα και παρά τα προβλήματα που υπάρχουν πάντα θα είναι ένας πολύ δυνατός σύλλογος.»

Πως έγινε η μεταγραφή σου στον Πανιώνιο; Ήθελες να επιστρέψεις στην Ελλάδα;

«Ναι ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα αν υπήρχε κάποια καλή επιλογή και το ψαχνόμουν για να βρω την καλύτερη, με τον Πανιώνιο ουσιαστικά το διακινδύνευα γιατί έφυγα από την ομάδα μου στην Σουηδία με σκοπό να έρθω να δοκιμαστώ στον Πανιώνιο και αν πείσω τον προπονητή μου να μείνω στην ομάδα, τελικά κέρδισα την εμπιστοσύνη του μετά από κάποιες προπονήσεις και κάποια φιλικά και έτσι εντάχθηκα στο δυναμικό τις ομάδας. Τώρα πρέπει να τον δικαιώσω.»

Ο Πανιώνιος φέτος θα στηριχτεί σε νέους και άπυρους για την κατηγορία ποδοσφαιριστές αλλά και προπονητή, αφού ο κ. Ελευθερόπουλος κοουτσάρει για πρώτη φορά ομάδα. Πιστεύεις ότι θα τα καταφέρετε και πως βλέπεις τις άλλες ομάδες στην κατηγορία;

«Δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου με τις υπόλοιπες ομάδες, πιστεύουμε πολύ στην δική μας και θα τα καταφέρουμε, η ομάδα δεν στηρίζεται σε άπειρους παίχτες, ο βασικός κορμός της ομάδας είναι παίχτες που έχουν πάρα πολλές συμμετοχές στην Super League, από εκεί και πέρα σίγουρα υπάρχουν παίχτες που είναι άπειροι και νέοι αλλά με πολύ ταλέντο και με την βοήθεια των παλαιοτέρων όλοι έχουμε καταλάβει αρκετά γρήγορα τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Ο κος Ελευθερόπουλος είναι μεν νέος ως προπονητής αλλά έχει κάνει μια πολύ μεγάλη και αξιοπρεπή καριέρα σε Ελλάδα και Ιταλία και αυτό μόνο άπειρο δεν σε κάνει. Έχει δουλέψει με σπουδαίους προπονητές και τα τακτικά κομμάτια που δουλεύουμε είναι εξαιρετικά. Επίσης επειδή ήταν μέχρι πρότινος εν ενέργεια ποδοσφαιριστής γνωρίζει πολύ καλά την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή και ξέρει πως να σε στηρίξει την κατάλληλη στιγμή, έχει πολύ όρεξη και διάθεση για δουλειά και αυτό το έχει περάσει σε όλους μας.!»


Ο Πανιώνιος ανέκαθεν ήταν ο αιμοδότης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι για σένα η ομάδα της Νέας Σμύρνης, ένα σκαλί στην καριέρα σου;

«Όπως σας είπα και νωρίτερα για μένα ο Πανιώνιος είναι μια τεράστια ευκαιρία που μου δίνεται και πρέπει να αξιοποιήσω, το ότι έχει δώσει αρκετούς παίχτες στις λεγόμενες μεγάλες ομάδες της Ελλάδας δεν είναι τυχαίο, δουλεύουνε πολύ σωστά και θα συνεχίσουν να βγάζουν σπουδαίους παίχτες. Αυτό για μένα είναι ένα καλό όνειρο αλλά όχι για τώρα. Τώρα προέχει να δουλέψω πολύ και να μπορέσω να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ την ομάδα μου στο δύσκολο πρωτάθλημα που ξεκινάει.»


Αν και είσαι μόλις 21 χρονών, έχεις εικόνα από πρωταθλήματα επαγγελματικών κατηγοριών στην Ελλάδα αλλά και στην Σουηδία, μπορείς να μας κάνεις μια σύγκριση μεταξύ των πρωταθλημάτων αυτών των δύο χωρών;

«Οι διάφορες είναι κυρίως στο κομμάτι τις οργάνωσης, εκεί υπερτερεί η Σουηδία όπως και στο κομμάτι των γηπέδων, από την άλλη το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό και υπάρχουνε καλύτερες ομάδες και καλύτεροι παίχτες. Επίσης στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση για τους παίχτες.»

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Πάρμα-Πανιώνιος 3-1

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η ομάδα μας από την Πάρμα.
Ο Πανιώνιος δεν ξεκίνησε καθόλου καλά και δέχτηκε το γκολ στο 11 με τον Παμπόν.
Στο 34 ο Καντρέβα έκανε το 2-0 για να κλείσει το ημίχρονο με 3-0 από τον Παμπόν και πάλι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καλύτερη από το πρώτο και η Πάρμα έριξε τον ρυθμό της με αποτέλεσμα να σκοράρουμε στο 87 με τον Διαμαντάκο κάνοντας έτσι το τελικό 3-1

Live Πάρμα-Πανιώνιος ...

Οι εντεκάδες από τον αγώνα απο το sait της Πάρμα

PARMA (3-5-2): Mirante; Zaccardo, Paletta, Lucarelli; Rosi, Galloppa, Musacci, Parolo, Gobbi; Pabòn, Belfodil. All: Donadoni.
PANIONIOS (4-2-3-1): Peristeridis; Kournti, Kouros, Lampropoulos, Andralas; Rokas, Rovas; Samaris, Aravidis, Kolovos; Diamantakos. All: Eleftheropoulos

Η επιστροφή του ΄Πάνθηρα΄



Ο λόγος για τον Γιάννη Θωμάκο και το πόλο, γιατί Πανιώνιος είμαστε παντού.
Ο Γιάννης ήθελε πολλή να επιστρέψει στον Ιστορικό μας και να κλείσει σε εμάς την καριέρα του.
Ο Γιάννης ήταν πολλά χρόνια αρχηγός της ομάδας μας και επιστρέφει στο ΄σπίτι ΄του αφού ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση!!
Καλός ήρθες Γιάννη στο σπίτι σου!!!

Στις 19:30 σήμερα με Πάρμα

Στις 19:30 ξεκινάει το φιλικό της ομάδας μας με την Πάρμα στην Ιταλία.
Τηλεοπτική μετάδοση δεν υπάρχει,
Για ενημέρωση του αποτελέσματος θα σας ενημερώσω άμεσα, όπως και στο αν βρω κάποιο link του αγώνα θα το προωθήσω.
Καλή μας επιτυχία!!

Πρωτάθλημα μέχρι 15 Σεπτεμβρίου

Στο πλευρό των ομάδων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα τους τάχθηκε η Σούπερ Λίγκα. Στη συνεδρίασή που έγινε σήμερα και τελείωσε λίγο πριν τις 19:00 η διοργανώτρια Αρχή αποφάσισε να ζητήσει από τους αρμόδιους φορείς να δώσουν ειδικές άδειες στις ομάδες με ισχύ μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου έτσι ώστε το πρωτάθλημα να αρχίσει κανονικά.

Έτσι, καλεί -αρχικά- την ΕΠΟ να εκδώσει δελτία στους παίκτες με τους οποίους έχουν συμφωνήσει οι ομάδες με ισχύ μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Στη συνέχεια την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να επιτρέψει στην συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα, και πάλι με ισχύ μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Από εκεί και πέρα η Σούπερ Λίγκα ξεκαθαρίζει ότι εάν υπάρξει ομάδα που μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου δεν έχει εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, τότε θα τις επιβληθούν οι κυρώσεις... Μάλιστα πρέπει να διευκρινιστεί ότι οι ποινές θα έχουν αναδρομική ισχύ, με ανάκληση των δελτίων των παικτών αλλά και ταυτόχρονα να χάνονται όλοι οι βαθμοί που έχει κερδίσει η ομάδα μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

«Κάποιες ομάδες έχουν σημαντικά προβλήματα και εμείς προσπαθούμε να βρούμε λύσεις», τόνισε ο Γιάννης Μώραλης και συνέχισε: «Το στοίχημα για εμάς φέτος είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 16 ομάδες και να τελειώσει με 16 ομάδες».

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής έκανε γνωστό ότι οι υπεύθυνοι από Πλατανιά, Κέρκυρα και Πανιώνιο δηλώνουν σίγουροι ότι μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 15ης Σεπτεμβρίου θα έχουν εξασφαλίσει τις ενημερότητες. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι το βάρος πέφτει επάνω στις ΑΕΚ, ΟΦΗ και Άρη για να έχουν εξασφαλίσει την φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

«Έχουμε κάνει πολλές προσπάθειες. Εάν δεν βρεθεί λύση θα επιβληθούν στις ομάδες οι κυρώσεις. Θα περιμένουμε την απόφαση της ομοσπονδίας η οποία νομίζουμε ότι μπορεί να δώσει μια λύση στο μεγάλο θέμα που έχει δημιουργηγηθεί», τόνισε.

Συνάντηση Έλε-Μίχου με Πάνθηρες

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου, παρουσία και του Μίχου που εκπροσώπησε τη διοίκηση.
Λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της αποστολής των «κυανέρυθρων» για την Ιταλία, όπου και θα αντιμετωπίσουν την Πάρμα σε φιλική αναμέτρηση, ο νεαρός τεχνικός τα είπε με τους «Πάνθηρες», με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν απόψεις και τον Ελευθερόπουλο να ακούει κάποια παράπονα από τους οπαδούς. Ο Μίχου, που έδωσε επίσης το παρών, ήταν εκείνος που είχε δεχτεί τα «πυρά» του κόσμου μετά τη φιλική αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Οι δύο άνδρες έδωσαν κάποιες διευκρινίσεις στον κόσμο για τις κινήσεις της ομάδας, καθώς και για τις παραχωρήσεις κάποιων παικτών και άκουσαν τα παράπονά τους.

Θα ήθελα πολλή να μάθω τι είπαν και τι απόφαση βγήκε τελικά!
Αν γνωρίζει κάποιος ας γράψει.

Προπονηση χτες στην Ιταλία

Με μια προπόνηση στην Ιταλία πριν τον σημερινό αγώνα με την Πάρμα ολοκλήρωσε την προετοιμασία ο Ελευθερόπουλος.
Ο προπονητής μας τους έκανε ασκήσεις με την μπάλα και τελείωμα φάσεων χτες το απόγευμα και έτσι δεν φάνηκε τους παίχτες που θα χρησιμοποιήσει σήμερα με την Πάρμα.

Ο Νάντζφέι, ο Καββαδάς και ο Μπόατενκ

Παίχτης του Πανιωνίου θα είναι και φέτος ο Στέφαν Νάντζφεϊ ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Λιανό και έτσι θα φοράει για έναν ακόμα χρόνο την κυανέρυθρη φανέλα.
Σε συμφωνία με  έναν ακόμα παίχτη ήρθε ο πρόεδρος του Ιστορικού , ο εν λόγο μπασκετμπολίστας είναι ο  Άγγλος σέντερ Έρικ Μπόατενγκ που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Περιστερίου.
Όσο αφορά τον Βασίλη Καββαδά το σκηνικό άλλαξε και από εκεί που όλα έδειχναν να μετακομίζει σε μια από τις δύο μισητές ομάδες, τώρα όπως φαίνεται θα παραμείνει στον Ιστορικό μας!!!
Ο Λιανός δείχνει να μην αστειεύεται και να θέλει να τον κάνει ακόμα πιο δυνατό τον σύλλογο!!
Σε ευχαριστούμε για το έργο σου και την προσφορά σου!!

Δήλωση Ελευθερόπουλου

 Σε δήλωση προχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας ο προπονητής μας κύριος Δημήτρης Ελευθερόπουλος.
Η δήλωση του από το επίσημο  sait της ομάδας :

Λόγω του ότι ο παλιμπαιδισμός με τα τιτιβίσματα στο twitter έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικός να ξεκαθαρίσω ότι έχει να κάνει με την ομάδα μας. Είναι τελείως διαφορετικό να σου στέλνουν δανεικό έναν παίκτη από μία αντρική ομάδα, από το να έρχεται ένα παιδί από την Κ20 μετά από έντονη επιθυμία και πίεση του ίδιου προς τους υπεύθυνους των ακαδημιών που ήταν.
Προφανώς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάποιοι έχουν την πολυτέλεια να σερφάρουν όλη την ημέρα στο internet, ενώ κάποιοι άλλοι πρέπει να μοχθήσουν για 28 παλικάρια απλήρωτα εδώ και αρκετούς μήνες, οι περισσότεροι εκ των οποίων αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα.
Ας αφήσουν λοιπόν τον Πανιώνιο στην ησυχία του γιατί αυτό που κάνουμε από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας είναι να δουλεύουμε με ελάχιστα μέσα αλλά με τεράστια αξιοπρέπεια.

Δημήτρης Ελευθερόπουλος



Είναι μια δήλωση που πολλοί συμφωνούν και πολλοί διαφωνούν επειδή προέρχεται από την οικογένεια του γαύρου.
Εγώ δεν διαφωνώ σε αυτά που λέει ο Ελευθερόπουλος, σε πολλά έχει δίκιο και το ξέρουμε όλοι!!
Εγώ διαφωνώ στο γιατί βγήκε ο Ελευθερόπουλος να μιλήσει για την κατάσταση της ομάδας ( ο οποίος σήμερα είναι και αύριο όχι και μιλάει μιλάει για τον Πανιώνιο ο οποίος δεν είναι καν Πανιώνιος) και δεν βγαίνει κάποιος από την διοίκηση να μιλήσει οι οποίοι είναι και ΠΑΝΙΏΝΙΟΙ!!!!!
Εγώ πριν ημέρες έγραφα ότι ας βγει καποιος υπευθυνος να μιλήσει. Δεν εννοούσα τον προπονητή, εννοούσα κάποιον υπεύθυνο από την διοίκηση.
Ο προπονητής μπορεί να ζει από μεσα την ομάδα και τα προβλήματα της αλλά η δουλειά του είναι το αγωνιστικο κομμάτι.
Αν ο κύριος που έκανε τα  ¨τιτιβίσματα¨ήταν από το λιμάνι θα έκανε τότε δηλώσεις ο προπονητής μας?

Καλό Ταξίδι κύριε Μάρκοβιτς!!!!!!

Σε ηλικία 87 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Πάνος Μάρκοβιτς. Ο εκλιπών ήταν ο προπονητής που οδήγησε τον Πανιώνιο στον πρώτο του τίτλο το 1979, όταν και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ (3-1).
Η προπονητική καριέρα του Πάνου Μάρκοβιτς ξεκίνησε το 1952, σε ηλικία 27 ετών, όταν ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας, Αντώνης Καστρινός, τον έστειλε σε σχολή προπονητών στην Ιταλία και του εμπιστεύτηκε τους «μαυραετούς».
Ο εκλιπών είχε περάσει μεταξύ άλλων από τους πάγκους της Δόξας Δράμας, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Ηρακλή, του Εδεσσαϊκού, της Εθνικής Ελλάδας, του Εθνικού Πειραιώς, της Προοδευτικής, του ΑΠΟΕΛ, του Πανιωνίου (στον οποίο πήρε το Κύπελλο το 1979), του Πιερικού, της Παναχαϊκής, του Ολυμπιακού Λευκωσίας και του ΑΠΟΕΛ.

Καλό ταξίδι μεγάλε προπονητή κύριε Μάρκοβιτς.
Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σας σκεπάζει!!!!
Ο Πανιώνιος μετά τον χαμό του κύριου Μάρκοβιτς έγινε ακόμα πιο φτωχότερος!!
Μακάρι να υπάρξουν και άλλοι άνθρωποι να υπηρετήσουν τον Πανιώνιο μας όπως ο κύριος Μάρκοβιτς.
Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας στην ομάδα και την προσφορά σας στην κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου μας!!

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 16:00, στο νεκροταφείο Γλυφάδας.

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

¨Πρώτη για το Μπάσκετ του Ιστορικού χτες¨

Χτες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η ¨πρωτη ¨προπονηση του Ιστορικού στο κλειστό της Αρτάκης με τον νέο μας προπονητή κύριο Θανάση Σκουρτόπουλο και τον βοηθό του κύριο Νίκο Οικονόμου να προπονεί τους παίχτες μας για πρώτη φορά. Ο Μοτσενίγος, ο Μπόγρης και ο Παππάς ήταν οι νέοι παίχτες μας, ενώ οι Αμερικανοί Γκιμπς, Πέιν και Μίλμπουρν θα έρθουν την επόμενη εβδομάδα καθώς υπάρχει πρόβλημα με τις βίζες τους.
Παρών στην προπόνηση ήταν και ο Καββαδάς  για τον οποίο το μπασκετικό μέλλον του στην Νέα Σμύρνη  δεν θα είναι μακρύ καθώς θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν.
Επίσης παρών χτες στην προπόνηση ήταν και ο περσινός μας αρχηγός Μάριος Μπατής, ο Αθανασούλας και ο Αθηναίου.
Παρελθόν από την ομάδα πιθανόν να είναι και ο Στίβενσον για τον οποίο ο προπονητής μας ζήτησε από τον κύριο Λιανό να λύσει το συμβόλαιο του.

Μετά την προπόνηση ο κύριος Σκουρτόπουλος δήλωσε :
"Ξεκινάμε λίγο πιο νωρίς ώστε να ολοκληρώσουμε άμεσα τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να έχουμε τον χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε σκληρά. Φυσικά περιμένουμε και τους τρεις ξένους που έχουμε αποκτήσει, ενώ θα κάνουμε κι άλλες μεταγραφές στους ψηλούς" τόνισε ο προπονητής του "Ιστορικού".
"Έχουμε δημιουργήσει μια νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο. Μόλις το ρόστερ ολοκληρωθεί θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα, σε κάθε περίπτωση όμως υπάρχει όρεξη και δίψα ώστε ο Πανιώνιος να πρωταγωνιστήσει ξανά".

Η αποστολή για το φιλικό με Πάρμα

Αναχώρησε η ομάδα το πρωί για την Ιταλία για το φιλικό με την Πάρμα.
Στο στάδιο Ορτζινουόβι, πόλη της επαρχίας της Μπρέσια θα διεξαχθεί το φιλικό για το οποίο η Πάρμα γράφει πληροφορίες για τους φιλάθλους της και στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
Ο Ελευθερόπουλος πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστέςς οι οποίοι είναι  :

Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Ανδράλας, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Ρόκας, Ρόβας, Γιαννούλης, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Κολοβός, Ντούνης, Οκόγιε, Αραβίδης, Διαμαντάκος, Κούρος.



Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Πάρμα – Πανιώνιος Φιλικό 18/08/2012

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Ένιο Ταρντίνι θα ταξιδέψει  η ομάδα για να αντιμετωπίσει την Πάρμα το Σάββατο 18/08/2012 σε φιλικό αγώνα ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
 Ο αγώνας αυτός θα είναι ένα δύσκολο τεστ για την ομάδα με έναν αντίπαλο σαφώς πιο δυνατό  και έτσι θα δει ο Ελευθερόπουλος σε τι κατάσταση βρίσκετε η ομάδα. Στο φιλικό αυτό πιθανόν να αγωνιστούν και ο Ρόβας και ο Περιστερίδης που ήταν τραυματίες.

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Τέλος ο Παραγυιός απο τον Ιστορικο!

Πανιώνιος και Παραγυιός χώρισαν τους δρόμους τους και την 4χρονη συνεργασία τους.
Μετά από μακροχρόνια παρουσία του Μιχάλη Παραγυιού στον Πανιώνιο, ήρθε η ώρα για τις δύο πλευρές να ακολουθήσουν διαφορετικούς... δρόμους. Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ αποχώρησε από τον «Ιστορικό».

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ο Σάμαρης και η Φορολογική Ενημερότητα…..

Μόλις διάβασα σε 2 αθλητικά sait ότι η ΠΑΕ θα ξοδέψει τα χρήματα της μεταγραφής του Σάμαρη στον γαύρο για την φορολογική ενημερότητα.
Πάνω που είχα πάρει μια χαρά αισιοδοξίας ότι θα μας βοηθήσει ο κ. Τσακίρης και ήλπιζα ότι δεν θα πουλούσαμε και τον μοναδικό μας αξιόπιστο παίχτη στον γαύρο η διοίκηση αποφάσισε άλλα.
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω και τι πρέπει να γίνει.
Την μια διαβάζω αισιόδοξα την λήξη της κόντρας μεταξύ ΠΑΕ και Τσακίρη(με πιθανότητα όπως έγραφε και στο ίντερνετ να πληρώσει ο Τσακίρης την οφειλή για την εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας) και την άλλη μέρα διαβάζω για την μεταγραφή του Σάμαρη και την αποπληρωμή του χρέους μας από την μεταγραφή.
Μπάχαλο το όλο πράγμα.
Τι ισχύει τελικά? Μπορεί κάποιος να βγει και να μιλήσει υπεύθυνα με το τι έχει γίνει ακριβώς και το τι θα γίνει τελικά?
Ποιος παίζει με τον Πανιώνιο και με τον κόσμο του και ποιος όχι?

Την Δευτέρα 27/08/2012 με Άρη

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά στις 25/08/2012 όπως αποφάσισε η Σούπερ Λίγκα.
Η 1η αγωνιστική θα ξεκινήσει στις 25/08/2012 και θα ολοκληρωθεί στις 27/08/2012 με τον δικό μας αγώνα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης Αγωνιστικής :

25/08/2012 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  19:15
25/08/2012 ΑΕΚ-ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ   21:30
25/08/2012 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 21:30
26/08/2012 ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 19:15
26/08/2012 ΟΦΗ-SKODA ΞΑΝΘΗ 19:15
26/08/2012 ΠΑΟΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 19:15
26/08/2012 ΒΕΡΟΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21:30
27/08/2012 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΗΣ 20:30

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από την NOVA

Δύο μήνες εκτός ο Μιλοβάνοβιτς

Θλάση 3ου  βαθμού ήταν η διάγνωση του γιατρού της ομάδας για τον τραυματισμό του Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς ο οποίος θα είναι τουλάχιστον για 2 μήνες εκτός.
Θυμίζω ότι ο Μίλο τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Λεβαδειακό την Κυριακή όπου και αποχώρησε .
Όσον αφορά τον Καλαϊτζίδη που είχε πάθει ρήξη μηνίσκου υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και θα επιστρέψει σε έναν μήνα. Σχετικές ανακοινώσεις έχει βγάλει και η ΠΑΕ για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Δυστυχώς ακόμα μια φορά η τύχη μας γύρισε την πλάτη αφού τώρα που ο Μιλοβάνοβιτς έδειχνε ότι θα βοηθήσει την ομάδα και τον είχαμε ανάγκη τραυματίστηκε. Αλλά εμείς από τις δυσκολίες μας γινόμαστε πιο δυνατοί και θα τα καταφέρουμε.
Εύχομαι περαστικά και στους δύο ποδοσφαιριστές μας και γρήγορη επιστροφή.

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ


                                     
Το πρώτο βήμα ενότητας και μπράβο του το έκανε ο κ. Τσακίρης, ζήτησε ανακοίνωση και από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και ακολούθησε και από εκεί.
Για να δούμε θα γίνει η συμφιλίωση προς το καλό επιτέλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ μας?
 Μακάρι. Ας σταματήσουν οι προσωπικές κόντρες μεταξύ τους και να βγει ο Ιστορικός από αυτό το δύσκολο σημείο που είναι!!!
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αναλυτικά :

Κάθε φορά που ως ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αναφερόμαστε στον κ. Τσακίρη, δεχόμαστε εξώδικα για συκοφαντική δυσφήμηση. Το ίδιο συνέβη και με την από 16/07/2012 ανακοίνωση της ΠΑΕ. Έχουμε δηλώσει κατ΄επανάληψη ότι σεβόμαστε την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητα του κ. Τσακίρη και αναγνωρίζουμε την προσφορά του στον Πανιώνιο. Η όποια αναφορά γίνεται στο πρόσωπο του κ. Τσακίρη, έστω και αν κάποτε ενέχει κάποια στοιχεία κριτικής, γίνεται καλόπιστα και ως μοναδικό στόχο έχει να τον ενεργοποιήσει περισσότερο ως ισχυρό μέλος της Πανιώνιας οικογένειας ώστε να βοηθήσει και αυτός τον Σύλλογο στην κρισιμότερη φάση της ιστορίας του.

Η γνώμη μου είναι ότι ανακοινώσεις και από την ΠΑΕ κατά του κ. Τσακίρη αλλά και του κ.Τσακίρη κατά της ΠΑΕ καλό θα ήταν να μην έβγαιναν στην δημοσιότητα γιατί μόνο καλό δεν έκαναν στον Ιστορικό.
Η κίνηση όμως του κ. Τσακίρη να βοηθήσει για ακόμη μια φορά τον Πανιώνιο αποδεικνύει ότι τον αγαπάει πολλή. Αν γίνει κάτι τέτοιο και μας βγάλει από το αδιέξοδο που χει έρθει η ομάδα (από λάθη τωρινών και παλιών διοικήσεων ) τότε προσωπικά θα είμαι περήφανος για τον ίδιο.
Έχει προσφέρει πολλά στον Πανιώνιο, τόσα πολλά που δύσκολα να τ προσφέρει κάποιος άλλος.
Δεν κάνω κολωτούμπα ανέκαθεν το λέω αυτό και το γνωρίζει και ο ίδιος.
Εμένα με ενδιαφέρει ο Πανιώνιος και μόνο αυτός, δεν με ενδιαφέρει το ποιος τον διοικεί, στα τόσα χρόνια που παρακολουθώ την ομάδα έχουν περάσει πάρα πολλοί πρόεδροι ¨σωτήρες¨.
Διάφορα σχόλια μου για τον κ.Τσακίρη είναι ότι έγραφα ότι τώρα δεν υπάρχει Τσακίρης ή Μπέος άρα κακός τους αναφέρουμε, έλεγα ότι αφού έχουν φύγει γιατί εμείς ασχολούμαστε ακόμα μαζί τους,(ο ένας πούλησε και έφυγε ο άλλος έφυγε γιατί ίσως να μην άντεχε στα δύσκολα).
Ναι αυτό ήταν το λάθος μου γιατί από ότι φαίνεται είναι ακόμα εδώ και βοηθάει. Είναι και ο μόνος που μπορεί να το κάνει τώρα βέβαια.
Πίστευα ότι μπορούσε και ο κόσμος να βοηθήσει αλλά τελικά όσο υπάρχουν προσωπικές κόντρες αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Δεν είναι κακό να παραδέχεσαι το λάθος σου και επειδή εγώ έμαθα να το κάνω αυτό παραδέχομαι ότι ήμουν λάθος στο ότι πίστευα ότι έφυγε και δεν θα βοηθούσε και ότι δεν έπρεπε να ασχολούμαι με τον κ.Τσακίρη παρά μόνο με την ομάδα μου.

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Η καινούργια εμφάνιση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ


Αυτή είναι η νέα εμφάνιση της ομάδας μας για την ποδοσφαιρική χρονιά που μας έρχεται. Εντυπώσεις και σχόλια περιμένω να δω.
Είναι από  τις καλύτερες τα τελευταία χρόνια.

Πανιώνιος-Λεβαδειακός 1-2 Φιλικό

Με 1-2 ηττήθηκε η ομάδα χτες το απόγευμα σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας στην Νέα Σμύρνη.
Στο γήπεδο δεν ήμουν οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Σας μεταφέρω ρεπορτάζ που διάβασα σε αθλητικό sait  στο ίντερνετ.
Για δικές απόψεις για το παιχνίδι το χτεσινό περιμένω σχόλια σας.
Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στην αρχή του παιχνιδιού και ευτύχησε να σκοράρει γρήγορα με τον Αραβίδη στο 5¨λεπτό.( ίσως να μην ήταν και τόσο καλό αυτό τελικά και να χαλάρωσαν μετά οι παίχτες μας).
Ωστόσο η εικόνα της ομάδας μας δεν ήταν καθόλου καλή στην συνέχεια με αποτέλεσμα λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου να δεχτούμε το γκολ από τον Ακόστα στο 42.
Το 1-2 έγινε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου στο 50 δηλαδή από τον Λισγάρα με το οποίο έληξε και το παιχνίδι καθώς ο Πανιώνιος δεν απείλησε καθόλου σε αντίθεση με τον Λεβαδειακό που έδειξε πιο έτοιμος για το πρωτάθλημα και έχασε δύο γκολ ακόμα.
Για την ομάδα μας  που αγωνίστηκε με 4-2-3-1 έπαιξαν : Ανέστης,Σπυρόπουλος,Λαμπρόπουλος,Κουλουχέρης,Κούρος,Ρόκας,Μενδρινός,Οκόγιε,Μιοβάνοβιτς,Αραβίδης,Κολοβός.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι : Γιαννακόπουλος,Ανδράλας,Αυλωνίτης,Κούρντι,Γιαννούλης,Σάμαρης,Ντούνης,Διαμαντάκος,Μπούζας.

Οικονομική ενίσχυση από Τσακίρη!!??

Σας κάνω αντιγραφή το ρεπορτάζ από το sait του www.sport-fm.gr

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της  sportday ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου ( και ο μοναδικός για μένα που έχει χρήματα και μπορεί να βοηθήσει αν θέλει) είναι διατεθειμένος να διευκολύνει για άλλη μια φορά τον σύλλογο και να μην δεσμεύσει τα χρήματα που δικαιούται-βάσει της δανειακής σύμβασης που έχει υπογράψει εδώ και μήνες με τον Τσάβαλο από την δόση της Nova , αρκεί να ικανοποιηθούν κάποιες απαιτήσεις του.
Το  πρώτο θέμα και βασικότερο για τον Τσακίρη είναι να πάρει εγγυήσεις ότι τα χρήματα που θα διαθέσει θα δοθούν στην εφορία και θα είναι αρκετά για να εξασφαλίσουν την ενημερότητα ( 380.000€ ).
Από εκεί και πέρα ο Τσακίρης περιμένει και από την διοίκηση του Πανιωνίου να δείξει εμπράκτως τη μεταμέλεια της για τις επιθέσεις που του έχει εξαπολύσει τον τελευταίο καιρό.
Περιμένει για παράδειγμα να υπάρξει δημόσια τοποθέτηση για το ποιος ήταν ο συντάκτης της ανακοίνωσης που είχε εκδώσει η ΠΑΕ εις βάρος του, όπως και να πάρει πειστική εξήγηση για τα αίτια της απομάκρυνσης του διευθυντή των ακαδημιών  Γιάννη Παυλόπουλου.
Σαν κίνηση είναι πάρα πολλή καλή γιατί οικονομικά είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει και να προσφέρει!
Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή της ¨κόντρας ¨ που έχει ανοίξει μεταξύ διοίκησης και Τσακίρη και ο Πανιώνιος μας θα βγει κερδισμένος από αυτό!!!!!

Ο Διαμαντάκος στον Πανιώνιο!!!!!!

Άλλος ένας  ¨ δανεικός ¨στον Πανιώνιο. Το όνομα αυτού Δημήτρης Διαμαντάκος.
Με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο θα συνεχίσει την καριέρα του από τον Ολυμπιακό στο Πανιώνιο ο Διαμαντάκος , ο εν λόγω παίχτης είχε πρόταση και από τον Πας αλλά ο ίδιος επέλεξε τον Πανιώνιο να συνεχίσει την καριέρα του.
Πέρσι είχε καλή χρονιά στους νέους του Ολυμπιακού και πήγε πολλή καλά  και με την Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό.

Η γνώμη μου πάντως είναι :
Ο Πανιώνιος έχει μεγάλη ανάγκη από έναν επιθετικό γιατί έχουμε πρόβλημα στην θέση αυτή καθώς δεν σκοράρουμε καθόλου εύκολα.
Τώρα το πόσο θα βοηθήσει ένας νεαρός παίχτης θα το δείξει το πείραμα, καλό θα ήταν να είχαμε έναν έμπειρο επιθετικό και να σκοράρει με άνεση αλλά δύσκολο να γίνει αφού δεν υπάρχουν χρήματα, επίσης καλό θα ήταν να μην παίρνουμε δανεικούς από τον γαύρο και γενικά από κανέναν και να προωθούμε τα δικά μας παιδιά.
 Τι παραπάνω έχουν του Ποκ από τα δικά μας?

Έκλεισε ο Γιαννακόπουλος

Στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Νίκο Γιαννακόπουλο προχώρησε η ΠΑΕ με την μορφή του δανεισμού για δυο χρόνια από την Ουντινέζε. Ο Γιαννακόπουλος τον τελευταίο καιρό έκανε προπονήσεις με την ομάδα και έπεισε με τις ικανότητες του τον Ελευθερόπουλο.

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ…..

Λοιπόν θα αναφερθώ για μένα για να καταλάβετε τις προθέσεις μου και το ποιος είμαι και για να μην παρεξηγούμε.
Είμαι ένας φίλαθλος του Πανιωνίου απλός όπως πάρα πολλοί άλλωστε.
Είμαι ρομαντικός (καλός ή κακός) γιατί έτσι με έμαθε ο υπαίτιος που με έκανε Πανιώνιο ο πατέρας μου.
Δεν έχω κανέναν σκοπό να κερδίσω ή να βγάλω κάτι από τον Πανιώνιο με αυτά που γράφω η λέω ποτέ.
Δεν έχω κανένα σκοπό και λόγω να ανακατευτώ να μπω στην διοίκηση ή σε άλλες διοικήσεις του Πανιωνίου, δεν είναι στην αρμοδιότητα μου, είμαι φίλαθλος και μόνο αυτό, μου αρέσει να παρακολουθώ την ομάδα και ότι βλέπω στα μάτια μου στραβό να το σχολιάσω άσχετα αν έχω δίκιο ή όχι.
Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου παιδάκι που με έφερνε ο πατέρας μου στο γήπεδο (δεκαετία ¨80¨) μέχρι και σήμερα πάντα είχαμε γκρίνιες και μουρμούρες, αν όχι πάντα τις πιο πολλές χρονιές και πάντα παρακαλούσα να αλλάξει αυτό.
Έχω πολλούς φίλους εδώ στον Πανιώνιο και μου αρέσει αυτό γιατί για μένα είναι κάτι το ξεχωριστό επειδή δεν είμαι μεγαλωμένος στην Νέα Σμύρνη αλλά στην Νίκαια και εκεί οι πιο πολλοί ήταν γαύροι και βάζελοι,
Τώρα με το blog μου όμως διαπιστώνω ότι έχω αποκτήσει και πολλούς εχθρούς και αυτό με στεναχωρεί, με στεναχωρεί γιατί οι εχθροί δεν είναι από άλλες ομάδες αλλά είναι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ!!!!!!
Μικρός γύρω στα 14 ήρθα στο γήπεδο μόνος μου για πρώτη φορά από Νίκαια χωρίς τον πατέρα μου γιατί δεν μπορούσε και πήγα στους πάνθηρας. Γράφτηκα μετά από χρόνια, για μένα Πανιώνιος και Πάνθηρες ήταν ένα.
Το μικρόβιο του Πανιωνίου μου το κόλλησε ο πατέρας μου που ακόμα και τώρα έρχεται γήπεδο(δεν καθόμαστε μαζί γιατί διαφέρουν οι απόψεις μας) αλλά εγώ νιώθω πιο πωρωμένος από εκείνον.
Έχω ζήσει 2 υποβιβασμούς, με πολλή κλάμα και κράξιμο στην Νίκαια, έχω ζήσει το κύπελλο το ¨98¨, τους ευρωπαϊκούς αγώνες μας  ,τον Λίμα, τον Γραβάνη, τους Ρεκόμπα, Εστογιάνοφ,Πάντιτς,Κρουπνίκοβιτς,Τζιμπούρ, Χούτο και άλλους παιχταράδες που δεν χωράνε πολλές σελίδες για να τους γράψω .
Έχω ζήσει, Μομβεσιάν, Βεντούρη Σιότροπο, Κουτελάκη, Μπέο, Τσακίρη, Τσάβαλο τώρα και έπεται και συνέχεια .Όλοι τους θεωρώ ότι κάτι πρόσφεραν, άλλοι πιο πολλά άλλοι πιο λίγα!
Πανιώνιος έγινα για την Ιδέα, γιατί μου αρέσει η διαφορετικότητα που πολλοί με κράζανε σε πιο παλιές μου αναρτήσεις .Δεν έγιναν για τα πρωταθλήματα τα κύπελλα και τους μεγάλους παίχτες, αν έρθει κάτι από όλα αυτά που προανέφερα  θα χαρώ βέβαια και θα είμαι περήφανος αλλά όσο και μέχρι μπορούμε να φτάνουμε.
Θεωρώ και είμαστε ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.
Εγώ το μετράω αλλιώς το μεγάλη ομάδα, οι φίλαθλοι του Ποκ το μετράνε αλλιώς, για μένα το συναίσθημα το ότι μπαίνω στο γήπεδο και γνωρίζω τον διπλανό μου και μιλάμε και χαιρετώ πολλούς γνωστούς και φίλους είναι τρομερό. Μπορεί να χαρώ για μια απλή νίκη και να αισθάνομαι Θεός, Έχω κάνει καλές φιλίες από τον Πανιώνιο και με έχουν βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές μου και έχω βοηθήσει και εγώ.
Μπορεί να έχουμε σαν ομάδα πιο πολλές λύπες αλλά η μια ή η ελάχιστη στιγμή χαράς να με κάνει να νιώσω ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!
Αυτό μου αρέσει και αυτό γουστάρω. Για αυτό είμαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ! Αν ήθελα κάτι διαφορετικό θα διάλεγα ομάδες του ποκ.
 Το 2005 το καλοκαίρι ήμουν για ένα τρίμηνο χωρίς δουλειά και ξημεροβραδιαζόμουν στην Νέα Σμύρνη στο γήπεδο ,στον τυροπιτά για καφέ και σε όλα τα αθλήματα και ότι σχετιζόταν με τον Πανιώνιο, εκεί γνώρισα πολλούς Πανιώνιους και πολλά για τον Πανιώνιο.
Το 2007 γράφτηκα στην Λέσχη φίλων Πανιωνίου όπου παρέμεινα για 2 σχεδόν χρόνια με ενεργή παρουσία και στο 5μελες αλλά η προσπάθεια  μου δεν ανταμείφθηκε εννοώντας ότι αλλιώς το φανταζόμουν εγώ και αλλιώς ήταν, τα γραφεία μας ήταν ακόμα στην θήρα 5 απέναντι εκεί που είναι τώρα οι Ίωνες.
Το 2009 με 2010 με μια παρέα Πανιώνιων ξεκινήσαμε δειλά δειλά  την ιδέα να φτιάξουμε και άλλο οργανωμένο κομμάτι φιλάθλων – οπαδών τους Ίωνες.
Οι παρέα αυτοί από τα αρχικά μέλη που το ξεκίνησαν αυτό είναι λίγοι καθώς για διαφορετικούς λόγους κάποιοι έφυγαν και ήρθαν άλλοι.
 Σαν ιδέα 3 διαφορετικοί σύνδεσμοι είναι καλά γιατί  ακούγεται ωραία απέξω ότι ο Πανιώνιος έχει 3 διαφορετικούς συνδέσμους, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να το ρυθμίσουμε αυτό σαν Πανιώνιοι γιατί δεν έχουμε πολλούς ενεργούς να ασχολούνται με τους συνδέσμους.
Τώρα δεν είμαι γραμμένος πουθενά γιατί δεν θέλω και για λόγω χρόνου και οικονομικά και για πολλούς λόγους. Αν θα γραφτώ κάπου θα είναι ξανά στους Πάνθηρες!!
Θέλω και μου αρέσει να μην είμαι ο κομπάρσος και το τσιράκι κανενός μεγάλου στο πρωτάθλημα
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει μεγάλη Ιστορία,!!
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πρέπει να είναι από τους πρωταγωνιστές στο πρωτάθλημα!!.
Με τις δυνάμεις μου τις δικές μου  σαν ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και χωρίς να ξεπουλώ πουθενά παίχτες  να παλεύω γιατί είμαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και όχι ιωνικός, προοδευτική, αιγάλεω, εθνικός.
Καλύτερα από το 0 και να ξαναγεννηθώ από τις στάχτες μου και με την βοήθεια όλων μας φιλάθλων οπαδών να ξανανεβώ. Παρά να μοιράζω δεξιά και αριστερά παίχτες για να σωθώ προς το παρών και του χρόνου πάλι τα ίδια με άλλους παίχτες!!!!!
Αυτό είμαι και έτσι το βλέπω και το νιώθω εγώ για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.
Ξέρω πολλοί θα με βρίσετε και θα διαφωνήσετε με αυτά που γράφω αλλά αυτή είναι η γνώμη μου και τα πιστεύω μου!
Δεν το λέω αυτό για να μου πουν αν θέλω να αναλάβω εγώ ούτε για να κατακρίνω αυτούς τώρα στην διοίκηση, απλά αυτό νιώθω.
Καταλαβαίνω ότι τώρα δεν υπάρχει κάποιος λεφτάς οπότε πρέπει  να πουλήσω για να ¨ζήσω¨ αλλά να πουλήσω όχι να δώσω κοψοχρονιά. Ο λεφτάς που θα αγοράσει ξέρει ότι έχω ανάγκη σαν ομάδα τα λεφτά του και τον ζητάει σχεδόν τσάμπα, εμείς όμως πρέπει να κοστολογούμε τους παίχτες μας όσο θεωρούμε εμείς καλό, και με Τσακίρη πουλούσαμε παίχτες που είχαμε οικονομική άνεση σαν ομάδα αλλά τους πουλούσε ακριβά και με ειδικούς όρους, και με Μπέο πουλούσαμε βέβαια με διαφορετικό τρόπο όπως μαθαίναμε σε διάφορα πηγαδάκια. Πιο παλιά βέβαια μας τους περνάνε εντελώς τσάμπα.
Τώρα μέχρι να βρεθεί μια λύση και να βρεθεί κάποιος επιχειρηματίας ας αφήσουν τις προσωπικές κόντρες, και ας ασχοληθούν με τον Πανιώνιο μας όλοι, εμείς, αυτοί που είναι τώρα στην διοίκηση, οι προηγούμενοι!
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ!
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!!

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Νίκη με 1-0 του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Πανιώνιος -Πλατανιάς 1-0 χτες στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης παρουσία περίπου 450 ατόμων (για Αύγουστο μήνα καλή ήταν η παρουσία του κόσμου,ήταν και ελεύθερη η είσοδο και αυτό βοήθησε πιο πολλή).
Τώρα όσο αφορά με τα αγωνιστικά, η ομάδα έχει δουλέψει, θέλει κι άλλο βέβαια, συμπεράσματα δεν μπορώ να βγάλω ακόμα γιατί ο Ελευθερόπουλος μοίρασε τους παίχτες σε δυο ημίχρονα και πολύ καλά έκανε γιατί είναι λογικό να κάνει δοκιμές. Τον αγώνα λόγο εργασίας δεν τον πρόλαβα από την αρχή οπότε δεν έχω εικόνα για όλο το παιχνίδι. Η ομάδα είναι νεανική(και άπειρη) δείχνει όρεξη και διάθεση όμως και αυτό είναι στα θετικά. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ελευθερόπουλος επέλεξε να παίξει με 4-3-3 σύστημα, ήμασταν αργοί και με τον Αραβίδη να μην τα καταφέρνει τόσο καλά στην επίθεση (θέλουμε επειγόντως επιθετικό), ο Οκόγιε πάλι μία από τα ίδια με ελάχιστες καλές στιγμές, πολλή καλός ήταν ο Ντούνης,αρκετά καλός ήταν ο Κούρντι δεξιά, ο Κούρος αριστερά και ο Λαμπρόπουλος, ο Ανδράλας δεν με ενθουσίασε (και ειδικά τώρα με τον Πλατανιά, σκέφτομαι με το ποκ τι θα κάνει?) Στο κέντρο ο Γουνδουλάκης ήταν καλούτσικος καθώς έδωσε δυο καλές πάσες αλλά μέχρι εκεί, ο Ρόκας καλός και ο Σάμαρης επίσης καλός (αν και πήραν τα αυτιά μου ότι φεύγει και αυτός για τον σκατόγαυρο και ξενερώνω!!!!!!)
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλές αλλαγές και γενικά για να τους μάθω εγώ προσωπικά όλους αυτούς θα περάσει καιρός. Πολλή καλός για όσο έπαιξε ήταν ο Κολοβός, έκανε ένα καλό σουτ και κέρδισε και το πέναλτι με το οποίο νικήσαμε, ελπίζω να κάνει μια καλή χρονιά φέτος, επίσης πολλή καλός ήταν και ο Μιλοβάνοβιτς πέτυχε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με πέναλτι στο 85  και μακάρι να συνεχίσει έτσι γιατί τον έχουμε ανάγκη! Ο Μενδρινός στέκεται καλά στο γήπεδο και θα βοηθήσει, όπως το ίδιο πιστεύω και ο Κουλουχέρης.
Όπως και να έχει αυτούς έχουμε αυτούς μπορούμε να έχουμε μάλλον για να το γράψω καλύτερα και με αυτούς θα πορευτούμε!!
Απόντες αγωνιστικά ήταν οι: Σιδεράκης (ήταν με πολιτικά στο γήπεδο) ο Όμο (απών και από το γήπεδο) ο Σταυροθανασόπουλος (ήταν με πολιτικά στο γήπεδο) και ο Ρόβας (ήταν με πολιτικά στο γήπεδο)
Επόμενο φιλικό με τον Λεβαδειακό την Κυριακή στην Νέα Σμύρνη και πιθανόν να είναι το τελευταίο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Σε αυτό το φιλικό πιστεύω να βάλει τους  έμπειρους ποδοσφαιριστές μαζί και να προσθέσει και τους νεαρούς ούτως ώστε να βγάλουμε συμπεράσματα καλύτερα.

Πανιώνιος: Ανέστης (46'Γιαννακόπουλος), Κούρντι (60'Σπυρόπουλος), Κούρος (50'Γιαννούλης), Λαμπρόπουλος (75'Αυλωνίτης), Ανδράλας (60'Κουλουχέρης), Ρόκας (80' Καλαιτζίδης), Γουνδουλάκης (60'Μιλοβάνοβιτς), Σάμαρης (46' Μενδρινός), Ντούνης (60'Κολοβός), Οκόγιε (75'Δρόσος), Αραβίδης.
Πλατανιάς: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Ντόε, Τζανής, Κανακούδης, Καλάιτζιτς, Γκονζάλεζ, Ουκάρ, Έγκελμανς, Αναστασάκος, Μαρτσάκης. Aγωνίστηκαν και οι: Λαζαρίδης, Δημήτρης, Παληογιώργος, Κουρτεσιώτης, Δέντσας, Μιρτσέτα, Ακιλέρα, Μαραγκουδάκης, Τσοντάκης, Αρμίτι, Δράμι.
Και κάτι ακόμα προς  όλους τους Πανιώνιους : ο ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ είναι σε δύσκολη θέση. Πρέπει να τα καταφέρουμε να βγάλουμε φορολογική ενημερότητα για να μπορέσουμε να πάρουμε μέρος στο πρωτάθλημα, ας βοηθήσουμε όπως μπορούμε όλοι!! Εδώ τα κατάφερε ο όφη και πήρε γιατί τώρα στα δύσκολα άφησαν τις κόντρες τους και τις προσωπικές τους διαμάχες όλοι και ασχολήθηκαν με τον όφη και μόνο αυτόν.
Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό???? 



Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Το πρώτο φιλικό αγώνα στην Νέα Σμύρνη δίνει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κόντρα στην νεοφώτιστη ομάδα των Χανίων τον Πλατανιά.
Ώρα έναρξης 18:30.
Όσοι είναι ακόμα Αθήνα και όσοι πιστοί προσέλθετε.
Είναι μια ευκαιρία να δούμε το τι θα μας παρουσιάσει ο Ελευθερόπουλος και οι συνεργάτες του!!!

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ!!!!!!!

Ο πρόεδρος του Ιστορικού στο μπάσκετ έχει άγριες διαθέσεις...
Πρόεδρε σε ευχαριστούμε που υπάρχεις στον Πανιώνιο!!!
Αν και μόνος σου, αν και η συμπαράσταση του κόσμου στο μπάσκετ δεν είναι όπως στο ποδόσφαιρο εσύ δείχνεις ότι έχεις ¨καρύδια ¨και προσπαθείς κάθε χρόνο να κάνεις τον Πανιώνιο μας όλο και πιο δυνατό!
Όπως μας αρμόζει δηλαδή!
 Σας αντιγράφω την ανάρτηση από το sport fm

Τα κυανέρυθρα θα φορά και την προσεχή αγωνιστική περίοδο ο Βασίλης Καββαδάς.

Για τον νεαρό σέντερ είχαν εκφράσει ενδιαφέρον τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός, όμως όπως ανέφερε σε επικοινωνία με τον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Πανιώνιος, Ηλίας Λιανός, ο 21 ετών παίκτης θα μείνει στην Πλατεία και την επόμενη σεζόν.

Από ότι φαίνεται οι προσφορές των «ερυθρόλευκων» και των «πράσινων» για την απόκτηση του Καββαδά δεν ικανοποίησαν τους Νεοσμυρνιώτες και έτσι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Πανιώνιο

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Τερεζόπουλος-Παυλόπουλος Τέλος από τον Ιστορικό

Όλα  ξεκίνησαν καθώς ο κύριος Τερεζόπουλος σε συνεργασία με τον κύριο Παυλόπουλο ανακοίνωσαν σε κάποια παιδιά πως δεν βρίσκονται στα πλάνα της ομάδας.Μόλις η διοίκηση ενημερώθηκε για το γεγονός ήρθε σε επικοινωνία μαζί τους καθώς είχε τονιστεί πως όποιες αποφάσεις παρθούν θα πρέπει στο τέλος να περάσουν από τα γραφεία της διοίκησης και μετά να ανακοινώσουν στα παιδιά το τι θέλουν.Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα που είχε ορισθεί από το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας είχε σαν αποτέλεσμα την οριστική ρήξη με τον κύριο Τερεζόπουλο.
Στη συνέχεια κατόπιν απόφασης της διοίκησης επέστρεψαν στην ομάδα τα 2 από τα 5 παιδιά τα οποία βρίσκονταν κανονικά στα πλάνα της ομάδας!!!
 Πάντως πίσω από όλα αυτά βρισκόταν κάπου και ο κύριος Παυλόπουλος ο οποίος μετά από 2 μέρες από τα παραπάνω γεγονότα σταμάτησε την συνεργασία του με τον Ιστορικό μας έπειτα από απόφαση της διοίκησης.
Τώρα για το έργο και τους σκοπούς που είχε ο κύριος Παυλόπουλος δεν θα τους αναφέρω εγώ.
Ας αναφερθούν και άλλοι. που είναι πιο ειδικοί από εμένα.
Εμένα προσωπικά δεν μου γέμιζε το μάτι. Δεν θυμάμαι τόσα χρόνια κάποιο ταλέντο που να έχει αναδείξει!!!!!


Από την άλλη δεν μου αρέσει το δημόσιο ξεκατίνιασμα καθόλου πόσο μάλλον στις μικρότερες κατηγορίες ακαδημιών μας, αλλά εδώ γίνεται στην μεγάλη ομάδα, δεν θα γίνεται στις μικρές????
 Ας ελπίσουμε ότι όλα αυτά είναι για το καλό του Πανιωνίου μας πάντα!!!!!!!!

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

3/8/2012


Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή ακαδημιών, Γιάννη Παυλόπουλο.

Αντίο κύριε Μαλντέρα

Σε ηλικία 58 ετών «έσβησε» ο Άλντο Μαλντέρα, που λίγα χρόνια πριν είχε εργαστεί στην ομάδα του Πανιωνίου στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Καλό Ταξίδι κύριε Μαλντέρα.
Ελαφρύ το χώμα που σας σκεπάζει!!

Φράγκος και Γιάζνικ για Πανιώνιο


Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ρόδου περνάει από... εξετάσεις εδώ και κάποιες μέρες στον Πανιώνιο. Προηγουμένως είχε περάσει από το... σκάνερ των ανθρώπων του Ολυμπιακού Λευκωσίας, δίχως οι δύο πλευρές να τα βρουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ελευθερόπουλος έχει μείνει αρκετά ευχαριστημένος από τον Φράγκο. Θέλει όμως να τον περάσει από το... μικροσκόπιο του για λίγες μέρες ακόμα και μετά ν' αποφασίσει εάν θα προχωρήσει ή όχι στην απόκτησή του.
Επίσης με την ομάδα μας προπονείται και ο Πολωνός ποδοσφαιριστής Γιάζνικ.
 

Ο Λιανός προσπαθεί


«Έχω δώσει deadline μέχρι και την Παρασκευή για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Διαφορετικά εάν δεν υπάρξει συμφωνία μέχρι και τότε, ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα», ήταν η τοποθέτηση του Ηλία Λιανού στην SportDay.
Ο μάνατζερ του παίκτη, Νίκος Λώτσος, ξεκαθάρισε ότι ο νεαρός σέντερ δεν προτιμάει κάποια ομάδα εκ των Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και τόνισε μιλώντας στην SportDay πως: «Ο παίκτης δεν έχει προτίμηση για κάποια από τις δύο ομάδες. Όποια πρόταση είναι οικονομικά συμφέρουσα και αφού πρώτα υπάρξει συμφωνία της ομάδας με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Πανιώνιος, Ηλία Λιανό, τότε σε αυτή την ομάδα θα πάρει τη μεταγραφή ο παίκτης».


 Ανανέωσε ο Γιάνκοβιτς έκλεισε ο Παππάς
Η επιλογή του να χειρουργηθεί εν αγνοία της ομάδος εξόργισε τον Πανιώνιο, οι «αιώνιοι» προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν, αλλά εν τέλει ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ανανέωσε με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Συμφώνησε και ο Νίκος Παππάς.
Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε νέο συμβόλαιο για τη νέα αγωνιστική περίοδο, εξέλιξη που χάλασε τα όποια σχέδια Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να τον ντύσουν στα χρώματά τους.
Ομάδα και παίκτης ήρθαν σε ρήξη τον περασμένο Απρίλιο, όταν εκείνος επέλεξε να υποβληθεί σε επέμβαση στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του, δίχως να ενημερώσει τη διοίκηση. Παρόλα αυτά δεν άργησαν να αναθερμάνουν τη σχέση τους και κατ' επέκταση να δώσουν συνέχεια στη συνεργασίας τους.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Νίκο Παππά, ο Έληνας γκαρντ τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
  Δηλώσεις των δύο παιχτών μας
Οι δύο Έλληνες παίκτες δήλωσαν, μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας που τους εκπροσωπεί, πως θέλουν να βοηθήσουν τον Πανιώνιο να πετύχει τους στόχους του.
Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δήλωσε πως «θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Πανιωνίου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Ηλία Λιανό για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου. Η περσινή σεζόν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα, αλλά όχι για μένα και υπόσχομαι μέσα από την παρουσία μου τη νέα περίοδο, να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα, στην οποία μεγάλωσα κι ανδρώθηκα. Αυτό θα συμβεί μόνο με πολλή δουλειά και λίγα λόγια. Πέρσι ο κόουτς Μπαρτζώκας, ο βοηθός του Χρήστος Παππάς και οι υπόλοιποι άνθρωποι του Πανιωνίου με βοήθησαν πάρα πολύ να βελτιωθώ. Πρέπει, όμως, να συνεχίσω ακόμα πιο σκληρά με το νέο επιτελείο Ανυπομονώ για το ξεκίνημα της προετοιμασίας, όλοι μαζί θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να φανούμε αντάξιοι τόσο στην Α1 όσο και στο Eurocup των υψηλών προσδοκιών του κόσμου του Πανιωνίου που πάντα στηρίζει τις προσπάθειες μας».
Από τη μεριά του ο Νίκος Παππάς τόνισε πως «ειναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που θα φορέσω τη φανέλα μιας ιστορικής ομάδας όπως ο Πανιώνιος. Η πρόκληση για μένα είναι μεγάλη γιατί ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που παίζει πάντα ωραίο μπάσκετ και αναδεικνύει νεαρούς παίκτες. Θα προσπαθήσω να δουλέψω σκληρά και μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας να δείξω τι μπορώ να κάνω. Η Ευρώπη είναι σίγουρα μια πρόκληση για εμάς και θα κάνουμε τα πάντα για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί εντός και εκτός συνόρων».
 Έκλεισε και ο Μοτσενίγο
 Μετά την απόκτηση των Παππά, Μπόγρη και τις ανανεώσεις των Γιάνκοβιτς, Μπατή ο Πανιώνιος έκλεισε και τον Σπύρο Μοτσενίγο που πέρσι έπαιξε με το Ρέθυμνο στην Α1.
Παίκτης του Πανιωνίου πρέπει να θεωρείται ο Σπύρος Μοτσενίγος, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο 20χρονος γκαρντ έμεινε ελεύθερος από το Ρέθυμνο και οι «κυανέρυθροι» κινήθηκαν αμέσως για να τον κάνουν δικό τους. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αφορά συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τεσσάρων ετών.
Πέρσι ο Μοτσενίγος είχε 6 συμμετοχές με το Ρέθυμνο στην Α1 με 2,8 πόντους και 1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΜΑΡΗ


Αναλυτικά η συνέντευξή του:

-Ανδρέα ολοκληρώνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα θέλαμε το σχόλιό σου για την δουλειά που έχετε κάνει.


-Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι το τέλος της. Όλα τα παιδιά έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό και μέσα από αυτή τη δουλειά θα φτιάξουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Παράλληλα η ομάδα, σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή μας, χτίζει και νοοτροπία νικητή.

-Ο Πανιώνιος φέτος έχει στο δυναμικό του και έμπειρους παίκτες, αλλά και νέους. Έχει γίνει το λεγόμενο "πάντρεμα";

-Η ομάδα διαθέτει κάποιους έμπειρους παίκτες και με την όρεξη για δουλειά και τη δίψα για διάκριση των νέων, έχει φτιαχτεί ένα δυνατό σύνολο. Αυτό φάνηκε και στα φιλικά παιχνίδια όπου σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι πήγαμε καλά. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μιλάμε για παιχνίδια προετοιμασίας, αλλά φάνηκε ότι και τακτικά έχουμε καταλάβει τι ακριβώς θέλει ο προπονητής μας και έχουμε φτάσει κοντά στην φιλοσοφία του. Και από πλευράς φυσικής κατάστασης νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Απομένει να μπούμε στην διαδικασία του πρωταθλήματος για να φανεί και η δουλειά που έχει γίνει. Πρέπει να μείνουμε όπως είμαστε σαν μία οικογένεια, κυρίως στα δύσκολα και όλοι είμαστε αισιόδοξοι και φιλόδοξοι σε τέτοιο βαθμό που σίγουρα θα δίνουμε το 100% για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι.

-Πλέον στην ομάδα θα έχεις έναν επιπλέον ρόλο, καθώς εκλέχθηκες από τους συμπαίκτες σου στην τετράδα των αρχηγών.

Είναι τιμή μου να είμαι ένας από τους αρχηγούς του Πανιωνίου και ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Θα δίνω μάχες κάθε μέρα για να αντεπεξέλθω στο ρόλο αυτό και να φανώ αντάξιος του. Θεωρώ χρέος μου να βοηθάω πάντα με το σωστό τρόπο τους νεότερους, όσο μπορώ κι εγώ με την μικρή εμπειρία που έχω, να γίνουν καλύτεροι και με τη σειρά τους αυτοί στις επόμενες γενιές να κάνουν το ίδιο. Αυτό άλλωστε είναι ο Πανιώνιος.


Γιαυτό λέω και ξαναλέω να στηρίξουμε όλοι την ομάδα φέτος όπως μπορούμε!!!