Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Πρώτη ήττα της ομάδας στην Λιβαδειά

Η πρώτη ήττα της ομάδας στο πρωτάθλημα ήρθε στο χτεσινό αγώνα της 4ης αγωνιστικής  στην Λιβαδειά με τον τοπικό  Λεβαδειακό.
 Οι Βοιωτοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχισαν να σκοράρουν γρήγορα  (γκολ από τα αποδυτήρια που λέμε) και την ομάδα μας δυστυχώς να μην  μπορεί να αντιδράσει και να δέχεται 3 γκολ στα πρώτα 17 λεπτά. Στην συνέχεια η εικόνα της ομάδας παρέμεινε χάλια χωρίς να μπορεί να αντιδράσει και το μόνο που έκανε μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι - παρωδία για εμάς ήταν να προσπαθεί να μην δεχτεί και άλλο γκολ από την ομάδα του Παράσχου.
 Η μοναδική καλή ευκαιρία που θυμάμαι είναι ένα σουτ του Ντούνη στο  πρώτο ημίχρονο και ένα σουτ του Μιλοβάνοβιτς λίγα λεπτά αφού είχε μπει αλλαγή στην θέση του κουρασμένου Γουνδουλάκη  και ένα σουτ του Διαμαντάκου  που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού στο πρώτο λεπτό.
Ο Ελευθερόπουλος προσπάθησε να διορθώσει τα κακός κείμενα της ομάδας βγάζοντας τον Γουνδουλάκη και περνώντας τον Μιλοβάνοβιτς στην θέση του αλλά η εικόνα δυστυχώς δεν άλλαξε. Στο 46 έβγαλε και τον Αραβίδη που δεν έχει βοηθήσει καθόλου μέχρι στιγμής και πέρασε στον αγώνα τον Κολοβό και η τρίτη αλλαγή έγινε στο 60 με τον Καπάνταη να περνά στην θέση του Ντούνη χωρίς να κάνει τίποτα το αξιόλογο.
Ο αγώνας αυτός θα πρέπει να ξεχαστεί από όλους μας να συνεχίσουμε να δουλέψουν τα παιδιά στην ομάδα και ο προπονητής γιατί δεν γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα επειδή κάναμε 3 νίκες σερί.
 Η εικόνα της ομάδας ήταν χάλια, απαιτήσεις λόγω μπάτζετ δεν θα έχουμε πολλές αλλά ας προσέξουν τα λάθη τους πιο πολλοί στον αγωνιστικό χώρο γιατί χτες παίζαμε με τον Λεβαδειακό και φάγαμε 3, με τον σκατογαυρό στο τηγάνι δηλαδή πόσα θα φάμε? Με τον Αστέρα ή τον Ατρόμητο που δείχνουν πιο υγιές σωματεία από τα υπόλοιπα πόσα θα φάμε?
Όσο για τον ψίθυρο που έχει ακουστεί από σχόλιο σε άλλο Πανιώνιο μπλοκ για το σκορ το χτεσινό από προχτεσινό σχόλιο τι να πω? Ο καθένας θα κριθεί όταν έρθει η ώρα......!!!!!!!

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Πανιώνιος δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ…

Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης 1890

Το όνομα και η ιστορία του συλλόγου μας είναι μεγάλο και βαρύ .
Ο Πανιώνιος  ίδρυσε πρώτος σχεδόν όλα τα αθλήματα στην Ελλάδα όπως βόλεϊ, πόλο, στίβο , ποδόσφαιρο ,μπάσκετ και πολλά άλλα .
Η οικονομική κρίση δυστυχώς επηρέασε και το ερασιτεχνικό κομμάτι αθλητισμού του συλλόγου.
Πολλά από τα παραπάνω αθλήματα μας τείνουν να εξαφανιστούν τέλειος.
Κάτι πρέπει να κάνουμε για να κρατήσουμε ζωντανά τα αθλήματα μας.
Είναι κρίμα πραγματικά να χαθούν αθλήματα τα οποία έφερε ο Πανιώνιος από την Σμύρνη, στην Ελλάδα αυτά τα αθλήματα ήταν άγνωστα.
Ας στηρίξουμε τον ερασιτέχνη να μπορέσει να μείνει ζωντανός. Γνωρίζω ότι είναι
δύσκολα όλα αυτά λόγω κρίσης αλλά πρέπει να μην μείνουμε αμέτοχοι σε αυτήν την δύσκολη στιγμή του συλλόγου μας.
Με τον ερασιτέχνη ειλικρινά δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου και είναι λάθος μου.
Ηρθε η στιγμή αν και άργησα να ασχοληθώ ενεργά.
Ο Πανιώνιος υπάρχει λόγω του στίβου και άλλων πολλών αθλημάτων που διατηρεί μέχρι και σήμερα.
 Απασχολεί πάρα πολλά παιδιά που αθλουνται για τον Πανιώνιο. Μην χάσουμε αυτό το ωραίο πράγμα που έφεραν από την δικιά μας Σμύρνη κάποιοι σπουδαίοι μεγάλοι άνθρωποι .
Σε μια συζήτηση που άκουσα από δυο άτομα ( που ασχολούνται με το πόλο ανδρών) άθελα μου άκουσα ότι χάνονται αθλητές μας πολλοί και καλοί φεύγοντας σε άλλες ομάδες και ο Πανιώνιος που τους ¨δουλεύει¨ τόσα χρόνια δεν παίρνει κανένα αντάλλαγμα. Εγώ δεν διαφωνώ στο να φεύγουν όσοι θέλουν, εμένα με ενδιαφέρει ο Πανιώνιος να μην είναι ο ριγμένος και να παίρνουμε ανταλλάγματα.
Κύριοι του ερασιτέχνη τι κάνετε?
Αν δεν γνωρίζετε το αντικείμενο αυτό αφήστε να το κάνουν κάποιοι άλλοι που το ξέρουν ή ρωτήστε και πάρετε απόψεις από γνώστες, δεν είναι κακό να ρωτήσετε και να μάθετε.
Διαλυόμαστε  το έχετε καταλάβει?

Ανανέωσε ο Νάντζφεϊ

Με την φανέλα του Ιστορικού μας θα αγωνίζεται και την νέα αγωνιστική περίοδο ο Στέφαν Νάτζφεϊ. Ο Σέρβος συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και ανανέωσε για μια ακόμα χρονιά.
Ο κύριος Λιανός κάθε μέρα αποδεικνύει την αγάπη του για την ομάδα.
Προσπαθεί μόνος του και με αυτή την προσθήκη δυναμώνει ακόμα πιο πολλή την ομάδα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ  στον πρόεδρο μας!!!
Στήριξη στην ομάδα μπασκετ και στον κύριο Λιανό για το έργο που κάνει αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας όλοι .

Εισιτήρια διαρκείας Μπάσκετ Πανιωνίου

Τα εισιτήρια για την φετινή χρονιά ανακοίνωσε η ΚΑΕ Πανιώνιος.
Τα εισιτήρια αναλυτικά :

-VIP: 600€
- Απέναντι από τους πάγκους κεντρικά :180€
- Πέταλα : 90
Τα εισιτήρια αφορούν για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Euro cup.
 Επίσης ειδικές τιμές θα ισχύουν για τα παιδιά των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας με μείωση 50% σε σύγκριση με τις τιμές των ενηλίκων. Για τους συνταξιούχους άνω των 65 ετών θα υπάρχει έκπτωση 20%.  Για οποιαδήποτε πληροφορία ή αγορά διαρκείας  θα πρέπει να απευθυνθούν στα γραφεία της ΚΑΕ στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης στην Εθνικής Στέγης και Αρτάκης από Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00.

Οι τιμές για την σημερινή εποχή και την κρίση και γενικά για τις δυσκολίες είναι τσιμπημένες
Κατανοώ ότι ο κύριος Λιανός είναι μόνος του και ότι παλεύει κάθε χρόνο με τους δυο του πρωταθλήματος και ότι στις τιμές αυτές συμπεριλαμβάνονται και οι Ευρωπαϊκοί αγώνες , αλλά ελάχιστα λιγότερες θα μπορούσαν να είναι οι τιμές ώστε να είναι πιο προσιτές σε όλους.
Όπως και να έχει θα πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα και τον κύριο Λιανό γενικά και να αγοράσουμε όλοι διαρκείας..

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Τρίτος στο τουρνουά ¨Αισχύλεια¨ ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ

Στον μικρό τελικό νικήσαμε τον οικοδεσπότη Πανελευσινιακό με 71-78.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 20-21, 36-48,  52-59 και το τελικό 71-78.
Για την ομάδα μας που σίγουρα θέλει πολλή δουλειά από όλους και από τον προπονητή μας αλλά ακόμα είναι νωρίς ήταν καλοί ο Παππάς, ο Καββαδάς, ο Πέϊν και ο Μπόγρης.
Αναλυτικά οι πόντοι της ομάδας : Αθηναίου 2, Μοτσενιγος,Μπατής 2, Παππάς 12(2),Αθανασούλας,Κασσελάκης 3,Πέϊν 11,Μιλμπούρν 6(1),Μπούκερ 6,Γκίμπς 8,Καββαδάς 12,Μπόγρης 16.

Τελικό Πανιώνιος - Απόλλων 1-1

Σαφώς καλύτερη η ομάδα μας από τον Απόλλων  χωρίς να πιάσει καλή απόδοση όμως. Είχαμε την υπεροχή του αγώνα και ευτυχίσαμε να σκοράρουμε στο 40 σχεδόν με τον Κούρντι με σουτ βολίδα.
Η πρώτη ευκαιρία ήταν του Οκόγιε που το σουτ του κατέληξε ελάχιστα άουτ.
Σταθερός και καλός ο Σιδεράκης στο πρώτο ημίχρονο που με την επέμβαση του σε σουτ από ποδοσφαιριστή του Απόλλων έδειξε ότι είναι εδώ έτοιμος να μας βοηθήσει.
Ένα σουτ του Σάμαρη και ένα φάουλ του Μιλοβάνοβιτς ήταν οι ευκαιρίες μας μέχρι που μπήκε το γκολ και το ημίχρονο έληξε με 1-0 υπέρ μας.
Στα ωραία του φιλικού είναι η συμπαράσταση του κόσμου μας που έχει βρεθεί στο γήπεδο και μια μικρή μερίδα φιλάθλων του Απόλλων.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ελευθερόπουλος έκανε πολλές αλλαγές δοκιμάζοντας αρκετούς παίχτες μας που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Την αρχή έκανε ο τερματοφύλακας μας Σιδεράκης που έδωσε την θέση του στον Ανέστη και ο Καπάνταης στον Βλάχο.
Ο Απόλλων ισοφάρισε πολλή νωρίς με δυνατό σουτ αλλά αυτό δεν πτόησε τον Ελευθερόπουλο που συνέχισε τις αλλαγές βγάζοντας τους : Ντούνη,Μιλοβάνοβιτς,Αυλωνίτη,Κοντοχρήστο,Οκόγιε και τον σκόρερ Κούρντι, στην θέση αυτών μπήκαν οι : Ζυγογιάννης,Σπυρόπουλος,Κούρος,Σπανός,Σμυρλής και ο Μπούζας.
Ο ρυθμός έπεσε αλλά αυτό είναι το λιγότερο γιατί στα φιλικά πρέπει να γίνονται πειράματα με αλλαγές και δοκιμές, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός των φιλικών, δίνει ο προπονητής ευκαιρίες στους παίχτες με μηδενικό χρόνο να δείξουν την αξία τους!!
Μια ευκαιρία με την κεφαλιά του Λαμπρόπουλου από το φάουλ του Σάμαρη και μια ευκαιρία του Μπούζα που παραλίγο να σκοράρει ήταν οι καλύτερες στιγμές του φιλικού μέχρι να λήξη.
Αλλαγές έκανε αρκετές και ο Απόλλων που ήταν καλός και μακάρι κάποτε να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα γιατί εγώ προσωπικά την συμπαθώ την ομάδα αυτή.

PANTHERS 3


Πανιωνάρα - Απόλλων 17:30

Φιλικό στις 17:30 σήμερα στο γήπεδο μας στην Νέα Σμύρνη με Αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης.
Όπως είχα γράψει και την Παρασκευή ο Ελευθερόπουλος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει παίχτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

10 μέρες εκτός ο Γίανκοβιτς!!!

Η ατυχία συνεχίζεται για τον Βλαδιμηρο καθώς μόλις επανήλθε από την εγχείρηση που έκανε,τραυματίστηκε στο τουρνουά στην Ελευσίνα,ο Γίανκοβιτς δυστυχώς έπαθε  κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού.
Η ατυχία συνεχίζεται.
Περαστικά και κουράγιο μικρέ!!!

Διαστρεμμα ο Αραβίδης, θέμα με Οκπάκο!!!!!!

Το ¨δωράκι¨που απέκτησε ο Αραβίδης από το φιλικό με τους Νέους ευτυχώς όπως διέγνωσε ο Δάρας ήταν ελαφρύ διάστρεμμα και από Τρίτη θα ξαναμπεί σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Θέμα από το πουθενά ¨πάλι¨ για το  Ιστορικό μας!! Ο λόγος για τον  ¨απίθανο¨ ποδοσφαιριστή Οκπάκο με την σχεδόν μηδενική παρουσία στην ομάδα. Η FIFA  με έγγραφο της ενημερώνει την ΠΑΕ να τακτοποιήσει τις οφειλές της στον Οκπάκο.

Ήττα από το Περιστέρι για τον Ιστορικό μας

Στο τουρνουά ¨Αισχύλεια¨που διοργανώνει ο Πανελευσινιακός συμμετέχει ο Πανιώνιος και αντιμετώπισε την ομάδα του Περιστερίου το Σάββατο σε έναν αγώνα που ο Σκουρτόπουλος δοκίμασε όλους τους παίχτες του.
Η ομάδα μας  ηττήθηκε με 76-70. Παρά την ήττα μας για  πρώτο αγώνα ήταν καλή  η εικόνα μας.
Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας ήταν ο Γιάνκοβιτς με 18 πόντους με τον Καββαδά να ακολουθεί με 14 πόντους και τον Παππά με 13 πόντους.
Οι ξένοι μας Πέιν,Γκιμπς δεν βοήθησαν πολλή, σε αντίθεση με τον Μιλμπορν και Μπούκερ που ήταν πιο καλοί.Είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα  όμως με δουλειά και μόνο οι κόποι όλων θα ανταμειφθούν.
Ο Κασελάκης ήταν στον πάγκο αλλά δεν έπαιξε γιατί δεν έχει αποκτηθεί ακόμα τυπικά.
Στο γήπεδο ήταν και 300 περίπου φίλοι του Ιστορικού μας!!!!

Τα δεκάλεπτα : 26-26, 42-40, 53-50, 76-70

Πανιώνιος : (Σκουρτόπουλος) Μπατης, Πέιν 3 , Γιάνκοβιτς 18 (4), Μίλμπορν 9 (1) ,Καββαδάς 14 , Μπόγρης 2 , Παππάς 13 (1) , Μπούκερ 8 ,Γκίμπς , Αθηναίου 3, Αθανασούλας, Μοτσενίγος

Συνάντηση Τσακίρη -Διοίκησης αύριο..??

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την εφημερίδα Goal και από τα PanioniaNea ο κ. Τσακίρης θα συναντηθεί μάλλον την Δευτέρα με άνθρωπος τις διοίκησης με σκοπό να τα βρουν και να βοηθήσει τον Πανιώνιο μας που τόσο πολλή αγαπάει και ο ίδιος.
Στο αυριανό ραντεβού των δυο πλευρών όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal έχουν σαν κύριο θέμα την επίλυση του προβλήματος με το προπονητικό κέντρο.
Αν όντως ισχύει αυτό και συναντηθούν θα είναι ευχάριστο για μένα και για πολλούς Πανιώνιους γενικά, γιατί οικονομικά πραγματικά μόνο ο κ. Τσακίρης μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.
Εύχομαι ολόψυχα να τα βρουν και οι δυο πλευρές να πορευτούν μαζί και να αφήσουν τις διαμάχες και τις προσωπικές κόντρες στην άκρη για το καλό και μόνο του Ιστορικού μας!!!
Λάθη έγιναν από όλους μας γενικώς, από τον κόσμο, από την τωρινή διοίκηση και από τον ίδιο τον Τσακίρη, αλλά όλα διορθώνονται με ενότητα από όλους μας ,ας αφήσουμε τα στρατόπεδα και θα βγει πιο δυνατός ο Πανιώνιος μας από αυτό.
Ας ρίξουν νερό στο κρασί τους λοιπόν και οι δυο πλευρές και όλοι γιατί τώρα που ο Πανιώνιος είναι στα δύσκολα του οικονομικά και γενικά, μας έχει όλους ανάγκη!!!!!!
Νεότερα ελπίζω να έχουμε αύριο και να είναι ευχάριστα!!!!

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Αναβλήθηκε η απολογία μας

Αναβλήθηκε από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα χτες η εκδίκαση για την συμπεριφορά των οπαδών μας στον εκτός έδρας αγώνα μας στην Βέροια για την δεύτερη αγωνιστική.

Τραυματισμών συνέχεια…

Με διάστρεμμα αποχώρησε από το χθεσινό φιλικό της ομάδας μας ο Χρήστος Αραβίδης.
Σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. 
Έτσι ο Αραβίδης προστέθηκε στην λίστα με τους τραυματίες Κουλουχέρη, Μενδρινό και Ρόβα.
Καλή ανάρρωση σε όλους και εύχομαι να είναι μικροτραυματισμοί και να επανέλθουν όλοι σύντομα γιατί δεν περισσεύει κανένας.

Φιλικό την Κυριακή με Απόλλων Σμύρνης

Φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης έκλεισε ο Πανιώνιος την Κυριακή στις 17:30 στην Νέα Σμύρνη.
Σε μια προσπάθεια να μην χαλαρώσουν οι ποδοσφαιριστές μας από την διακοπεί του πρωταθλήματος ο Ελευθερόπουλος θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές του την Κυριακή κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης, στο φιλικό αυτό πολλή πιθανόν να πάρουν πιο πολλή χρόνο ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί καθόλου στο πρωτάθλημα.

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Τραυματίες ο Κουλουχέρης,Μενδρινός,Ρόβας

Ο Ευθύμης Κουλουχέρης υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου σε μαγνητική τομογραφία από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα, όπου και διαπιστώθηκε ότι έχει κάκωση μηνίσκου. Θα ακολουθήσει θεραπεία και τη Δευτέρα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.
Ο Κώστας Μενδρινός  επίσης υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τον κ. Δάρα. Συγκεκριμένα έκανε υπερηχογράφημα στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, το οποίο και έδειξε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στι ισχίο. Θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα μέχρι την Κυριακή και από τη Δευτέρα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.
Ο Βασίλης Ρόβας ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον λαγονοψοΐτη, ακολουθεί θεραπεία και αναμένεται και αυτός να προπονηθεί κανονικά την Δευτέρα.

Δηλώσεις του αργηγού μας!!

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης ο αρχηγός μας έκανε και εκείνος δηλώσεις σχετικά με την συνεργασία του Πανιωνίου με την Tempo Sports.
Αναλυτικά το τι δήλωσε ο Φανούρης :
«Να έχουμε μία καλή χρονιά με επιτυχίες. Ελπίζω η συνεργασία του συλλόγου με την Tempo Sports να συνδυαστεί με επιτυχίες για την ομάδα. Όλα φέτος είναι καινούργια στην ομάδα. Φανέλες, παίκτες, προπονητής. Στόχος μας είναι να δουλεύουμε σκληρά. Μακάρι οι νέες φανέλες να είναι γούρικες».

Δηλώσεις Ελευθερόπουλου


 


 Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά την παρουσίαση των εμφανίσεων προχώρησε σε δηλώσεις .
Αναλυτικά το τι είπε:
 «Είναι ξεκάθαροι οι στόχοι μας. Θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Κάθε Κυριακή είναι μία πρόκληση για εμάς. Τα παιδιά αποκομίζουν ήδη τα πρώτα οφέλη της δουλειάς τους, αλλά ο δρόμος είναι πολύ μακρύς ακόμα.

Αντιμετωπίζουμε μία δύσκολη ομάδα τη Δευτέρα, τον ΟΦΗ, που έχει έναν πολύ αξιόλογο προπονητή (σ.σ. Νίκος Αναστόπουλος), ο οποίος ξέρει να παίρνει αποτελέσματα».
Τέλος, σε ερώτηση για το εάν υπολογίζει όλους τους παίκτες του ρόστερ, δήλωσε: «Για μένα είναι όλοι μέλη της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη στήριξη που μου έχει προσφέρει στις δύσκολες αποφάσεις που έχω πάρει. Ελπίζω η ίδια σύμπνοια να υπάρξει κι όταν έρθουν τα δύσκολα, γιατί αναπόφευκτα θα έρθουν και τα δύσκολα».

Οι φανέλες μας!!!!!


 Η δήλωση του  ιδιοκτήτη της της Tempo Sport :
«Ξεκινήσαμε μια συνεργασία με τον ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδας που μετρά 122 χρόνια ζωής, τον Πανιώνιο γιατί πιστεύω πως έχουμε τις ίδιες ιδέες όσον αφορά το κομμάτι του αθλητισμού. Ο Πανιώνιος έχει αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του και έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια με Έλληνες ποδοσφαιριστές. Εμείς είμαστε μια ελληνική εταιρεία ένδυσης και θα στηρίξουμε τον Πανιώνιο όσο μπορούμε. Να ευχηθώ υγεία σε όλους τους παίκτες και το τιμ και καλή επιτυχία».
  Η τρίτη εμφάνιση μας τελικά είναι πολλή ωραία και όντως ήταν έκπληξη αφού τις άλλες δυο που και αυτές είναι ωραίες τις είχαμε δει να αγωνίζεται η ομάδα.
Η τρίτη εμφάνιση  θυμίζει την εμφάνιση που είχαμε και το 1979 στον αγώνα  στο Κυπελλούχων εκτός έδρας με την Τβέντε.
Μοντέλα της ομάδας μας στην παρουσίαση των εμφανίσεων ήταν όπως βλέπετε το κέντρο της ομάδας μας : οι Φανούρης Γουνδουλάκης, Κώστας Μενδρινός και Βασίλης Ρόβας.
 Μακάρι να είναι γουρλίδικες!!!
Καλή πορεία να έχουμε Ιστορικέ!!

6-0 o ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ

 
 Ο Ντούνης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο σημερινό ξεμούδιασμα της ομάδας μας με την ομάδα των Νέων.
Με 3 γκολ του Ντούνη στο 9΄,15΄,17΄ και ένα δοκάρι ο μικρός βρίσκεται σε πολλή καλή κατάσταση, 1 γκολ του Σάμαρη στο 41΄που και αυτός έπαιξε σε αντίθεση με τους 2 αγώνες μας στο πρωτάθλημα,  1γκολ του Οκόγιε στο 49΄και  την αυλαία των γκολ έκλεισε ο Βλάχος στο 80΄.
Στα ευχάριστα του αγώνα ήταν η επιστροφή του Μιλοβάνοβιτς έπειτα από τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Λεβαδειακό και η επιστροφή του Όμο που ήταν εκτός ομάδας πολλή καιρό, και οι δυο αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Καλή επιστροφή!χρειάζονται όλοι!!
 
 
 
Οι συνθέσεις των ομάδων: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Περιστερίδης, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Ντούνης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης, Βλάχος, Κοντοχρήστος, Κούρντι.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρος, Ανδράλας, Αυλωνίτης, Ομο, Μπούζας, Μιλοβάνοβιτς, Σμυρλής, Αραβίδης, Οκόγιε.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Κ20: Πολίτης, Ζυγογιάννης, Ρουσσάκης, Κωτσαλάς, Πολίμος, Γκίνης, Αρώνης, Γκέζος, Πρέντι, Μπότης, Σπανός.
Στο δεύτερο ημίχρονο: Πηνιώτης, Γκούμας, Κίτσος, Μιχαλόπουλος, Παπαδόπουλος, Πίττας,
 Λαγός, Λουλάι, Ρόπας, Τζουλιάνο, Μέξης, Κοξαράκης, Αλντο.





Παρουσίαση φανέλας και φιλικό …

Σε λιγότερο από ένα τέταρτο θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση φανέλας της ομάδας μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο.Τις δυο πρώτες τις έχουμε δει αγωνιζόμενοι με Άρη εντός και ήταν η κυανέρυθρη και με Βέροια εκτός και ήταν η χρυσή.
Η Τρίτη είναι η έκπληξη που περιμένουμε να δούμε όλοι  και σαν έκπληξη το αναφέρει και η ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Όσοι μπορούν καλό είναι να πάνε στο Μουσείο της ομάδας μας και να την δουν.
Μακάρι να είναι και η Τρίτη εμφάνιση γουρλίδικη όπως μέχρι τώρα οι δυο πρώτες.

Στις 17:30 θα ακολουθήσει φιλικός αγώνας του Πανιώνιου με την ομάδα Νέων μας.
 Στο φιλικό αυτό ίσως να παίξει και ο Σιδεράκης και ο Ρόκας που ζήτησε συγνώμη για το περιστατικό που είχε προηγηθεί, αλλά τον τελευταίο λόγω και για τους δυο τον έχει ο Ελευθερόπουλος!!!

Δυο προπονήσεις και γεύμα...

Με δυο προπονήσεις χτες συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την επόμενη εντός έδρας  αγωνιστική με τον Όφη στις 17/09.
Το κλίμα στην ομάδα έπειτα από τις 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα σε Άρη μέσα και Βέροια έξω είναι εξαιρετικό και η διοίκηση αποφάσισε  χτες να γευματίσουν όλοι το μεσημέρι και να έρθουν ακόμα πιο κοντά.
Καλό είναι αυτό που γίνεται απλά να είμαστε σε χαμηλούς τόνους να δουλεύουμε, να βλέπουμε τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά, και να μην τον φοβόμαστε και όλα θα γίνουν.
Μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα ούτε των παιχτών, ούτε του προπονητή, ούτε της διοίκησης, ούτε του κόσμου.
Μην ξεχνάμε ότι εμάς η κορυφή μας ζαλίζει!!

Καλωσόρισμα στους αθλητές

Mε Ανακοινωση του Το ΔΣ του Πανιωνίου ΓΣΣ Καλωσοριζει τους Αθλητες στην νέα αγωνιστική χρονιά
Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης ξεκινά για μια ακόμη χρονιά τις εγγραφές των αθλητών στα Τμήματα Υποδομής.

Ο Σύλλογος που σε λίγες ημέρες θα συμπληρώσει τα 122 χρόνια της ζωής του, καλωσορίζει τους νεαρούς αθλητές στην κυανέρυθρη οικογένεια και δηλώνει ότι θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να προσφέρει υψηλού επιπέδου αθλητική και κοινωνική παιδεία, όπως κάνει από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα.

Στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο τόπος μας, ο Αθλητισμός στην πιο καθαρή του μορφή, όπως τον υπηρετεί ο Πανιώνιος, είναι θεσμός που συνεισφέρει στην κοινωνική συνοχή. Ο Σύλλογός μας, χωρίς την παραμικρή βοήθεια από την πολιτεία και τους φορείς, θα προχωρήσει με συνέπεια στο δρόμο που επέλεξε, στηριγμένος αποκλειστικά στις δικές του δυνάμεις. Οι αγωνιστικές μας ομάδες στελεχωμένες από αθλητές που αναδείχτηκαν από τα τμήματα των υποδομών μας, θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματά τους και να κάνουν περήφανους τους φιλάθλους μας.
Το παράδειγμα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας,  που ξεκίνησε με εξαιρετική επιτυχία τις υποχρεώσεις της, στελεχωμένη με νεαρούς αθλητές από τις Ακαδημίες του Συλλόγου ελπίζουμε ότι θα δείξει τον δρόμο.

Ευχόμαστε στους Εφόρους, τους Προπονητές, τους Αθλητές και τους εργαζομένους του Πανιωνίου ΓΣΣ υγεία, πρόοδο και κάθε αθλητική επιτυχία.

Το ΔΣ του Πανιωνίου ΓΣΣ


Θυμίζουμε ότι πρόσφατα, με ομόφωνη απόφαση του, το ΔΣ του Πανιωνίου όρισε εκπτώσεις στις συνδρομές των αθλητών στις Αθλητικές Ακαδημίες του Συλλόγου για τα παιδιά ανέργων και πολυτέκνων. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε μείωση 50% στην τιμή της συνδρομής για το πρώτο παιδί και 75% για το δεύτερο παιδί. Η έκπτωση θα γίνεται με απλή επίδειξη στις Γραμματείες της κάρτας ΟΑΕΔ ή Πολυτέκνου.

Για την εξυπηρέτηση των εγγραφόμενων αθλητών παραθέτουμε τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τις Γραμματείες του Συλλόγου:

Ποδόσφαιρο: 210 9328902
Στίβος: 210 9328903
Κολύμβηση (Πανιωνίου): 210 9352939
Κολυμβηση (Αρτάκης): 210 9357800
Πόλο: 210 9317055
Βόλεϊ: 693 2786014
Μπάσκετ: 210 9339335
Ενόργανη: 210 9322232
Τζούντο: 210 9315665
Σκάκι: 694 5553593
Χάντμπολ: 697 7445904

17/09/2012 Με τον ΟΦΗ

Δευτέρα 17/09/2012 και ώρα 20:30 θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική ανάμεσα στον ΠΑΝΙΏΝΙΟ και τον ΟΦΗ και με αυτόν τον αγώνα θα κλείσει και η αυλαία της αγωνιστικής.
Ελπίζω να αποδειχθεί γουρλίδικο για την ομάδα μας και να νικήσουμε όπως και στην 1η αγωνιστική που διεξήχθη Δευτέρα 20:30 με τον Άρη και εκείνη.

Τουρνουά στην Πολωνία ο Πανιώνιος

Στην Πολωνία και συγκεκριμένα στην Ζιελόνα Γκόρα θα ταξιδέψει  στις 13/9 η ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου για να συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει η Πολωνική ομάδα  Ζιελόνα Γκόρα
Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στις 14/9 την Τούροφ (17.30), την επομένη τη Ζιελόνα Γκόρα (19.30) και στις 16/9 την Χίμικ (13.00).
Η Πολωνική ομάδα, η οποία φέτος συμμετέχει στο Eurocup

Ανακοίνωση ΠΑΕ για τα διαρκείας

Ανακοίνωση έβγαλε η ΠΑΕ για τα διαρκείας  σχετικά με την ώρα πωλήσεις.
Το πρόβλημα με την ώρα υπήρχε όντως γιατί δεν βόλευε μέχρι τώρα τα ωράρια που ήταν  γιατί αρκετοί δούλευαν εκείνες τις ώρες.
Το μεγάλο πρόβλημα όμως δεν ήταν της ώρας αλλά το οικονομικό. Εγώ περίμενα να κάνουν ανακοίνωση για αναπροσαρμογές στις τιμές και για έναρξη ξανά παιδικών εισιτηρίων αλλά τίποτα.
Το οικονομικό είναι ένα μεγάλο θέμα για τα διαρκείας. Δεν είναι ούτε η ώρα  ούτε οι δόσεις. Όσες δόσεις και να το κάνετε το ποσό μένει ίδιο. Οι μειώσεις στις εργασίες των περισσοτέρων ,τα χαράτσια και γενικά τα έξοδα αυξάνονται, θα ήταν πιο προσιτά να κάνατε και εσείς σαν ΠΑΕ μειώσεις στις τιμές στα διαρκείας ούτως ώστε να  συσπειρωθεί ο κόσμος .
Όπως και να έχει δείχνουν ότι τους απασχολεί ο κόσμος και ενδιαφέρονται και το θέμα της ώρας το έλυσαν, απομένει το οικονομικό με τις τιμές τώρα …..
Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως από την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου και μέχρι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, τα γραφεία της ΠΑΕ θα είναι ανοικτά από τις 17:00 έως τις
20:00 (εκτός Σαββατοκύριακου) για την πώληση εισιτηρίων διαρκείας».

Ανακοίνωση Κουτλίδη

Ανακοίνωση σχετικά με διάφορα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ¨μοιράζονται ραβασάκια¨ στον Ελευθερόπουλο για την 11άδα έκανε ο κ Κουτλίδης
Η ανακοίνωση αυτή σωστά βγήκε αν και τον κ. Κουτλίδη δεν τον γνωρίζω και ούτε με ενδιαφέρει το παρελθόν του ή το ποιος είναι, όπως και να έχει καλά έκανε και βγήκε να απαντήσει στα δημοσιεύματα. Επίσης θέλω να αναφερθώ  σε όσους έγραψαν αυτά τα δημοσιεύματα  ότι αν όντως γίνεται αυτό με τα ραβασάκια και έχουν αποδείξεις να βγουν και να τα αποκαλύψουν όλα!!
 Ο Πανιώνιος δεν μπορεί να ηρεμήσει ποτέ? Ακόμα και τώρα που νικήσαμε στους 2 πρώτους αγώνες να γίνονται αυτά τα πράγματα και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα κακό? Έλεος! 
Αφήστε την ομάδα να δουλέψει!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κουτλίδη :

«Φαίνεται πως το ιδανικό ξεκίνημα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα δεν αρέσει σε κάποιους και για το λόγω αυτό προσπαθούν να δημιουργήσουν θέματα από το πουθενά. Είμαι υποχρεωμένος να τονίσω για μία ακόμα φορά πως ο προπονητής, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την κατάρτιση της ενδεκάδας. Ως εκ τούτου δημοσιεύματα σχετικά με "άνωθεν εντολές" για αποκλεισμούς παικτών, είναι το λιγότερο αήθη και αποσκοπούν στην δημιουργία αρνητικού κλίματος στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος. Δεν  θα  το  καταφέρουν

Λάζαρος Κουτλίδης

Διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος»

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Η συγγνώμη του Ρόκα σε Ελευθερόπουλο

Να βάλει τέλος στο θέμα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον ίδιο και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, θέλησε ο Στάθης Ρόκας ζητώντας συγγνώμη από τον προπονητή του Πανιωνίου.

Ο ποδοσφαιριστής των "κυανέρυθρων" είχε λεκτικό επεισόδιο παραμονές του αγώνα με τον Αρη με τον συνεργάτη του Ελευθερόπουλου, Μάκη Βενιαμίν , καθώς είχε παρακούσει εντολή κατά την διάρκεια του προπονητικού "διπλού".

Αυτό είχε ως συνέπεια ο Ρόκας να μείνει εκτός αποστολής στο ματς με τους "κίτρινους" και τη Βέροια.

Ο ποδοσφαιριστής των Νεοσμυρνιωτών  αναγνώρισε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη από τον τεχνικό του συλλόγου και τους συμπαίκτες του,  ωστόσο προπονήθηκε και πάλι μόνος.

Πλέον, το θέμα βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ο οποίος και θα πρέπει να πάρει αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του 28χρονου παίκτη στην Νέα Σμύρνη.
Το ρεπορτάζ είναι από το πολλή καλό site ¨ PanioniaNea¨
Όλοι χρειάζονται οπότε είναι καλή η κίνηση του Ρόκα.

Παρουσίαση φανέλας

Την Πέμπτη όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ θα παρουσιάσει στον κόσμο τις φανέλες με τις οποίες θα αγωνιζόμαστε φέτος και ήδη δηλαδή αγωνιζόμαστε .

Η σχετική ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως την Πέμπτη στις 15:30 στο Μουσείο της ομάδας, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση των εμφανίσεων της περιόδου 2012-13. Ο κόσμος της ομάδας θα έχει την ευκαιρία, εκτός από την "κυανέρυθρη" και την "χρυσή" εμφάνιση, να δει για πρώτη φορά και την τρίτη εμφάνιση της νέας περιόδου, η οποία και αποτελεί έκπληξη».


Θα ακολουθήσει στις 17:30 φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων, το οποίο θα διεξαχθεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης



Μέχρι στιγμής είναι γουρλίδικες και μακάρι να συνεχιστεί.
 Καλό θα είναι οποίος μπορεί να είναι παρών για να δείξουμε και εμείς ότι είμαστε δίπλα τους και τους στηρίζουμε!! 
 Επειδή θα κατηγορηθώ πάλι σας προλαβαίνω και σας λέω ότι δεν εννοώ στήριξη στην διοίκηση αλλά στην ομάδα.
 Βέβαια δεν είναι καλό να κοντράρουμε και την διοίκηση γιατί ίσως κάποια στιγμή να μας γυρίσει εις βάρος μας και να επηρεάζονται από τα διοικητικά και οι ποδοσφαιριστές-προπονητές αν και αυτό θα είναι κακό γιατί εκείνοι θα πρέπει να ασχολούνται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι.
Η διοίκηση  λάθη έχει κάνει και αυτοί αρκετά ακόμα και  σε θέματα συσπείρωσης κόσμου που εγώ ζητάω συνέχεια και στα παιδικά ακόμα διαρκείας και στις ανακοινώσεις-απαντήσεις δημόσια στον Τσακίρη και το ανάποδο φυσικά, αλλά μέχρι στιγμής η ομάδα δεν έχει επηρεαστεί από όλα αυτά ευτυχώς.
Στήριξη στην ομάδα, τον προπονητή που και εγώ δεν συμπαθούσα λόγω των σκατογαυρων  αισθημάτων του αλλά με την μέχρι στιγμής δουλειά του  του   βγάζω το καπέλο , στήριξη στους ποδοσφαιριστές μας που φέτος είναι πάρα πολλοί οι μικροί και δεν έχουν πολλές εμπειρίες και θέλουν συμπαράσταση.
 Είπαμε εγώ είμαι Πανιώνιος και θα είμαι ακόμα και στα τοπικά να πάμε χωρίς βέβαια να το θέλω αυτό  ή να χαίρομαι με το να βλέπω την ομάδα να χάνει.
Πανιώνιος ήμουν και με Μπέο και με Τσακίρη και με Σιότροπο και με Κουτελάκη και με Μομβεσιάν και με Τσολακάκη και με Βεντούρη, Τσάβαλο και όποιος άλλος έρθει αν έρθει με την κρίση τώρα καλός να έρθει.
ΔΕΝ ΚΌΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ Η ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!!!!
ΣΤΉΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΑΠΌ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΎ ΜΑΣ!!!!
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΆΣΕΙ Η ΟΜΆΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΉΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΊΧΟ ΌΛΟΥΣ!
ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΜΑΣ!!!

Σε απολογία κλήθηκε ξανά η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ !!!!

Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας την Πέμπτη 06-09-2012 στις 13:00  για την συμπεριφορά των οπαδών μας στον εκτός έδρας αγώνα μας στην Βέροια για την δεύτερη αγωνιστική.

Αναλυτικά:

Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Βέροια-ΠΑΕ Πανιώνιος.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.


Από ότι φαίνεται μας έχουν στην ¨μπούκα¨ και για αυτό θα πρέπει να μετράμε τα πάντα, η συμπεριφορά μας θα πρέπει να είναι λες και πηγαίνουμε στην εκκλησία γιατί την πρώτη αγωνιστική μας έδωσαν πρόστιμο 7.000,οο€ για την συμπεριφορά των οπαδών μας με τον Άρη και αύριο ποιος ξέρει τι θα μας δώσουν.
Όσο βλέπουν ότι στα δύσκολα ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ δυναμώνει  τα καταφέρνει και ανταπεξέρχεται ¨αυτοί ¨θα θέλουν να μας εξοντώσουν με ¨πρόστιμα και με διάφορα άλλα μέσα¨ .
Το νου μας όλοι!!
Παρόλα αυτά συγχαρητήρια και πάλι στους Πάνθηρες που ταξίδεψαν μέχρι την Βέροια και στήριξαν την ομάδα και έφεραν το διπλό!!

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

2 ΣΤΑ 2 Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΜΑΣ !!!

Μέχρι στιγμής δεν είχα γράψει την γνώμη μου ούτε για τον αγώνα της ομάδας με τον άρη αλλά ούτε για τον προχτεσινό με την Βέροια παρά μόνο έκανα αναρτήσεις ρεπορτάζ από άλλα αθλητικά site και σωστά πάρα πολλοί με ρωτούσαν ποια είναι η γνώμη μου, οπότε και εγώ είμαι υποχρεωμένος να σας την πω.
Στους 2 πρώτους αγώνες η ομάδα δείχνει μια φρεσκάδα που δεν την βλέπουμε συχνά και μακάρι να συνεχιστεί.
Μου αρέσει πολλή γιατί δείχνουν αποφασιστικότητα, μαχητικότητα, δεν είναι έμπειροι ποδοσφαιριστές αλλά το παλεύουν και μου αρέσει που παίζουν πολλοί Έλληνες και πολλοί μικροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές και αρκετοί προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας.
Η μοναδική μου ερώτηση- απορία είναι τι έχει γίνει με τον Σάμαρη και δεν παίζει καθόλου, με τον Κολοβό, με τον Όμο και με τον Σιδεράκη.
Φανταστείτε να επανέλθουν και οι παραπάνω που ανάφερα και ο Μιλοβάνοβιτς που είναι τραυματίας πόσο καλά θα είμαστε και θα έχουμε και εναλλακτικές λύσεις γιατί η κούραση και το πρωτάθλημα θα είναι ένα βουνό φέτος.
Ο απολογισμός των 2 πρώτων αγώνων του Πανιωνίου είναι 2 νίκες = 6 υπέρ πολύτιμοι βαθμοί.
Δεν γίναμε ξαφνικά ομαδάρα ας μην πετάμε στα σύννεφα γιατί αν το κάνουμε αυτό τότε η πτώση θα είναι απότομη και η ζημιές θα είναι μεγάλες.
Τα παιδιά δείχνουν αγωνιστικότητα, τρέχουν αποδίδουν   το 100% των δυνατοτήτων τους και αυτό φαίνεται με το ότι δεν σταματάνε για όλο τον αγώνα να τρέχουν.
Δουλεύουν όλοι και αυτό φαίνεται.
Και εμένα δεν μου άρεσε ο Ελευθερόπουλος (για τους γνωστούς λόγους του gay-ro) αλλά με την δουλειά του μέχρι στιγμής και το έργο του, του βγάζω το καπέλο .
Ο Πανιώνιος είχε χρόνια να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με νίκη και την συνέχισε και το Σάββατο στην Βέροια την οποία είχαμε να νικήσουμε 41 χρόνια μου φαίνεται.
Δεν παίζουμε μπαλάρα αλλά βλέπω ότι μοχθούν επιτέλους οι παίχτες μας για την φανέλα.
Αυτό το φαινόμενο είχε εξαφανιστεί τα τελευταία χρόνια.
Έτσι θέλω να βλέπω την Πανιωνάρα μου να παίζει, να παίζει καλά και ας φέρνει ότι αποτέλεσμα θέλει,
Ας παίζει καλά και ας  χάνει, αρκεί να τους βλέπω να μάχονται και να μην τα παρατάνε . Το άκουσα και την Δευτέρα με το άρη στο γήπεδο αυτό από πολλούς και συμφωνώ και εγώ και για αυτό και το γράφω .
Με τον άρη και με 9 παίχτες τα παλικάρια μας άντεξαν και κατάφεραν να νικήσουν, παίξανε με  ψυχή και το άξιζαν .
 Με την Βέροια αυτό συνεχίστηκε χωρίς ευτυχώς να δεχτούμε κόκκινη κάρτα έπαιξαν σαν πραγματικοί ¨πάνθηρες ¨ και νικήσαμε δίκαια ,( λίγο τα νεύρα από την ένταση του αγώνα να καλύψει η τεχνική ηγεσία και όλα θα είναι μια χαρά γιατί κάρτες τρώμε πολλές, δέχθηκε ο Μενδρινός και ο Φανούρης κάρτες οι οποίες ήταν σωστές από την διαιτησία και τις έφαγαν κακώς οι παίχτες μας λόγω υπερβολικού πάθους)
Απλά αν δεχόμαστε έτσι εύκολα τις κάρτες επειδή δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε ποδοσφαιριστές θα μας στοιχίσει στην πορεία του πρωταθλήματος και δυστυχώς το πρωτάθλημα είναι μακρύ .
Κεφάλια μέσα από όλους μας γενικά, ο κόσμος να μην πλέει σε πελάγη ευτυχίας , ο προπονητής να κρατήσει χαμηλά τους παίχτες μας και να τους τραβήξει την προσοχή στο να συνεχίσουν να δουλεύουν έτσι και στο τέλος να κάνουμε ταμείο και οι παίχτες να ακούνε τον προπονητή τους και να δουλεύουν σκληρά όπως κάνουν μέχρι τώρα!!
Ας ενωθούμε επιτέλους όλοι για το καλό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΜΑΣ και ας αφήσουμε όλοι μας τις μουρμούρες τις γκρίνιες και τις προσωπικές κόντρες άλλοι με άλλους και ας βοηθήσουμε όλοι μας ο καθένας όπως μπορεί με τον τρόπο του τον  ¨ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ¨!!!!

Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ........ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!




 Το γκολ του Μενδρινού (50’) έδωσε την ευκαιρία στον Πανιώνιο να αποδράσει με διπλό από την έδρα της Βέροιας (1-0) και να κάνει το δύο στα δύο στο νέο πρωτάθλημα.
Τα «πιτσιρίκια» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, απαλλαγμένα από το άγχος της πρεμιέρας, διαχειρίστηκαν το ματς όπως ακριβώς έπρεπε, διατήρησαν την εστία τους ανέπαφη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και δικαιώνουν τον «Ελέ» για την εμπιστοσύνη που τους δείχνει.
  Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος παρέταξε την ομάδα του, χωρίς τους Λαμπρόπουλο και Καμπάνταη, οι οποίοι είχαν αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στο εναρκτήριο παιχνίδι του Πανιωνίου.
Ο τερματοφύλακας Γιαννακόπουλος βρέθηκε εκτός 18άδας και τη θέση του στην 11αδα πήρε ο Περιστερίδης. Η τετράδα στην άμυνα ήταν οι Σπυρόπουλος, Ανδράλας, Κουλουχέρης και Κούρος.
Τα αμυντικά χαφ οι Μενδρινός και Ρόβας, ενώ μπροστά τους οι Αραβίδης, Γουνδουλάκης και Οκόγε. Μοναδικός προωθημένος ο Διαμαντάκος, που κάνει ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Πανιώνιου.
 Ο Πανιώνιος μετά το πρώτο 20λεπτο του αγώνα, κέρδισε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως και πάλι οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες, αν και μπορεί το σκορ να παρέμενε στο 0-0, όμως υπήρχε διάθεση και από τις δύο πλευρές.
ΓΚΟΛ σχετικά νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο για τον Ιστορικό μας έπειτα από χαμένη ευκαιρία της Βέροιας, οι παίχτες μας βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Οκόγε έκανε την πάσα στον Μενδρινό και ο τελευταίος με πολύ όμορφο πλασέ έκανε το 1-0 υπέρ του Πανιώνιου!
Προσπάθησε στη συνέχεια η Βέροια, πήρε την κατοχή της μπάλας, όμως ο «Ιστορικός» ήταν… φωτιά στις αντεπιθέσεις και προσπαθούσε να «κλειδώσει» τη νίκη με κάποιο δεύτερο γκολ.
 Ο «Ελέ» είχε κλείσει σωστά το… διάδρομο της ομάδας του προς τον Περιστερίδη, βάζοντας διπλή ζώνη άμυνας και την ώρα που ο Έλληνας γκολκίπερ όταν χρειαζόταν δήλωνε «παρών».
 Οι Νεοσμυρνιώτες αμύνονταν αρκετά καλά, κρατώντας το υπέρ τους 1-0.

 Ο Ελληνικός Πανιώνιος συνεχίζει να εντυπωσιάζει, έχοντας κάνει το δύο στα δύο.

Μπράβο στην ομάδα,μπράβο στον προπονητή μας και στους Πάνθηρες που πήγαν στην Βέροια.
Τα κεφάλια κάτω, όχι ενθουσιασμούς. Δουλεία πολλή γιατί η χρονιά είναι δύσκολη!
Με την πρώτη στραβή μας περιμένουν όλοι στην γωνία!!
Ο νοών νοητό.....

Βέροια(Μάκης Χάβος): Καντιμοίρης, Σνάουτσνερ, Τόμας, Καλογέρης, Ζε Βιτόρ (59' Καλτσάς), Τζημογιάννης, Ιωάννου, Γεωργέας (66' Γεωργιάδης), Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Μπελόν (77' Πέρεθ Μορένο)

Στον πάγκο: Δασκαλάκης, Μπάρμπας, Βεργώνης, Μενέντες

Πανιώνιος(Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Ανδράλας, Κούρος (74' Κούρντι), Ρόβας, Γουνδουλάκης (61' Αυλωνίτης), Μενδρινός, Αραβίδης, Οκόγε (69' Ντούνης), Διαμαντάκος

Στον πάγκο: Ανέστης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Κολοβός

Βέροια - Πανιώνιος 18:15

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος στη Βέροια, την ομώνυμη ομάδα, για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Σημαντικές απουσίες θα έχουν και οι δύο, με τους «κυανέρυθρους» να επιδιώκουν τη δεύτερη σερί νίκη,απουσίες θα έχει ο Πανιώνιος. Οι Λαμπρόπουλος και Καμπάνταης έμειναν στην Αθήνα λόγω τιμωρίας, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να παίρνει μαζί του τον Δημήτρη Διαμαντάκο, ο οποίος διεκδικεί και θέση στο αρχικό σχήμα. Πέραν του αγωνιστικού, στα θετικά για τους «κυανέρυθρους» είναι πως θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, καθώς η διοίκηση εξασφάλισε κάποια «μαγικά χαρτάκια».

Αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στην επίθεση με τον Δημήτρη Διαμαντάκο αντί του τιμωρημένου Καμπάνταη, ενώ το κενό του –επίσης τιμωρημένου- Λαμπρόπουλου αναμένεται να πάρει ο Πάρης Ανδράλας.

Οι 19 παίκτες που πήρε μαζί του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι οι: Γιαννακόπουλος, Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Ανδράλας, Αυλωνίτης, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ρόβας, Γιαννούλης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Σάμαρης, Ντούνης, Οκόγιε, Αραβίδης, Κολοβός, Διαμαντάκος.


Καλή μας επιτυχία Πανιωνάρα μου!!!!

Μπράβο στους Πάνθηρες που είναι και πάλι παρών στην Βέροια να ενισχύσουν την ομάδα.!!