Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!!



Σας εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους.
Καλά να περάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ευχάριστα χωρίς άγχος αυτές τις Άγιες ημέρες!!!
Καλό δρόμο σε όλους όσους φύγουν εκτός Αθήνας και προσοχή στους δρόμους.
Ντυθείτε κυανέρυθρα Πανιώνια σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν πάτε!!!!

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Η κατρακύλα συνεχίζεται …

Ο αποκλεισμός της ομάδας μας στο κύπελλο από τον Φωστήρα ήρθε να συνεχίσει τις κακές εμφανίσεις της ομάδας μας τον τελευταίο μήνα.
Τα μαύρα σύννεφα είναι πολλά στην Νέα Σμύρνη και παράπονα, γκρίνιες και πολλά άλλα είναι λογικά.
Ο καθένας μας έχει τα πιστεύω του και τις απόψεις του, δεν μπορούμε όλοι να συμφωνούμε ούτε να διαφωνούμε.
Για κάποιους είναι λογικό να κράζουν να στενοχωριούνται και να έχουν ενοχληθεί από τον αποκλεισμό της ομάδας μας από ομάδα γ΄ εθνικής, για κάποιους άλλους είναι λογικό καθώς χτίζεται μια καινούργια ομάδα. με νέα παιδιά.
Για  να είμαι ειλικρινής και εγώ ενοχλήθηκα πολύ που αποκλειστήκαμε από τον Φωστήρα ¨, όπως με ενοχλούν οι συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.
Το πρωτάθλημα φέτος όμως έχει πολλές ιδιορρυθμίες .
Καλό είναι να μην βγάζουμε συμπεράσματα και να μην παίρνουμε αποφάσεις εν βρασμώ.
Ας συνεχίσουμε ενωμένοι τώρα για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και να κάνουμε ταμείο μετά στο τέλος.
Τώρα τι να κάνουμε κριτική και να γίνουμε προφήτες σε τι ?
Σαφώς και η δήλωση του Ελευθερόπουλου για 2 καρπούζια στην ίδια μασχάλη ήταν ατυχές.
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι ΜΕΓΑΛΗ ομάδα κύριε Ελευθερόπουλε και ότι έμψυχο υλικό και αν έχει η ομάδα  και έχεις να διαχειριστείς εσύ σαν προπονητής  πάντα θα πρέπει να λες ότι έχουμε μεγάλους στόχους.
Έτσι θα περάσεις  και στα νέα παιδιά που αγωνίζονται για τον Ιστορικό ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!!!!
Το ξέσπασμα των οργανωμένων μετά την λήξη του αγώνα προς τον Ελευθερόπουλο είναι δικαιολογημένο όπως και μπράβο και στον προπονητή μας που φοράει παντελόνια και πήγε  να μιλήσει μαζί τους.
Η χρονιά είναι δύσκολη.
Ας συνεχίσουν να δουλεύουν να εξασφαλίσουμε την σωτηρία μας και για τα υπόλοιπα βλέπουμε.
Και εγώ δεν θέλω να φεύγουν παίχτες μας και να πηγαίνουν στον ολυμπιχεριακό ούτε να παίρνουμε δανεικούς!!!
Γενικά δεν θέλω και δεν μου αρέσει να έχουμε πάρε-δώσε  με τους μεγάλους.
Για να μην γίνει αυτό όμως θα πρέπει να έχουμε έσοδα, θα πρέπει να έχουμε πολλά διαρκείας και πολλά εισιτήρια σε κάθε εντός έδρας αγώνα μας, θα πρέπει να πουλάμε φανέλες και οτιδήποτε άλλο από την μπουτίκ και να είμαστε όλοι στον ερασιτέχνη με μετοχές.
Τι από όλα αυτά κάνουμε για να αποφύγουμε τις πωλήσεις στον βαγγέλα?
Τίποτα.
Απλά μόνο να κάνουμε τους γνώστες.
Και κάθε αγωνιστική χρηματικό πρόστιμο η ομάδα μιας και έχουμε πολλά έσοδα!!!!

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ – σπαθόλυμπιχεριακός 1-2

Πραγματικά προσπαθώ να γράψω για το χτεσινό παιχνίδι ήρεμος και δεν μπορώ να το κάνω.
Ο Σπάθας σαν άλλοτε Σπανέας (από Σπα ξεκινάει το όνομα και των δυο και οι δυο για τα μεγάλα αφεντικά τους, δουλεύει ο πρώτος  και δούλευε ο δεύτερος αλλά σε διαφορετικές εποχές) έκανε το έργο του που όλοι μας γνωρίζαμε πως θα γίνει.
Όταν ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα αυτός από τον σύνδεσμο του ολυμπιακού ε συγνώμη από τον σύνδεσμο του Πειραιά ήθελα να πω σαν ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ επρεπε να βγάλουμε ανακοίνωση προς τον τύπο και για τον κόσμο μας και να αναφέρουμε το ότι διαφωνούμε στο να μας ¨παίξει¨ ο Σπάθας και να αναφέρουμε ότι θα είναι σε εντεταλμένη αποστολή, όπως και ήταν δηλαδή.
Αυτό πιστεύω εγώ και δεν με ενδιαφέρει αν διαφωνούν κάποιοι ή αν συμφωνούν κάποιοι άλλοι γιατί αυτή είναι η γνώμη μου και σε όποιον αρέσει!!!
Με μια ανακοίνωση λοιπόν  για τον Σπάθα πριν τον αγώνα καλύπτεις πολλά και προ πάντων την αξιοπρέπεια της ομάδας και του κόσμου.
Στα αγωνιστικά η ομάδα ευτύχησε να προηγηθεί με μια γκολάρα του Χρήστου Αραβίδη αλλά η χαρά μας κράτησε λίγο καθώς η ατυχία μας συνεχίστηκε και με ένα απίστευτο αυτογκόλ του Σπυρόπουλου οι σιχαμεροί ισοφάρισαν και το ημίχρονο έληξε κάπως έτσι.
Βέβαια ο ας τον πούμε διαιτητής το ¨έργο¨ του το είχε ξεκινήσει με τα φάλτσο-σφυρίγματα του καθώς μας έκοβε συνέχεια και μόλις ακουμπούσαν τις πλαστικές κούκλες-ποδοσφαιριστές της ομάδας του¨ οι ποδοσφαιριστές μας εκείνος έδινε φάουλ καθώς το τζαρτζάρισμα στο σχολείο που του τα μάθαιναν δεν το γνώριζε γιατί εκείνη την ημέρα μάλλον θα  απουσίαζε!!!
Ο ολυμπιακός είχε την υπεροχή του αγώνα καθώς έπαιζε με 14 παίχτες και εμείς παίζαμε και με πολλά μικρά παιδιά στην ενδεκάδα.
Είχε και 3 δοκάρια όντως αλλά το αναφέρουν με ενθουσιασμό τα λαμόγια - λιγούρια δημοσιογράφοι που σας ταΐζουν τα αφεντικά σας και λέτε ότι σας πουν να πείτε χωρίς να έχετε προσωπικότητα.
3 δοκάρια τα οποία το ένα ήταν με χέρι του Αμπτούν και άλλο ένα με φάουλ του Μήτρογλου το οποίο φάουλ δεν υπήρχε, εντάξει κάνατε και ένα κανονικό δοκάρι.
Το γκολ του Τζιμπούρ λένε οι καλοβολεψάκηδες δημοσιογράφοι ότι ήταν κανονικό και όχι με το χέρι, ούτε ήταν σε θέση οφσάιντ, ήταν δύο σε ένα, και χέρι και οφσάιντ λοιπόν αλλά ποιος έχει τα αρχίδια να το πει? ΚΑΝΕΝΑΣ γιατί μετά τέλος η καριέρα του.
Ολυμπιακέ των εκατομμυρίων χρειάζεσαι την βοήθεια του διαιτητή για να κερδίσεις τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ?
ΕΛΕΟΣ!!
Παίξε ποδόσφαιρο και κέρδισε αν μπορείς.
Δεν είναι κακό καμιά φορά να μην παίξεις καλά και να χάσεις, άλλωστε όλες οι ομάδες χάνουν κάποτε.
Αλλά εσείς ξέχασα έχει πει ο Βαγγελας να τελειώσετε το πρωτάθλημα αήττητοι.
Η Μπαρτσελονα, η Ρεάλ, η Μαντσεστερ, η Μίλαν, η Ίντερ και όλες οι ομάδες τέτοιου επιπέδου καμιά φορά χάνουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα τους. Εσείς όχι ποτέ!!!!
Γιατί δεν παίζεται τότε μεταξύ  σας?
Κάντε ένα πρωτάθλημα με πολλούς ολυμπιακούς, παναθηναϊκούς και αεκ και να παίζεται μόνοι σας.
Σας βαρέθηκα!!!
Σας σιχάθηκα!!!
Αλλά ότι κάνετε εδώ στο ελλαδιστάν εσείς σας το κάνουν έξω στην Ευρώπη που σας θεωρούν μικρή ομάδα.
Για εδώ λοιπόν καλοί είστε!!!

Ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να νικάει Σπάθα και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούν.... Για να μην ξεχνιόμαστε !!!!

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Σκοντάψαμε και στα πηγάδια….

Οι κακές εμφανίσεις συνεχίστηκαν και στα πηγάδια για την ομάδα μας που ηττήθηκε με το βαρύ  4-0.
Για 15 λεπτά σχεδόν η ομάδα  στήθηκε μια χαρά στον αγωνιστικό χώρο, από εκεί και πέρα μέχρι και την λήξη του αγώνα το χάος.
Η ομάδα ήταν χωρίς αρχή και χωρίς τέλος, ειδικά όταν η Ξάνθη ανέβασε την απόδοση της  και σκόραρε στο 31ο λεπτό μετά οι παίχτες μας παραδόθηκαν στις ορέξεις της Ξάνθης και μέσα σε δέκα τρομακτικά λεπτά για την ομάδα το σκορ έγινε 3-0 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.
Το δεύτερο ημίχρονο πέρα από τις αλλαγές που έκανε ο Ελευθερόπουλος(που κακός δεν τους είχε ξεκινήσει βασικούς) δεν άλλαξε τίποτα παρά μόνο το σκορ και έγινε 4-0 υπέρ της Ξάνθης.
Λάθη και στο στήσιμο της ομάδας και γενικά οι παίχτες μας δεν βρισκόντουσαν στο γήπεδο και φαινόντουσαν να πελαγοδρομούν .
Αναστήσαμε και την Ξάνθη που έβαλε σε ένα παιχνίδι 4 γκολ κάτι που δεν μπορούσε να κάνει με κανέναν άλλο αντίπαλο στο πρωτάθλημα καθώς είχε πρόβλημα στο σκοράρισμα, μέχρι την Κυριακή που έπαιξαν με εμάς.

Το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν, κοιτάμε το επόμενο δύσκολο αγώνα με τους σιχαμερούς γαύρους το Σάββατο στην Νέα Σμύρνη κλείνοντας τον πρώτο γύρο με επιτυχία στην βαθμολογική συγκομιδή καθώς εγώ προσωπικά δεν περίμενα να παίρναμε τόσους βαθμούς στον πρώτο γύρο όταν ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα.

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Μπέρτος, Γούτας (κεντρ), Βάλλας, Κομεσίδης, Φλίσκας, Μάνταλος (88' Τορομανίδης), Βασιλακάκης, Μαρίν (83' Τριάδης)), Μαρσελίνιο (76' Πλατέλλας), Ονουάτσι
Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρος, Ρόκας, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Σάμαρης (46' Μενδρινός), Ντούνης (46' Καμπάνταης), Γουνδουλάκης (74' Οκόγιε), Κολοβός, Αραβίδης

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Αναστήσαμε τον πεθαμένο ποά….

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα μας καθώς είχαν προηγηθεί άλλες δυο πιο πριν,  μια στο πρωτάθλημα από τον Αστέρα Τρίπολης και μια στο κύπελλο από τον Φωστήρα.
Η ομάδα μας και ο προπονητής μας υπέρ εκτίμησαν τον αντίπαλο μας τους φοβηθήκαμε και έτσι του έδωσαν την ευκαιρία να αναστηθεί και να φύγει από την Νέα Σμύρνη με τους 3 βαθμούς της νίκης.
Μάλιστα έφυγε με την νίκη το  φάντασμα του ποά!!!!
Οι παίχτες μας μπήκαν φοβισμένοι στον αγωνιστικό  χώρο και στα πρώτα 20 λεπτά δεν πατούσαν καλά στο γήπεδο, πολλές λάθος πάσες και έδιναν χώρο στους αντίπαλους.
Όταν ισορροπήσαμε το παιχνίδι  και χάσαμε μια κεφαλιά για γκολ του Αυλωνίτη, τότε ήρθε το γκολ για τον ποά.
Ένα γκολ που ναι φέρνει ευθύνη ο τερματοφύλακας αλλά το λάθος είναι των αμυντικών που οπισθοχώρησαν και δεν έκαναν φάουλ στον αντίπαλο.
Πριν καλά καλά συνέλθουμε από το  σοκ ήρθε και το 0-2 δώρο του τοίχους που έμεινε ακούνητο  και κάναμε μάγκα τον βύντρα.
Η συνέχεια δεν είχε τίποτα το αξιόλογο μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Το κέντρο μας δεν λειτουργούσε καλά.
Ο Φανούρης αν και έδωσε δυο καλές μπαλιές δεν βοήθησε αμυντικά και οργανωτικά.
Η γνώμη μου πάντως και ας παρεξηγηθώ είναι ότι έπρεπε να είχε ξεκινήσει τον Μενδρινό στην αρχική ενδεκάδα και αν δεν τα κατάφερνε να βγάλει όλο το παιχνίδι ας τον έκανε αλλαγή, θα μάζευε το κέντρο και θα το οργάνωνε καλύτερα. Το έβαλε στο 0-2 να κάνει τι? Τι να μαζέψει και με τι ψυχολογία?
Βέβαια μπήκε μέσα και άλλαξε το παιχνίδι μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ανέβασε ρυθμό προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά η ομάδα του Πουμπλή είχε ταμπουρωθεί πίσω σαν ¨μεγάλη ομάδα¨ που είναι για να πάρει το αποτέλεσμα και έτσι δυσκόλευε το έργο των ποδοσφαιριστών μας.
Παρόλα αυτά σκοράραμε με τον Ντούνη στο 78ο λεπτό αλλά μετά το  ταμπούρι πήρε αυτό που ήθελε.
Ο Ντούνης είναι ανεβασμένος και αξίζει συγχαρητήρια.
Η ομάδα μας κάνει κοιλιά αλλά εγώ την θεωρώ λογική.
Ξυπνήσαμε αργά, σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο το οποίο ήταν το χειρότερο μας  στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι τώρα.
Η Κέρκυρα, ο Πλατανιάς, που ήρθαν στην Νέα Σμύρνη δεν κλείστηκαν πίσω, απεναντίας έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο σε αντίθεση με τον ποά!!!
Μια ακόμα παρατήρηση μου είναι γιατί να ξεκινήσει ο Κουλουχέρης, από την άλλη αν το αποτέλεσμα ήταν υπέρ μας δεν θα έλεγα τίποτα, οπότε τώρα γίνομαι μετά ΧΡΙΣΤΟΝ προφήτης.
Εκτιμώ την προσπάθεια των παιχτών και του προπονητή και στο ότι δεν το παρατάνε το παιχνίδι.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας σαν ομάδα.
Η ομάδα είναι  πολύ καλοί.
Η ομάδα έχει σωθεί και πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία του μικρού.
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι μεγάλη ομάδα.
Στο μόνο ελαφρυντικό που του  δίνω στον Έλε είναι ότι μιλάει για σωτηρία συνεχώς για να μην πάρουν αέρα τα μυαλά των παιχτών.
Πρέπει να περάσουμε όλοι μας και ο προπονητής μας στους παίχτες την νοοτροπία του νικητή και της μεγάλης ομάδας.
Να γίνουν και πιο αντράκια τα μικρά παιδιά μας για το καλό το δικό τους και του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ μας  . 
Μπράβο για ακόμα μια φορά στους πάνθηρες που έκαναν εκπληκτική ατμόσφαιρα και ακόμα όταν η ομάδα μας έχανε με 0-2 τραγουδούσαν για την ομάδα μας