Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ανώνυμοι στις τρύπες σας !!!!!!!!!

Οι νίκες έστω και με άγχος ήρθαν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.
Το ήξερα, το περίμενα, το ήθελα’
Το είχα γράψει το Σάββατο πριν τον ποδοσφαιρικό μας αγώνα και ευτυχώς έγινε.
Βέβαια οι ¨ άντρες ανώνυμοι ¨επειδή έχασαν την χαρά να γράφουν ανώνυμα σχόλια  ότι τους έρθει έχουν βρει να κλικάρουν στις αντιδράσεις κάτω από τις αναρτήσεις.
Τους φάνηκε λοιπόν αστείο το ότι έγραφα καλή επιτυχία στην ομάδα μας.
Τόσο Πανιώνιοι είναι που τους φάνηκε αστείο  και περίμεναν να χάσουμε!!!!!!!!
Η ομάδα στο ποδόσφαιρο αν και έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο και ήθελε ένα και μόνο ένα αποτέλεσμα την νίκη, δεν πρόσφερε θέαμα αλλά κατάφερε να πάρει τους 3 υπέρ πολύτιμους βαθμούς και έτσι πήραμε μια βαθμολογική ανάσα και ανέβηκε η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας.
Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο το Σάββατο ήταν ελάχιστος και αυτό είναι πολύ άσχημο για τον Πανιώνιο.
Η ομάδα θέλει στήριξη από όλους μας σε όλα τα επίπεδα .
Εγώ δεν διαφωνώ στο να λέει κάποιος την γνώμη του και να κάνει κριτική σε λογικό πλαίσιο πάντα  , απλά όμως να μην μένει μόνο στην κριτική, να βοηθά όπως μπορεί την ομάδα και να μην την βλάπτει με το να σχολιάζει μόνο.
Κάποιοι ίσως και να στενοχωρήθηκαν που έχασε η ομάδα.
Όσο και να μην θέλω να το πιστέψω  μετά τα όσα έγιναν πριν από λίγο καιρό στο μπλοκ μου από τους ανώνυμους και την χολή που έβγαζαν τώρα πια το πιστεύω ότι υπάρχουν και αυτοί που περιμένουν πως και πώς να χάσει η ομάδα για να βγουν από το καβούκι τους και να κράξουν πάντα ¨αντρικά ¨ μέσα από το πληκτρολόγιο τους και ανώνυμα.
Εγώ προσωπικά σε αυτούς λοιπόν τους λέω ¨ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!¨
Υπομονή όταν θα χάσει η ομάδα να ξανά εμφανιστείτε .

Η ομάδα μας στο μπάσκετ κατάφερε να νικήσει τον πολύ δυνατό αντίπαλο της,  τον ΚΑΟΔ και να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα φάνηκε κουρασμένη και με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της , αλλά η ουσία είναι ότι έστω και δύσκολα κατάφερε και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα που είναι τόσο πολύτιμο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο στο μπάσκετ ο κόσμος δείχνει μεγαλύτερη συμπαράσταση και υπήρχε ωραία ατμόσφαιρα στο κλειστό. 

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Καλή επιτυχία Ιστορικέ!!!!!

Καλή μας επιτυχία σήμερα.
Μακάρι να νικήσουμε και να επανέλθει η ηρεμία και τα χαμόγελα.
ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ για τον κόσμο του Πανιωνίου!!
ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ για τους ίδιους τους παίχτες και τον κόπο τους!!
ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ και για τους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ για να συνεχίσουν να κρύβονται στην ανωνυμία τους!!!
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ!!!!!!!!
Καλή μας επιτυχία λοιπόν!!!
Όσοι δεν θέλετε να νικήσουμε και περιμένετε πως και πως να χάσουμε περαστικά σας !!!!!!!!

Εμπρός ΙΣΤΟΡΙΚΈ!!!!!!!!!!

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Λυπάμαι………

Ειλικρινά όταν έφτιαξα το μπλοκ πριν από περίπου 3 χρόνια το έκανα με το σκεπτικό ( το οποίο αποδείχθηκε λάθος) να επικοινωνώ με Πανιώνιους να συζητάμε και να προσπαθούμε να βρίσκουμε      λύσεις με υγιείς σκέψεις.
Άφησα λοιπόν τα σχόλια ελεύθερα να μπορεί ο καθένας να γραφεί ότι θέλει με την ελευθερία του λόγου αλλά αυτό τελικά μου γύρισε μπούμερανγκ.
Δύο χρόνια τώρα από εδώ μέσα το μόνο που διαβάζω είναι σχόλια με βρισιές, ειρωνείες και απειλές.
Κάθε μέρα δέχομαι απειλές και συκοφαντίες.
Σχόλια ότι λαδώνομαι ότι τα παίρνω από τα φιλαράκια μου στην διοίκηση επειδή κάποτε  ήμουν στους Ίωνες , ότι τους υποστηρίζω και ότι είμαι ιωνόλεσχήτικοπάνθηρας και άλλα τέτοια κουλά.
Υπήρχε μια εποχή που ένας μάγκας ανώνυμος του πληκτρολογίου μου έδινε και ραντεβού στην Νίκαια που μένω για να λύσουμε τις διαφορές μας αλλά ποτέ δεν έγινε αυτό γιατί ποτέ δεν ήρθε καθώς η μαγκιά του ήταν μόνο στα πλήκτρα.
Τώρα που η ομάδα πηγαίνει χάλια η κατάσταση έχει ξεφύγει., φτάσαμε να δίνουμε ραντεβού Πανιώνιοι με Πανιώνιους για να πλακωθούμε στο γήπεδο  να βρίζουμε σπίτι να απειλούμε και οι μεν με αυτόν τον τρόπο να προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν χρηματοδοτούνται από κανέναν  και οι δε να κατηγορούν τους οργανωμένους ότι τα παίρνουν από την διοίκηση.
ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.
Η διοίκηση που δεν έχει να πληρώσει παίχτες, προπονητές και υπαλληλικό προσωπικό θα χρηματοδοτούσε τους πάνθηρες?
Γίνεται  αυτό ρε?
Τελικά η πολύ ελευθερία λόγου κάνει κακό.
Το μπλοκ δεν θα το κλείσω, απλά επειδή ήταν δημοκρατικό θα αλλάξει, θα αναρτώ την άποψη μου και όποιος θέλει να σχολιάζει ή θα το κάνει με email ή με εγγραφή στο μπλοκ.
Πίστευα ότι δεν θα φτάσω σε αυτό το σημείο αλλά επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και οι παρεξηγήσεις πολλές δεν γίνεται αυτό.
Όλοι σχολιάζουν αλλά δεν βοηθάνε την ομάδα.
Που πήγε η Πανιώνια διαφορετικότητα μας?
Με το να αποκαλούμαστε γαύροι από μόνοι μας?
Ωραίοι είμαστε.
ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!!!
Αυτοί που ανέλαβαν την διοίκηση καλός ή κακός ήταν ένα κομμάτι οργανωμένων Ιώνων.
Είχαν τα άντερα στην δύσκολη στιγμή και από μόνοι τους να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας.
Το ότι  δεν είναι παράγοντες και είναι άπειροι αυτό είναι στα αρνητικά για την ομάδα, αλλά εσείς με τα σχόλια σας πέσανε να τους φάτε.
Ξέρετε δηλαδή ότι αυτοί που είναι τώρα βγάζουν λεφτά από τον Πανιώνιο?
Αν ναι αποδείξετε το.
Βαρέθηκα να κατηγορούν όλοι τους πάντες.
Όλοι να έχουν άποψη αλλά να μην έχουν τα αρχίδια να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Με το να κατακρίνει ο ένας τον άλλο βοηθάνε έτσι την ομάδα?

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Παρελθόν ¨τα μπουκαλάκια, οι καφέδες και οι διαπιστεύσεις¨

Το ατυχές γεγονός που έγινε μετά την λήξη του αγώνα της ομάδας μας με την Βέροια με την ρίψη αντικειμένων στον Ελευθερόπουλο τελικά μεγαλοποιήθηκε πολύ ολόκληρη την εβδομάδα και δεν εστιάσαμε στην ομάδα.
Ο εν βρασμώ φίλαθλος που ίσως να πέταξε τον καφέ πιθανόν να αντέδρασε λάθος πάνω στα νεύρα του και την πίεση του αγώνα.  
Αυτό δεν τον δικαιολογεί αλλά επειδή μπορεί να συμβεί στον καθέναν μας αυτό πρέπει να το σταματήσουμε εδώ.
Λάθος μου και εμένα να αναρτήσω το γεγονός αυτό και ειδικά αφού δεν είχα εικόνα αυτοπροσώπως αλλά ότι σχολιάζατε εσείς, καθώς εγώ δεν είχα έρθει στον αγώνα αλλά και να είχα έρθει εγώ πηγαίνω στην 2 και όχι στα επίσημα.
Κατακριτέα η κίνηση ήταν αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι και η αντίδραση του ανθρώπου με την διαπίστευση-καρτελάκι όπως μου την περιγράφεται είναι λάθος, όπως επίσης και η δημοσίευση του συμβάν από τις αθλητικές εφημερίδες είναι λάθος να φωτογραφίζουν έτσι κάποιον φίλαθλο.
 Δεν γίνεται να μαλώνουμε Πανιώνιοι μεταξύ μας. Δεν είμαστε οι χιλιάδες να τους διώχνουμε. Χρειαζόμαστε όλοι.

Ας το αφήσουμε το γεγονός πίσω λοιπόν και ας ασχοληθούμε με τον δύσκολο σημερινό αγώνα της ομάδας μας στην Κρήτη με τον Όφη στις 17:15 και με τηλεοπτική κάλυψη από το Nova Sports 3.
Ο Κούρος θα είναι στην διάθεση του Ελευθερόπουλου και μακάρι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να λυθούν τα πόδια των παιχτών μας και να σταματήσουμε τις γκρίνιες..
Σήμερα είναι επίσης και το μπασκετικό δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας  με τον Ίκαρο και με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΤ 1 στις 19:00.
Η ομάδα πηγαίνει μια χαρά στο πρωτάθλημα ο Σφαιρόπουλος θα τους έχει όλους παρών τους παίχτες οπότε το κλειστό σήμερα θα πρέπει να μην μας χωράει.
ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ!!!!!!

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Όσοι μπορούν να βοηθήσουν !!!!!!!!!!!

Χρειάζεται αίμα '' ΕΠΕΊΓΟΝ 30 ΦΙΆΛΕΣ '' για την γυναίκα του Αδερφού μας Alex Parellis ... Άμεσα είναι άσχημα ... ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΥΜΊΑ του ΙΩΆΝΝΗ ...ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΏΝ ...δίνουμε αίμα σε όποιο νοσοκομείο ... 

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

¨Πάνθηρα¨ Δημήτρη περαστικά

Ένας  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΘΗΡΑΣ στο Κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας μας με την Βέροια κατά την διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να χειρουργηθεί.
Σαν ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ και επειδή θέλουμε να διαφέρουμε από τους υπόλοιπους οφείλουμε να συμπαρασταθούμε λοιπόν στον άτυχο Δημήτρη που έχει δώσει (και θα δώσει και μόλις γίνει καλά) τα πάντα για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ μας από το δικό του κομμάτι το οπαδικό.
Όσοι θέλετε και νιώθετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε οικονομικά τα παιδιά στο κλαμπ στους Πάνθηρες μαζεύουν χρήματα.
Περαστε όσοι θελετε να συνησφέρετε και αν δεν μπορειτε να πατε τηλεφωνήστε στο κλαμπ για διευκρινίσεις.
Οι καιροί είναι δύσκολοι γνωρίζω το πόσο δύσκολα είναι  για όλους μας.
Δεν πιέζω κανέναν όσοι μπορείτε και όσα μπορείτε  να μαζευτούν για τον Δημήτρη.
Ας δείξουμε λίγο από την ανθρωπιά που έχουμε και την διαφορετικότητα μας.
ΜΠΟΡΟΎΜΕ!!!
Δεν είναι μόνο τα αγωνιστικά και τα προβλήματα της ομάδας.
Είναι και τα ανθρώπινα προβλήματα.

ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!!!!!!

Κατακριτέα η συμπεριφορά μερικών ¨ατόμων ¨

Θα ήθελα να αναφερθώ στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας μας με την Βέροια την Κυριακή.
Η ομάδα δυστυχώς έχει να νικήσει 6 σερί αγωνιστικές, η κοιλιά που έχει κάνει είναι μεγάλη και οι ομάδες οι πιο πολλές μας έχουν πλησιάσει με αποτέλεσμα το άγχος για την σωτηρία κάθε αγωνιστική να μεγαλώνει.
Όπως διαβάσατε  στην προηγούμενη μου ανάρτηση και εμένα με ενόχλησε  που δεν νικήσαμε και που καταφέραμε να μας ισοφαρίσει η Βέροια στο τέλος, και εμένα με ενόχλησε ο τρόπος που καταφέραμε να μην νικήσουμε και στο ότι ο αγώνας ήταν τελικός και με την απόδοση της ομάδας κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να είχε νικήσει η Βέροια. Φιλοξενούμενη ομάδα και είχε την κατοχή της μπάλας. Τι άλλο να πω?
Νευριασμένος ήμουν και εγώ με τον Ελευθερόπουλο που ενώ η ομάδα έμεινε με 10 παίχτες δεν φρόντισε να κάνει μια αλλαγή νωρίς και να φρεσκάρει την ομάδα και πιθανόν να στοίχισε με αυτό την νίκη.
Η συμπεριφορά όμως κάποιων να πετάξουν μπουκαλάκια και καφέδες στον προπονητή μας είναι ασυγχώρητη.
Δεν νοείται ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να κάνει τέτοια καφριλίκια.
Που είναι η διαφορετικότητα μας?
Γυρνάμε με τέτοιες συμπεριφορές πολλά χρόνια πίσω.
Έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και στον Πανιώνιο ο Ελευθερόπουλος και οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.
Έχει κάνει και πολλά λάθη όμως και οφείλει να το καταλάβει και ο ίδιος και η διοικούντες την ομάδα.
Για τα γεγονότα που αναφέρθηκα πιο πάνω με κάποιους οπαδούς προς τον Ελευθερόπουλο δεν ήμουν παρών καθώς δεν κατάφερα να έρθω και σχολιάζω από αυτά που διάβασα.
Όπως και να έχει είναι ανεπίτρεπτα αυτά.

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 1-1

Οι άσχημες εμφανίσεις συνεχίζονται για τον Ιστορικό μας.
 Τα νεύρα μου είναι τεντωμένα .
 Θα γράψω πολλά και στα αρχίδια μου αν ενοχλούν κάποιους ή όχι.
6ο συνεχόμενο παιχνίδι και η ομάδα δεν καταφέρνει να νικήσει.
ΈΛΕΟΣ.
Παίζουμε με την Βέροια και δεν μπορούμε να νικήσουμε μέσα στην έδρα μας?
Εντάξει η Βέροια έχει καλή ομάδα και δεν διαφέρουμε πολλή αλλά σήμερα ήμασταν τραγικοί και υποτίθεται ότι σήμερα το παιχνίδι ήταν τελικός.
Το αποτέλεσμα για εμένα αδικεί την Βέροια που έπαιξε καλύτερα και θα έπρεπε να είχε νικήσει αν στην θέση του Ιωάννου ήταν κάποιος άλλος επιθετικός που να ήθελε να σκοράρει.
Παίζουμε από το 75 με 10 παίχτες λόγο αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ντούνη και κάνει αλλαγή μόλις φάγαμε το γκολ στο 90ο λεπτό?
Να κάνει τι ο ποδοσφαιριστής που μπαίνει?
Θα μας τρελάνεις ρε Ελευθερόπουλε?
Είπαμε στήριξη στήριξη αλλά στο τέλος θα μας περάσουν όλοι!!!!!!!
Ξύπνα λίγο και βλέπε το παιχνίδι να βοηθήσεις την ομάδα και τα παιδιά, ποδόσφαιρο έπαιζες μέχρι πέρσι και ξέρεις τι βοήθεια δίνει ο προπονητής στους παίχτες.
Κανε το  λοιπόν, τι περιμένεις?.
Έβγαλες τον Μενδρινό που ψιλοκρατούσε την μπάλα και το γήπεδο μετά το γκολ μας έγειρε.
Θα πάμε στην Κρήτη και τα σκατά εκεί θα θέλουν να σε λιώσουν.
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ομάδα ήταν χάλια και εγώ την δήλωση που έκανε ο Ελευθερόπουλος ότι τα παιδιά ήταν πιεσμένα την θεωρώ δικαιολογία.Δηλαδή μόνο εμείς είμαστε πιεσμένοι και όλοι οι άλλοι είναι χαλαροί και έρχονται και μας παίρνουν τα αποτελέσματα?
Ο προπονητής τι κάνει για να τους ξεφορτώσει από την πίεση?
Αυτή δεν είναι η δουλειά του?
Τα νεύρα πολλά των παιχτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πολλά λάθη.
Ποιος τα βλέπει αυτά?
Τα διοικητικά δεν με ενδιαφέρουν το τι γίνεται, εγώ είμαι φίλαθλος και με ενδιαφέρει το αγωνιστικό  κομμάτι..
Ας κοιτάξουν οι αρμόδιοι αν οι παίχτες επηρεάζονται από τα διοικητικά να τους κλείνουν τα αυτιά να μην ακούνε τίποτα.
Όσο για τους προηγούμενους στην διοίκηση που περιμένουν να κάνει στραβό παιχνίδι η ομάδα για να κράξουν αφού ασχολούνται ακόμα με τον Πανιώνιο ας κοιτάξουν να βάλουν κανένα φράγκο να ξεχρεώσει η ομάδα από ίσως δικά τους λάθη και αφού είναι Πανιωνάρες όπως λένε σε καμιά νίκη της ομάδας ας δώσουν κανένα πριμ στα παιδάκια που παίζουν τώρα να έχουν και κάποιο κίνητρο.
Λεφτά στους παίχτες κατευθείαν στους λογαριασμούς όχι στην ΠΑΕ.

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Με το δεξί στο μπάσκετ με το αριστερό στο ποδόσφαιρο το 2013

Η ατμόσφαιρα στο κλειστό στην Αρτάκης θύμιζε τον παλιό καλό καιρό.
Η ομάδα σε συνεργασία από την ώθηση του κόσμου και ειδικότερα των πανθήρων πήρε την νίκη απέναντι στο αρκετά φιλόδοξο για φέτος Πάοκ.
Στα θετικά του αγώνα ήταν και οι περίπου 20 οπαδοί του Πάοκ που τοποθετηθήκαν στο πέταλο πίσω από την μπασκέτα και δίπλα τους ακριβώς υπήρχαν φίλαθλοι του Πανιωνίου και δεν υπήρξε κανένα απόλυτος  πρόβλημα απεναντίας δεν χρειάστηκαν ούτε αστυνομικές δυνάμεις αλλά αντίθετα τραγουδούσαν για την ομάδα τους ο κάθε ένας ξεχωριστά. Οι καλοπροαίρετοι δημοσιογράφοι βέβαια ούτε καν το ανάφεραν αυτό, αν όμως είχαν γίνει επεισόδια θα το σχολίαζαν ποικίλος
 Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος σε όλο τον αγώνα, με το εκπληκτικό 3ο δεκάλεπτο να ξεσηκώνει τους πάντες.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίχτες μας χαλάρωσαν και έτσι έδωσαν το δικαίωμα στον Πάοκ να μειώσει την διαφορά που αν δεν έβαζε τις φωνές ο Σφαιρόπουλος ίσως να είχε μειωθεί και άλλο.
Το τελικο σκορ και νίκη για την ομάδα μας 82-68

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπόγρης 8, Πέιν, Αθηναίου 8 (2), Κις 4 (1), Μίλμπουρν 12 (2), Αθανασούλας 3 (1), Μπατής 2, Γιάνκοβιτς 8 (1), Καββαδάς 15, Παππάς 20, Ντραγκίτσεβιτς 2, Μπούκερ

ΠΑΟΚ: Χάτσερ, Κασελάκης 6, Χαραλαμπίδης 8, ΜακΓκραθ 16 (1), Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης 9, Δέδας 5 (1), Μαργαρίτης 3, Παπαδόπουλος 11, Χαριτόπουλος 10 (1)



Σε αντίθεση με το μπάσκετ η ομάδα μας δεν τα κατάφερε στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον Άρη που για ακόμα μια φορά τον υπέρ εκτιμήσαμε και τον φοβηθήκαμε.
Με ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο και την ομάδα μας να δέχεται ένα φθηνό γκολ ύστερα από απόκρουση του Περιστεριδη η άμυνα κοιμήθηκε και ο ίδιος παίχτης του Άρη που έχασε την ευκαιρία πήρε το ριμπαουντ και σκόραρε. Η ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ πηγαίνοντας  στα αποδυτήρια με το 1-1 και με την ψυχολογία πλέον υπέρ μας ( αν και δεν φάνηκε) Το  γκολ της ισοφάρισης το έβαλε ο Ντούνης έπειτα από βαθιά μπαλιά του Ρόκκα.
Στην επανάληψη η ομάδα κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα και στο τέλος πλήρωσε με το τσάμπα γκολ που φάγαμε στο οποίο ευθύνεται και η άμυνα άσχετα αν ο παίχτης του Άρη κέρδισε τις κόντρες αλλά και ο Περιστερίδης που δεν βγαίνει καθόλου.
Η τελευταία ελπίδα μας για να ξανά ισοφαρίσουμε χάθηκε αφού ο αμυντικός πρόλαβε τον Καπάνταη στο 93ο λεπτό προτού ο Λεωνίδας βρεθεί τετ α τετ  με τον Βελλίδη.
Τελικό σκορ 2-1 και πέμπτη σερι ήττα για την ομάδα.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Αγγελούδης, Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Σουνάς, Καραγιάννης, Κοέλιο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Περιστερίδης, Κουρντί, Αυλωνίτης, Τόσκας, Ρόκκας, Ανδράλας, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Ντούνη, Οκόγιε, Κολοβός


ΥΓ : Προπονητής δεν είμαι ούτε ξέρω τι γίνεται στις προπονήσεις αλλά δεν έχουμε κάποιον καλύτερο από τον Οκόγιε που παίζει συνέχεια?
Ο Ελευθερόπουλος φοβήθηκε τον Άρη αυτόν και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγω που έγινε αυτό, επίσης δεν μας χρειάζονται όλες οι αλλαγές?
Αυτός ο Γουνδουλάκης πως γίνεται να παίζει με όλους τους προπονητές και τα τελευταία χρόνια αγωνιστικά να σέρνεται?
Ο Σάμαρης φοβάται να μην πάθουν τίποτα τα ποδαράκια του και δεν παίζει καθόλου δυνατά και με πάθος και ο Κολοβός επειδή το όνομα του παίζει στις μεταγραφές  του σκατογαυρου πήρε μάλλον και αυτός το μυαλό του αέρα όπως του Σπυρόπουλου που με ένα μισό καλό  πρωτάθλημα θέλησε να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.
Μήπως τελικά φταίμε και εμείς σαν Πανιώνιοι που τους έχουμε όλους παρά χαϊδέψει?
 Ο Γιαννάκης ο Δημητράκης ο Παναγιωτάκης και δεν συμμαζευόμαστε.
ΡΕ ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
Μόνο αυτός μένει και εμείς οι απλοί φίλαθλοι που δεν έχουμε κανένα κέρδος από την ομάδα και στεναχωριόμαστε για την ήττα και ανεβαίνουμε ψηλά με μια νίκη.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΈΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!!