Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Μαύρη ημέρα για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ!!!

Μετά από 1,5 μήνα αποχή από το μπλοκ μου, χωρίς να γράψω τίποτα και προσπαθώντας να ηρεμήσω ψυχολογικά και γενικά, (αυτό ένιωθα και αυτό έκανα) ξανά γράφω γιατί η χτεσινή ημέρα είναι μια από τις χειρότερες του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ!!!!
Το αθλητικό κέντρο που είχε κατασκευάσει ο Τσακίρης ανεβάζοντας επίπεδο τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ μας (και αυτό δεν το αμφισβήτησε κανένας) το πούλησε από ότι διαβάζω χτες στον Παναθηναϊκό που τον έδιωξε από την Παιανία μετά από 34 χρόνια ο Βαρδινογιάννης.
Δηλαδή η σελίδα που αλλάξαμε όταν αποκτήσαμε το αθλητικό κέντρο αυτό και το σκαλοπάτι που μας μεγάλωσε και άλλο σαν σύλλογο, διαγράφτηκαν χτες με την πώληση του στην ομάδα του ποκ και διώχνοντας τα παιδάκια που έκαναν προπόνηση  εκεί(τις Ακαδημίες μας δηλαδή) και τους εργαζομένους που δούλευαν εκεί .
Με αυτή την κίνηση του είναι σαν να δείχνει ότι με αυτόν τον τρόπο  σας τιμωρώ.
Κάποτε τον είχα πιστέψει και εγώ, ήθελα να κάνει το γήπεδο στην Νέα Σμύρνη και να μας μεγαλώσει και άλλο.
Με τον Ρεκόμπα τον Εστογιάνοφ και τον Χούτο  ήταν ωραία σαν αγωνιστικό επίπεδο . Η κατασκευή του αθλητικού κέντρου όμως ήταν το καλύτερο έργο και βοηθούσε την ομάδα σε βάθος χρόνου.
Έργα έκανε πολλά ο Τσακίρης αλλά με την ενέργεια του αυτή τα χάλασε όλα.
Ο Μπέος έφτιαξε το μέμπερς και το σκέπαστρο και ανακαίνισε λίγο το ερείπιο γήπεδο όταν είχε αναλάβει και όταν έφυγε δεν πήρε ούτε έβλαψε τον σύλλογο.
Ο Τσακίρης κατάφερε να γίνει το μαύρο πρόβατο και ένας από τους χειρότερους πρόεδρους που πέρασαν από τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ!!
Αλήθεια τελικά πόσο Πανιώνιος είναι?
Αλήθεια περίμενε καιρό να κάνει την έξωση ο Βαρδινογιάννης στον πάο για να το δώσει εκείνος στην ¨πρώτη ¨του ομάδα όπως ο ίδιος είχε δηλώσει ότι ήταν?
Αλήθεια όταν ανέλαβε  άραγε τον ερασιτέχνη και μετά την ΠΑΕ είχε μοναδικό σκοπό το γήπεδο, έκανε και τις αγορές Ρεκόμπα,Εστογιανόφ, Χούτο να καυλώσει τον κόσμο και να τον έχει μαζί του, έβαλε και κάμποσους στην ΠΑΕ να δουλέψουν οι οποίοι έχουν κύκλο και μεγάλωνε η δημοτικότητα του, όμως οι ΝέοΣμυρνιώτες δεν τον άφησαν να ξεκινήσει το γήπεδο  για να μην χαθεί η πλατεία και δεν του έκατσε και με το πρόσχημα το ότι τον έβριζε ο κόσμος (που όντως έγινε καθώς την είχε κάνει την ομάδα από μοντέλο σε χάος με δικές του λάθος επιλογές) την έκανε χαλαρά ?
Αν ήταν ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ όπως έλεγε δεν θα την έκανε, θα καθόταν να τα διορθώσει όλα τα λάθη μόνος του και θα έδιωχνε  ότι δεν του άρεσε.
Εκείνος είχε το μαχαίρι και το καρπούζι και όλα.
Το ότι τον έβριζε  ο κόσμος το  είχε καταφέρει ο ίδιος, στον χώρο του αθλητισμού επικρατεί η ζούγκλα και γενικά πέφτει λίγο το επίπεδο.
Δεν το γνώριζε? Ας έκανε δωρεά σε μια εκκλησία κάποια χρήματα και εκεί δεν θα τον έβριζε κανένας.
Έκανε πολλά για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ξόδεψε πολλά χρήματα για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ!!!
Έκανε το μεγαλύτερο έργο στην ιστορία του συλλόγου με την κατασκευή του προπονητικού  και τα ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΟΛΑ σε ελάχιστο χρόνο.
ΓΙΑΤΙ?
Για την κόντρα του με την διοίκηση?
Ας ξανά αναλάμβανε να τα καθάριζε όλα!!

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ…!!!!!!!!!