Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Τελικά που οδεύουν τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ μας?

Ειλικρινά επειδή απέχω λόγο εργασίας από τα κοινά του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και είμαι παρόν μόνο στους αγώνες, δεν ξέρω κανένα νέο για την ομάδα μας στο ποδοσφαιρο. Η ¨νέα διοίκηση¨ στην ουσία είναι η ίδια με 3 ή 4 προσθήκες, τι θα αλλάξει δηλαδή? Ας βρεθεί κάποιος να μου απαντήσει σας παρακαλώ γιατί ειλικρινά δεν βλέπω φως στο τούνελ πουθενά και η ομάδα είναι αυτή που πληγώνεται και μαζί και ο απλός κόσμος της που τόσα έχει περάσει. Τώρα στην νέα διοίκηση (δεν  με ενδιαφέρουν τα νέα και παλία πρόσωπα από που προέρχονται) αλλά με ενδιαφέρει να κάνουν κάτι να αλλάξει η εικόνα η χάλια η διοικητική, και όσο αφορά τις παλιές διοικήσεις ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους και η διοίκηση Τσακίρη με τα μεγάλα συμβόλαια και η διοίκηση Βεντούρη!!!!
Για το μπασκετάκι η ομάδα αν και ξανάαποκλειστηκε στο κύπελλο παρόλα αυτά θα είναι καλή και θα τερματίσουμε πιστεύω σε ψηλές θέσεις γιατί ο Λιανός έκανε καλές μεταγραφές, τώρα για το πόλο αν και δεν με τράβηξε ποτέ μου, απλά έδινα το παρών γιατί σαν ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ήταν καθήκον μου πιστεύω ότι θα τερματίσει όπως και φέτος παρόλο που έφυγαν πάρα πολλοί παίχτες, αλλά είπαμε το άθλημα αυτό δεν ελκύει τον κόσμο!! Τα περισσότερα νέα τα μαθαίνω από τα sait και τα ΠΑΝΙΩΝΙΑ blog.
Αλήθεια τελικά η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος μας,έδωσαν οικονομικά στοιχεία στους άραβες? Τι έχει γίνει τελικά? Αφού υπάρχουν οι άνθρωποι γιατί δεν προχωράμε? Εμείς δεν τους έχουμε ανάγκη? Αυτοί θα μας παρακαλάνε? Έτσι νομίζετε? Η εσείς λέτε ότι δεν υπάρχουν? Απαντήστε μου σας παρακαλώ. Με την couvra ltd κρυβόντουσαν πολλά λένε, ας βγει κάποιος με αρχ..ια να μας πει τι έγινε τελικά!!!!! Αυτά τα ολίγα, περιμένω απαντήσεις....!!!!

10 σχόλια:

  1. Μάλλον δεν γνωρίζει κανένας τίποτα!Σταματης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΠΑΡΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ....

    ΜΟΝΟ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ο ΚΑΡΑΒΟΛΑΣ ΞΕΡΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κοσμοσ εχει ξενερωσει η ομαδα χρωσταει σε οποιον μιλαει ελληνικα,εμεις κανουμε μεταγραφες και τα παιδια τα δικα μας τα τρωει η μαρμαγγα[π.χ ποδοσφαιρικο τμημα].Αν αυτο ειναι λογικη ο θεος να βαλει το χερι του μπας και σωθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΕΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΕΙΝΑΙ 25ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ,Η ΚΟΥΛΑ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΚΡΙΒΟ ΣΥΜΒΟΛΕΟ,ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟ,ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ[ΒΛΕΠΕ ΚΟΥΤΛΙΔΗ,ΣΟΥΦΛΕΡΙ]ΜΕ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΗΝΑ.Υ.Σ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ.ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.ΒΓΑΛΕ ΚΟΣΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε μαγκες ξερετε ελληνικα ή ειστε αναλφάβητοι???
    στο ρεπορταζ λεει οτι ο γκαλιτσιος ζητησε να προπονθηθει ΜΟΝΟ με την ομάδα, για να ειναι ετοιμος οταν θα εχει δικαιωμα συμμετοχης, στη Μοναχο 1860!! διαβαστε πρωτα σωστα και μετα καντε κριτικη...

    ο καραβολας ειναι μεγάλη κουφαλιτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε ανώνυμε για τον Γκαλίτσιο δεν το ήξερα και δεν είχα διαβάσει τίποτα και γιαυτό στο ποστ δεν το είχα αναφέρει αλλά για να το λες εσύ που θα το έχεις διαβάσει έτσι θα είναι,τώρα εγώ ρώτησα να μου απαντήσουν για την couvra ltd τι έγινε και τι έπαιζε,με τους άραβες που ακόμα περιμένουν τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας,και για τα νέα μέλοι της διοίκησης το τι μπορούν να κάνουν και ξανα λέω δεν με ενδιαφέρουν σαν άτομα ποιοί είναι και από που προέρχοντε ή αν είναι Πανιώνιοι ή όχι.
    Σταμάτης Πανιώνιος Νίκαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελά ρε Νίκαια..
    Άλλος ένας ψυχασθενής από Κοκκινιά εδώ.

    Cheers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ!ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΔΩ,Ε?ΕΡΧΕΣΑΙ ΓΗΠΕΔΟ?ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΝΙΚΑΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aλλαξε επιτελους την κεντρικη σελιδα ρε Σταματη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή