Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΑΡΕ ΠΑΝΙΩΝΙΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.....

Με τον ατρόμητο είπα να μην γράψω κάτι αρνητικό,σήμερα όμως δεν γίνεται να το αφήσω έτσι. Ξυπνήστε όλοι όσοι υπηρετείτε τον ΙΣΤΟΡΙΚΌ μας. Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας είναι λίαν επιεικώς άθλια. Παίχτες πλήρως αδιάφοροι και αμφιβόλου αξίας,προπονητής σε άλλον κόσμο! Ο κόσμος πληγώνεται και δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ακόμα. Ο ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ είναι ομάδα ιστορική καταλάβετε το αυτό παίχτες και προπονητές,αμείβεστε καλά,και εμείς είμαστε απλήρωτοι στις δουλείες μας αλλά δουλεύουμε! Οι καιροί είναι δύσκολοι. Παίξτε μπάλα, αγωνιστείτε και ας χάνουμε,αλλά να προσπαθείτε όχι έτσι αδιάφοροι.ΝΤΡΟΠΉ σας!!!!!!!!
 ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ μου σε ρήμαξαν τα λαμογια όλοι.Πρόεδροι παλιοί και καινούργιοι που δεν θέλουν να χάσουν την θέση τους, κανονίστε γιατί τα χαστούκια δεν θα αργήσουν να πέσουν, λαμογια!Όσοι βγάλατε από τον ΠΑΝΙΏΝΙΟ βουλώστε το μην έχετε άποψη και εξαφανιστείτε, όσοι βγάλατε και κονομήσατε από παλιό πρόεδρο μπράβο σας αφού αυτός δεν ήξερε προσπάθησε και τον αφάνισαν τα λάθοι και τα κολητάρια του, εμένα όμως δεν με ενδιαφέρει ούτε ο πρόεδρος ο τότε ούτε η διοίκηση η τωρινή,εμένα με ενδιαφέρει ο ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ και φροντίστε να τον αναστήσετε γιατί αλίμονο σας.
Εγώ προσωπικά και οι φίλαθλοι πιστεύω και οι οπαδοί δεν έχουμε αφήσει ποτέ τον ΙΣΤΟΡΙΚΌ μας στα δύσκολα και ειδικά τώρα θα είμαστε πιο κοντά του και πιο δυναμικά!
 Λαμόγια δημάρχοι,προέδροι παρά προέδροι το νου σας, και επιτέλους κύριε Τσολακάκη σε βαρέθηκα τόσα χρόνια να σε βλέπω να ασχολήσε με την ομάδα, μας έριξες μια φορα, θες και αλλη?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου