Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Οι πανθηρες ήταν παρών παντού!

Παοκ-Πανιωνάρα 1-0! Με πολλές απουσίες πήγε η ομάδα στην τούμπα,στάθηκε πάρα πολλή καλα όμως και με τα ελληνόπουλα να παίζουν ωραία και να πιέζουν τα μηνύματα έιναι ενθαρυντικά! Με πολλή δουλεια και εργατικότητα θα πανε και εκείνοι και η ομάδα καλα. Πολλα συγχαρητήρια στους πανθηρες που ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη να δουν τον ιστορικό μας! Είστε χυχαρες όλοι και σας ευχαριστω πολλή για την παρουσία σας! Μπράβο και στην διοίκηση του ΠΑΟΚ για την φιλοξενία! Επίσης ευχαριστούμε και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την φιλοξενία και για την ανάπαυλα του ημιχρόνου για τις φωτογραφίες και τα κασκόλ! Είμαστε πρόσφυγες και εμείς και ο ΠΑΟΚ! Δεν έχουμε να χωρισουμε τίποτα πάρα μόνο αντίπαλοι για 90 λεπτά η 40 αν έιναι μπάσκετ.

Η ομάδα μπάσκετ μας καρδιοχτυπησε αλλα τελικά τα κατάφερε και πήρε το ροζ φύλλο με 76-78 τον ηλυσιακό! Η ομάδα νικούσε μέχρι και 17 πόντους αλλα η υπερβολική χαλάρωση των παιχτων μας παραλίγο να μας στερήσει ένα δικό μας παιχνίδι, βέβαια στο τέλος τα καταφέραμε Και μετράει η νίκη! Οπότε μπράβο σε όλοι την ομάδα!
Οι πανθηρες έκαναν και τα ιλισια έδρα μας! Μόνο εμείς ακουγομασταν!! Μόνο εμείς μπορούμε! Και μονομοι πανθηρες μπορουν να το κανουν αυτο!
Χιλιόμετρα θα κάνω...´
Πανθηρες ολε πανθηρες πανθηρες ολε!!!!

Ζητάω συγνώμη γιατί πριν έγραψα ότι η ομαδα είχε χασει στον πρώτο αγώνα με τον ηλυσιακό αλλα είχα κάνει λάθος, είχαμε νικήσει με 76-66!
Γιαυτο ξανά άλλαξαν το κείμενο.

3 σχόλια: