Κυριακή 1 Απριλίου 2012

2-0 με ψυχή και καρδιά

Τα καταφέραμε να νικήσουμε και το άγχος και τον λεβαδειακό, μπράβο στους παίχτες, μπράβο στον προπονητή και μπράβο στον κόσμο που συμπαραστέκεται στην ομάδα.
Η ομάδα είχε άγχος και αυτό φαινόταν στις προσπάθειες των παιχτών μας, ευτυχώς που ήρθε το πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο και το 1-0 με τον Κούτσι και λύθηκαν τα πόδια των παιχτών μας.

Ο αγώνας ξεκίνησε χωρίς πολλές φάσεις για τις δυο ομάδες, που στα πρώτα 20 λεπτά έδειχναν να ψάχνονται στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια ωστόσο είχαμε μπαράζ χαμένων ευκαιριών!
Στο 19' ο Σουμπίνιο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκανε το σουτ, όμως ο Σιδεράκης μπλόκαρε τη μπάλα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πιέρ δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή, κι έτσι χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τον Πανιώνιο.
Οι φιλοξενούμενοι  έχασαν άλλη μία ευκαιρία στο 29' με τον Πόποβιτς, που δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά. Ο αμυντικός του Πανιώνιου Πιέρ  πήγε να σκοράρει λίγα λεπτά αργότερα με κεφαλιά, όμως ο Μουλόπουλος πάνω στη γραμμή έδιωξε τη μπάλα!
Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να χάνει μία ακόμα ευκαιρία, όταν μετά από τη σέντρα του Μενδρινού ο Όμο πήρε την κεφαλιά, με τον Κυριακίδη να μπλοκάρει. Ο Λεβαδειακός απάντησε στο 50', όταν ο Σουμπίνιο εκτέλεσε το φάουλ, Βιάνα μετά από κόντρες πήρε τη μπάλα, όμως το σουτ του έδιωξε εντυπωσιακά ο Σιδεράκης.
1-0: Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κούτσι, καθώς ο Τομάς έκανε χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή. Στο 74ο λεπτό ο Κούτσι προσπάθησε να κάνει το εύκολο δύσκολο και είχε τη μπάλα, μετά από σουτ που έκανε, να φεύγει αρκετά μέτρα άουτ.
Το παιχνίδι τελείωσε με τον Πανιώνιο να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ με τον Κούρντι στο 90', καθώς πήρε όλες τις κόντρες και από καλή θέση νίκησε τον Κυριακίδη. Νωρίτερα ο Πανιώνιος έχασε τεράστια φάση με τον Σάμαρη που εκτέλεσε φάουλ, όμως ο Κυριακίδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ο Μενδρινός ήταν καλός,ο Σιόβας επίσης όπως και ο Σάμαρης, ο Κούτσι αρκετά καλός αν και θα μπορούσε να είχε τελειώσει τον αγώνα πιο νωρίς.
Με 4-4-2 σύστημα αγωνίστηκε ο Πανιώνιος
Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Όμο, Κουρντι, Σιόβας, Μενδρινός (Κουλουχέρης 91'), Ρόκας, Ρόβας, Πιερ, Σάμαρης, Κούτσι, Ντιμπαλά (Πετκάκης 80'),
Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Μεντί Τόμας (Ζαουί 82'), Λισγάρας, Ζησόπουλος, Σουμπίνιο, Φαβάλι, Πόποβιτς (Μαχαίρας 85'), Βιάνα (Βασιλείου 74'), Παπαδόπουλος.
Σκόρερ: Κούτσι (50' πέναλτι), Κούρντι (σουτ 90')
Κάρτες: Πόποβιτς (κίτρινη 14'), Βιάνα (κίτρινη 41'), Σιόβας (κίτρινη 43'), Τομάς (κίτρινη 50'), Κούτσι (κίτρινη 51').

6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή