Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ


                                     
Το πρώτο βήμα ενότητας και μπράβο του το έκανε ο κ. Τσακίρης, ζήτησε ανακοίνωση και από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και ακολούθησε και από εκεί.
Για να δούμε θα γίνει η συμφιλίωση προς το καλό επιτέλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ μας?
 Μακάρι. Ας σταματήσουν οι προσωπικές κόντρες μεταξύ τους και να βγει ο Ιστορικός από αυτό το δύσκολο σημείο που είναι!!!
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αναλυτικά :

Κάθε φορά που ως ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αναφερόμαστε στον κ. Τσακίρη, δεχόμαστε εξώδικα για συκοφαντική δυσφήμηση. Το ίδιο συνέβη και με την από 16/07/2012 ανακοίνωση της ΠΑΕ. Έχουμε δηλώσει κατ΄επανάληψη ότι σεβόμαστε την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητα του κ. Τσακίρη και αναγνωρίζουμε την προσφορά του στον Πανιώνιο. Η όποια αναφορά γίνεται στο πρόσωπο του κ. Τσακίρη, έστω και αν κάποτε ενέχει κάποια στοιχεία κριτικής, γίνεται καλόπιστα και ως μοναδικό στόχο έχει να τον ενεργοποιήσει περισσότερο ως ισχυρό μέλος της Πανιώνιας οικογένειας ώστε να βοηθήσει και αυτός τον Σύλλογο στην κρισιμότερη φάση της ιστορίας του.

Η γνώμη μου είναι ότι ανακοινώσεις και από την ΠΑΕ κατά του κ. Τσακίρη αλλά και του κ.Τσακίρη κατά της ΠΑΕ καλό θα ήταν να μην έβγαιναν στην δημοσιότητα γιατί μόνο καλό δεν έκαναν στον Ιστορικό.
Η κίνηση όμως του κ. Τσακίρη να βοηθήσει για ακόμη μια φορά τον Πανιώνιο αποδεικνύει ότι τον αγαπάει πολλή. Αν γίνει κάτι τέτοιο και μας βγάλει από το αδιέξοδο που χει έρθει η ομάδα (από λάθη τωρινών και παλιών διοικήσεων ) τότε προσωπικά θα είμαι περήφανος για τον ίδιο.
Έχει προσφέρει πολλά στον Πανιώνιο, τόσα πολλά που δύσκολα να τ προσφέρει κάποιος άλλος.
Δεν κάνω κολωτούμπα ανέκαθεν το λέω αυτό και το γνωρίζει και ο ίδιος.
Εμένα με ενδιαφέρει ο Πανιώνιος και μόνο αυτός, δεν με ενδιαφέρει το ποιος τον διοικεί, στα τόσα χρόνια που παρακολουθώ την ομάδα έχουν περάσει πάρα πολλοί πρόεδροι ¨σωτήρες¨.
Διάφορα σχόλια μου για τον κ.Τσακίρη είναι ότι έγραφα ότι τώρα δεν υπάρχει Τσακίρης ή Μπέος άρα κακός τους αναφέρουμε, έλεγα ότι αφού έχουν φύγει γιατί εμείς ασχολούμαστε ακόμα μαζί τους,(ο ένας πούλησε και έφυγε ο άλλος έφυγε γιατί ίσως να μην άντεχε στα δύσκολα).
Ναι αυτό ήταν το λάθος μου γιατί από ότι φαίνεται είναι ακόμα εδώ και βοηθάει. Είναι και ο μόνος που μπορεί να το κάνει τώρα βέβαια.
Πίστευα ότι μπορούσε και ο κόσμος να βοηθήσει αλλά τελικά όσο υπάρχουν προσωπικές κόντρες αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Δεν είναι κακό να παραδέχεσαι το λάθος σου και επειδή εγώ έμαθα να το κάνω αυτό παραδέχομαι ότι ήμουν λάθος στο ότι πίστευα ότι έφυγε και δεν θα βοηθούσε και ότι δεν έπρεπε να ασχολούμαι με τον κ.Τσακίρη παρά μόνο με την ομάδα μου.

6 σχόλια:

  1. Σταμάτη είσαι διχασμένη προσωπικότητα. Γαμιουνται τα καρκινωματa του ιστορικού. Πανθηρες, ιωνες, λέσχη, μπλογκς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί τι εκανε πάλι ο Σταμάτης? Επειδή είναι ειλικρινης και έχει τα αρχίδια να λέει την γνώμη του και όταν κάνει κάπου λάθος να το παραδέχεται? Μπράβο του για εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χμ...Ο Τσακίρης ψαχνόταν απο το δεύτερο χρόνο να φύγει.Το φώναζε,το έλεγε σε κάθε συνέντευξη πότε διακριτικά,πότε λιγότερο διακριτικά.Το μεγαλύτερο του λάθος δεν ηταν ούτε ο Ψωμιάδης,ούτε ο Κιντής,ούτε οι επιλογές συνεργατών...Ηταν τότε στο παιχνίδι με την Ξάνθη που αντι να σηκωθεί να φύγει τρέχοντας...έφερε τον Ρεκόμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστός ο τσακ αλλά διώξε τα ΛΑΜΟΓΙΑ αφού όλοι τους ξέρουμε εκτως του ιστορικού. Η καλύτερη ανακοίνωση θα ήταν από την παε ότι φεύγουμε γιατί αποτύχαμε στα πάντα και δεν μας θέλει ούτε ο τελευταίος οπαδος του ιστορικού. Φυσικά έλεγχος οικονομικός όσο ήταν οι σωτήρες για να κλάψουν μανούλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θελει ομως να γυρίσειο Τσακίρης? Αυτό ρωτάω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας μην γυρίσει αρκεί να βάλει δικούς του άνθρωπους γιατί αυτούς δεν τους γούσταρει ...ούτε ο περίπτερας απέναντι από το γήπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή