Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ο Λιανός προσπαθεί


«Έχω δώσει deadline μέχρι και την Παρασκευή για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Διαφορετικά εάν δεν υπάρξει συμφωνία μέχρι και τότε, ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα», ήταν η τοποθέτηση του Ηλία Λιανού στην SportDay.
Ο μάνατζερ του παίκτη, Νίκος Λώτσος, ξεκαθάρισε ότι ο νεαρός σέντερ δεν προτιμάει κάποια ομάδα εκ των Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και τόνισε μιλώντας στην SportDay πως: «Ο παίκτης δεν έχει προτίμηση για κάποια από τις δύο ομάδες. Όποια πρόταση είναι οικονομικά συμφέρουσα και αφού πρώτα υπάρξει συμφωνία της ομάδας με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Πανιώνιος, Ηλία Λιανό, τότε σε αυτή την ομάδα θα πάρει τη μεταγραφή ο παίκτης».


 Ανανέωσε ο Γιάνκοβιτς έκλεισε ο Παππάς
Η επιλογή του να χειρουργηθεί εν αγνοία της ομάδος εξόργισε τον Πανιώνιο, οι «αιώνιοι» προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν, αλλά εν τέλει ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ανανέωσε με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Συμφώνησε και ο Νίκος Παππάς.
Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε νέο συμβόλαιο για τη νέα αγωνιστική περίοδο, εξέλιξη που χάλασε τα όποια σχέδια Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να τον ντύσουν στα χρώματά τους.
Ομάδα και παίκτης ήρθαν σε ρήξη τον περασμένο Απρίλιο, όταν εκείνος επέλεξε να υποβληθεί σε επέμβαση στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του, δίχως να ενημερώσει τη διοίκηση. Παρόλα αυτά δεν άργησαν να αναθερμάνουν τη σχέση τους και κατ' επέκταση να δώσουν συνέχεια στη συνεργασίας τους.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Νίκο Παππά, ο Έληνας γκαρντ τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
  Δηλώσεις των δύο παιχτών μας
Οι δύο Έλληνες παίκτες δήλωσαν, μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας που τους εκπροσωπεί, πως θέλουν να βοηθήσουν τον Πανιώνιο να πετύχει τους στόχους του.
Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δήλωσε πως «θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Πανιωνίου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Ηλία Λιανό για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου. Η περσινή σεζόν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα, αλλά όχι για μένα και υπόσχομαι μέσα από την παρουσία μου τη νέα περίοδο, να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα, στην οποία μεγάλωσα κι ανδρώθηκα. Αυτό θα συμβεί μόνο με πολλή δουλειά και λίγα λόγια. Πέρσι ο κόουτς Μπαρτζώκας, ο βοηθός του Χρήστος Παππάς και οι υπόλοιποι άνθρωποι του Πανιωνίου με βοήθησαν πάρα πολύ να βελτιωθώ. Πρέπει, όμως, να συνεχίσω ακόμα πιο σκληρά με το νέο επιτελείο Ανυπομονώ για το ξεκίνημα της προετοιμασίας, όλοι μαζί θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να φανούμε αντάξιοι τόσο στην Α1 όσο και στο Eurocup των υψηλών προσδοκιών του κόσμου του Πανιωνίου που πάντα στηρίζει τις προσπάθειες μας».
Από τη μεριά του ο Νίκος Παππάς τόνισε πως «ειναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που θα φορέσω τη φανέλα μιας ιστορικής ομάδας όπως ο Πανιώνιος. Η πρόκληση για μένα είναι μεγάλη γιατί ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που παίζει πάντα ωραίο μπάσκετ και αναδεικνύει νεαρούς παίκτες. Θα προσπαθήσω να δουλέψω σκληρά και μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας να δείξω τι μπορώ να κάνω. Η Ευρώπη είναι σίγουρα μια πρόκληση για εμάς και θα κάνουμε τα πάντα για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί εντός και εκτός συνόρων».
 Έκλεισε και ο Μοτσενίγο
 Μετά την απόκτηση των Παππά, Μπόγρη και τις ανανεώσεις των Γιάνκοβιτς, Μπατή ο Πανιώνιος έκλεισε και τον Σπύρο Μοτσενίγο που πέρσι έπαιξε με το Ρέθυμνο στην Α1.
Παίκτης του Πανιωνίου πρέπει να θεωρείται ο Σπύρος Μοτσενίγος, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο 20χρονος γκαρντ έμεινε ελεύθερος από το Ρέθυμνο και οι «κυανέρυθροι» κινήθηκαν αμέσως για να τον κάνουν δικό τους. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αφορά συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τεσσάρων ετών.
Πέρσι ο Μοτσενίγος είχε 6 συμμετοχές με το Ρέθυμνο στην Α1 με 2,8 πόντους και 1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου