Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Τελικό Πανιώνιος - Απόλλων 1-1

Σαφώς καλύτερη η ομάδα μας από τον Απόλλων  χωρίς να πιάσει καλή απόδοση όμως. Είχαμε την υπεροχή του αγώνα και ευτυχίσαμε να σκοράρουμε στο 40 σχεδόν με τον Κούρντι με σουτ βολίδα.
Η πρώτη ευκαιρία ήταν του Οκόγιε που το σουτ του κατέληξε ελάχιστα άουτ.
Σταθερός και καλός ο Σιδεράκης στο πρώτο ημίχρονο που με την επέμβαση του σε σουτ από ποδοσφαιριστή του Απόλλων έδειξε ότι είναι εδώ έτοιμος να μας βοηθήσει.
Ένα σουτ του Σάμαρη και ένα φάουλ του Μιλοβάνοβιτς ήταν οι ευκαιρίες μας μέχρι που μπήκε το γκολ και το ημίχρονο έληξε με 1-0 υπέρ μας.
Στα ωραία του φιλικού είναι η συμπαράσταση του κόσμου μας που έχει βρεθεί στο γήπεδο και μια μικρή μερίδα φιλάθλων του Απόλλων.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ελευθερόπουλος έκανε πολλές αλλαγές δοκιμάζοντας αρκετούς παίχτες μας που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Την αρχή έκανε ο τερματοφύλακας μας Σιδεράκης που έδωσε την θέση του στον Ανέστη και ο Καπάνταης στον Βλάχο.
Ο Απόλλων ισοφάρισε πολλή νωρίς με δυνατό σουτ αλλά αυτό δεν πτόησε τον Ελευθερόπουλο που συνέχισε τις αλλαγές βγάζοντας τους : Ντούνη,Μιλοβάνοβιτς,Αυλωνίτη,Κοντοχρήστο,Οκόγιε και τον σκόρερ Κούρντι, στην θέση αυτών μπήκαν οι : Ζυγογιάννης,Σπυρόπουλος,Κούρος,Σπανός,Σμυρλής και ο Μπούζας.
Ο ρυθμός έπεσε αλλά αυτό είναι το λιγότερο γιατί στα φιλικά πρέπει να γίνονται πειράματα με αλλαγές και δοκιμές, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός των φιλικών, δίνει ο προπονητής ευκαιρίες στους παίχτες με μηδενικό χρόνο να δείξουν την αξία τους!!
Μια ευκαιρία με την κεφαλιά του Λαμπρόπουλου από το φάουλ του Σάμαρη και μια ευκαιρία του Μπούζα που παραλίγο να σκοράρει ήταν οι καλύτερες στιγμές του φιλικού μέχρι να λήξη.
Αλλαγές έκανε αρκετές και ο Απόλλων που ήταν καλός και μακάρι κάποτε να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα γιατί εγώ προσωπικά την συμπαθώ την ομάδα αυτή.

5 σχόλια:

  1. Σταμ ο διαμαντίδης μάς ισοφάρισε. Ο σαμαρης μού φαίνεται είναι στα παπαρια του βαριέται να τρέξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο ροκας παλι δεν επαιξε ειναι ενας παιχτης που πραγματικα μπορει να βοηθησει ζητησει δημοσια συγνωμη τι αλλο πρεπει να κανει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μην μιλατε ξερει ο ψυχολογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά διωχνει τον σιδεράκη γιατι ειναι χοντρός και κρατάει τον μιλοβάνοβιτς που ειναι θεόχοντρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην είστε ρατσιστές με τους χοντρούς.
    Ο Καμπανοπουλος μια χαρά χοντρός είναι και είναι και γαμώ τα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή