Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Πρώτη ήττα της ομάδας στην Λιβαδειά

Η πρώτη ήττα της ομάδας στο πρωτάθλημα ήρθε στο χτεσινό αγώνα της 4ης αγωνιστικής  στην Λιβαδειά με τον τοπικό  Λεβαδειακό.
 Οι Βοιωτοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχισαν να σκοράρουν γρήγορα  (γκολ από τα αποδυτήρια που λέμε) και την ομάδα μας δυστυχώς να μην  μπορεί να αντιδράσει και να δέχεται 3 γκολ στα πρώτα 17 λεπτά. Στην συνέχεια η εικόνα της ομάδας παρέμεινε χάλια χωρίς να μπορεί να αντιδράσει και το μόνο που έκανε μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι - παρωδία για εμάς ήταν να προσπαθεί να μην δεχτεί και άλλο γκολ από την ομάδα του Παράσχου.
 Η μοναδική καλή ευκαιρία που θυμάμαι είναι ένα σουτ του Ντούνη στο  πρώτο ημίχρονο και ένα σουτ του Μιλοβάνοβιτς λίγα λεπτά αφού είχε μπει αλλαγή στην θέση του κουρασμένου Γουνδουλάκη  και ένα σουτ του Διαμαντάκου  που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού στο πρώτο λεπτό.
Ο Ελευθερόπουλος προσπάθησε να διορθώσει τα κακός κείμενα της ομάδας βγάζοντας τον Γουνδουλάκη και περνώντας τον Μιλοβάνοβιτς στην θέση του αλλά η εικόνα δυστυχώς δεν άλλαξε. Στο 46 έβγαλε και τον Αραβίδη που δεν έχει βοηθήσει καθόλου μέχρι στιγμής και πέρασε στον αγώνα τον Κολοβό και η τρίτη αλλαγή έγινε στο 60 με τον Καπάνταη να περνά στην θέση του Ντούνη χωρίς να κάνει τίποτα το αξιόλογο.
Ο αγώνας αυτός θα πρέπει να ξεχαστεί από όλους μας να συνεχίσουμε να δουλέψουν τα παιδιά στην ομάδα και ο προπονητής γιατί δεν γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα επειδή κάναμε 3 νίκες σερί.
 Η εικόνα της ομάδας ήταν χάλια, απαιτήσεις λόγω μπάτζετ δεν θα έχουμε πολλές αλλά ας προσέξουν τα λάθη τους πιο πολλοί στον αγωνιστικό χώρο γιατί χτες παίζαμε με τον Λεβαδειακό και φάγαμε 3, με τον σκατογαυρό στο τηγάνι δηλαδή πόσα θα φάμε? Με τον Αστέρα ή τον Ατρόμητο που δείχνουν πιο υγιές σωματεία από τα υπόλοιπα πόσα θα φάμε?
Όσο για τον ψίθυρο που έχει ακουστεί από σχόλιο σε άλλο Πανιώνιο μπλοκ για το σκορ το χτεσινό από προχτεσινό σχόλιο τι να πω? Ο καθένας θα κριθεί όταν έρθει η ώρα......!!!!!!!

128 σχόλια:

  1. Ρε μάγκες καπου δεν θα χάναμε;Χάσαμε και κονομήσαμε κιόλας...Υπήρχε και τεράστιο θέμα με το μούσι,μην ξεχνάτε.
    Ολοι εσείς που κράζετε έχετε αφήσει ποτέ μούσι να δείτε τι φαγούρα έχει το ρημάδι όταν φουντώνει;
    Ο Αμαναμαν να κρατήσει εκείνο το τύπο από κοντά γιατί ανάγκες έχουμε όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω δεν είπα ότι είναι στημένο, ούτε είπα ότι δεν θα χαναμε ποτε, εγω αντιθέτως είπα ότι λόγω κατάστασης και μπατζετ δεν θα έχουμε πολλές απαιτήσεις και γενικά τέτοιες εικόνες θα δούμε πολλές της ομάδας, Απλά είπα να προσέξουμε λίγο τα λάθη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο τηγάνι σταμ θα μας τηγανισουν οι σκατογαυροι αλλά αργεί. Το θέμα είναι με την δικεφαλι κότα τι θα κάνουμε; θα αναστησουμε το αεκακι; Ας πάει ο καμπανοπουλος να τους μιλησει όπως ξέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελευθερόπουλος "Να διαχειριστούμε καταστάσεις".
    Ο μόνος που λόγω μόρφωσης το έχει καταλάβει.
    Μήπως πρέπει και κάποιοι άλλοι αξιότιμοι κύριοι να συνειδητοποιήσουν ότι είναι απλώς "διαχειριστές" της ομάδας και να λειτουργήσουν ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η αμυνα εμπαζε και πρωτη αλλαγη ο μιλοβανοβιτς.απειροι οι παιχτες μαςλογω του νεαρου της ηλικιας τους.ποιοι?ο κουλουχερης ομενδρινος ο φανουρης οροβας ο αραβιδης ο καμπανταης ο μιλοβανοβιτς?καλη η καραμελα αλλα ας μαζευτουμε λιγο.χρειαζεται και ο ομο και ο σαμαρης καισιδερακης και ο ροκας πολυ φτηνη δικαιολογια τα κιλα η ηδηθεν πειθαρχια.εχουμε βασικο κορμο και δεν τον χρησιμοποιουμε γιατι??????ασ μας απαντησει καποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποιος να σου απαντησει φιλε αφου ολοι ασχετοι ειναι εκει μεσα και κοιτανε να φτιαξουνε ονομα .......δεν κοιτανε τον πανιωνιο εχουν ισοπεδωσει τα παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην αρχίσουμε απο την πρώτη ήττα ρε παιδια! Ψυχραιμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευτυχώς που μέσα σε όλη τη μαυριλα, υπάρχουν ασπηλοι πανιωνιοι, με ηθικες αρχές...
    παραδειγματιστειτε ρε από αυτά που γραφει ο "Φερμιονος και Μποζονιος...

    """Σήμερα η ομάδα δεν έτρεξε, δεν κυνήγησε τη μπάλα, δεν έδειξε να ενδιαφέρεται για το παιγνίδι και το σκορ ήρθε αυτό που μας είχε πει ο Αντώνης κάποιες ώρες πριν. Και δεν είναι και το πιο συνηθισμένο σκορ. Από την ομάδα εγω δεν ζητούσα να κερδίζει, ζητούσα να παλεύει όσο μπορεί μέσα στο γήπεδο. Σήμερα λοιπόν δεν το έκανε. Δεν θα κλείσω τα μάτια και θα πάω στο επόμενο παιγνίδι σαν να μην έγινε τίποτα. ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ. Κάποιοι που είτε ήξεραν είτε ΝΟΜΙΖΑΝ πως ήξεραν το τελικό αποτέλεσμα από την αγαπημένη ομάδα τη δική μου βγάλανε αρκετά λεφτά σήμερα (εγώ έτσι και αλλιώς δεν παίζω στοίχημα και ακόμα και να το πίστευα δεν θα το έπαιζα γιατί και η συμμετοχή είναι διαφθορά). Και αυτό γιατί η αγαπημένη μου ομάδα για μισή ώρα τουλάχιστον δεν κατέβηκε στο γήπεδο. Τώρα λοιπόν δεν μπορώ να γυρίσω ένα κουμπί και να πάω όλο χαρά στο ματς με την ΑΕΚ περιμένοντας ένα καθαρό παιγνίδι. Και αυτό γιατί πάντα θα αναρωτιέμαι αν πάλι κάποιος ξέρει το σκορ πριν αρχίσει το παιγνίδι και εγώ απλά θα είμαι ο μαλάκας στην εξέδρα που θα πανηγυρίζω, θα αγωνιώ και θα με πιάνει η καρδιά μου ενώ κάποιοι άλλοι θα γελάνε μαζί μου μετρώντας τα κέρδη τους. """"""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H ATAKA EINAI ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...
    "(εγώ έτσι και αλλιώς δεν παίζω στοίχημα και ακόμα και να το πίστευα δεν θα το έπαιζα γιατί και η συμμετοχή είναι διαφθορά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ - ΡΟΚΑΣ - ΟΜΟ - ΣΑΜΑΡΗΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΕΛΕ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ Η' (ΜΑΛΑΚΙΕΣ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΥΣΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΦΕΤΟΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ??? ΚΑΙ ΟΙ 4???
      ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

      Διαγραφή
  11. ΤΙ ΩΡΑ ΚΑΙΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ. ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΕ 11:39
    ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙS 19.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥEI??
    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ (!) , ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΣΙΟΙ ΠΑΤΑΠΙΟΙ ΚΑΙ ΛΑΖΑΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ.... ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ....
    ΜΕ ΚΥΡΟΖΙΝΗ Ε?

    ΣΤΑΜΑΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙΣ????? ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι να σου πει ο Σταμάτης,ότι ήταν στημένο?και στα επίσημα ποιος να βάλει μπουρλότο,οι οπαδοί που έχουν την ομάδα?
    Κρίμα που η αεκ έχει 1 πόντο και είναι στην ανάγκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟ "ΛΑΖΑΡΕ ΔΕΥΡΟ ΕΞΩ" (ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ)
    ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΛΑΖΑΡΟ "ΛΑΖΑΡΕ ΕΛΑ ΜΕΣΑ" (ΣΤΟ ΜΕΜΠΕΡΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φερμιόνια και Μποζόνια.
    Ασχολούμαστε μαζί τους μετά το 1945.
    Τα φερμιόνια υπακούουν στην απαγορευτική αρχή του Pauli "απαγορεύεται η συγκατοίκηση".
    Τα μποζόνια δεν υπακούουν στην απαγορευτική αρχή του Pauli "απαγορεύεται η συγκατοίκηση".
    Φίλε Βασίλη ξεχνάς όμως τα πανιώνια που υπάρχουν από το 1890.
    Τα πανιώνια δεν υπακούουν στην απαγορευτική αρχή της διοίκησης "απαγορεύεται η κριτική".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα Φερμιόνια είναι στοιχειώδη σωματίδια, με την χαρακτηριστική ιδιότητα να σχηματίζουν πλήρως αντισυμμετρικές σύνθετες κβαντικές καταστάσεις. Άλλο κοινό χαρακτηριστικό τους είναι το ημιακέραιο σπιν (1/2, 3/2 ...). Ώς επακόλουθο υπόκεινται στην απαγορευτική αρχή του Πάουλι και στην στατιστική Φέρμι-Ντιράκ.
    Ένα τυπικό παράδειγμα φερμιονίων είναι τα ηλεκτρόνια γύρω από τον πυρήνα του ατόμου, που καταλαμβάνουν τις διαθέσιμες θέσεις στις στοιβάδες. Η απαγορευτική αρχή του Πάουλι ευθύνεται για τη σταθερότητα των ατομικών ηλεκτρονικών στοιβάδων, απαραίτητη για την ύπαρξη της χημείας αλλά και γενικότερα για την σταθερότητα της ύλης.
    Όλα τα στοιχειώδη σωμάτια είναι φερμιόνια ή μποζόνια. Σωμάτια που αποτελούνται από φερμιόνια μπορούν να είναι φερμιόνια (όπως τα βαρυόνια) ή μποζόνια (όπως τα μεσόνια).
    Τα στοιχειώδη σωμάτια που αποτελούν την ύλη είναι φερμιόνια και ανήκουν στα κουάρκ (που σχηματίζουν τα πρωτόνια και τα νετρόνια) ή στα λεπτόνια (όπως τα ηλεκτρόνια).
    Παραδείγματα φερμιονίων είναι τα:
    ηλεκτρόνια
    πρωτόνια
    νετρόνια
    κουάρκ
    νετρίνα
    Το σπιν των φερμιονίων αντί για ημιακέραιο συχνά λέγεται "ημιπεριττό" για να τονιστεί ότι δεν μπορεί να είναι ακέραιο, (το μισό ενός ακεραίου μπορεί και να είναι επίσης ακέραιος, πχ 4/2 = 2).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ένα μποζόνιο είναι ένα σωμάτιο το οποίο ακολουθεί τη στατιστική Μποζέ-Αϊνστάιν ((Αγγλικά) Bose-Einstein). Τα μποζόνια από το θεώρημα σπιν-στατιστικής είναι σωματίδια που έχουν ακέραιο σπιν. Στη φύση υπάρχουν στοιχειώδη σωμάτια που είναι μποζόνια, αλλά και σύνθετα των οποίων το ολικό σπιν είναι ακέραιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τελικα τι εγινε ο μεγαλοπαραγοντας τα ξυρισε τα μουσια μαθαμε γιατι ειχε και προβλημα με τα πιπινια ο ομορφαντρας ......α ρε πανιωνιε που επεσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όλα τα λεφτά sport 24 gr ρεπορτάζ πανιωνίου φωτο ελε και δίπλα ο γίγαντας το μελαχρινό αγόρι μίχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ωραια αντιπροταση η παε να τους χαιρομαστε.αρε προεδραρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. η ανακοινωση της παε δειχνει το πραγματικο επαγγελμα τον διοικουντων δηλαδη νταβατζηδες,συγχαρητηρια κυριε κυριε τζαβαλε για τους νταβατζιδες που μας κουβαλησατε και τους προσκυνατε και απο πανω ,καθηστε ομως γιατι το παραμυθι εχει και δρακο..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑΤΖΙΛΙΚΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στη φυσική, το νετρόνιο είναι ένα υποατομικό σωματίδιο χωρίς ηλεκτρικό φορτίο που μαζί με το πρωτόνιο συνιστούν τους πυρήνες των ατόμων. Ανακαλύφθηκε το 1930 από τον Τζέιμς Τσάντγουικ που έκανε πειράματα πάνω σε αποτελέσματα του Βάλτερ Μπότε. Έχει μάζα 939.565 MeV/c (1,6749x10-27 kg, λίγο μεγαλύτερη από αυτή του πρωτονίου). Το σπιν του είναι ίσο με ½ και για το λόγο αυτό κατατάσσεται στα φερμιόνια. Το αντισωματίδιο του ονομάζεται αντινετρόνιο. Το νετρόνιο και το πρωτόνιο είναι δύο διαφορετικές εκφάνσεις ενός νουκλεονίου.

    Ο πυρήνας των περισσότερων ατόμων (όλων εκτός του πρώτιου, του πιο κοινού ισοτόπου του υδρογόνου, το οποίο αποτελείται από ένα μόνο πρωτόνιο) αποτελείται από πρωτόνια και νετρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Τσακ μήνυσε το NBC ισχυριζόμενος ότι το Law and Order είναι λογότυπα για το δεξί και το αριστερό πόδι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φυλή των Τζαμπατζή
    Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
    Φυλή ανθρωποειδών, ζουν ανάμεσα στους ανθρώπους έχουν την ίδια συμπεριφορά, εμφάνιση, συνήθειες και για αυτό τον λόγο είναι αδύνατο να εντοπισθούν άμεσα . Είναι φυλή η οποία δεν κατοικεί σε συγκεκριμένες περιοχές και για αυτό είναι αδύνατη η καταμέτρηση της, απλά ζουν ανάμεσά μας και εργάζονται σε οποιαδήποτε εργασία. Το πνευματικό τους επίπεδο συνήθως είναι χαμηλό έως μέτριο.
    Κλινικές έρευνες σε πολυπληθές δείγμα έδειξαν ότι ενίοτε εμφανίζονται και περιπτώσεις ατόμων με υψηλή μόρφωση γι αυτό και η προσοχή πρέπει να είναι εις το μέγιστο. Η εργασία τους συνήθως είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό γνώρισμα το οποίο μαζί με την συμπεριφορά τους είναι αυτά που τους ταυτοποιούν ως μέλη της Μεγάλης Φυλής Των Τζαμπατζή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΚ τι σημείο παίζουμε,μεσαίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως ήρθε σε διακανονισμό με τον Τάκη Λεμονή και τους συνεργάτες του, τους οποίους και ευχαριστεί για την κατανόηση που έδειξαν εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:
    "Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τον διακανονισμό των οφειλών προς τον προπονητή Τάκη Λεμονή και τους συνεργάτες του και τους ευχαριστεί για την κατανόηση"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Στον Πανιώνιο άφησαν ήδη πίσω τους την ήττα από τον Λεβαδειακό και πλέον κοιτούν την συνέχεια…

    Χαρακτηριστικό είναι το ποστάρισμα του Λάζαρου Κουτλίδη στο facebook: «Ψηλά το κεφάλι, μαζί θα το ξεπεράσουμε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. η αντιπροταση της παε λεει εκτος των αλλων να παραμεινει η κ17 στο απηλιον.δεν γνωριζουν οτι η κ17 κανει ολες τις προπονησεις της στο γηπεδο της Βουλας?στα πλαισια τηςπαραμονης παιχτηπου αγωνιζεται στην ομαδα με γηπεδο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. εχει πατησει στο γηπεδο ο κ Κουτλιδης? πως θα το ξεπερασει μεσω facebook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. τι να ρθει στο γήπεδο ο γίγαντας...δεν χωράνε τα πιάτα πίσω απο το γραφείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. μηπως παρακολουθει τις ακαδημιες γιατι ειναι και υπευθυνος των ακαδημιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τα παιδια τις κ 17 εχουν να φανε 4 μερες ημαρτον πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κυριε κουζινε εσεις που μιλατε με την διοικηση μπορειτε να τους ειδοποιησετε γιατι εμεις δεν βρισκουμε κανεναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ρεπο η κ17 δεν υπηρχε γηπεδο. στις ακαδημιες ολα λειτουργουν με τον αυτοματο.δεν υπαρχει κανεις να απευθυνθεις.δεν τους ενδιαφερουν πλεον γιαυτο τις εχουν αφησει στην τυχη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ γνωστοποιεί πως δεν την απασχολεί κανένα "θέμα Μπάνγκσμπο" και πως τίποτα δεν είναι ικανό να εκτροχιάσει τον προγραμματισμό των πληρωμών της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. oυτε αυριο γνωριζουμε αν θα εχει γηπεδο στη βουλα διαθεσιμο η κ17.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. δεν εχει αναγκη η κ17 απο προπονηση την κυριακη παιζει με τον γαυρο στου ρεντη ας ειμαστε και απροπονητοι δεν τρεχει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. η sport day χθες εγραφε οτι ο τσακιρης τους εδωσε 50000 δεν ειδα καμια ανακοινωση κυριοι της διοικησης ,ισως να πρεπει ευχαριστησουμε τον μαρινακη και για αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ροζ φανελα η πρωτη σου βαζελα, κοκκινα φοράνε αυτοι που σε γαμανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. kala min gamate etsi kyrioi kokinoi tis dioikisis ,na fonaxoyme ton mixoy gia kamia anakoinosi.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ακομα στο θεμα Μπανγκσμπο εισαι?εχεις μεινει πολυ πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. poia 50000 ti einai ayta?tha mas enimerosei kaneis h ta pnixane kai ayta?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Επιτέλους εβγαλε ανακοίνωση και η Λέσχη Φίλων για τον αγώνα με την αεκ
    Δίνουν όρκο τιμής ότι θα έρθουν και οι 3 στο γήπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Έκανε διευκόλυνση ο τσακίρης και άφησε 40000 για τις ανάγκες τις παε. Μας πέρασε για λιγουρια εγώ προτείνω μπιλλαρε να του τα τριψετε στην μούρη κσι να του δώσετε και αλλά 10000 για φιλοδώρημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα φίλε μου είναι άλλο.
      Κάποιος σοφός είχε πεί ότι άλλοι άνθρωποι συμπεριφέρονται σαν μέλισσες και άλλοι σαν μύγες.
      Οι μέλισσες ακόμη και σε σκουπιδότοπο βρίσκουν το λουλούδι.
      Οι μύγες ακόμη και στον ωραιότερο κήπο πάνε στη κοπριά.
      Όπως καταλαβαίνεις έχουμε γεμίσει μύγες.

      Διαγραφή
  47. Γατακι Steve Harris ντου γιου νοου Κουτλιδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η ανακοίνωση της Λέσχης φίλε Ανώνυμε 7:04 μ.μ. ερμηνεύεται ότι θα έρθουν γήπεδο και αυτή τη φορά θα πληρώσουν εισιτήριο.... οχι τζαμπα, όπως πάντα! αυτό θέλουν να μας διευκρινίσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανακοίνωση της Λέσχης φίλε συνονόματε ερμηνεύεται ότι γλείφουν εκεί που έφτυναν. Αλλά καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια, που λένε και στας Ευρώπας.


      επίσης ερμηνεύεται ότι έχουν ένα ζητηματάκι με τα ελληνικά: "δείχνοντας τους πια ομάδα είναι σήμερα η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ και το ΑΦΕΝΤΙΚΟ του αγώνα"
      άκου ΠΙΑ!

      Διαγραφή
    2. ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.
      ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΑΦΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΠΥ ΣΤΟ ΜΕΜΠΕΡΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙΑ.
      ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

      Διαγραφή
    3. Ρε παιδιά μήπως ο Μπαμπινιώτης είναι Πανιώνιος και δεν το ξέραμε;
      Μπράβο του, φοβερή παρατηρητικότητα!
      Μιλάμε για λαγωνικό της ορθογραφίας!

      Διαγραφή
  49. Steve Harris κλάσε μας ένα μύδι παλιομαλάκα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΣΤΑΜΑΤΗ , ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!!!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΟΜΥΝΟΙ ΑΛΚΟΛΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο Σταμάτης θέλει καλύτερες τιμές...Δεν είναι ικανοποιημένος και μας σνομπάρει όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Σήμερα παίξαμε μεσαίο σημείο,δηλαδή το μακρύτερο
    ΟΥΧΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ________ ΜΕ ΤΗΝ ______ ΤΗΝ ΜΕΛΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. κρατηστε το αποτελεσμα και κοιταξτε τα χαλια μας.μακαρι να σωθουμε γρηγορα για να αλλαξουμε επιπεδο και αφηστε το σταματη ησυχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. τι κολλημα ειναι αυτο με τον μιλοβανοβιτς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΣΤΑΜΑΤΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗ ΠΑΕ
    ΣΤΑΜΑΤΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗ ΠΑΕ
    ΣΤΑΜΑΤΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗ ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ο μιλοβανοβιτς ειναι η καψουρα του προπονηταρα παναγοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. τρενο και η κ20 1-0 την αεκ.οι παιχτες ειναι ολοι η περυσινοι κ17 .η κ17 εχασε απο τον ολυμπιακο 5-1.οι παιχτες ειναι ολοι απο τον ερασιτεχνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. πως να μη φαει πεντε ρε φιλε απροπονητη ηταν η ομαδα.ολη τη βδομαδα εψαχνε γηπεδο να κανει προπονηση αφου δεν της εδινε ο αρης βουλας το γηπεδο.γιατι αναρωτιεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΛΥΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!!!!
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ!!!!!!
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ!!!!!
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ ΔΙΩΞΑΝΕ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΟΣ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΒΛΑΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΥΡΟ ΚΙ ΑΡΑΧΝΟ!!!!!!
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑΝΑΠΟΥ!!!
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΩΤΣΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!
    ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το περίεργο σ' αυτό το blog είναι ότι ένα τέτοιο καθαρά οπαδικό post περνάει τελείως ντούκου ενώ μια μαλακία για τον Κουτλίδη και τον κάθε Κουτλίδη μπορεί να έχει 50 απαντήσεις! Σπάνια θα γράψει κανείς κάτι οπαδικό ή έστω κάτι που να έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την ομάδα! Αναρωτιέμαι είμαστε τόσο μαλάκες οπαδοί ή εδώ μέσα γράφουν 3-4 άνθρωποι και απλά ο ένας απαντάει στον άλλο και γράφουν 20 post ο καθένας;
      Αδερφέ 12:28 να ξέρεις ότι εκφράζεις πολλούς Πανιώνιους και γουστάρουμε άσχημα με την ξεφτίλα της Κούλας επίσης να σε ενημερώσω ότι το post σου όπως ακριβώς είναι το έκανα copy και το πέταξα μέσα σε 2 χανουμοblog και έγινε της κολάσεως! Πολύ γέλιο με τα κοτόπουλα! Αυτά και αφήνω την συνέχεια στο μούσι του Κουτλίδη και στο πόσα ενοίκια χρωστάει η Λέσχη........................
      ΑΕΚ ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ!
      PANTHERS KALLITHEA

      Διαγραφή
    2. Εύστοχος Καλλιθεάτη! Για πέρνα από Αρτάκης μεριά να σου ρίξει μια ματιά ο Σκουρτό...

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΗ ΜΗΝ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ... ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΔΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΔΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΛΛΟΥ! ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ BLOG ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΘΑ ΕΛΕΙΠΑΝ;;;

      Διαγραφή
  60. Τελευταία βλέπω οτι ομαλοποιηθείκαν οι σχέσεις λέσχης διοίκηση με ανακοίνωσεις που βγάζουν. ΦΕΝΕΤΑΙ ότι υπήρξε ταύτιση απόψεων και τα προβλήματα του παρελθόν για μπαταξηδες δεν υφίσταται ποια αλλά τώρα ο φανουρης με δηλώσεις τού τα ρίχνει στην διοίκηση ότι είναι μπαταξηδες και δεν πληρώνουν και έχουνε βιοποριστικό πρόβλημα. Κρίμα τους χάλασαν οι λεσχητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΦΑΝΟΥΡΗ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΑΜΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΚΑ.....ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Θα σε τιμωρησει ο ποδοσφαιρκος διευθυντης φανουρη οπως και τον ροκα γιατι χτυπας ξενες πορτες και του ξεφωνιζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αμα έχει τετοια κάψα η ΛΕΣΧΗ με τους απλήρωτους ποδοσφαιριστές γιατι δεν πληρώνει τα νοικια της μπας και δοθει κανα φραγκο στους παιχτες;
    50 νοικια χρωσταει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΠΟΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ο ΑΕΚΤΣΗΣ?Η Ο ΓΑΥΡΟΣ?ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΑΛΟΘΡΙΣΚΟΙ Ε ΑΛΟΘΡΙΣΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αν πληρώσει τα νοίκια η λέσχη τι δικαιολογία θα βρουν ότι δεν πληρωνουν ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Φανουρη να πας να κόψεις το ρεύμα στο γραφείο του κουτλιδη και μετά να πάνε στους λεσχητες να δανειστούν την γεννήτρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Με μεγάλη κατάνυξη παρακολούθησαν εκατοντάδες πιστοί την περιφορά και θεία λειτουργία του Γερόντος Παστιτσίου, που πραγματοποιήθηκε στο άβατο των Εξαρχείων την Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου, προς τιμήν της ημέρας παστιτσιοκλασίας που έχει οριστεί ως μέρα ιερή και αργία από το……
    πλήθος της γνωστής πλατείας.
    Στην περιφορά, που ξεκίνησε από την Ιερά Σκήτη των Ενθεμάτων χοροστάτησαν ο ιερομόναχος Ευστράτιος της σκήτης Βαλτετσίου, ο θεοφιλέστατος χωρεπίσκοπος Τσαμαδού, Iωάννης και ο υπέρτιμος και Έξαρχος πάσης Ηλιουπόλεως, Εμμανουήλ.
    Πλήθη “πιστών” συνέρρεαν στην πλατεία των Εξαρχείων και με την εμφάνιση του θαυματουργού και μυροβόλου σκηνώματος του Παστιτσίου έσπευσαν να περάσουν κάτω από την τάβλα περιφοράς του.
    Η ιερή μέρα ολοκληρώθηκε με αρτοκλασία, παστιτσιοκλασία και κρασοκατάνυξη στην Ιερή Σκήτη, ενώ ο “θαυματουργός” Γέρων, φρόντισε να πολλαπλασιαστούν τα ταψιά και να χορτάσουν οι πιστοί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μην λες τέτοια ώρα για παστίτσιο γιατί οι παικταράδες μας είναι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ και έχει φτάσει το στομάχι στην πλάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Για του χρόνου τώρα να ξέρουν.Μια γκαζιά είναι τα Εξάρχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. RESPECT στον γέροντα Κουτλίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΤΗ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΙΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΤΛΙΔΗΣ?ΑΣ ΜΕ ΕΝΕΙΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Μην ασχολείσαι με τα Εξάρχεια, μακρυά είναι. Εδώ οι άλλοι στεγάζονται σε χωρο στο γήπεδο και γραφουνε όλο το κόσμο στα παπαρια τους.
    ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ, ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Επαρχία...για πάρτυ σου μωρη αρρώστεια

    http://www.sport-fm.gr/article/583355

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Που να δεις που άλλοι έχουνε πάρει τσαμπε μια ομάδα και κάνουνε ότι γουστάρουν και συνέχεια λενε δεν πλερωνω δεν πλερωνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. μονο που ολοι αυτοι οι διοικουντες αγαπανε την ομαδα και ειναι εμισθοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Κατάλαβα έχουνε λεφτά αισθήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. μονο η λεσχη δεν πληρωνει ,η διοικηση τι κανει δεν πηρωνει δεν πληρωνει,καλα κυριοι της διοικησης εσεις ειπατε την περασμενη εβδομαδα οτι θα πληρωσετε και οτι δεν προκειται να βγειτε απο το πλανο πληρωμων λογω μπανγκσμπο,τι πληρωσατε 200 ευρω γιατι 5 μερες μετα ο φανουρης ειπε οτι πεινανε.Τα λεφτα του τσακ που πηγανε...μηπως περιμενετε να τα συμπληρωσει ο μιχου ο γκλεζακος και ο κουτλιδης για να πληρωσετε!!!!!!!!!!!κανετε τους μαγκες χωρις να πληρωσετε μια απο την τσεπη σας αλλα βαλατε και κολλητους εμμισθους μες την παε οπου η προελευση τους και οι πραξεις θα μας οδηγησουν σε αλλα μαυρα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Λεστερ κέρνα ένα νερακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ΛΕΣΤΕΡ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ AIRCONDITION ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ
      ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ; ΣΑΜΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ;
      ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ
      ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ ΡΗΤΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΜΕΜΠΕΡΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ!!!!!!

      Διαγραφή
  79. Ανωνυμε όταν έλεγε δεν θα βγούμε σπό το πλάνο πληρωμών δεν απευθύνονταν ο κύριος κουτλιδης στους ποδοσφαιριστές και τους υπαλλήλους αλλά προς τα μέλη της διοίκηση. Έμαθες κάνενας γκλεζακος καμπανοπουλος να κάνει παράπονο ότι είναι απλήρωτος. Σταματήστε την λάσπη το πλάνο θα ολοκληρωθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Για να υπάρξει πλάνο πληρωμών πρέπει να υπάρξει πλάνο εισπράξεων. Μέχρι στιγμής όλα τα έσοδα έχουν πάει είτε σε προσφυγές ποδοσφαιριστών (Μαγντί, Χίκα, Λατκα, Μπαλαμπαν, κοκ) είτε σε εκκρεμότητες στο Δημόσιο, είτε στο Απήλιο.
    do the math

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. οι παικτες λενε οτι πεινανε και το προσωπικο ειναι ετοιμοι για απεργια και εσεις μιλατε για γκλεζακο και καμπανοπουλο ποιος τους γ------ει αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. μεχρι και ο σταματης κανει απεργεια πεινας...\το εχει αφησει ερμαιο το μπλογκ σε εσας τους βλακες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Η Πετρούλα γύρισε τα πανηγύρια, έψησε σουβλάκια στην Καρδίτσα, έπαιξε μουσική σε κλαμπ της Κρήτης και πλέον επέστρεψε στην Αθήνα με το κάμπριο και το ροζ μπικίνι της.

    Η Πετρούλα Κωστίδου επέστρεψε στην Αθήνα, μετά από μια σειρά εμφανίσεων σε κλαμπ ανά την περιφέρεια. Την είδαμε σε καλλιστεία, σε πανηγύρια, σε κλαμπ της Κρήτης να παίζει μουσική, να ψήνει σουβλάκια στην Καρδίτσα και τώρα έφτασε ο καιρός να βρεθεί ξανά κοντά μας.Με αυτή την φωτογραφία μας ενημέρωσε πως γύρισε στην Αθήνα.

    Την πόσταρε η ίδια στην επίσημη σελίδα της στο Facebook. Η Πετρούλα φόρεσε το ροζ μπικίνι της και πόζαρε επάνω σε υπερπολυτελείας κάμπριο λευκό αυτοκίνητο και σχολίασε: «Η Πετρούλα Κωστίδου επιστρέφει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΙΤΕ ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Η Ρυμοτομία είναι βαρύτατη ασθένεια από την οποία υποφέρουν οι κάτοικοι των πόλεων. Στα χωριά δεν έχει ακόμα μεταδοθεί

    από το βιβλίο "Είτε Παίδες Ελλήνων, Είτε Παίδες Βαρβάρων. Και Τα Δυο Δεν Γίνεται"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Άλλοι χρωστάνε ενοίκια.
    Άλλοι χρωστάνε μισθούς.
    Άλλοι χρωστάνε τηλέφωνα.
    Άλλοι χρωστάνε εξηγήσεις.
    Με αυτά όμως που ακούγονται στα Πανιώνια στέκια το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς οι Πανιώνιοι χρωστάμε της Μιχαλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Τελικά η παε εισπράττει και δεν πλήρωνει κανέναν και οι μοναδικόι που τους χρωστάνε είναι οι λεσχητες. Μάγκες οι λεσχητες. Λέστερ λέστερ σε παρακαλώ μην τους δίνεις ούτε ευρώ γιατί θα το φάνε στο λεπτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΣΤΑΜ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΘΗΡΑΚΟΣ!
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΡΟΥ..!
      ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΘΗΡΑΚΙ ΦΙΛΕ!
      ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ..!

      Διαγραφή
  89. Να σου ζήσει σταμ και να του λες του πσνθηρακου όταν γεννήθηκε ξεπουπουλιασαμε την δικεφαλι κότα και τους στείλανε στην ούρα της βαθμολογίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ουτε αυτη η προταση του τσακιρη αρεσει στη διοικηση?τι αλλο να τους προτεινει?εχουν καμια καλυτερη προταση εκτος απο το να ξεπουλανε τους παιχτες οσο οσο?πρεπει να καταλαβουν οτι ειναι ο μονος πανιωνιος που μπορει να βοηθησει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να πεις με δυο λόγια τι λέει η πρόταση;
      Με νούμερα όμως;

      Διαγραφή
    2. Κατάλαβα! παπάρια ξέρεις κι εσύ για την πρόταση!
      Ετσι για να την πεις στη διοικηση μπήκες
      χαχαχαχαχαχ

      Διαγραφή
  91. Τα ελεγε ο Παίσιος αλλα στα Eξάρχεια δεν τον ακούγαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. το απηλιον ειναι το μελλον οι περισσοτεροι αν οχι ολοι οι πιτσιρικαδες που εχουμε προερχονται απο εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. To απηλιον ειναι το μελλον αν εχεις και αυτον που το εφτιαξε.Αφου εφυγε,διωχθηκε(βαλε οτι θες)και δεν γυρναει,ποιος θα καλυπτει τα γ@@@@@@να εξοδα,το βαρυ πεπονι?
    Ανδραλας και against modern football να ουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. 70000 το χρονο για προπονητικο σαν το απηλιον βρες εσυ αλλο που να το πληρωνεις γιατι δε θα περιμενουν οποτε μπορεις και να τη πας την ομαδα χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μηπως δουλεύεις στο Υπουργειο Οικονομικών;
      με τέτοια αριθμητική, ετσι εξηγείται που χρεωκόπησε η Ελλάδα

      Διαγραφή
    2. ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟ ΡΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ... ΠΑΙΔΙ ΕΚΑΝΕ... ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΓΑΤΑ!!! ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ!

      Διαγραφή
  95. παρελθον θα αποτελεσει συντομα ο ομο αφου επιστρεφει ο ροκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. σταμο, να σου ζησει ο διαδοχος και να τον δεις ψωλαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ρε ασχετοι δημοσιογραφοι τι σχεση εχει ο ομο με τον ροκα στην ιδια θεση παιζουν?ειστε παντελως ασχετοι απο ποδοσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΑΜΑΤΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΕ; ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥAΡΙΟ.. ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΣ ΕΣΥ;

      ΖΗΤΩ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ!
      ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ...

      Διαγραφή
  98. Μη λέτε τέτοια στους οπαδούς.Κάναμε ταναπού την αεκ και είμαστε καλά.Στον Κομπότη που έκατσαν και έφαγαν 3 σε 15 λεπτά δεν τρέχει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. μην αγχωνεστε εχουμε παραγοντες που ειναι γκουρου του ποδοσφαιρου ........................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. akoyne kai locomondo @pino mpafous@kainourgio souxe...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ!
    ΕΘΕΑΘΗ ΣΤΟ ΜΕΜΠΕΡΣ Ο ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΣ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ)
    ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ.
    Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Μεγαλεμπόρων εσωρούχων αυτοδημιούργητος σύμβουλος παε γύρισε ο καμπανοπουλος!!! Όταν κάποτε κατέβαζε τα παντελόνια του δεν τα κατέβαζε για να δείτε τον πισινό του ρε ανώμαλλοι αλλά λανσαρε την νέα κολλεξιον εσωρούχων ρε ανωμαλλοι. Εκατό χρόνια μπροστα είναι ο άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. τρενο η κ20 κερδισε 4-0 τον πας.αυτη ειναι η ποιοτητα των ακαδημιων του πανιωνιου παροτι σε καποιους αυτο δεν αρεσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Σταμάτα ρε αρχικομπλεξάρα παπαγαλάκι της διοίκησης να λες ότι δεν μας αρέσει. Κάθε νίκη της ομάδας μας αρέσει και την πανηγυρίζουμε. Αυτό που δεν μας αρέσει είναι το υφάκι σου και το γνωστό τροπάριό σου. Μας αρέσει η ομάδα , δεν μας αρέσει o τρόπος διοίκησης πως να το κάνουμε. Αρχιπαπαγάλε. Σαν δεν ντρέπεσαι που έχεις το θράσος να μπαίνεις σε Πανιώνιο σάιτ και να λες σε Πανιώνιους ότι δεν τους αρέσει η νίκη της ομάδας μας. Πανιώνιε της πεντάρας! Πες μας αυτούς τους "κάποιους" γιατί εμείς δεν ξέρουμε κανένα. Παραμυθά, παπαγάλε "Λουμίδη"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Παπαγαλε ειμαι σιγουρη για τρενο που λες οτι δεν ξερεις ουτε ενα ονομα παικτη μονο του μυρωδια του προπονητη ξερεις γιατι καθετε στον παγκο με τον ελε αρχικομπλεξαρες της διοικησης χωρις δεκαρα στην τσεπη και το παιζετε και μαγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου, αυτόν τον σιδηροδρομικό με τα τρένα τον κόβω για απόφοιτο της μέσης νυκτερινής σχολής σχολής Λάζαρου-Αβγά. Εσένα ποιά ειναι η γνώμη σου; Εκτός εάν έχει παρακολουθήσει μαθήματα στην ανωτέρα τεχνική του σύμβουλου Πάνου. Σε παρακαλώ θα ήθελα την άποψή σου.

      Διαγραφή
  106. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΝΙΩΝΙΕ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΑΚΟΣ.ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Σχετικά με το θέμα τής διοργάνωσης μιάς συναυλίας τής οποίας οι εισπράξεις θα πάνε στους απλήρωτους εργαζομένους τού Πανιωνίου, συζητώντας με φίλους διαπιστώνουμε πως είναι πολύ μεγάλο project με πολλά "ανελαστικά" έξοδα για να στηθεί, συν το ότι ένας μήνας τουλάχιστον δέν φτάνει για την προετοιμασία του και ο καιρός θα έχει γίνει χειμωνιάτικος και επειδή κανείς μας δέν έχει εμπειρία από τέτοιες δουλειές, σκεφτήκαμε ότι: Καλύτερα να ξεκινήσουμε με κάτι πιό μικρό, π.χ. σε κλειστό χώρο ο οποίος είναι ήδη έτοιμος για συναυλίες με τις ηχητικές του εγκαταστάσεις, φωτισμούς κλπ και υπάρχουν οι διασυνδέσεις να διατεθεί δωρεάν για τον Πανιώνιο. Αν πετύχει η πρώτη μας εκδήλωση, θα ακολουθήσουν κι άλλες. Υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες ως προς το τί θα παρουσιάσουμε. Για να το πραγματοποιήσουμε, χρειάζεται να βρεθούμε μερικοί που θα προσφέρουμε εθελοντική εργασία, και να συντονιστούμε το συντομώτερο δυνατόν. Όποιος θέλει και μπορεί να διαθέσει χρόνο γι αυτό, ας μας το γνωστοποιήσει κατ' αρχήν στα πανιώνια μπλογκ εδώ και μετά συναντιώμαστε και οργανωνόμαστε και προχωράμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Να σου ζήσει το παιδάκι σου φίλε οικοδεσπότη, να έχει υγεία, να γίνει καλός άνθρωπος και ει δυνατόν και Πανιώνιος!

    Άντε να γίνει και το διπλό σήμερα στα Γιάννενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Φιλε ακραιφνη, καλύτερα να κανουμε μια συναυλια του ΦΟΙΒΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή