Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ 0-1

Μόλις κατάφερα να ξεκλέψω λίγο χρόνο για να γράψω για τον αγώνα της Πανιωνάρας μας το Σάββατο. Ο μικρός δεν μου αφηνει χρόνο και η δουλειά αυτη την περίοδο είναι φουλ!!
Την ήττα με 0-1 γνώρισε η ομάδα μας το Σάββατο το απόγευμα στην Νέα Σμύρνη από την Κέρκυρα. Η ομάδα μας αν και ήταν  καλύτερη από την ομάδα του ¨πρώην ¨ προπονητή μας Κύριου Άκη Μάντζιου είχε την κατοχή της μπάλας είχε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν είχε τελική στο παιχνίδι της.
 Είχαμε κυκλοφορία της μπάλας αλλά μέχρι έξω από την περιοχή των αντιπάλων, μετά το χάος.
Ο προπονητής μας δεν τα πήγε καλά στο κοουτσάρισμα και κατά την γνώμη μου και οι αλλαγές του ήταν λάθος.
Ο Μάντζιος ήταν διαβασμένος καλά πριν το παιχνίδι και το ¨εκλεψε ¨ εύκολα. Με αντιποδόσφαιρο και ταμπούρι πίσω και αντεπιθέσεις  πήρε αυτό που ήθελε.
Εμείς ήμασταν άτυχοι καθώς ο Σάμαρης δεν βοήθησε καθόλου, ο Μενδρινός ήταν ο μόνος κινητήριος μοχλός και κακός τον έκανε αλλαγή, ο Καπάνταης ήταν τραγικός, ο Αραβίδης στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακός και στο δεύτερο μόλις ξεκίνησε να ανεβαίνει τον έκανε αλλαγή, ο Κολοβός μόνο κίνηση έκανε αλλά από ουσία δεν τα κατάφερε, ο Γουνδουλάκης αν και μπήκε αλλαγή πρόλαβε να κάνει τα πιο πολλά λάθη και να χάσει και μια ευκαιρία να σκοράρει, ο Ρόβας ήταν ο χειρότερος του γηπέδου και δεν έγινε καν αλλαγή, ο Λαμπρόπουλος και ο Σπυρόπουλος ήταν λίγο καλύτεροι από τους υπόλοιπους  παίχτες που αγωνίστηκαν που ήταν μέτριοι σε απόδοση .
Δεν πειράζει συνεχίζουμε και θα τα καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε στο αγωνιστικό κομμάτι.
Στα οικονομικά-διοικητικά δεν ξέρω τι θα κάνουμε.
Ήττες θα υπάρχουν αλλά αν δείχνουν ότι το παλεύουν και δεν το παρατάνε τον αγώνα  θα είναι αυτό που θα θέλουμε όλοι να βλέπουμε, να παίζουν μπάλα και ας χάσουμε, θα έρθουν και οι νίκες!!
Στα θετικά του αγώνα είναι ότι ο κόσμος και την ώρα που δεχτήκαμε το γκολ χειροκρότησε την ομάδα και προσπάθησε να τους ενθαρρύνει και στην λήξη του παιχνιδιού τους ξανάχειροκρότησε και έτσι προσπαθεί να κρατήσει ψηλά την ψυχολογία των παιχτών, και στην έξοδο από το γήπεδο δεν άκουγες γκρίνια και μουρμούρα σε αντίθεση με άλλες φορές όταν χάνουμε, αυτό δείχνει ότι ο κόσμος στηρίζει την ομάδα,(αν και ίσως να μην γκρίνιαξαν επειδή ήμασταν δεύτερη θέση και όχι σε χαμηλές θέσεις) ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο εννοώ αν και δεν ήταν και πολλοί σε σχέση ότι η ομάδα μέχρι το Σάββατο πριν τον αγώνα όπως είπα και πριν ήταν στην δεύτερη θέση.
Δεν πειράζει όμως καλύτερα αυτοί που έρχονται και είναι πιστοί να είναι τόσοι όσοι ήρθαν το Σάββατο , παρά τους υπόλοιπους που επιλέγουν καταστάσεις και παιχνίδια για να έρθουν!!
 Δεν τους θέλω εγώ προσωπικα!!!!

27 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ;;; ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ... ΣΕ ΤΡΕΛΑΝΕ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΧΑΖΟΠΑΤΕΡΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΕΣΤΑ , ΠΕΣΤΑ
    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΣΤΑΜ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΣ ΘΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΣΤΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ……. Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΧΑΖΕΨΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 10:47 όλοι οι πανιωνιοι συνηθιζω να είναι φιλοι μου! Τώρα για το κοουτσαρισμα του Μίχου που λες η του Ελευθεροπουλου οποίος και να το έκανε εγώ είπα ότι έκανε λάθος! Όταν νικουσαμε όμως δεν σε είδα να γράφεις
    Για το
    Κοουτσαρισμα του
    Μίχου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυμε 11:18 ασε ρε που να πάω εγώ στο καραιτάβλι! Τράβα εσύ
    Καλύτερα! Εγώ αν και
    Μεγαλωμενος σε γαυρογειτονια είχα τα αρχιδια και είμαι Πανιωνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο γιος μου με χαζεψε ως προς το ότι είμαι χαζομπαμπας! Σε αυτά που έγραψα σε χάλασαν; Αν ναι το κουβαδακι σου και σε άλλη παραλία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τρέλανε ο γιος μου φιλε 10:35. τρομερη εμπειρία, ωραίο συναίσθημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σταμάτη, περισσότερο για γαυροπανιωνιος μας κάνεις, όπως άλλωστε όλη η διοίκηση. Τυχαίο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ 09:50, Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ήταν μια φορά μια κοπέλα και θα πήγαινε να συναντήσει για πρώτη φορά τους γονείς του γκόμενου τις οι οποίοι τις είχανε τραπέζι . Δυστυχώς όμως το πρωί η κοπέλα είχε κατεβάσει κάνα δύο πιάτα μπρόκολο και ένα πιάτο γίγαντες και είχε κάποιες στομαχικές διαταραχές .
    Το βράδυ ήρθε και η κοπέλα καθότανε στο τραπέζι με τους γονείς του δικού της και τον δικό της όταν ξαφνικά εκεί που μιλάγανε ακούγεται: πρρρρρρρρ! Πω-πω έγινα ρόμπα, σκέφτηκε η κοπέλα. Αμέσως ο πατέρας φωνάζει:
    -Λέστερ έλα εδώ τώρα.
    Η κοπέλα κοιτάει κάτω και βλέπει τον σκύλο του σπιτιού να είναι δίπλα της. Πω πω ρε πο***η μου, σκέφτεται, γλίτωσα από του χάρου τα δόντια. Ευτυχώς νομίσανε ότι το σκυλί το έκανε. Αμέσως, αμέσως η κοπέλια ξεθάρρεψε οπότε μετά από λίγο πάλι ακούγεται ένα Πρρρρρ!.. πςςςς. Και τότε ο πατέρας ξαναφωνάζει:
    - Λέστερ δεν σου είπα να έρθεις εδώ;
    (στα αρ***δια του ο Τζακ, ούτε που κουνήθηκε από την θέση του).
    Η κοπέλα την είχε καταβρεί. Ωραίο πράγμα να κλάνεις και μετά να τα φορτώνουν στο σκυλί, σκέφτηκε. Δεν περάσανε 10 λεπτά και ακούγεται ένα Πρρρρρρ!!.. πςπςπρρρρ!! πφφφφφφφ. κλανιά 20δεπτερολέπτων μιλάμε κόντεψαν να πέσουν τα σερβίτσια από το τραπέζι και τότε ο πατέρας:
    - Λέστερ τσακίσου έλα εδώ τώρα γιατί όπως πάει αυτή σε λίγο θα σε χέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν πειράζει όμως καλύτερα αυτοί που έρχονται και είναι πιστοί να είναι τόσοι όσοι ήρθαν το Σάββατο , παρά τους υπόλοιπους που επιλέγουν καταστάσεις και παιχνίδια για να έρθουν!!
    Δεν τους θέλω εγώ προσωπικα!!!!


    όλοι οι πανιωνιοι συνηθιζω να είναι φιλοι μου!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΤΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ότι δεν θέλω να ερχοντε στο γήπεδο πανιωνιοι που επιλέγουν καταστάσεις και ερχοντε μόνο στις χαρές και στο να γλειφουν τους ιδιοκτήτες δεν σημαίνει ότι δεν είναι φιλοι μου, άλλωστε και αυτοί ''' πανιωνιοι ''' είναι! Όσο για τους φίλους μου που λες τις διοικήσεις τι να σου πω, είσαι λίγος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφήστε τον σταμ στις χαρές του. Που όταν ακούσεις τον μικρό να σε λέει μπαμπά. Όσο για το. Μίχου γάτα. Πήρε την θέση του γενικού αρχηγόυ ελέγχει τα πάντα έδωσε αξιώματα σε τσαβαλο και γκλεζακο και τώρα θα τρέχουνε με το ΣΔΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον ο Τσάβαλος κι ο Γκλεζάκος είχαν τ' αρχίδια να αναλάβουν τα σκατά που άφησαν οι γεροι και τώρα τρέχουν με το ΣΔΟΕ

      Ολοι εσεις που ξεροβραδιαζοσαστε στα μπλογκς τι έχετε κανει για τον Πανιωνιο;

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ Π0Υ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ.
      ΠΑΠΑΓΚΑΛΙΝΟ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
  14. θα τρεχουν μαλλον με τον σδοε ναι αλλα όλα αυτά θα είναι εις βαρος του Πανιωνίου μας, σας χαροποιεί αυτό? ο Μίχου και ο άθε Μίχου σημερα είναι αυριο δεν είναι, ο Πανιωνιος μένει, αν γίνει καμια στραβει και πέσουμε δεν πρόκειτε να ξαναανέβουμε, Απολλων και Εθνικός θα γίνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. φιλε 6:21 το οτι ανελαβαν μετα τους γέρους μπραβο τους και απο την αλλη μονοι τους το ήθελαν δεν τους αναγκασε κανενας, και αν μιλας για εμενα εγω η βοηθεια που μπορω να κανω ειναι που πηρα το διαρκειας για 2 χρονια. Σταμάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι με το ζόρι τους βάλαμε τους γκλεζακομιχους. Τώρα θα δούμε όλους τους πανιωναρες από τον έλεγχο. Εγώ είμαι Πανιώνιος πληρώνω το εισητηρίο μου και δέν εχω όνειρο να πάρω αξιώματα. Τώρα θα δω όλους τους πανιωναρες βεντούρη τσολακακης τσαβαλος Γκλεζακος πόσο πανιωναρες είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΝΙΩΝΙΑ χέρια δέν θέλαμε; Τώρα θα δούμε πόσα καθαρά ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΝΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 6:21 πρόσεχε μην αποδειχθεί ότι ο τσαβαλομιχου τα έκαναν ποιο σκατά από τους προηγούμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε λαλακες εκει στην παε οι ξυπολυτοι δεν κανουν νταηλικια αφου δεν βρακι να βαλουν !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βρακια έχουμε ας είναι καλλα ο καμπανοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όσο βρίζετε τους γκλεζακομιχους πρωτάθλημα θα πάρουμε. Ο μίχου θα το σηκώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οχι σημερα ομως φιλε αυριο το μονο που μπορει να σηκωσει ο μιχου ειναι τον κολλητο του τον παναγοπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μην ανησυχείς άλλοι πρέπει να μην κοιμούνται Γκλεζακος τσαβαλος βεντούρη τσολακακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή