Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ατρόμητος - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0

Ο Πανιώνιος σήμερα ήταν κακός και φάνηκε η έλλειψη του επιθετικού.
 Φιλότιμος ο Αραβίδης αλλά μόνος του.
Όλοι οι παίχτες μας ήταν σε κακή ημέρα με προκλητικά αδιάφορο τον Σάμαρη και πολλή κακό τον Οκόγιε και τον Γουνδουλάκη.
Ίσως η ομάδα να ήταν επηρεασμένη από την πολλή καλή εμφάνιση με τον πάοκ και στο ότι δεν κατάφερε να νικήσει και να μην το ξεπέρασε.
Είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά φτάναμε μέχρι την περιοχή, όπως στον εντός έδρας αγώνα μας με την Κέρκυρα που είχαμε χάσει και εκεί.
Αγωνιστικά η μοναδική καλή ευκαιρία μας ήταν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έπειτα από κόρνερ η κεφαλιά του Αυλωνίτη που πήγε η μπάλα στο δοκάρι.
Ο ¨προπονηταράς Μπάγιεβιτς¨ ταμπούρωσε τα κλαδευτήρια του πίσω και έτσι κλείδωσε την νίκη.
Πολλές κλωτσιές και σπρωξίματα οι περιστερ-κότες!!!!!
Εύχομαι περαστικά στον Λαμπρόπουλο που στάθηκε άτυχος σήμερα, και μακάρι να μην είναι ρήξη χιαστών όπως λένε τα ρεπορτάζ.
Δουλειά πολλή λοιπόν από όλους μέσα στην εβδομάδα και ψυχολογικό ντοπάρισμα από τον Ελευθερόπουλο στους παίχτες μας καθώς σήμερα δεν τα πήγαν καλά ούτε οι παίχτες αλλά ούτε ο Ελευθερόπουλος στον πάγκο.
Πολλά μπράβο στον κόσμο του Πανιωνίου που αν και χάσαμε τον αγώνα νικήσαμε στην εξέδρα.
Μας έμαθε ξανά καλά όλο το περιστέρι!!
Το κάναμε έδρα μας και αυτό το κοτέτσι!!!!!!
Συγχαρητήρια ΠΆΝΘΗΡΕΣ!!!!
Συνεχίζουμε ομάδα, δεν πειράζει!!
Νίκη με τον Πλατανιά!!!

ΥΓ1: Όσο και να με βρίζετε οι ανώνυμοι ή κάποιοι άλλοι μετά από το τέλος των εντός έδρας αγώνων η γνώμη μου είναι αυτοί και σε όποιον αρέσει. Αλλιώς μην ξαναμπεί να διαβάσει εδώ το τι γράφω

ΥΓ2:Δεν είμαι υποχρεωμένος να γνωρίζω τα οικονομικά της ομάδας και τα ανοίγματα των υπολοίπων διοικήσεων. Εγώ είμαι φίλαθλος το ξαναλέω όχι λογιστής της ομάδας.

ΥΓ3: Αν θέλετε βάλτε νερό στο κρασί σας, αν θέλετε μην βάλετε, το ίδιο μου κάνει, είτε είστε της διοίκησης είτε είστε τις πρώην διοίκησης είτε είστε ο κύριος Τσακίρης.

ΥΓ4: Δεν γνωρίζω το άνοιγμα του Τσακίρη και αν έχει αφήσει άνοιγμα.

ΥΓ5: Καλό θα είναι να βγει η διοίκηση κάποια στιγμή και να μιλήσει για τα χρέη της ομάδας και τα ανοίγματα που υπάρχουν.

ΥΓ6: Εγώ πιστεύω ότι γίνεται σωστή δουλειά μέχρι τώρα και ότι έχουν μπει πολλά πράγματα στην θέση τους και ας μην είναι επαγγελματίες παράγοντες οι διοικούντες και χωρίς λεφτά έχουν νοικοκυρέψει κάπως τα χρέη.

ΥΓ7: Δεν είμαι υποχρεωμένος σαν φίλαθλος να ξέρω αν έχουν μπλοκάρει προσωπικοί λογαριασμοί κάποιον.

ΥΓ8: Για μένα δεν μπορεί να πει κανένας, βοηθάω όπως μπορώ και ειδικά φέτος με ένα μωρό και σύζυγο άνεργη εδώ και ένα χρόνο έχω πάρει διαρκείας 2 ετών!!!! Οπότε τι????????

8 σχόλια:

  1. Κρίμα για τον Λαμπρόπουλο, ρήξη χιαστων τελικά , περαστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πηγές περιστερι σταμ; Τα πιτσουνια ήταν ήσυχα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ομάδα σήμερα δυστυχώς δεν ήταν καλή συνολικά πιστεύω. Σίγουρα ο Σάμαρης με τον Οκόγιε και τον Γουνδουλάκη φέρουν μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης αλλά γενικότερα δεν τράβηξε η ομάδα. Η απουσία του Μενδρινού κάνει μπαμ γιατί δημιουργικά ήμασταν ψιλοχάλια. Ο κόσμος δύναμη και η χαλαρή μεσημεριανή βολτίτσα στο Περιστέρι έκλεισε στόματα..! Μεγαλύτεροι πουθενάδες από τις δεκαοχτούρες τους "οπαδούς" της Χαλκηδόνας ΔΕΝ Υ - ΠΑ - ΡΧΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. περαστικα στο λαμπροπουλο και γρηγορη επανοδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει κανείς που να ξέρει τι θα γίνει με τον Σιδεράκη? ίσως και τον Ομο? πέρσι βασικοί και τώρα ούτε 18αδα??? Σταμάτη, εσύ που κάνεις τον έξυπνο, και είσαι λαλιστατος, μηπως πρεπει να ρωτησεις τους φιλους σου αντι να κανεις καλαμπαλικι??????? μηπως σαν μπλογκερ κάνεις κατιχρησιμο δηλαδη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΛΕ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο κολοβος θεωρειτε κλεισμενος στο γαυρο ετσι γραφουν καποια δημοσιευματα μηπως γνωριζετε κατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή