Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Λυπάμαι………

Ειλικρινά όταν έφτιαξα το μπλοκ πριν από περίπου 3 χρόνια το έκανα με το σκεπτικό ( το οποίο αποδείχθηκε λάθος) να επικοινωνώ με Πανιώνιους να συζητάμε και να προσπαθούμε να βρίσκουμε      λύσεις με υγιείς σκέψεις.
Άφησα λοιπόν τα σχόλια ελεύθερα να μπορεί ο καθένας να γραφεί ότι θέλει με την ελευθερία του λόγου αλλά αυτό τελικά μου γύρισε μπούμερανγκ.
Δύο χρόνια τώρα από εδώ μέσα το μόνο που διαβάζω είναι σχόλια με βρισιές, ειρωνείες και απειλές.
Κάθε μέρα δέχομαι απειλές και συκοφαντίες.
Σχόλια ότι λαδώνομαι ότι τα παίρνω από τα φιλαράκια μου στην διοίκηση επειδή κάποτε  ήμουν στους Ίωνες , ότι τους υποστηρίζω και ότι είμαι ιωνόλεσχήτικοπάνθηρας και άλλα τέτοια κουλά.
Υπήρχε μια εποχή που ένας μάγκας ανώνυμος του πληκτρολογίου μου έδινε και ραντεβού στην Νίκαια που μένω για να λύσουμε τις διαφορές μας αλλά ποτέ δεν έγινε αυτό γιατί ποτέ δεν ήρθε καθώς η μαγκιά του ήταν μόνο στα πλήκτρα.
Τώρα που η ομάδα πηγαίνει χάλια η κατάσταση έχει ξεφύγει., φτάσαμε να δίνουμε ραντεβού Πανιώνιοι με Πανιώνιους για να πλακωθούμε στο γήπεδο  να βρίζουμε σπίτι να απειλούμε και οι μεν με αυτόν τον τρόπο να προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν χρηματοδοτούνται από κανέναν  και οι δε να κατηγορούν τους οργανωμένους ότι τα παίρνουν από την διοίκηση.
ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.
Η διοίκηση που δεν έχει να πληρώσει παίχτες, προπονητές και υπαλληλικό προσωπικό θα χρηματοδοτούσε τους πάνθηρες?
Γίνεται  αυτό ρε?
Τελικά η πολύ ελευθερία λόγου κάνει κακό.
Το μπλοκ δεν θα το κλείσω, απλά επειδή ήταν δημοκρατικό θα αλλάξει, θα αναρτώ την άποψη μου και όποιος θέλει να σχολιάζει ή θα το κάνει με email ή με εγγραφή στο μπλοκ.
Πίστευα ότι δεν θα φτάσω σε αυτό το σημείο αλλά επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και οι παρεξηγήσεις πολλές δεν γίνεται αυτό.
Όλοι σχολιάζουν αλλά δεν βοηθάνε την ομάδα.
Που πήγε η Πανιώνια διαφορετικότητα μας?
Με το να αποκαλούμαστε γαύροι από μόνοι μας?
Ωραίοι είμαστε.
ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!!!
Αυτοί που ανέλαβαν την διοίκηση καλός ή κακός ήταν ένα κομμάτι οργανωμένων Ιώνων.
Είχαν τα άντερα στην δύσκολη στιγμή και από μόνοι τους να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας.
Το ότι  δεν είναι παράγοντες και είναι άπειροι αυτό είναι στα αρνητικά για την ομάδα, αλλά εσείς με τα σχόλια σας πέσανε να τους φάτε.
Ξέρετε δηλαδή ότι αυτοί που είναι τώρα βγάζουν λεφτά από τον Πανιώνιο?
Αν ναι αποδείξετε το.
Βαρέθηκα να κατηγορούν όλοι τους πάντες.
Όλοι να έχουν άποψη αλλά να μην έχουν τα αρχίδια να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Με το να κατακρίνει ο ένας τον άλλο βοηθάνε έτσι την ομάδα?

28 σχόλια:

  1. Τι έγινε ρε μάγκες; Που είσαστε; Χάσατε την ανωνυμία; Μέχρι εκεί είστε; Εσείς με αναγκασατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω λυπαμαι για τον Τσακιρη που ανοιξε τον χορο κατα των ΠΑΝΘΗΡΩΝ και για τους ανωνυμους σχολιαστες,που για τα παντα,τους φταιει η τωρινη διοικηση,ο Ελευθεροπουλος και βεβαιως (οπως και ΠΑΝΤΑ),οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ!!! Αναλαβετε λοιπον σχολιαστες των φορουμς και συντομα ομως για να μας σωσετε...Μονο να το κανετε επωνυμα. ΥΓ..Μην ξεχασετε να φερετε μαζι σας και εναν προεδρο,ενα διοικητικο συμβουλιο,εναν προπονητη,λεφτα και οπαδους!! Μπικας Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά τα λες Κώστα! Σε ευχαριστω που μπαίνεις στο μπλοκ μου και με διαβάζεις, ειλικρινά γράφω κάτι λάθος; Μπράβο σου που δεν κρυβεσαι στην ανωνυμία όπως οι υπόλοιποι! Ξέρω ότι έχουν μπει αρκετοί αλλα δεν γράφουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1-2 άνθρωποι μπορούν ανώνυμα να γεμίσουν ένα ποστ με 100 μηνύματα σε μια ώρα. Τα σχόλια αυτά χαρακτηρίζουν αυτούς τους 1-2 σχολιαστές και τίποτα παραπάνω. Ο μέσος όρος της ηλικίας αυτών, είναι κάτω από 15 χρονών.

    Ο καθένας που επώνυμα εκφράζει μια άποψη, μια γνώμη, σωστή ή λάθος, δεν πρέπει να σωπαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φιλε amanAM συμφωνώ αλλά να ξέρεις ότι 1-2 ανώνυμοι μπορεί να σου καταστρέψουν το μπλοκ και γενικά είδες τι έγινε.Οπότε καλό θα είναι να εκφραζουμέ την γνώμη μας επώνυμα και κανένα πρόβλημα στις απόψεις του καθενός. καλύτερα ίγοι και επώνυμα παρά πολλοί και ανώνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πηρες τη σωστη αποφαση. Αυτη τη δυσκολη στιγμη χρειαζεται απολυτη ψυχραιμια και ενοτητα και οχι διχονοιες και βρισιες.
    Πρεπει να σωσουμε την παρτιδα και μετα υπαρχει πολυσ χρονος για κριτικη και προτασεις. Ολοι στο γηπεδο το Σαββατο.
    Ιωδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΧΕ ΞΕΦΥΓΕΙ, ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ 0. ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είδατε πως σταμάτησαν τα σχόλια? Αρε μάγκες ανώνυμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ. ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΝΙΕΣ! ΟΙ ΑΝΩΝΩΝΥΜΟΙ Η ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ Η ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ! Ανδρεας Καραγιαννης. ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΔΡΕΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι το αποφάσισα, άργησα ε; Είπα να αργησω γιατί πίστευα ότι οι πανιωνιοι έχουμε επίπεδο αλλά διαψευστηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ ΑΡΓΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΛΑΣΠΗ ΠΟΛΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΗΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ Κ ΑΥΤΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΩ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ.ΗΛΠΙΖΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΑΛΛΑ ΗΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε και εγω το ίδιο πιστευακαθ τόσο καιρο γιαυτο το είχα ελεύθερο αλλα αυτο γύρισε μπούμερανγκ, πίστευα και εγω στην
    Πανιωνια διαφορετικότητα αλλα δυστυχώς προδοθηκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΓΟΙ Κ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΝΟΡΜΑΛ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΗΡΕΜΑ Κ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..Ο ΓΙΟΣ ΚΑΛΑ ;ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα φίλε μου συνΠανιώνιε. Δεν τρελενομαί καθόλου, απλά τελικά διαπίστωσα ότι και εμείς οι Πανιώνιοι είμαστε το ίδιο με τους υπόλοιπους και τίποτα παραπάνω.
    Αν έχει καλό καιρό υπάρχει το ενδεχόμενο να τον φέρω στο γήπεδο τον μικρό ναι. Αν και είναι μικρούλη πολύ αλλά θα το μάθει από νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΟΣΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΥΓ.ΑΝ ΚΑΤΣΕΙ ΑΣΧΗΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ; Η ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ;ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ emp ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ. ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΟΛΞ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ.ΣΗΡΙΞΗ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Κ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Κ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Κ ΠΑΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ναι αλλα δεν γίνεται να ξεσπανε όλοι στην ομάδα! Όλοι έχουμε προβλήματα αλλα δεν πρέπει να τα μεταφέρουμε όπου πάμε και να ξεσπαμε αλλού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ναι και είναι και ανεβασμένο το κοτοπουλακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΜΕ ΓΚΟΛ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Νίκη και για τον κόσμο παιδιά τους ανώνυμους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή