Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ανώνυμοι στις τρύπες σας !!!!!!!!!

Οι νίκες έστω και με άγχος ήρθαν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.
Το ήξερα, το περίμενα, το ήθελα’
Το είχα γράψει το Σάββατο πριν τον ποδοσφαιρικό μας αγώνα και ευτυχώς έγινε.
Βέβαια οι ¨ άντρες ανώνυμοι ¨επειδή έχασαν την χαρά να γράφουν ανώνυμα σχόλια  ότι τους έρθει έχουν βρει να κλικάρουν στις αντιδράσεις κάτω από τις αναρτήσεις.
Τους φάνηκε λοιπόν αστείο το ότι έγραφα καλή επιτυχία στην ομάδα μας.
Τόσο Πανιώνιοι είναι που τους φάνηκε αστείο  και περίμεναν να χάσουμε!!!!!!!!
Η ομάδα στο ποδόσφαιρο αν και έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο και ήθελε ένα και μόνο ένα αποτέλεσμα την νίκη, δεν πρόσφερε θέαμα αλλά κατάφερε να πάρει τους 3 υπέρ πολύτιμους βαθμούς και έτσι πήραμε μια βαθμολογική ανάσα και ανέβηκε η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας.
Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο το Σάββατο ήταν ελάχιστος και αυτό είναι πολύ άσχημο για τον Πανιώνιο.
Η ομάδα θέλει στήριξη από όλους μας σε όλα τα επίπεδα .
Εγώ δεν διαφωνώ στο να λέει κάποιος την γνώμη του και να κάνει κριτική σε λογικό πλαίσιο πάντα  , απλά όμως να μην μένει μόνο στην κριτική, να βοηθά όπως μπορεί την ομάδα και να μην την βλάπτει με το να σχολιάζει μόνο.
Κάποιοι ίσως και να στενοχωρήθηκαν που έχασε η ομάδα.
Όσο και να μην θέλω να το πιστέψω  μετά τα όσα έγιναν πριν από λίγο καιρό στο μπλοκ μου από τους ανώνυμους και την χολή που έβγαζαν τώρα πια το πιστεύω ότι υπάρχουν και αυτοί που περιμένουν πως και πώς να χάσει η ομάδα για να βγουν από το καβούκι τους και να κράξουν πάντα ¨αντρικά ¨ μέσα από το πληκτρολόγιο τους και ανώνυμα.
Εγώ προσωπικά σε αυτούς λοιπόν τους λέω ¨ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!¨
Υπομονή όταν θα χάσει η ομάδα να ξανά εμφανιστείτε .

Η ομάδα μας στο μπάσκετ κατάφερε να νικήσει τον πολύ δυνατό αντίπαλο της,  τον ΚΑΟΔ και να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα φάνηκε κουρασμένη και με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της , αλλά η ουσία είναι ότι έστω και δύσκολα κατάφερε και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα που είναι τόσο πολύτιμο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο στο μπάσκετ ο κόσμος δείχνει μεγαλύτερη συμπαράσταση και υπήρχε ωραία ατμόσφαιρα στο κλειστό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου