Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ – πανθρακικός 2-0

Νίκη ανάσα!!!
Νίκη παραμονής για τον Πανιώνιος μας!!
Νίκη με πολύ άγχος !!!
Χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα μας πήρε το πολύτιμο τρίποντο.
Η ομάδα ευτύχησε να προηγηθεί με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με μια υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Ανδρέα Σάμαρη και με ένα όμορφο σουτ του Λεωνίδα Καπάνταη.
Η πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στον πάγκο της ομάδας σαν πρώτος προπονητής στέφθηκε με επιτυχία .
Ο αγώνας για την ομάδα ήταν ένας τελικός και το μοναδικό αποτέλεσμα που υπήρχε για εμάς ήταν μόνο η νίκη.
Αυτό από  μόνο του δημιουργούσε άγχος στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή και στον κόσμο.
Το ξεκίνημα του αγώνα μας βρήκε με πόδια βαριά και οι παίχτες του πανθρακικού προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν θωρακίζοντας την άμυνα τους , ευτυχώς ανεπιτυχώς .
Το ημίχρονο έκλεισε  με το σκορ στο 2-0 και ήταν ο οιωνός της νίκης μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο πανθρακικός πίεσε προσπαθώντας να ξανά μπει στο παιχνίδι πιέζοντας και η ομάδα κλείστηκε στην άμυνα λες και παίζαμε με την Ρεάλ.
Αυτό ήταν λογικό γιατί όπως είπα και πριν θέλαμε την νίκη οπωσδήποτε και το υλικό μας δεν επιτρέπει να διακινδυνέψουμε παίζοντας διαφορετικά.
Στα αρνητικά του αγώνα ήταν οι πολλές καθυστερήσεις των παιχτών μας και οι πολλές κράμπες που ¨πάθαιναν ¨.
Στα μάτια μου τουλάχιστον αυτό μου θύμιζε άλλες εποχές που το έκαναν αυτό ομάδες μικρότερης δυναμικότητας όταν έπαιζαν με μεγαλύτερης δυναμικότητας  αντιπάλους και ήθελαν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς.
Αρνητικό του αγώνα ήταν και ο λίγος κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου καθώς ο αγώνας ήταν κρίσιμος και ο κόσμος δεν βοήθησε παρά την πολύ καλή κίνηση της διοίκησης να βάλει 5 ευρώ στις θύρες 2 και 3 και 10 ευρώ στις θύρες 4,5,6,7,8.
Οι πάνθηρες συνέχισαν την ωραία εξέδρα του Σαββάτου στο μπάσκετ και την Κυριακή στο ποδόσφαιρο.
Μπράβο στους οργανωμένους!!!


MVP του αγώνα είναι κατά την γνώμη μου ο  Σάμαρης με το εκπληκτικό γκολ φάουλ του που έβαλε  την ομάδα μπροστά στο σκορ και λύθηκαν τα πόδια των παιχτών μας


Πανιώνιος (Κώστας Παναγόπουλος):Γιαννακόπουλος, Ρόκας, Παντίδος, Αυλωνίτης, Κούρντι, Σάμαρης, Κολοβός, Γουνδουλάκης (69’ Μενδρινός), Καμπάνταης, Αραβίδης, Ανδράλας (64’ Κουλουχέρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου