Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Γκλεζάκος: «Αγωνιστικά ο Πανιώνιος είναι υγιέστατος»

.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αν αποχωρούσατε ως διοίκηση, αν για σας το σημερινό αποτέλεσμα των εκλογών στον Ερασιτέχνη δεν είναι αυτό που θα θέλατε, ποιο θεωρείτε ότι είναι το μεγαλύτερο καλό που έχετε κάνει στον Πανιώνιο;

«Η πεποίθηση του ότι μπορεί να τα καταφέρει μόνος του. Το ότι ο σύλλογος είναι μεγαλύτερος από κάθε οικονομική στήριξη μπορεί να βρεθεί και ό,τι αντέχει και χωρίς αυτή».

Σε επίπεδο χρεών, πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Πανιώνιος;

«Οταν αναλάβαμε τον Οκτώβριο του 2011, η ομάδα είχε υποχρεώσεις που ανέρχονταν στα 14 εκατ. ευρώ και τα έσοδα που προβλέπονταν εκείνη την περίοδο άγγιζαν τα 2 εκατ. ευρώ. Το άνοιγμα ήταν όπως καταλαβαίνετε περίπου 12 εκατ. ευρώ. Τώρα αυτό ανέρχεται σε κάτι παραπάνω από 3,5 εκατ. ευρώ. Για φέτος, ο Πανιώνιος έχει λαμβάνειν 3 εκατ. ευρώ και έχει μπάτζετ 1,8 εκατ. ευρώ. Οι υποχρεώσεις παραμένουν βεβαίως και μόνο τη φετινή σεζόν έχουμε δώσει σε χρέη που δεν αφορούν ούτε τη νυν ούτε ακόμα την προηγούμενη διοίκηση, περίπου 1,5 εκατ. ευρώ».

Το μεγαλύτερο "αγκάθι" είναι τα χρέη στην Εφορία;

«Ναι, ανέρχονται στο 1,8 εκατ. ευρώ. Είμαστε σε επαφές με το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να γίνει ρύθμιση και να υπάρξει δοσοποίηση των οφειλών».

Εχουν ακουστεί διάφορα για το ενδιαφέρον επενδυτών για την ομάδα. Τι ισχύει πραγματικά;

«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα. Ισως εξελιχθεί σοβαρότερα η περίπτωση του κ. Μπεθάνη. Αν αντέχει οικονομικά, βεβαίως, διότι το μίνιμουμ που θα ζητηθεί είναι 3,5 εκατ. ευρώ. Το άνοιγμα δηλαδή της ΠΑΕ, ειδάλλως δεν υπάρχει κανένα νόημα να πουλήσουμε στον οποιονδήποτε που θα αφήσει και αυτός χρέη, τα οποία θα πρέπει να αποπληρώσουν στη συνέχεια άλλοι...».

Σήμερα θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες στον Ερασιτέχνη. Το σχόλιό σας;

«Θα μπορούσαν να γίνουν και αλλιώς. Δεν είναι όπως πριν από δύο χρόνια που υπήρχε το ζήτημα της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ και η Πανιώνια Κίνηση έκανε μομφή στην τότε διοίκηση και όφειλε να προσπαθήσει. Τώρα δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα να διχάζει. Ο Πανιώνιος είναι πιο κοντά στα πλέι οφ από τον υποβιβασμό. Αγωνιστικά είναι υγιέστατος. Αλλά κάποιοι κάνουν όνειρα θερινής νυκτός και οι ξαναζεσταμένες σούπες είναι άνοστες!».

Τι θέλετε να πείτε;

«Οι Πανιώνιοι καταλαβαίνουν. Μόνο αυτό...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου