Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ –Βοσκακιακός 0-2

Ένα ημίχρονο κατάφερε η ομάδα να αντέξει τον Βοσκάκη και τον ολυμπιακό έτσι λοιπόν στο δεύτερο ημίχρονο απλά έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει, να μην χάσει άλλους βαθμούς ο Μαρινάκης, να πάρει όσο πιο νωρίς γίνεται  το υπέρ πολύτιμο πρωτάθλημα για να χαρεί ο ίδιος και τα πρόβατα του και να οικονομήσει στο τσαμπιονς λινγκ .
Από το 1ο λεπτό του αγώνα φάνηκε το τι θα μας περίμενε .
Ένας διαιτητής ο οποίος ήταν υπέρ προστατευτικός προς τους παίχτες του ολυμπιακού καθώς βλέπετε την Τετάρτη έχει αγώνα στην Ευρώπη και δεν ήθελε να τους κουράσει, ήθελε να νικήσουν με σβηστές μηχανές όπως και έγινε δηλαδή.
Ο ολυμπιακός χωρίς να παίξει τρομερή μπάλα πέρασε από την Νέα Σμύρνη χαλαρά.
Αυτό λίγο πολύ ήταν η ειδήσεις των δημοσιογράφων .
Κανένας λόγος για το διαιτητικό τρίο.
Όλα ήταν ρόδινα για τους εδώ δημοσιογράφους.
Ένας Γάλλος ρεπόρτερ που κάλυψε τον αγώνα από την εξέδρα και συγκεκριμένα από την θύρα 3 γιατί έκανε αφιέρωμα στους Πάνθηρες που συμπλήρωσαν 30 χρόνια μάχιμα δίπλα στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ , έγραψε ότι ο Βοσκάκης ήταν κακός διαιτητής, μάλλον και αυτός θα έβλεπε λάθος ποδόσφαιρο γιατί οι Έλληνες συνάδελφοι του δεν τα είδαν τα λάθη του Βοσκάκη.
Χρειάζεσαι τον Σπάθα και τον Βοσκάκη για νικήσεις ολυμπιακέ? Αυτό από μόνο σου κανείς κακό σε εσένα γιατί αυτά που κάνεις στην Ελλάδα στα κάνουν στην Ευρώπη, καθώς σε βλέπουν μικρή ομάδα έξω.
7 κάρτες κατά του Ιστορικού και φυσικά καμία στον ολυμπιακό.
Ανάποδα φάουλ, οφσάιτ που δεν τα έδινε μέχρι και ανάποδα αράουτ!!!!
Μια ομάδα εκατομμυρίων όπως είναι ο ολυμπιακός πιστεύω δεν χρειάζεται τόσο τον διαιτητή για να νικήσει τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ των κάποιων χιλιάδων ευρώ.

Ο Πανιώνιος για να είμαι ειλικρινής δεν έπαιξε καλά, αλλά μέχρι εκεί μπορούν οι ποδοσφαιριστές μας, δεν τους κατηγορώ, βέβαια ποδόσφαιρο δεν μπορούσαν να παίξουν γιατί ο κύριος Βοσκάκης με το παραμικρό έδινε φάουλ και κίτρινες στους παίχτες μας εκνευρίζοντας τους και εμάς στην εξέδρα.

Αλλοίωση αποτελέσματος δεν θα το έλεγα αλλά έτσι δεν παίζεις μπάλα.
Παίξε μπάλα ολυμπιακέ των εκατομμυρίων και βάλε 5 γκολ και δεν θα σου πει κανένας τίποτα, γιατί πάντα δηλαδή θα πρέπει να νικήσει ο ολυμπιακός είτε παίζει μπάλα είτε όχι?
Στην Αγγλία στην Ισπανία στην Ιταλία όταν οι μεγάλες ομάδες δεν παίζουν μπάλα χάνουν κιόλας. ΕΔΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..

1 σχόλιο:

  1. Σταματη ωραια η εκθεσουλα σου, θα πω στη δασκαλα της ε' δημοτικου να σου βαλει καλό βαθμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή