Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Επιτέλους νίκη !!!!!

Πανιωνάρα - Πας Γιάννενα 2-0!!!

Η ομάδα μας χτες το απόγευμα επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό στις νίκες κόντρα στον Πας Γιάννενα και κόντρα στην ψυχολογία και στην οικονομική κατάσταση της ομάδας και επίσης με υπηρεσιακούς προπονητές Μανίκας-Τερεζόπουλο καθώς μια μέρα πριν τον αγώνα είχε λυθεί η συνεργασία με τον μέχρι την Παρασκευή προπονητή μας κύριο Παναγόπουλο!
Οπως  έγραψα και το Σάββατο οι εξελίξεις στην ομάδα είναι συνεχές και όλοι περιμένουμε με αγωνία!
Στο χτεσινό αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας ήταν απλά πάνθηρες!!!
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα προηγήθηκε με τον Κολοβό στο 22ο λεπτό με χτύπημα φάουλ και έτσι λύθηκαν τα πόδια των παικτών μας! Το ημίχρονο έληξε 1-0 με παιχνίδι κέντρου.
Στην επανάληψη η ομάδα ήταν πολύ καλή έκανε διατήρηση και στο κατάλληλο χρονικό σημείο διπλασίασε τα τέρματα της με ωραία μακρινή μπαλιά του Κούρου στον Ντούνη και ο τελευταίος σκόραρε με καταπληκτική ενέργεια!
Το κλίμα στην ομάδα μετά από την νίκη χτες έχει αλλάξει αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο.
Κοιτάμε μπροστά παιχνίδι παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.
Διοικητικά η ομάδα επιχειρηματιών με δηλώσεις τους είχαν πει ότι θα αναφερθούν για τις προθέσεις τους από εβδομάδα.
Αναμένουμε λοιπόν νέα!!!

26 σχόλια:

  1. σταματη αγορι μου ωραια αναλυση... μουρουδιας εισαι απο μπαλα χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ, ΜΙΧΟΥ
    ΜΟΝΟ Ο ΚΙΝΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΑΚΟΥΩ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΗΓΑΔΙ.
    ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ.
    ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΛΕΩ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΩ ΕΞΩ,
    ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ, ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΣΕ ΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , Ο ΚΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΨΑΧΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα φίλε ανώνυμε 12:20. Εγώ μπορεί να είμαι μουρουδιας όπως εγραψες ή μυρωδιάς όπως ήθελες να γράψεις, εγώ δεν ειπα ότι είμαι δημοσιογράφος ή ότι έχω δημοσιογραφικό χάρισμα. εγώ αυτό είδα χτες στο γήπεδο, εντάξει χάσαμε δυο με τρία γκολ ακόμα με τον κολοβο τον ξύλινη και τον πιτσιρικά τον Σταυροθανασοπουλο. Απο την άλλη αν δεν σου αρέσει το μπλοκ μου δεν σε αναγκάζει κανένας να μπεις. Αν δεν θες μην μπαίνεις και πηγενε σε αλλά μπλοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά χαλαρωστε μην λέμε πολλά, καθίστε να δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 5:22 καλό , το χιούμορ πάντα χρειάζεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το καλύτερο blog μπράβο στο διαχειριστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΒΑΣΙΚΑ... ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΠΕΡΝΑΜΕ ΩΡΑΙΑ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι αδικος, ο Σταμάτης είναι Πανιωνάρα και ειλκρινής ντρόμπρος και αυθεντικός Πανιώνιος.Για πάρτη του και ότι γράφει είναι δικά του και χωρίς να έχει τις άκρες για να μαθαινει νέα ραδιο αρβύλα Νεας Σμύρνης και αυ΄τό φαινεται στο μπλοκ εδώ.
      Χρηστος Νεα Σμυρνη

      Διαγραφή
    2. symfono apolita, giati apto blog toy stamati grafonte polles alithies.meriki enoxloynte alla stamati mi masas.kako spyri ston kolo toys

      Διαγραφή
    3. και ακουει και μπινελικια χωρις να φταιει.
      Σταματη συνεχισε ετσι φιλε.

      Διαγραφή
  9. ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΗΘΟΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΕΙ , ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ BR KAI ΚΑΠΡΕ ΔΙΕΜ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι μου θυμησες τωρα που ο σταμ ειχε ριξει μαυρο στα ανωνυμα και ολο τυχαιος εγραψαν ο br ο αναμαναν και 5 δικοι τους για να του πουν μπραβο απο την ζηλια τους ηθελα το μλογκ του σταμ να γινει στα χαλια επιπεδα των δικο τους. 5 γραφουν ολοι και ολοι και νομιζουν οτι ειναι οι μπλογκερ. Σταμ να θυμασαι δυναμη σου οι οπαδοι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ . ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ??
    "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΜΠΛΟΓΚΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 13:00 ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ! Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ... ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΠΑΜΕ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ "ΑΠΡΟΟΠΤΟ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΠΕΣΤΑ ΒΡ-ΙΩΝΑ-ΑΜΑΝΑΜ ΦΕΡΜΙΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ Ν ΣΜΥΡΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Σταμάτης είναι καλό παιδί και άρρωστος Πανιώνιος. Δεν είναι ούτε του καναπέ.Θα έρθει Ριζούπολη, εδώ πηγένει σε άλλες εκδρομές μακρινές και έχει και δύο μωρά, στην Ριζούπολη θα κολώσει?
    Θα το γράψει λογικά και στο μπλοκ του για τον Σαββατιάτικο αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν είχε κλείσει τα ΄σχόλια,είχε κλείσει τα ανώνυμα( και κατά την γνώμη μου καλά είχε κάνει τότε) γιατί είχε ξεφύγει η κατάσταση και οι βρισιές ήταν χοντρές.
    Ο Σταμάτης είναι ο πιο σωστός μπλόγκερ από όλους τους υπολοιπους που προαναφερατε και ξέρει να ρυθμίζει καταστάσεις.Έχει αντικειμενικά το πιο δημοκρατικό μπλοκ και το πιο απλό και είναι ελευθερο στην γνωμη των υπολοιπων, ενω τα άλλα είναι αστα να πάνε.
    Συνεχισε έτσι Σταμ, μπράβο σου, και το γνωρίζουμε οσοι σε ξέρουμε ότι είσαι απλος και ότι ότι γραφεις το μαθαινει μόνος σου και δεν ρωτάς ρουφιανους και ραδιοαρβυλες, αλλά καλά κάνεις και το αναφερες γιατί είναι και πολλοί που δεν σε γνωρίζουν προσωπικά.
    Κώστας Μπραχάμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. OI ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ. ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΤΕΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΓΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ.."... ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ... ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ, Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΛΕΜΕ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΣΤΑΜ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΖΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΛΙΝΚ ΟΛΟΥΣ BR ΦΕΡΜΟΝΙΑ ΙΩΝΑ ΑΜΑΜΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το Σάββατο Ριζούπολη! Την επόμενη Κυριακή με την Καλλόνη θα πέσει πολύ κράξιμο σε όλους αυτούς που "κάτι θα τους τύχει πάλι τελευταία στιγμή"... Αν όσοι λένε ότι θα έρθουν, έρθουν κιόλας δεν θα μας χωρέσει η κερκίδα..! Όχι μόνο internet και γκρίνια! Δίπλα στην αρρώστια!
    PANTHERS - BRAHAMI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ρε φιλαρακο από το μπραχαμι τωρα και εσυ απο ποιον ζητας να ερθει σε εκτος εδρας ματς? στον br ΣΤΟΝ ΑΜΑΜΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΖΟΝΙΟ? πλακα κανεισ? χαρη στου κανουν που ερχονται και στα εντος... δεν ζητας καλυτερα να σου κατεβασουν κανα σεντονι παπαρολογιας ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αρχικά σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αλλά το θέμα δεν είμαι εγώ αλλά ο ιστορικός μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή