Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ντροπή

Η ομάδα μας πήγε στο Περιστέρι αδιάφοροι έφυγε με 4 μπαλάκια και όλα ειναι σαν να μην συμβαίνει τίποτα!
Έλα μωρά δεν βαριέσαι δεν το περίμενες να χάσουμε; Ακουγα χτες μετά την λήξη του αγώνα!
Οι παίχτες αδιάφοροι για την ομάδα και την βαριά φανέλα που φοράνε! Σιγα μην έχουν καταλάβει το μέγεθος της φανέλας και την Ιστορία ! Όλα αυτα τα παιχτάκια βλέπουν τον Πανιωνιο σαν σκαλοπάτι!
Να πανε στο καλό λοιπόν και να τελειώνουμε!
Αυτοί στην διοίκηση που ειναι τώρα και ξεπουλάνε τα πάντα και δεν μιλάνε για τίποτα ας ανεβάσουν τα παιδιά κάτω των 20 να παίξουν και να τους χειροκροτησουμε!
Να σηκωθούν να φύγουν όλοι όσοι δεν θέλουν να παίξουν και αυτοί που υποτίθεται διοικούν και πουλάνε τα πάντα!
Σταματήστε την καραμέλα με τα φιλαράκια μου που λέτε μπείτε σε αναρτήσεις μου διαβάστε τι λέω και πότε τα έλεγα! Ασχοληθείτε με την ομάδα και μόνο και αφήστε τι γράφω εγώ!
Εγω δεν διοίκώ και ποτε δεν το θέλω!
Δεν ανακατευτηκα με την οικονομική πλευρά γιατι δεν ειναι η δουλειά μου, εγω είμαι φίλαθλος και κρίνω την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, είπα να τους δω τους διοικούντες και οταν κάνουνε ταμείο στο τελος θα κριθούν! Οπως φαίνεται τα έχουν κάνει χάλια γιατι χωρίς λεφτα δεν αναλαμβανεις τίποτα και δεν τους πίεσε κανένας να αναλάβουν! Τώρα ας αναλάβουν τις ευθύνες τους!

13 σχόλια:

  1. Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ... ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑΣ! Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑ 6 ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΕΥΚΟΛΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Τ' ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΡΕΝΟ..! ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 1 ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ Η' ΧΑΝΟΥΜΕ Η' ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ Χ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ... ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειλικρινά λυπάμαι αλλά μια χαρά τα λέει ο φίλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ.
    ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 10-12 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Κ-20. ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!
    Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΑΙΚΤΗ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΜΑΤΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑΣ... ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΙΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κλειστο καλυτερα ρε φιλε το μπλογκ... τι το εχεις το ρημαδι
    μονο οταν εκανες το παπαγαλακι , ησουν λαλιστατος... φυγαν οι ιωνες , μουγγάθηκε το μπλογκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον φιλε μου δεν εχεις παει σχολειο και δεν ξερεις να διαβαζεις ή διαβαζεις ότι σε συμφερει, εχεις διαβασει τις αναρτησεις μου και τα λες αυτά/δεν ελεγα τιποτα?σταματα την καραμελα πια με τα φιλαρακια και τις παπαριες αυτες, να γραψω τι? εσεις με κανατε να μην ασχολουμε δυστυχως πολυ, γαμω την διοικηση . ενταξει τωρα?

      Διαγραφή
  5. Το μένος με το οποίο οι άντρες των ειδικών δυνάμεων SEAL αποτελείωσαν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι ο λόγος που δεν δόθηκε ποτέ στη δημοσιότητα φωτογραφία με το πτώμα του. Αυτό το σενάριο ενισχύεται από τις περιγραφές του Ματ Μπισονέτ, μέλους της Ομάδας Έξι που συμμετείχε στην έφοδο στο κρησφύγετο του αρχηγού της Αλ Κάιντα.

    «Ο Λάντεν είχε σπασμούς και σφάδαζε μετά τα πρώτα πυρά που δέχτηκε. Ένα άλλο μέλος της ομάδας κι εγώ κατευθύναμε τα λέιζερ των όπλων μας στο στέρνο του και πυροβολήσαμε αρκετές φορές. Οι σφαίρες τον έσκιζαν και έκαναν το κορμί του να χτυπιέται επανειλημμένα στο πάτωμα μέχρι που έμεινε ακίνητο» αναφέρει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στο κεφάλαιο 15 του βιβλίου του με τίτλο «No Easy Day» ο πρώην στρατιωτικός.

    Σύμφωνα, ωστόσο, με έναν άλλο Αμερικανό βετεράνο στρατιωτικό, η παραπάνω περιγραφή αποτελεί τον «πιο μετρημένο και ευγενή τρόπο» με τον οποίο μπορεί να περιγράψει κανείς το γεγονός ότι όλα τα μέλη της ομάδας των Seal που συμμετείχαν στην αποστολή πυροβόλησαν πολλές φορές ο καθένας τον Οσάμα Μπιν Λάντεν. «Αυτό που συνέβη στην περίπτωση του Μπιν Λάντεν ήταν κάτι παραπάνω από ακραίο.

    Το επίπεδο ακρότητας που επέδειξαν οι στρατιώτες δεν είχε να κάνει με το ότι ήθελαν να βεβαιωθούν πως ο Μπιν Λάντεν δεν αποτελούσε πια απειλή. Η ακρότητα είχε ως στόχο την απόλυτη ηδονή» γράφει χαρακτηριστικά ο Τζακ Μέρφι, βετεράνος της ομάδας Ειδικών Επιχειρήσεων του Αμερικανικού Στρατού, που επικαλείται δύο πηγές της αμερικανικής στρατιωτικής κοινότητας, τις οποίες ωστόσο δεν κατονομάζει.

    Η ακρότητα που είχε ως αποτέλεσμα σχεδόν να διαλυθεί το σώμα του τρομοκράτη ήταν, κατά την ερμηνεία του Μέρφι, ο λόγος που δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του πτώματος. «Αυτή η φωτογραφία θα μπορούσε να προκαλέσει διεθνές σκάνδαλο και θα έπρεπε να γίνουν έρευνες που θα οδηγούσαν ενδεχομένως και σε άλλες αποκαλύψεις σχετικά με την άσκηση υπερβολικής βίας από τα αμερικανικά στρατεύματα» καταλήγει ο πρώην στρατιωτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σταματάρα γράψε και τίποτα ρε φίλε..! Από τις 10 Μαρτίου πας φουλαριστός για 2 εβδομάδες!!! Εντάξει είπαμε ότι δεν έχεις ελεύθερο χρόνο γιατί έχεις 2 παιδιά... Το σέβομαι! Τα παιδιά σου πάνω απ' όλα... αλλά όχι κι έτσι... Το ψιλοπαράτησες το blog σου! Σε 15 μέρες δεν βρήκες 10 λεπτά για μια γαμωανάρτηση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ . ΣΥΓΝΩΜΗ

      Διαγραφή
    2. Φιλαράκι μην ζητάς συγνώμη! Εγώ μια κουβέντα σου έγραψα επειδή την ρίχνω την ματιά μου στο blog σου γιατί είσαι Πανιωνάρα χωρίς φρου φρου κι αρώματα... Αγαπάς την ομάδα και μέχρι εκεί! Ούτε συμφέροντα, ούτε γλειψίματα, ούτε υστεροβουλίες..! Απλά όταν μπαίνεις σ' ένα blog θέλεις να διαβάσεις κανένα Πανιώνιο νέο,,, Να είσαι καλά φίλε!

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΜΗΣΩ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 12;20, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ ΞΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΖΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ. ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ, Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

      Διαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΟ LINK ΓΙΑ ΤΟ BLOG "ΠΑΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ" ΒΓΑΛΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΠΑΝΙΩΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ Σ' ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ BLOG ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ. ΤΟ ΛΙΝΚ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΑΙΤ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ-ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΛΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

      Διαγραφή
  8. θα συμφωνησω με τον μπλογκερ Σταμάτη για το Πάμε Αθλητικά. Είναι ένα site διαφορετικο από τα κοινά αθλητικά site τύπου gazzeta,sportfm,sport24 , onsports που ειναι τυποποιημενα αρθρα δημοσιογραφων κατευθυνομενων, το Πάμε Αθλητικά είναι site για όλες τις ομάδες αν και για τις μικρές δεν γράφουν από ότι είδα, αλλά για όσες γράφουν γράφουν απλά κειμενα οχι επαγγελματικά.
    Γραφουν πολλά για Πανιώνιο και οχι λιγα όπως σε άλλα site

    ΑπάντησηΔιαγραφή