Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Το παιχνίδι της χρονιάς σήμερα

Σήμερα το απόγευμα στην Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος μας αντιμετωπίζει τον πιο ισχυρό Αστέρα Τρίπολης σε έναν αγώνα τελικό για την παραμονή μας στην κατηγορία.
Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι ένα και αυτό να είναι η νίκη έστω και με μισό γκολ.
Αν δεν τα καταφέρουμε και σήμερα η ομάδα μπαίνει σε περιπέτειες καθώς μετά ταξιδεύουμε στην Βέροια και μετά εδώ με Πλατανιά που και αυτός κινδυνεύει αλλά και η Βέροια.
Ο κόσμος πρέπει να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο και να δώσει ώθηση στους παίχτες μας.
Ο Αναστόπουλος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους εκτός του τιμωρημένου Μητρόπουλου ενώ ο Αυλωνίτης επιστρέφει καθώς ήταν τιμωρημένος στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Ο Αστέρας κάθε άλλο παρά αδιάφορος είναι καθώς θέλει την νίκη για να πλασαριστεί πιο ψηλά για τα play off.
Όσο αναφορά για τα σκουλήκια Άρης δηλαδή πέσατε κύριοι αγωνιστικά γιατί δεν έχετε ομάδα, πάλι με ύπουλους τρόπους πάτε να σωθείτε?
Ας τελειώσει νικηφόρα ο αγώνας σήμερα να εξασφαλίσουμε την σωτηρία μας και από εβδομάδα θα ασχοληθώ και με εσάς. Ωραία γενέθλια θα  κάνετε του χρόνου στα χωράφια που θα πατέ να παίξετε .

Άντε να δούμε και τα αποτελέσματα του έλεγχου του οικονομικού που κάνουν οι ορκωτοί στην ΠΑΕ και να αναλάβει η καινούργια διοίκηση.

2 σχόλια:

  1. ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΟ "ΠΑΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ" ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ LINK ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΑ ΣΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ!! ΚΑΙ ΚΑΛΑ BLOG ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΡΙΞΕ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ,,! ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΙΤ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ. ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή