Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Τίτλοι τέλους για το μπλοκ

Για όλα υπάρχει μια αρχή και ένα τέλος.
Το μπλοκ δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2011, όταν το άνοιξα είχα ένα σκοπό να γραφώ την άποψη μου για τον Ιστορικό να μιλάω με συν Πανιώνιους και ποτέ μου δεν είχα ή έχω σκοπό να κάνω κακό στον σύλλογο . Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι στο μπλοκ μου αυτό δεν θα είχα πρόβλημα με αλλόθρησκους αλλά με ομοϊδεάτες μου Πανιώνιους!!! Από την αρχή που ανοίχτηκε οι επιθέσεις που δεχόμουν και οι απειλές ήταν πολλές και έντονες και αυτό συνεχίστηκε μέχρι την χθες. Την Κυριακή το βράδυ  όμως δέχτηκα από συνΠανιώνιο και μάλιστα Πάνθηρα λεκτική επίθεση αποκαλώντας με κιόλας ρουφιάνο, είναι και το τελειωτικό όμως προσβλητικό που δέχτηκα γιατί δεν το ανέχομαι αυτό με προσβάλει σαν άτομο και βέβαια σαν οικογενειάρχη. Τέλος λοιπόν  καθώς αυτό ήταν πολύ λυπηρό για εμένα. Οι βρισιές εδώ και 3 χρόνια που δέχομαι τύπου μαλάκας, παπάρας, κοντός ,βλάκας, χαζός , ηλίθιος, μπούφος  να βρίζουν μάνες και άλλα τέτοια είναι πολλές. Η αντοχή έχει και τα όρια της λοιπόν.
Με αποκαλέσατε ρουφιάνο. Ρουφιάνος δεν είμαι και δεν έγινα ποτέ.
 ΩΣ ΕΔΩ. ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ.
Γνωρίζεστε ο ένας με τον άλλο , βρίζεστε στο ίντερνετ και μετά είστε δίπλα δίπλα έξω και χαχαχα και χου χου χου.
Κάποτε υπήρχε η ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ που μου είχε μάθει ο πατέρας μου. Τώρα δεν υπάρχει τίποτα.
Γεννήθηκα Πανιώνιος. Δεν έγινα στην πορεία.
Μεγάλωσα στην Νίκαια γαυροφωλιά και με φώναζαν όλοι πάνθηρα και γύρναγα με υπερηφάνεια.
Πάνθηρας είμαι και θα είμαι μέχρι να πεθάνω γατί είναι το μόνο καθαρό κομμάτι στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και οι μόνοι που τρέχουν για όλα στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.
Τώρα δεν είμαι εγγεγραμμένο μέλος των πανθήρων γιατί με δυο μωρά 18 μηνών και 6 μηνών είναι δύσκολο να ακολουθώ, οι υποχρεώσεις είναι πολλές και ο χρόνος ελάχιστος, οικονομικά αν χρειαστούν βοήθεια για κάτι είμαι μέσα πάντως αν μπορώ.
Κάποτε είχα πάει και στην λέσχη φίλων Πανιωνίου και έκατσα 2 χρόνια εκεί και μετά με προσέγγισαν κάποια άτομα να πάω στους Ίωνες.
Αρχικά μου άρεσε σαν ιδέα ο Πανιώνιος να έχει 3 κλαμπ, εγώ από την Νίκαια που ήμουν μου άρεσε  να ακούγεται ότι έχουμε  3 διαφορετικούς συνδέσμους , τώρα αυτοί που ήταν εκεί στους Ίωνες ( όχι όλοι ) κάποιοι είχαν τον σκοπό τους, εγώ δεν έκατσα πολύ εκεί, ίσως και κάτι μήνες να ήταν γιατί δεν μπορούσα να ακολουθώ το να πηγαίνω να κάθομαι και η οικονομική ενίσχυση μου ήταν δύσκολη όπως διαφωνούσα με το που έμαθα να θέλουν να αναλάβουν την διοίκηση. Ήταν και το μεγάλο λάθος μου και αυτό πληρώνω .
Στιγματίστηκα πολλή στον Πανιώνιο σαν άνθρωπος (για την επιλογή μου αυτή  να πάω στους Ίωνες ) αλλά εγώ φοράω παντελόνια , ίσως επειδή γράφω επώνυμα ενώ εσείς ανώνυμα .
Επειδή έχω αξιοπρέπεια και μεγαλώνω δυο παιδιά λοιπόν και επειδή όπως φαίνεται το πρόβλημα στον Πανιώνιο είμαι εγώ το μπλοκ θα σταματήσει να ενημερώνεται, μπορείτε να μπαίνετε να γράφετε ότι θέλετε να ξεκαυλώνεται αλλά για μένα αυτό το ταξίδι των 3,5 σχεδόν χρόνων σταματάει εδώ επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και επειδή έχω οικογένεια και δυο μικρά παιδάκια και δεν φταίνε σε τίποτα να πάθουν τίποτα το τελειώνω εδώ.
Η χαρά μου είναι για μένα που ο γιος μου έμαθε να λέει ότι είναι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και ας μην δω ποτέ άλλο κύπελλο και ποτέ μου πρωτάθλημα, την ίδια χαρά είχε πάρει και ο δικός μου πατέρας από εμένα που τον ακολούθησα και έγινα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Όσο για τον ανώνυμο του τελευταίου ποστ πριν από αυτό εδώ που πάλι αναφέρεται σε εμένα και με βρίζει και με κριτικάρει αλλά προστατεύεται από την ανωνυμία του του λέω απλά ότι είναι αστείος και εγώ είμαι περήφανος για εμένα για τον εαυτό μου για το ότι έχω καταφέρει να δημιουργήσω μια οικογένεια και τα παιδιά μου θα αποκτήσουν πεδία και θα τα μεγαλώσω με αρχές και ΠΑΝΙΩΝΙΟ αλλά θα τους μάθω να ξεχωρίζουν τους πραγματικά ανθρώπους γιατί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στερείτε από ανθρωπιά και το κακό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ είναι ο λαός του.
Όσο για την ιστορία μου πως μεγάλωσα και έγινα Πανιώνιος είναι κάτι δικό μου και δεν είναι παπαριά, αν δεν σου αρέσει μπες αλλού, ΠΑΠΑΡΑ
Επίσης είμαι περήφανος που πέρασα από τα κλαμπ όλα που εσύ με κατηγορείς γιατί έτσι μπόρεσα να καταλάβω την αξία του καθένα ξεχωριστά και να διαπιστώσω ότι το μοναδικό κλαμπ που είναι γνήσιο είναι οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ.
Και για να σας προλάβω γιατί κάποιοι θα πείτε ότι το κλείνω επειδή τα φιλαράκια μου έκαναν κακό στον Πανιώνιο και έφαγαν και άλλα τέτοια σας δηλώνω ακόμα μια φορά ότι όλοι οι Πανιώνιοι είναι φίλοι μου και ότι εγώ δεν διοίκησα ποτέ και ποτέ δεν θέλω και χέστηκα για τα διοικητικά εμένα με ενδιαφέρει σαν φίλαθλος τα ομαδικά αγωνιστικά. Σταματήστε την καραμέλα φίλοι και φιλαράκια μου και ίωνες επιτέλους. Χέστηκα για τους ίωνες. Πήγα είδα και έφυγα, αλλωστε δεν υπαρχει κλαμπ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!
ΕΓΩ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ!!!!
ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ!!!
ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!!!!
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ = ΠΑΝΘΗΡΕΣ
ΠΑΝΘΗΡΕΣ = ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με εκτίμηση στον εαυτό μου στους φίλους που με γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι και στην οικογένεια μου

ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ = ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ = ΠΑΝΘΗΡΕΣ = ΣΤΑΜΑΤΗΣ

137 σχόλια:

  1. Πολύ σημασία στους καραγκιόζηδες και τους στημένους δίνεις ρε Σταμάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιαχαρά τα λέει ο Στάμος, και πολύ άντεξες ρε φίλε με τα μουνιά τους Ανώνυμους.Δεν τους άρεσε το δημοκρατικό μπλοκ που έγραφαν ότι ήθελαν, ας πάνε σε άλλο τώρα μπλοκ. Δημήτρης Πανιώνιος Π.Φάληρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΛΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΝΕΙ 25 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΤΩΣ Ο ΣΤΑΜ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ. ΜΠΑ ΕΚΕΙ ΚΟ-ΚΟ-ΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ντροπή να βρίζεις επώνυμα ή ανώνυμα και είναι ντροπή να βρίσκεις κάποιον που με ειλικρίνεια βγάζει στο διαδίκτυο την αγάπη του για την ομάδα και το σύλλογο και να βγάζεις πάνω του όλη τη χολή σου.
    Αυτά που γράφει ο καθένας μας τον χαρακτηρίζουν.
    Στόχος σου ήταν να πεις τη γνώμη σου. Μπορείς να συνεχίσεις να το κάνεις και να πετάξεις στο καλάθι το αχρήστων τα σχόλια υβριστών. Πολλοί αυτό το θεωρούν "αντιδημοκρατικό". Αραγε είναι δημοκρατικό να οδηγείται σε τέτοια στενοχώρια και αυτοφίμωση αυτός που υβρίζεται; Αν ναι τότε μια τέτοια δημοκρατικότητα μυρίζει πολύ άσχημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. IWN1998 ΑΥΤΑ ΚΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΕΥΘΕΡΟΥΣ" ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  5. ΣΤΑΜΑΤΗ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ BLOG 5 ΜΑΛΑΚΕΣ!!! ΤΩΡΑ ΑΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ Η΄ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ... ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KOTA...TO KLEISES TO BLOG
    EXW TA KOTETSIA APO TON ISTORIKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε Σταμάτη,

    εγώ θα γράψω επώνυμα γιατί δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και κανένα. Είμαι ο Λευτέρης που ξεκινήσαμε κάποτε με κάποιους άλλους φίλους την ίδρυση της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου. Ήρθες στη Λέσχη κι εσύ και βοήθησες με τον τρόπο σου να στηθεί, άσχετα αν μετά πήγες στους ΙΩΝΕΣ. Ελεύθερος άνθρωπος είσαι, εσύ αποφασίζεις που θα πας και τι θα κάνεις. Εγώ εδώ και 4 χρόνια ζω μόνιμα στα Γιάννενα. Σαν Πανιώνιος είχα συντροφιά το blog σου, μαζί με κάποια άλλα blogs φίλων Πανιωνίων και μάθαινα τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας, σφαιρικά και από διαφορετικές οπτικές.
    Κλείνοντας το blog αυτό νομίζω ότι κάνεις καλό σε κάποιους μικρόμυαλους, κομπλεξικούς οι οποίοι στη σκέψη τους για όλους και όλα έχουν την ίντριγκα και τη λαμογιά. Νομίζουν ότι όλοι είναι τυχάρπαστοι και τιποτένιοι, γιατί δεν έχουν την ικανότητα της κρίσης. Γι αυτούς όλοι είναι λαμόγια εκτός από τους ίδιους, που αν είχαν τη δυνατότητα να είσαι σίγουρος, ότι θα ήθελαν πολύ να βάλουν το ... δάχτυλο στο βάζο με το μέλι.
    Από την άλλη, κάνεις κακό σε όλους εμάς που διαβάζουμε και τις δικές σου απόψεις για την ομάδα και μπορούμε να κρίνουμε πόσο δίκιο ή άδικο έχεις.

    Φίλε Σταμάτη,

    Μη τους κάνεις τη χάρη να φύγεις από το χώρο αυτό. Σε όσους δεν αρέσει ας μη τον επισκέπτονται. Προσωπικά σε ξέρω και γνωρίζω πόσο έντιμο και σωστό άτομο είσαι. Ελπίζω να επανεξετάσεις την απόφασή σου.

    Με φιλία.

    Λευτέρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ, ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  8. ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ.Τωρα καταλαβαινεις συμπανιωνιε Σταματη γιατι θελουν καποιοι να σε φιμωσουνε??????ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.Ο νοων νοειτω...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μυριστηκε το αρπακτικο φρεσκο κρεας και ξαναγυρησε. βλεπε Λαμπροπουλο,Πολυμο,κ.αλλ.πολλους

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΦΛΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΛΙΔΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΛΕΖΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΛΟ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΟΛΗ ΠΑΝΩ ΜΟΥ

      Διαγραφή
  9. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΑΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ! ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗ! ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ, ΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΔΙΝΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ. ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ

      Διαγραφή
  10. protino telionodas to mats kai exasfalisoyme tin paramoni,olo to gipedo soyfleri mpine poytanas gie,bas kai katalabi i asxeti doiikisi oti einai anepithimitos.filia sta moytra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΑΜ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΝΕ ΛΑΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΛΑΛΑΚΑΣ ΠΑΝΘΗΡΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΛΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΗΚΑΝ ΜΠΟΣΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΕΝΑ ΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. etsi akribos enoxlis stamati.giati???

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΝΘΗΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΤΑ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

      Διαγραφή
  12. ΡΕ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΟΥ ΖΑΛΙΖΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙΣ? ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ? ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΑΝΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΑΚΗΔΕΣ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΛΙ !! ΧΑΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΛΑΚΑ, PANTHERS BRAXAMI

      Διαγραφή
    2. τα αρχιδια μας κλανετε και οι 2

      Διαγραφή
    3. ela na mou to peis apo konta se misi ora sto kolimbitirio re mounaki.
      panthers braxami

      Διαγραφή
    4. ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

      Διαγραφή
  14. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗ. ΕΔΩ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚ. ΜΟΝΟ Ο MΠΙ ΑΡ EINAI ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.... ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕΣ... ΚΡΑΥΓΑΖΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΗΛΙΘΙΕ.

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΛΑ ,ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ?

      Διαγραφή
  15. ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΑΦΝΙ.oatimelitosmoysatos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΜΠΟΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ. ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΑΣΤΕΙΟΣ. ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ... ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε τι ακριβώς ξεβρακωθηκα ρε βλάκα κότα ανώνυμη? Έλα να μου τα πεις από κοντά. Γελοιε. Ναι ρε κουράστηκα με την.λασπολογία ας . Οι βρισιές ήταν πολλές και χειρότερες. Έχω αξιοπρέπεια και μεγαλώνω δύο μωρά. Μπες διάβασε αν ξέρεις και πηγές σχολείο να δεις τις βρισιές. Δεχόμουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παπάρας, χαζός, μπούφος… καλά λέει ο φίλος ρε σταμάτη! Θίχτηκες από αυτά? Ήμαρτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άστο έχει.πολλά φίλε. Φτιάξε εσύ δικό σου αν θες και γράφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗ! ΔΑΚΡΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΓΥΔΙΟ ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝΤΡΑ? ΑΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 26 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΡΕ?

      Διαγραφή
  22. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ?ΧΩΡΙΣΤΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟΝ ΣΟΥΦΛΕΡΗ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΖΑΜΑΝΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΖΑΜΑΝΗ. ΑΧ ΡΕ ΠΑΝΙΩΝΙΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΙ ΠΟΥΤΣΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ;;; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ! Α ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ... ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΙ ΗΤΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΕΡΑΣΕΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΜΠΟΥΦΟ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΗΘΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ... ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΥΙ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΕΙΡΩΝΙΚΕ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΣΕΜΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  25. Η κατάσταση σ' αυτό το blog εξακολουθεί να παραμένει εντελώς σουρεάλ... Είναι απίστευτα άσχετα τα postarismata και το φοβερότερο είναι οι ώρες που τα γράφουν... Μπήκε ο πανμέγιστος αρχηγός στις 3 τα ξημερώματα στο blog του Σταμάτη......... και ενώ ο Σταμάτης το έχει παρατήσει εδώ κι ένα μήνα......... να γράψει για την πούτσα που έφαγε η Λίβερπουλ από την Τσέλσι........;;;;;; Αν αυτό δεν είναι PURE MAGIC... τότε τι μπορεί να είναι;;; Τα σέβη μου στον φίλο!

    Υ.Γ. Το ΑΧ ΚΟΥΛΑ... στις 3:05 που λογικά λόγω ώρας πρέπει να είναι του ιδίου... επιβεβαιώνει ότι στο blog του Σταμάτη μπαίνει και γράφει ο MERLIN..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΦΙΛΕ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ, ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΧΥΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

      Διαγραφή
  26. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΥ ΧΑΝΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΥΛΗΣ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ , ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ... ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΜΠΛΟΓΚ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ) ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΖΟΥΛΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 26 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ? Α! ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΥΛΗΣ.ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΕΓΩ ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ,ΕΣΥ?ΚΟΚΟΚΟΚΟ. ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΛΟΓΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ.

      Διαγραφή
  27. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜ ΣΤΗΜ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΧΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΦΙΛΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

      Διαγραφή
  28. ΤΟ ΤΙ ΠΙΠΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΑΡΑΔΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΣΑΙ , ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΠΙΠΕΣ ΕΧΩ ΑΡΑΔΙΑΣΕΙ? ΕΣΥ ΤΙ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ BLOG ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ? ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΝΩΝΥΜΕ

      Διαγραφή
  29. ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2" ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ "ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ 1".... ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ! ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εγώ λέω να γράψω το σε γαμαω κότα ανώνυμη και φεισμπουκ 1, αυτό να δεις πάταγο που θα κάνει βλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΑΜΑΤΗ. ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΥΛΩΝΟΥΜΕ.
    ΜΙΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΜΕ ΜΙΑ ΑΝΟΝΥΜΗ ΚΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΗΑ ΚΑΙ ΧΙΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΥΣΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗ! ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ! ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΑΜΕ! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΟΝΟ ΤΙ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Σ' ΕΝΑ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙ..! ΚΑΙ Η ΑΡΓΟΣΧΟΛΙΑ... ΚΑΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ... ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!! ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ Ν' ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ.

      Διαγραφή
  36. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ BLOGGER
    Γιατί είμαι παπαγαλάκι με μεταφέρω της ηλιθιότητες των άλλων.
    Γιατί έλεγα πράγματα που τα είχαν πει οι άλλοι ένα χρόνο πριν, νομίζοντας ότι βρήκαν την χαμένη πλάκα με τις εντολές του Μωυσή.
    Γιατί ζητάω κόσμιο επίπεδο στο blog, την ώρα που βρίζω με λεξιλόγιο του τύπου: σε γαμάω μούλε, κότα, γαγιέσαι, έλα να με βρεις, μουνόπανο
    Γιατί είμαι πουθενάς, κάνω υψηλή κριτική, αλλά στο γήπεδο δεν πατάω ποτέ.
    Γιατί νομίζω στο μυαλό μου ότι στιγματίζομαι, αλλά κατά βάθος όλοι με έχουν γραμμένο στα αρχίδια τους.
    Γιατί έχω μπει στον τρυπάκι όπως οι σοτατζήδες, να βρίζω τους απλήρωτους παίκτες που με έσωσαν 2 χρόνια, αντί να πάρω στο κυνήγι τους διοικούντες.
    Γιατί όταν με ρωτάνε κάτι, απαντάω σαν τον μπάρμπα Γιάννη. Κουκιά σπέρνω.
    Γιατί είμαι παντελώς άσχετος με τον Πανιώνιο, δεν ξέρω καλά-καλά τους παίκτες που παίζουν, αλλά έχω γνώμη, ως άλλη κωλοτρυπίδα.
    Γιατί έχω περάσει από Πάνθηρες, Ίωνες, Λέσχη, φίλους ιστιοπλοΐας σε μπουγαδοκόφινο, αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου.
    Γιατί στα δύσκολα όταν με βρίζουν κρύβομαι πίσω από τους Πάνθηρες
    Γιατί νομίζω ότι είναι κάτι το σπουδαίο που κατάγομαι από τη Νίκαια σε συνάρτηση ότι είμαι Πανιώνιος. Φαντάζομαι ότι είμαι στο Χαρτούμ, τόσο σπάνιο.
    Γιατί κάθε φορά που κάποιος μου φέρνει έναν αντίλογο, του πετάω το «πανιωνομετρο» στη μάπα, και του λέω πόσο μόνο Πανιώνιος είμαι από 5 χρονών λες και ενδιαφέρει κανέναν.
    Γιατί έκλεισα ένα blog επειδή με έβρισαν χυδαιότατα και με σοκαρίστικα φρικτές βρισιές και φρασεολογία όπως μπούφος, χαζός, κοντός, βλάκας.
    Γιατί νομίζω ότι αυτές οι πίπες που γράψω έχουν καμία βαρυσήμαντη σημασία και τις διαβάζουν περισσότεροι από 10 διανοητικά καθυστερημένοι.
    Νομίζω ότι έχει καμιά σημασία η Πανιώνια διαφορετικότητα μας, αφού την έχουν όλοι γραμμένοι στα παπάρια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XA XA XA XA XA XA!!!!!!!!
      ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟ... ΧΩΡΙΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ 15ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!
      ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ "ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ"............ ΑΤΟΜΟ ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ... ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΙ ΑΛΛΟ... ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΜΑ.........! ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΧΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΣ ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΙ............! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ! ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ... ΟΥΤΕ ΓΙΑ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ...

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
      ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ. ΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΗΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ, ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΞΕΦΕΥΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΞΕΦΕΥΓΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΩ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΑ,ΤΟ ΑΝ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ, ΑΝ ΜΕ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ BLOG ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2 ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ FB ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ. ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΖΩ ΟΠΟΙΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΑΝ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ, ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΕΣΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΩΔΙΟΙ, ΕΣΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΣ? ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ, ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ,
      ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ
      ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ.
      ΣΕ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΙΩΝΟΜΕΤΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΓΩ ΟΧΙ, ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ.
      ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ.
      ΤΟ BLOG ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ, ΕΧΩ ΔΥΟ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ BLOG ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΝ ΘΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΣΥ, ΘΕΣ?
      ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ, ΑΠΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΟΓΟ ΜΩΡΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΟΛΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΩ, ΕΣΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΡΧΕΣΑΙ Η ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ?
      ΟΙ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΑΝ 10 ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ?ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ?ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ,ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.
      ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ
      ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

      ΣΤΑΜΑΤΗΣ

      Διαγραφή
  37. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 7:05, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ, ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟ BLOG ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΣΥ ΑΝΤΡΑ ΑΝΩΝΥΜΕ , ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΟΚΟΚΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ. ΕΣΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΔΛΔ ΑΠΟ ΤΑ 15ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ... ΣΙΓΑ ΝΤΑΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακου φιλε, το οτι αναφερει καποιον συγκεκριμενο ισως να ειναι λαθος αλλα ο καθενας κανει οτι νομιζει, ειτε ειναι σωστο ειτε λαθος.

      Διαγραφή
  39. ΝΑ ΡΕ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΤΣΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε φίλε αυτός ο τυπάκος που λες είναι του καφέ μπινέ;;; και κρατάει το τσιγάρο λες και κρατάει πούτσα;;; Γιατί αυτό το οικογενειακό χάρισμα της γραφικότητας παραπέμπει σε δύο αδερφάκια ταμάμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλο θα ειναι να μην αναφερουμε ονοματα, ολοι γνωριζομαστε μεταξυ μας, το αν ειναι αυτος που αναφερει ο πιο πανω και εσυ τον εχεις καταλαβει και εγω αυτον καταλαβα αλλα τι να κανουμε το εχουμε εμεις οι πανιωνιοι να ειμαστε μαγκες στο πληκτρολογιο και μετα να ειμαστε διπλα διπλα σε καφετεριες και εκδηλωσεις ακομα και σε κοινωνικες εκδηλωσεις ισως και δκες μου!!!

      Διαγραφή
  41. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗ Ο "ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ" ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ; ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑ! ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε μου καλε ο υγρος στιβος που αναφερει ο πιο πανω θελω να πιστευω οτι δεν ειναι τοσο κακος καθως οντως με γνωριζει και μιλαμε και εχουμε βγει βολτες και καφεδες και φαγητα και γνωριζομαστε καλα, αλλα τι να πω, μπορω να πω μονο για μενα και για την οικογενεια μου. καλη καρδια παντως να ειναι καλα ολοι, αν και θα προτιμουσα σαν ΄΄ φιλος΄΄ που ειναι να με επιανε και να μου τα ελεγε απο κοντα παρα απο το ιντερνετ, αν ειναι αυτος που λεει ο πιο πανω ομως γιατι μπορει να μην ειναι και απλα να ριχνει λασπη

      Διαγραφή
  42. ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΛΕΕΙ
    "Γνωρίζεστε ο ένας με τον άλλο , βρίζεστε στο ίντερνετ και μετά είστε δίπλα δίπλα έξω και χαχαχα και χου χου χου"
    ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε δεν ξερω αν ειναι κοτουλες η αν ειναι η νοοτροπια τετοια αλλα ισχυει στο οτι βριζομαστε απο εδω και μετα περναω διπλα σου και με χαιρετας

      Διαγραφή
  43. ΩΡΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗ. ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΚΟΤΕΣ ΕΞΩ. ΤΖΕΚΙΛ ΚΑΙ ΧΑΙΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. φιλε ολοι οι πανιωνιοι ετσι ειναι, αρα και οι δικοι μου φιλοι-γνωστοι ειναι και οι δικοι σου,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. και κατι ακομα, το οτι ειπε καποιος για εναν γνωστο απο υγρο στιβο που ειναι και φιλος μου οτι με κατηγορει και βριζει δεν παει να πει οτι ισχυει 100% αλλα δεν το αμφισβητω κιολλας, ολα μεσα ειναι. Εγω δεν εχω προβλημα οτι θελει ο καθενας κανει, αρκει να μποει να το αντιμετωπισει κιολλας, εννοω οτι καλυτερα θα ηταν να μου τα πει οποιος ειναι απο κοντα να συζητησουμε παρα απο το πληκτρολογιο ανωνυμα και με βρισιες, εγω τουλαχιστον γραφω και φαινομαι ποιος ειμαι ειτε οταν βριζω κακος ειτε οταν απανταω κανονικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Σταμάτη αν έχω καταλάβει καλά και μιλάμε για τον μικρό από τα γραφικά αδερφάκια δεν ξέρω αν είσαστε φίλοι ή αν εσύ λες για κανέναν άλλο αλλά ο συγκεκριμένος όχι όταν είσαι μπροστά βέβαια σε κράζει και εκτός blog! Έχει αυτό το ειρωνικοξερολίστικο κι αυτός και ο μεγάλος γι αυτό και γελάει ο κόσμος με την πάρτη τους! Δεν ξέρω αν του έχεις καμία υποχρέωση και πας να το περάσεις ντούκου... αλλά μέχρι τώρα νόμιζα ότι σ' ενδιαφέρει ποιοι είναι αυτοί που σου έχουν κάνει το blog σου μπουρδέλο! Εδώ όλοι ανώνυμα γράφουν και πολλοί από αυτούς σου έχουν ρίξει το μπινελίκι της αρκούδας... αυτός που πήγε να σου ανοίξει τα μάτια σε πείραξε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΔΕΡΦΟ, ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΜΙΣΒΗΤΏ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ, ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ. ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΗΣΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΑΡΑ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ

      Διαγραφή
  47. ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΣΤΑΜΑΤΑΡΑ ΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΣΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ! ΑΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ = ΠΑΝΘΗΡΕΣ = ΣΤΑΜΑΤΗΣ = ΜΠΟΥΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Stamati na ksereis irthe i ora na diagrapseis to blog an thes na kikloforeis.ektheteis prosopa k pragmata kai den tha sou vgei se kalo.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Άκου φίλε. Εγώ απειλές δεν δέχομαι. Νέα Σμύρνη ειμουν σήμερα και δεν φοβάμαι. Εγώ προσωπικά δεν.εκθέτω κανένα και υποδείξεις δεν θελω.θα κάνω αυτό που θελω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΦΟΥΡΚΕΤΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ντροπή σας ειλικρινά ανώνυμοι. Σας σιχάθηκα. Χρεώνεται ρε ονόματα ανώνυμα? Αισχος και ο.φουρκετας και τα παιδιά τΑ αδέρφια .α ξέρω καλα. Να τσακώθουμε θέλετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Περί ρισκοβόρου τακτικής και επαγκελματιώνε κορακώνε
    (Dr Μητσάρας Φουρκέτας)

    Oι μελετώντες με συχνός, γνωρίζουσιν καλός περι τον τεχνικόνε μου γνώσεων σε ζητήματα ποδοσφερικής ταχτικής και κουλαντρίσματος μίας ομάδας, αναλόγος του παιχνιδιού. Γιατί είναι γνωστόν εις εμάς τους μεγαλοπροπονητάς ότι δεν ιπάρχει μία μόνο σηνταγή για το φτιάκσιμο της εντεκάς. Ολη την περασμένη εβδομάδα, ήμην γελόν μέχρι κσεκαρδίσματος διαβάζον εις αθλητικόν τύπον, ότι ο Μελιτζάνης και ο Σαντομουρίνιος θα στήνανε εντεκάδες κάργα επιθετικές γιατί λέει ήτονε καταδικασμένοι να τα παίκσουνε όλα για όλα για να κερδίσουνε. Παπαριές μαρίτσα μου, καθόσον κατά πρώτον καταδικασμένος είμε μόνον εγώ και αφτουνόνε η καταδίκη δεν έρχετε έτσι. Κατά δέφτερον αφτούνοι δεν ρισκάρουνε ούτε στο οικογενειακό διπλόν, πώς δηλαδή θα ρισκάρουσιν σε ματς φωτιά; Καθόσον ρίσκον για τους μη γνωρίζοντες είνε να χτυπήσο εγώ, ο Μητσάρας, τράπεζαν φυλαζόμενον παραπλέβρως αστυνομικού οικήματος και να είμε προσπαθόν διαφύγον καταδίοκσιν με αφτοκίνητον μάρκας Ματίζ ή έστο Τουίνγκον. Ρίσκον για Μελιτζάνην θα ήτο να ήταν πέκσας από αρχής με τροις καθαροέματους κυνηγούς και όχι να είνε βλέπον και περιμένον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Σταμάτη πήρες πρέφα τουλάχιστον τι παίζεται στο blog σου ή είναι φίλοι σου και δεν τρέχει τίποτα που στο έκαναν καραγκιόζ μπερντέ;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ. ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Α, ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ 157 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ, ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

      Διαγραφή
  59. ΣΤΑΜΑΤΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ BLOG NA ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΙΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ! ΑΝ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΙΟ... ΓΑΜΗΣΕΤΑ ΦΙΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΔΙΝΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ, ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ,ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

      Διαγραφή
  60. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ Τ' ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΡΕΤΡΕΣ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!!!!!!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗ;;;;;;;; ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΙΟΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΩ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ

      Διαγραφή
  61. ΡΕ ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΗΣ. ΚΑΛΛΑ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΚΕΤΑ? ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΙΩΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΟΒΑΡΑ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΩΝΑΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ? ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΖΙ. ΓΑΛΑ ΓΑΛΑ ΚΑΠΝΟΡΙΖΑΣ ΦΟΥΡΚΕΤΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΜΙΧΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΛΕΖΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΕΚΟΜΠΑ ΝΟΥΜΕΡΑ Ε ΝΟΥΜΕΡΑ

      Διαγραφή
    2. ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΛΑΒΑΝΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΣ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ,ΜΗΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΜΩΣ.

      Διαγραφή
  62. ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΡΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. 100 ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ. ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ, ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΥ, ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ,ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟς ΕΙΣΑΙ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΑΣΧΟΛΙΑ?ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ, ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΕΙΜΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΟΚ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ , Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ.ΕΓΩ ΕΞΗΓΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.

      Διαγραφή
  63. Ο Σταμάτης έφυγε νωρίς από τους Κίωνες γιατί τους σιχάθηκε... και στην τελική δεν ανέλαβε κανένα πόστο στην ΠΑΕ, ούτε τζαμπατζής έγινε, ούτε άλλαξε θύρα λόγω Κιώνων... Συμφωνώ ότι οι συγκεκριμένοι είναι ότι χειρότερο έχει περάσει οπαδικά από τον Πανιώνιο αλλά ο Σταμάτης δεν χρεώνεται τα ξεφτιλίκια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. όχι αυτά τα αναγνωρίζουμε στον αγαπητό μας Στάμο.
    Δεν είναι λαμόγιο, ούτε τσαμπατζής αλλά είναι αφελής και χαζούλης.
    άλλο το ένα άλλο το άλλο. όλα κι όλα. Παρατηρείται μια κρίση ταυτότητας. Σταμάτη, γερά κράτα το μπλοκ να δείχνουμε επίπεδο κωλοτρυπίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΣΟΥ ΦΙΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ 200 ΣΧΟΛΙΑ. ΘΑ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Σταμάτη γερά γάμα τα μουνιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Όσο πάει γίνεται και καλύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ. ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ. ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΓΑΛΑ ΓΑΛΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΑΡΕ. ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ, ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΚΑΠ, ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΘΕΟΛ. ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΤΡ. ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΟΠΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΧΩΘΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΝΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΠΑΤΕ.

      Διαγραφή
  70. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ!! ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΚΑΖΖΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  71. ΣΤΑΜΑΤΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΣΤΑΜΑΤΗ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΜΙΑ ΙΩΝΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙ. ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΦΕΡΜΙΟΝΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΖΟΝΙΟΣ ΟΙ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟΙ ΜΠΛΟΚΕΡΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΕΙΣΤΕ. ΚΛΑΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΜΑΝΔΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Πάνθηρες φίλε. Το μοναδικό οργανωμένο κομμάτι του συλλόγου που πρέπει να έχει λόγο. Θες τους κωδικούς να μπαινεις να γράφεις εσύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Δεν γλειφω κανέναν. Χαζε ανώνυμε και ένας να μείνει μαγκιά του. Οι Πάνθηρες είναι ο Πανιώνιοςτο οοργανωμένο κομμάτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. GLYFITZOYRI EXEIS KANEI TOYS PANTHIRES APO TO POLLY GLYZIMO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ. ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΜΠΑΧΡΑΜΙ ΚΟΥΚΑΚΙ ΔΑΦΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΩΝΙΚΟ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ. ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΣΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΘΗΡΩΝ? ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΚΛΑΜΠ? Ε ΑΝΩΝΥΜΕ? ΑΞΕΧΑΣΑ ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΕ ΚΟΚΟΚΟ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΜΙΣΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?

      Διαγραφή
  78. ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ. ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΤΩΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝΤΡΟΥΚΛΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ΠΤΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ , ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΛΑΜΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ

      Διαγραφή
  79. δεν ειναι για σοβαρα ο σταματης δηλαδη? όλοι για τοσο χαζο τον εχετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΙΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΛΕΖΑΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ

      Διαγραφή
    2. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ, ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΑΣ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΩΡΑ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  80. ΧΑΖΟΥΛΗ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝΤΡΑ 5:26 ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ,ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Και κάτι ακόμα δόλο δεν είχα ποτέ.και δεν φοβάμαι τίποτα. Είμαι αυθεντικός και σε όποιον αρέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Καλησπερα , κύριοι και κυρίες,
    Μου χορηγεί δάνεια σε όποιον θέλει οικονομική βοήθεια. Πρόκειται για ένα δάνειο, μεταξύ κυρίως με όρους πολύ απλή, ακριβή και γρήγορη.
    Web bank: http://www.areas-bnk.com/devenez-client/
    E-mail: v.zacharias87@gmail.com
    Σας ευχαριστώ για την απάντηση μου αν με χρειαστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή