Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

λιβαδειά-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-0, ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ-ίκαρος 78-64 καλά που υπάρχει και το μπάσκετ.



Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ξαναβρήκε το χλωμό του πρόσωπο (μετά από την παύση που είχε με τον άρη). Ήταν σε όλα 0 οπότε δίκαια και τυχερά θα έλεγα πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι παίχτες δεν έδειξαν απολύτως τίποτα φαινόντουσαν αδιάφοροι και άψυχοι! Κατοχή δεν είχαμε ούτε κίνηση και όλες οι μπαλιές είχαν λάθος αποδέκτη.Το κέντρο μας ήταν προβληματικό και δεν είχαν καθόλου σωστές επιλογές. Για την αποβολή του Ριέρα δεν ξέρω,μου φαίνεται πάρα πολλή περίεργη!!(Επόμενος αγώνας μέσα με πάο).Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και ειδικότερα στους πάνθηρες που πήγαν στην λιβαδειά αν και η ομάδα δεν τους έκανε το χατήρι να νικήσει.
Συνθέσεις ομάδων
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Κοιλιάρας (65' Γκρμπιτς), Μελισσάς, Ζουρούδης, Βασιλείου (87' Μαχαίρας), Ζησόπουλος (77' Βιάνα), Φαβάλι, Λισγάρας, Κόρμπος.
Πανιώνιος: Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Γιόνσον (24' λ.τ. Πετκάκης), Ριέρα, Κούτσι, Κουμορτζί, Κολοβός (55' Αναστασόπουλος), Σάμαρης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Σκέμπρι (70' Γουνδουλάκης).

Καλά που έχουμε το μπασκετάκι μας και μας δίνει καμιά χαρά γιατί αν περιμέναμε από την μπάλα άστα να πάνε!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ που νίκησες και έκανες το καθήκον σου και παρέμεινες ψηλά στην βαθμολογία εκεί που μας αρμόζει! Το κλειστό μπορεί πάλι κακός να μην γέμισε αλλά όσοι ήμασταν εκεί προσπαθήσαμε να το κάνουμε έδρα και έγινε έδρα! Η ομάδα δείχνει να είναι πολλή δυνατή και ο Μπαρτζώκας επιτέλους να πιάνουν τόπο οι κόποι του!
Τα δεκάλεπτα: 23-22, 43-36, 63-50, 78-64
Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 12 (2/4τρίπ., 2ασ.), Κιζ 12 (4/5τρίπ., 5ασ., 3λ.), Αθανασούλας 6 (2/3τρίπ., 2ασ.), Στέφεσον 19 (9/12δίπ., 1/5β., 11ρ., 3ασ., 2κοψ.), Ντίμπλερ 13 (1/1τρίπ., 2ασ., 3λ.), Γιάνκοβιτς 2 (0/1τρίπ., 6ρ., 2λ.), Ιωάννου 3 (1/1τρίπ.), Σαρικόπουλος, Νάντζφεϊ 6 (2/3τρίπ.), Παραγυιός 3, Μπάρλος 2 (7ρ.)

24 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΣΑΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΟΥΣ! Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΙ ΨΑΞΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ; Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ...
    ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ! ΟΛΑ ΣΟΥΠΕΡ! ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ - ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΑ ΜΑ ΝΕ ! ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΤΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ... ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΑ! ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΟΜΠΛΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΩΝ ΠΑΝΘΗΡΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ Μ' ΕΜΕΝΑ... Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΡΕΝΟ! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δημιουργήσει μία ομάδα καμικάζι που "πεθαίνει" για κάθε μπάλα με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να ματώνει για να πετύχει καλάθι.

    Φόρτσα Πανιωνάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eddie 21 το μουνι της μανας σου ειναι πρωτο....
    πουτανοσπερμα αεκτζη, σου ευχομαι ρε παλιοκαριολη να ψοφησεις απο καρκινο στα κοκκαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν χρειάζεται να βριζουμε και ειδικά μάνες! Τι φταίει η μάνα του καθενός ρε παιδιά;το ότι έιναι αεκ η βαζελος η γαυρος η οτιδήποτε δικαίωμα του! Αν έιναι ειρηνικός τώρα ε τότε έιναι κομπλεξικος και αμυαλος! Πανιωναρα μόνο εμείς για πάρτη μας και πανιωνια διαφορετικότητα! Όχι σαν τους άλλους! Σταματης πανιωνιος Νικαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή βλέπω eddie 21οτι τελικά μπαίνεις και γράφεις και σε αλλα πανιωνια μπλοκ θα σου πω ότι πρώτη έιναι η αεκ στο ποδόσφαιρο με παραπάνω αγώνες βέβαια και διαπρεπεται στην Ευρώπη, και εκεί πρώτη είστε αλλα ανάποδα τον όμιλο, επίσης είστε πρώτη και στο μπάσκετ αλλα στην Α2 εκεί πουσας αρμόζει δηλαδή! Εγω σαν Πανιωνιος είμαι πρώτος στην Α1!!!!!!! Απλητοι άστεγοι αεκουλες!!!!! Σταματης πανιωναρα νικαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ Eddie 21 Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΜΟΥΛΟΣΠΕΡΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΚΟΥΛΑ... ΠΟΣΟ ΗΡΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ;;;
    ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ... ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Η Α2!!!
    ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειστε ολοι γαμιοληδεςςςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1.se osoys vrizoyn gamo to moyni poy toys petage
    2.Σταματης πανιωνιος Νικαια eida poso akomplexaristoi eisaste me to pano gia dragoymanoys
    3.proteleytaie otan sikona eyrokoypa sto basket fonazes goal sta kalathia malakismeno
    fetos tha teleionoyme oristika apo sas komplexika gatakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΛΙΟ ΚΑΡΙΟΛΗ ΕΝΤΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΑΝΟ-ΑΕΚΤΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Eddie 21 ...
    Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eddo 21 εσείς να δείτε πόσο κομπλεξικοι είστε με εμάς που βγαλατε πανό σε κεκλεισμένων οπαδών αγώνα μπάσκετ!όσο για το μπάσκετ είσαι εκεί που σου αρμόζει! Στην μπάλα τελευταία τουλάχιστον Αστόρια μην μιλάς! Με εξαιρέσει το φετινό! ΚΑΙ ΑΦΉΣΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΆΝΕΣ ΗΣΥΧΕΣ!!!!σταματης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eddie 21 ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ

    ΥΓ. ΜΗ ΒΡΙΖΕΤΕ ΜΑΝΕΣ... ΠΟΝΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. EDDIE ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ...

    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. EDDIE ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ...
    ΕΙΜΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. EDDIE ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ.... ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. φιλαρακο συγχαρητηρια για τον μπλογκ σου ειναι τελειως για τον ποουτσο....
    το καλυτερο ειναι το br fanati!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να είσαι καλα φίλε δεν πειράζει ας έιναι για τον πουτσο το μπλοκ μου! Εμένα μου αρέσει και μου επαρκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΡΑΨΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ , ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ, ΤΟ ΚΩΛΟΜΠΛΟΓΚ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αστο ρε φίλε μου! Όταν θα μπορέσω να γράψω! Συγνώμη που απεχω γιαυτο το διάστημα αλλα δεν προλαβαίνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. γαμημενο μπλογκ γραψτε τιποτα....!!

    και επισης..........
    λεφτερια στον βασιλη καραβολα
    βασιλη, σπασε τη σιωπη σου.... γινε ο βλασης τσακας του πανιωνιου!!!!!! οχι αλλη λασπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή