Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

λεβαδειακός-ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ και ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ-ίκαρος


Δύσκολος ο αγώνας στην Λιβαδειά αλλά μπορούμε να φύγουμε νικητές, η ψυχολογία των παιχτών είναι ανεβασμένοι από το προηγούμενο νικηφόρο αγώνα με τον άρη και ο Μάντζιος με το επιτελείο του βοήθησαν πολλή σε αυτό. Ο αγώνας ξεκινάει στις 17:15 και όσοι μπορούν καλό θα είναι πάνε να βοηθήσουν και να συμπαρασταθούν στην ομάδα. Τα οικονομικά προβλήματα θα τα αφήσει πίσω η ομάδα και θα τα δώσει όλα για την νίκη, Ο Ελευθερόπουλος είναι αμφίβολος και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή
Καλή επιτυχία ΙΣΤΟΡΙΚΕ!
Η αποστολή του Πανιωνίου για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είναι οι: Σάμαρης, Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Γουνδουλάκης, Κούρντι, Αναστασόπουλος, Αυλωνίτης, Σιδεράκης, Μιλοβάνοβιτς, Κολοβός, Πετκάκης, Ανέστης, Γιόνσον, Κούτσι, Ριέρα, Σκέμπρι και Κουμορτζί.












Οι υπόλοιποι που δεν θα μπορέσουν να πάνε στην Λιβαδειά θα πρέπει να πάνε στο κλειστό και να το γεμίσουμε επιτέλους να αισθανθούν και αυτά τα παιδιά ότι είμαστε κοντά τους, το αξίζουν καθώς είναι πρώτη η ομάδα μαζί με τους gay-rous!
ΣΤΟ ΑΡΤΑΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ!
Ο αγώνας ξεκινάει στις 19:00
Δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε το συγκρότημα του λυκογιάννη και το σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Μπαρτζώκας να είναι σοβαρό και να παίξει σαν ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
Μπατής και Παραγιυός «πονοκεφαλιάζουν» τον Γιώργο Μπαρτζώκα, που θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή να δει, αν μπορεί να τους υπολογίζει.

3 σχόλια: