Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΝΙΚΕΣ!

Πολλά μπράβο σε μπάσκετ , πόλο και ποδόσφαιρο. Επιτέλους νίκησαν και τα 3 αθλήματα μαζί!
 Το μπασκετάκι συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους και να νικάει συνεχώς.Τα παιδιά δείχνουν σοβαρότητα και παίρνουν τα ροζ φύλλα το ένα μετά το άλλο νικώντας εκτός το Μαρούσι με 67-69 δείχνοντας ότι ο Μπαρτζώκας κάνει καλή δουλειά και οτι του Λιανού επιτέλους  πιάνουν τόπο τα λεφτά του. Το πόλο τα ¨πιτσιρίκια¨ μας νίκησαν την έμπειρη Σαβόνα (και τις προβλέψεις που  μας ήθελαν να χάνουμε) με 7-6  και επιτέλους το ποδόσφαιρο νίκησε μετά από 9 μήνες στην Νέα Σμύρνη με εκπληκτική μπαλάρα τον άρη με 2-1. Οι παίχτες ήταν πάνθηρες πραγματικά και έπαιξαν με ψυχή!
Όλοι μαζί τώρα να ενωθούμε και να βγάλουμε τον Ιστορικό μας από το δύσκολο σημείο που έχει φτάσει.
Μετά από πάρα πολλή καιρό έφυγα από το γήπεδο μας χαμογελαστός, ειλικρινά το είχα ξεχάσει πως ήταν να νικάμε στην έδρα μας.
Πολλά μπράβο στον Μάντζιο, τον Μανίκα τον Λίμα και τον Παναγόπουλο!

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Κολοβός (88' Μιλοβάνοβιτς), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Ριέρα, Κουμορτζί, Σάμαρης (79' Γουνδουλάκης), Κούτσι, Γιόνσον, Σκέμπρι (61' Αναστασόπουλος)

Άρης (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Μίσελ, Σολτάνι, Τόχα (65' Κατίδης), Καστίγιο, Φατί, Ντίκο, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Γιαννιώτας (68' Τσέζαρεκ), Τριανταφυλλάκος (53' Ακόστα)

16 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑΓΚΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ! ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ SITES KAI ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ BLOGS ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΑΔΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΟ CLUB..! ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΚΑΣΑΜΕ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΝ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΑΡΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ,ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΑΤΟΜΑ, ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Καράβολα είναι πλέον ολοφάνερο. Θέλετε να διοικεί τον Πανιώνιο ο Αχιλλέας από το Ναύπλιο. Μέσω του Τσολακάκη. Είναι γνωστό βέβαια ότι εσείς είστε από τους πιστούς υπσοτηρικτές του Αχιλλέα. Ο,ως κύριε Καράβολα όλες οι χούντες έχουν το ίδοο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 7 ΜΕ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΛΕΙΒΑΔΙΑ.. ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ..! ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΠΑΕΙ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΤΑΚΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ... ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ..! ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΥΣ... ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΜΑΣ... Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΚΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΗ Η ΟΜΑΔΑ! ΞΕΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΡΤΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΑ! ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ! ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ? ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το μπασκετ ρε φιλε ειναι για αδερφες
    τι να την κανουμε τη σπυριαρα μπαλια με τα καυλοσπιρα που παιζεται με το χεριι!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ??? ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ... ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΒΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ?ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΤΑΚΗΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ,ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ,Η ΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ Η ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΘΗΝΩΝ Η ΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΛΑΜΠ,ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΓΩ ΝΙΚΑΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΑΜΠ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ-ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ,(ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΑΖΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ).
    ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΕΣ ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΘΛΗΜΑ.... ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΖΩΗ!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΚΑΚΟ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ! ΤΙΓΚΑ ΤΟ ΑΡΤΑΚΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α1!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...

    Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 2 Δεκεμβρίου 2011 9:35 π.μ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΣΤΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...
    ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το κλειστο θα είναι τιγκα γιατί έτσι πρέπει! Τέλος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι αρχιδια βρε παπαρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή