Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Αφήστε επιτέλους τις κόντρες και τους εγωισμούς και ασχοληθείτε με τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ μας

Μετά από απουσία απο τα κοινά του Πανιωνίου σχεδόν 3 μήνες και χωρίς να γράψω τίποτα με λύπη μου ξαναγράφω γιατί βλέπω να ασελγούν διάφοροι με ποικίλους τρόπους εις βάρος του Πανιωνίου μας!!! Η ομάδα σώθηκε με πολλή αγώνα και κόπο, το παραπέρα όμως είναι ακόμα πιο δύσκολο, η ομάδα δυσκολεύεται να κάνει το επόμενο βήμα, το πρωτάθλημα φέτος θα είναι δύσκολο και πρέπει επιτέλους όλοι οι Πανιωνίοι επώνυμοι και απλοί να ενωθούμε και να βοηθήσουμε την ομάδα με όποιον τροπο μπορούμε ο καθένας μας!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Αφήστε τις κόντρες και τους εγωισμούς και τα ´εξώδικα ´ τις απαντήσεις απο την μια πλευρά και τις απαντήσεις απο την άλλη και βοηθήστε τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ! Ο Πανιώνιος βιώνει την δυσκολότερη οικονομική φάση της ιστορίας του και αντι να είμαστε όλοι οι Πανιωνίοι ενωμένοι εμείς έχουμε εμφυλιους! ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!!! Η τωρινή διοίκηση δεν έχει λεφτά αλλα προσπαθεί να ανταπεξέλθει, η διοικήσεις πριν έκαναν λάθη, βοήθησαν οικονομικά όμως, μας μεγάλωσαν πιο πολλή με το προπονητικό και με παίχτες τύπου Ρεκόμπα, Εστογιανόφ, λάθη όμως τύπου εξωδικα είναι τραγικά!

7 σχόλια:

  1. Αυτοί διωξανε τον τσακίρη μετά ΔΙΩΞΑΝΕ τους διαχρονικους γιατί ήμασταν παράρτημα του γαύρου για να αναλάβουν οι σωτήρες. Μέσα σε 8 μήνες ΔΙΩΞΑΝΕ ριερα κουμο λολο χωρίς να πάρουμε ευρώ δώσανε στο γαύρο 300000 τον σιοβα και πήρανε τον ελε προπονητή!!! Κατάφεραν να μην πάρουμε αδειοδοτηση και τσακώθηκαν ελέω του ισχυρού παράγοντα καμπανοπουλο!! με τον τσακίρη του μοναδικού που έχει και 5 ευρώ στη τσέπη που λέει ο λόγος. Αν εσυ είσαι ευχαριστημένος πήγαινε και αγόρασε διάρκειας μαζί με τους υπόλοιπους 40 που αγόρασαν ήδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου συνΠανιώνιε, εγω δεν είμαι ευχαριστημένος, απλά αυτήν την στιγμή η ομάδα είναι στο χείλος του γκρεμού, δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι τώρα στην διοίκηση ούτε το ποιος ήταν πριν, όλοι αυτοί είναι περαστικοί, έρχονται και φεύγουν, ο ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ μένει και αυτός τα περνάει όλα, το τι έκαναν στους 8 μήνες ή το τι είχε κάνει ο Τσακίρης πριν με ενδιαφέρει αλλα τώρα δεν είναι τις παρούσης! Το πρόβλημα είναι η επιβίωση της ομάδας και με το να μην πάρεις εσυ η ο καθένας μας διαρκείας κακό κάνουμε στην ομάδα και όχι σε αυτούς που την διοικούν τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ότι η ομάδα όπως λες και εσυ έχει δώσει μόνο 40 διαρκείας είναι κατάντια για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ και για το μέγεθος της ομάδας! Η αεκ τώρα στα δύσκολα συσπειρωνεται με τους παλαίμαχους της να αγωνίζονται για την σωτηρία της, εμείς δυστυχώς τσακωνόμαστε μεταξύ μας! Ίσως και αυτοί που είναι τώρα στην διοίκηση να έχουν κάνει λάθη και μάλιστα πολλα, ακόμα και σε απλά θέματα, ίσως να μην γνωρίζουν πολλα λόγο απειρίας, ίσως να παρέλαβαν και καμμενη γη, δεν το γνωρίζω, απλά τώρα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι και όταν συνέλθει η ομάδα να τα πούμε όλα και να πέσουν οι μάσκες απο όλους!!!'!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ίσως γιατί τα βάζεις; Δηλαδή θέλει μυαλό ότι δεν παίρνεις ελε γιατί ούτε προπονητής είναι. Ο μανίκας τους χαλαγε; Αν παίρνανε πιτσιρίκια με μανίκα προπονητή και είχαν στοιχειώδη σοβαρότητα θα μίλαγε κανείς; Δηλαδή εσυ τι περίμενεις από τσαβαλο Γκλεζακο μίχου καμπανοπουλο; Να σε σώσουν; Οι παλαίμαχοι γιατί δεν παίρνουν θέση; Πρέπει να βγουν μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν φίλε, δεν θέλει μυαλό για αυτά που λες όντως! Μην ονοματιζεις δεν χρειάζεται! Αυτήν τη στιγμή είναι διοίκηση αυτοί που είπες, υπάρχουν άλλοι; Μπορεί να έρθει κάποιος λεφτάς; ΟΧΙ! Οπότε πορευόμαστε με αυτούς! Ο Ελέ ήρθε γιατί πιθανολογώ ότι ήταν πιο φθηνός απο τον Κατσαβάκη, τον Χάβο και όποιον άλλο ήθελαν να πάρουν, ναι και εγω θα προτιμουσα τον Μανίκα προπονητή αλλα μάλλον δεν ήθελε! Ετσι πιστεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ελε δεν ήταν βασικα φθηνός αλλά το βασικό του προτέρημα είναι ότι είναι γαύρος. Όλους αυτούς δεν μπήκαν δοιηκηση με το ζόρι, αυτοί φαγωθηκανε. Αν ήταν άλλοι δοιηκηση θα τους είχανε φάει. Για να δούμε και την ένσταση του εργοτέλη μην φάμε κανένα χουνερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαγωθηκαν και αυτοί να μπουν στην διοίκηση σωστά, αλλα και οι άλλοι που ήταν τα ίδια σκατά ήταν μαι χειρότεροι! Ο Ελέ είναι φθηνός σε σχέση απο τους άλλους, δυστυχώς είναι σκατόγαυρος αλλα είναι επαγγελματίας, απο την άλλη ο Μανίκας δεν ήθελε λένε να είναι πρώτος προπονητής! Όσο για τον εργοτελη και εγω φοβάμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή