Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Τα νέα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ μας.

Ο Γιαννώτας βρίσκεται στο στόχαστρο του Πανιωνίου και έτσι ο Έλε  σκέφτεται να καλύψει με τον 19χρονό επιθετικό το κενό του Κούτσι. Ο Γιαννώτας θεωρείτε κλεισμένος από τον Ολυμπιακό. Πάλι δανεικούς από τον gay-ro? ΕΛΕΟΣ!!!
Από την άλλη η Επιτροπή  Επαγγελματικού  Αθλητισμού αποφάσισε την μερική κατάπτωση της εγγυητικής για χρέη προς τον Χρήστο Αρβανίτη ο οποίος είναι ο δικηγόρος του Γιούργεν Μάχο, όλα τα είχαμε αυτό μας έλειπε τώρα.
Η διοίκηση δεν ανησυχεί για την απόφαση αυτή της Επιτροπής και λέει ότι η περίπτωση αυτή είναι ίδια με αυτή του Νταβόρ Κούκετς που ξεπεράστηκε σχετικά εύκολα. ΙΔΩΜΕΝ!
Εντωμεταξύ η κόντρα μεταξύ διοίκησης και Τσακίρη συνεχίζεται ( προς το καλό του Πανιωνίου μας υποθέτω) με ένα άγνωστο email που έχει εμφανιστεί και θέτει κάποια ερωτήματα που με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο και η διοίκηση από την άλλη τα επιβεβαιώνει αλλά δεν γνωρίζει τον αποστολέα,( τραγελαφικά πράγματα εν έτη 2012). 
Γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα  των φιλικών αγώνων της ομάδας,
Στις 21 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουμε την Αλβανική Μπίλις
Στις 25 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουμε την Κόρινθο
Στις 29 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουμε τον Πας Γιάννινα
Στις 3 Αυγούστου θα αντιμετωπίσουμε την Αγία Νάπα
Αυτοί οι αγώνες θα γίνουν στα Τρία-Πέντε Πηγάδια όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία μας.
Στις 12 Αυγούστου η ομάδα θα μεταβεί   στην Λιβαδειά για να αντιμετωπίσουμε τον Λεβαδειακό.
Τώρα όσο αφορά τις προπονήσεις της ομάδας στο προπονητικό μας κέντρο στο Κορωπι ολοκληρώθηκαν με πλήρη επιτυχία και χωρίς (ευτυχώς ) κανέναν τραυματισμό. Ο προπονητής μας έμεινε  ικανοποιημένος από τους παίχτες μας , η ομάδα έκανε ασκήσεις με μπάλα και είχαν ως στόχο την βελτίωση φυσικής κατάστασης και την τακτικής. Ο Αλέξανδρος Κούρος επέστρεψε στις προπονήσεις ξεπερνώντας τον διάστρεμμα που είχε. Ρεπό είχαν οι παίχτες μας την Κυριακή και σήμερα το πρωϊ θα περνούσαν εργομετρικά  τεστ και το απόγευμα προπόνηση στο Απήλιον στις 19:00.
Συνέντευξη παραχώρησε ο προπονητής μας στην οποία αναφέρει ότι δεν φοβαται τα δύσκολα. Μακάρι να βγει αληθινός και να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες για το καλό της ομάδας μας.
Δηλώσεις έκανε το μέλος του Δ.Σ. κύριος Καμπανόπουλος Λάζαρος σχετικά με την κόντρα που έχει προκύψει μεταξύ του ιδίου και του κύριου Τσακίρη και αναφέρει ότι με τις δηλώσεις του δεν ήθελε να θίξει (αν και το έκανε) τον κύριο Τσακίρη αλλά αντίθετα να τον ευαισθητοποιήσει και να βοηθήσει τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ μας στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του και αναφέρει ακόμα ότι κανένας δεν περισσεύει και να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος βλέποντας παράδειγμα από άλλες ομάδες που έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμάς.
 Πάντως προέχει η σωτηρία και η ηρεμία της ομάδας μας και μετά θα πρέπει να απαιτηθούν πολλά ερωτήματα όπως ο Δάρας πως προέκυψε σε εμάς και αλλα πολλά.
Τώρα πρέπει όμως να σταθούμε δίπλα στην ομάδα και να την βοηθήσουμε όπως εμείς ξέρουμε. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ!!!!!
Ο μπασκετικός  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αναζητεί προπονητή καθώς ο κύριος Μπαρτζώκας συμφώνησε στο gay-ro. Ο κύριος Λιανός συζήτησε με τον Κουτελάκη να αναλάβει το χρέος από τις υποθέσεις Χαριτόπουλο,Ραϊς, Ζορόσκι  για να μπορέσει να κάνει τον προγραμματισμό για την νέα σαιζόν και να συμμετέχουμε στο  Eurocup.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου