Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Τα φιλικά του Ιστορικού μας

Νικηφόρα ξεκίνησε τις φιλικές αναμετρήσεις του ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Αλβανικής Μπιλίς σε παιχνίδι που έγινε στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.
Ο Χρήστος Αραβίδης στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης σημείωσε το πρώτο γκολ του Πανιωνίου. Προηγήθηκε εκτέλεση φάουλ από τον Κώστα Μενδρινό, η οποία και επέφερε σύγχυση στα καρέ της Μπιλίς, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Αχαιός μέσος.
Το ημίχρονο τελείωσε με τους "κυανέρυθρους" μπροστά στο σκορ και στο 55' ήρθε το δεύτερο γκολ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο Φανούρης Γουνδουλάκης με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ από πλάγια θέση, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Η σύνθεση του Πανιωνίου:
Α' Ημίχρονο: Περιστερίδης, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Σπυρόπουλος, Γιαννούλης, Μενδρινός, Σάμαρης, Οκόγιε, Σμυρλής Αραβίδης.
Β' Ημίχρονο: Ανέστης, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Μιλοβάνοβιτς, Αραβίδης, Οκόγιε, Ντούνης.
Αγωνίστηκαν και οι: Καλαϊτζίδης, Δρόσος.

 Δεύτερο φιλικό του Πανιωνίου μας:
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου με αντίπαλο την ομάδα του Αργυροκάστρου. Ένα παιχνίδι που έγινε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου που διαμένει η ομάδα της Νέας Σμύρνης στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος της Αλβανικής ομάδας, αλλά συνάμα και άτυχος. Ο Οκόγιε στο 15' είχε δοκάρι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μενδρινός, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έκανε αρκετές αλλαγές. Οι "κυανέρυθροι" συνέχισαν να είναι καλύτεροι των αντιπάλων τους, όμως και πάλι η ατυχία έκανε την εμφάνισή της. Στο 50' ο Σάμαρης εκτέλεσε απευθείας φάουλ, όμως η μπάλα αποκρούστηκε για μία ακόμα φορά από το δοκάρι της Αλβανικής ομάδας. Στο 80' ο Αραβίδης έχασε καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Πανιώνιος τελείωσε τον αγώνα με συνολικά εννιά τελικές προσπάθειες, δείγμα της πλήρους ανωτερότητάς του και της κυριαρχίας του στον αγωνιστικό χώρο.

Η σύνθεση του Πανιωνίου:
Ανέστης (46' Περιστερίδης), Σπυρόπουλος (46' Κούρντι), Ρόκας (60' Κούρος), Κουλουχέρης (60' Λαμπρόπουλος, 85' Καλαϊτζίδης), Αυλωνίτης, Ντούνης (60' Δρόσος), Σμύρλης (46' Αραβίδης), Γιαννουλης (70' Ανδράλας), Μενδρινός (70' Μιλοβάνοβιτς), Οκόγιε, (80' Βλάχος), Μιλοβάνοβιτς (46' Σάμαρης).

 Το τρίτο φιλικό του Πανιωνίου στα 3-5 Πηγάδια
Ο Πανιώνιος επικράτησε 3-0 της Κορίνθου στο δεύτερο συνεχόμενο φιλικό που έδωσε στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν επέτρεψε στους αντιπάλους της να πιστέψουν ότι θα μπορούσαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
Αξίζει να σημειωθεί πως παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι έγινε μία ημέρα μετά το φιλικό με το Αργυρόκαστρο, ο Πανιώνιος δεν φάνηκε να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα αναφορικά με την διαχείριση του ματς. Και φυσικά το στατιστικό στοιχείο που ολοένα και μεγαλώνει είναι πως σε τρίτο παιχνίδι προετοιμασίας οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και ειδικά οι τερματοφύλακες Περιστερίδης, Ανέστης που μοιράστηκαν τον αγωνιστικό χρόνο, διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους.
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο Πανιώνιος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ. Τελικά το κατάφερε με την συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα. Ο Βασίλης Μπούζας στην πρώτη του εμφάνιση σε φιλικό παιχνίδι, εκτέλεσε κόρνερ και ο Χρήστος Αραβίδης με εντυπωσιακό άλμα και κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέλκα. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του έμπειρου επιθετικού στη φετινή προετοιμασίας, καθώς είχε σκοράρει και κόντρα στην Αλβανική Μπιλίς.
Πριν καλά καλά περάσουν δύο λεπτά, ο Ανδρέας Σάμαρης έκανε το δυνατό σουτ από πλάγια θέση και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ανωτερότητα του Πανιωνίου. Το ημίχρονο έκλεισε με αυτό το σκορ κι αυτό γιατί στο 41' ναι μεν η Κόρινθος έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Περιστερίδης με εντυπωσιακό τρόπο απόκρουσε το πλασέ του Λιούρα και κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος συνέχισε να είναι καλύτερος και να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα από τους αντιπάλους του. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 78', όταν ο Μενδρινός έκανε τη σέντρα, ο Σταυροθανασόπουλος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κουλουχέρης τη δεύτερη με αποτέλεσμα να γράψει το 3-0.
Η σύνθεση του Πανιωνίου:
Περιστερίδης (46' Ανέστης), Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κούρντι (67' Ντούνης), Καλαϊτζίδης (46' Γιαννούλης), Ανδράλας (75' Κουλουχέρης), Μπούζας (33' Σπυρόπουλος), Σάμαρης, Δρόσος (67' Μενδρινός), Σμυρλής (46' Βλάχος), Αραβίδης (70' Σταυροθανασόπουλος).

Τέταρτο φιλικό του Πανιωνίου
Ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα στο τέταρτο φιλικό του στη Νάουσα, από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0. Σκόρερ του αγώνα για τους Ηπειρώτες, οι Λίλα, Ντε βισέντι.
ΠΑΣ Γιάννινα: Μπαμπανιώτης (75΄Φέγκρους), Ντάσιος (60' Γανωτής), Ρουπουλάκου (60' Πάντος), Κολοβέτσιος (60' Μιχαήλ), Οικονόμου (60' Τζημόπουλος), Αυγενικού (60' Κεϊτά), Λίλα (60' Πατσατζόγλου), Κοροβέσης (60' Παππάς), Βίλα (60' Γεωργίου), Ντε Βινσέντι (60' Τζάνης), Τοπούζης (60' Γιάκος).
Πανιώνιος: Ανέστης (60' Γιαννακόπουλος-υπό δοκιμή), Κούρντι (46' Σπυρόπουλος), Κουλουχέρης (46' Λαμπρόπουλος), Αυλωνίτης, Κούρος (46' Ρόκας), Γιαννούλης (60' Ανδράλας), Μενδρινός (46' Γουνδουλάκης), Μιλοβάνοβιτς (46' Σάμαρης), Ντούνης (60' Δρόσος), Οκόγιε (60'Σμυρλής-80' Σταυροθανασόπουλος), Αραβίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου