Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Πανιώνιος-Λεβαδειακός 1-2 Φιλικό

Με 1-2 ηττήθηκε η ομάδα χτες το απόγευμα σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας στην Νέα Σμύρνη.
Στο γήπεδο δεν ήμουν οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Σας μεταφέρω ρεπορτάζ που διάβασα σε αθλητικό sait  στο ίντερνετ.
Για δικές απόψεις για το παιχνίδι το χτεσινό περιμένω σχόλια σας.
Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στην αρχή του παιχνιδιού και ευτύχησε να σκοράρει γρήγορα με τον Αραβίδη στο 5¨λεπτό.( ίσως να μην ήταν και τόσο καλό αυτό τελικά και να χαλάρωσαν μετά οι παίχτες μας).
Ωστόσο η εικόνα της ομάδας μας δεν ήταν καθόλου καλή στην συνέχεια με αποτέλεσμα λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου να δεχτούμε το γκολ από τον Ακόστα στο 42.
Το 1-2 έγινε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου στο 50 δηλαδή από τον Λισγάρα με το οποίο έληξε και το παιχνίδι καθώς ο Πανιώνιος δεν απείλησε καθόλου σε αντίθεση με τον Λεβαδειακό που έδειξε πιο έτοιμος για το πρωτάθλημα και έχασε δύο γκολ ακόμα.
Για την ομάδα μας  που αγωνίστηκε με 4-2-3-1 έπαιξαν : Ανέστης,Σπυρόπουλος,Λαμπρόπουλος,Κουλουχέρης,Κούρος,Ρόκας,Μενδρινός,Οκόγιε,Μιοβάνοβιτς,Αραβίδης,Κολοβός.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι : Γιαννακόπουλος,Ανδράλας,Αυλωνίτης,Κούρντι,Γιαννούλης,Σάμαρης,Ντούνης,Διαμαντάκος,Μπούζας.

10 σχόλια:

  1. Τι έγινε εχθές; Την πεσανε στον γενικό αρχηγό; Ντροπή σας να μην έχετε λίγο υπομονή. Αν αρχίσουν από τα φιλικα οι μαπες μέχρι να ξεκινήσουν τα επίσημα από τις πολλές καρπαζιες θα γίνει τζανετακος το παιδί. Πάντως ΜΠΙΛΛΑΡΕ σε παραδέχομαι γάτα είσαι μυρίστηκες ότι θα πέσουν καρπαζιες και εστειλες τον μικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε χτες θα πει κανένας με λεπτομερια γιατί ελειπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ δεν πηγα αλλά μου είπαν καμία εικοσαριά πανθηρια φώναζαν ότι γίναμε παράρτημα και εκεί πεσανε κάτι καρπαζιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταμάτη σου είπα πιο κάτω...Μας έκαναν πλάκα οι Λεβαδειακοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ομαδα ηταν μια τραγωδια ο προπονητης παντελως ασχετος με τις επιλογες του εκανε την ομαδα ανω κατω,η ομαδα αγυμναστη ,χαλια μαυρα ουτε ομαδα β εθνικης μαυρη πικρα δυστυχως με τους κολογαυρους που μαζεψαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πηγανε νατην πεσουνε στον ελε και μπηκε ο παναγοπουλος ο πανθηρας να τον σωσει τελικα τις εφαγε ο μιχου ,για ευνοητους λογους αλλα μελη τις διοικησης δεν υπηρχαν στο γηπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επειδη δε καθεστε καλα το επομενο φιλικο θα παει να το δωσει στην ιταλια ο κοουτς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κολυμπώντας θα πάνε?ωχ παει ο Κολοβος απο τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η προπαγανδα σε ολο της το μεγαλειο ! ααα ρε ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ του ιντερνετ ... αυτα μας φαγανε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή