Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Οικονομική ενίσχυση από Τσακίρη!!??

Σας κάνω αντιγραφή το ρεπορτάζ από το sait του www.sport-fm.gr

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της  sportday ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου ( και ο μοναδικός για μένα που έχει χρήματα και μπορεί να βοηθήσει αν θέλει) είναι διατεθειμένος να διευκολύνει για άλλη μια φορά τον σύλλογο και να μην δεσμεύσει τα χρήματα που δικαιούται-βάσει της δανειακής σύμβασης που έχει υπογράψει εδώ και μήνες με τον Τσάβαλο από την δόση της Nova , αρκεί να ικανοποιηθούν κάποιες απαιτήσεις του.
Το  πρώτο θέμα και βασικότερο για τον Τσακίρη είναι να πάρει εγγυήσεις ότι τα χρήματα που θα διαθέσει θα δοθούν στην εφορία και θα είναι αρκετά για να εξασφαλίσουν την ενημερότητα ( 380.000€ ).
Από εκεί και πέρα ο Τσακίρης περιμένει και από την διοίκηση του Πανιωνίου να δείξει εμπράκτως τη μεταμέλεια της για τις επιθέσεις που του έχει εξαπολύσει τον τελευταίο καιρό.
Περιμένει για παράδειγμα να υπάρξει δημόσια τοποθέτηση για το ποιος ήταν ο συντάκτης της ανακοίνωσης που είχε εκδώσει η ΠΑΕ εις βάρος του, όπως και να πάρει πειστική εξήγηση για τα αίτια της απομάκρυνσης του διευθυντή των ακαδημιών  Γιάννη Παυλόπουλου.
Σαν κίνηση είναι πάρα πολλή καλή γιατί οικονομικά είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει και να προσφέρει!
Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή της ¨κόντρας ¨ που έχει ανοίξει μεταξύ διοίκησης και Τσακίρη και ο Πανιώνιος μας θα βγει κερδισμένος από αυτό!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου