Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ο Διαμαντάκος στον Πανιώνιο!!!!!!

Άλλος ένας  ¨ δανεικός ¨στον Πανιώνιο. Το όνομα αυτού Δημήτρης Διαμαντάκος.
Με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο θα συνεχίσει την καριέρα του από τον Ολυμπιακό στο Πανιώνιο ο Διαμαντάκος , ο εν λόγω παίχτης είχε πρόταση και από τον Πας αλλά ο ίδιος επέλεξε τον Πανιώνιο να συνεχίσει την καριέρα του.
Πέρσι είχε καλή χρονιά στους νέους του Ολυμπιακού και πήγε πολλή καλά  και με την Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό.

Η γνώμη μου πάντως είναι :
Ο Πανιώνιος έχει μεγάλη ανάγκη από έναν επιθετικό γιατί έχουμε πρόβλημα στην θέση αυτή καθώς δεν σκοράρουμε καθόλου εύκολα.
Τώρα το πόσο θα βοηθήσει ένας νεαρός παίχτης θα το δείξει το πείραμα, καλό θα ήταν να είχαμε έναν έμπειρο επιθετικό και να σκοράρει με άνεση αλλά δύσκολο να γίνει αφού δεν υπάρχουν χρήματα, επίσης καλό θα ήταν να μην παίρνουμε δανεικούς από τον γαύρο και γενικά από κανέναν και να προωθούμε τα δικά μας παιδιά.
 Τι παραπάνω έχουν του Ποκ από τα δικά μας?

5 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΣ "ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιαννακόπουλος ο τερματοφύλακας,δανεικός για 2 χρόνια από την Ουντινέζε, έτσι γράφουν τα ρεπορτάζ έτσι γράφω και εγώ.Γιατί διαφωνείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά σε ρώτησα μήπως διαφωνείς γιατί μπορεί να ήξερες κάτι που δεν γνωριζα εγώ, απλά εγώ ότι διαβάζω γράφω και μετά σχολιάζω.Συγνώμη αν το πήρες στραβά φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ειπαμε οτι οισιυβλεροκουτλιδιδες ειναι υπαλληλοι του βαγγελα ποιον θα βοθησουν τον πανιωνιο η το αφεντικο τους .οσο για τους δικους μας παικτες μην ανγχωνεσε θα πανε δανεικοι στην προοδευτικη ξερει ο λαζαρος και ο ελε.αστα παληκαρι μου οσο και αν ποναει εχουμε διοικουντες κολλητους του βρεντζου ακομα και παικτες τις κ20 πηγαν να πουλησουν στον ολυμπιακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή