Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Η αποστολή για το φιλικό με Πάρμα

Αναχώρησε η ομάδα το πρωί για την Ιταλία για το φιλικό με την Πάρμα.
Στο στάδιο Ορτζινουόβι, πόλη της επαρχίας της Μπρέσια θα διεξαχθεί το φιλικό για το οποίο η Πάρμα γράφει πληροφορίες για τους φιλάθλους της και στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
Ο Ελευθερόπουλος πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστέςς οι οποίοι είναι  :

Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Ανδράλας, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Ρόκας, Ρόβας, Γιαννούλης, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Κολοβός, Ντούνης, Οκόγιε, Αραβίδης, Διαμαντάκος, Κούρος.



3 σχόλια:

  1. ο ανεστης που ειναι?σε ολα τα φιλικα ξεκιναγε .ο μπουζας τον εξαφανισε ο κοουτς[βιτρινα]στην ιδια εθνικη ηταν με το διαμαντακο.θα βγαλει ενδεκαδα ην θα εξαφανισει οτι προερχεται απο τα σπλαχνα της ομαδας.αφου ασχολειται με το twitter ας μας απαντησει για να μαθουμε και εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λιγο θα μας πει ο Ελε οτι ειμαστε ανεξαρτητη ομαδα.
    Δεν πας καλα Δημητράκη...η μια γκελα πισω απο την αλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΙΑ.Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ...ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΠΑΙΔΙΣΜΟΥΣ.Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΙΟΛΑΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.ΟΥΤΕ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΑΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ Η ΓΑΥΡΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ.ΑΝΕΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΦΙΣΙΜΠΙΚΙ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΛΑΙΚ ΣΤΟΝ ΕΛΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΛΕΜΟΝΗ
    ΑΗΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή