Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

¨Πρώτη για το Μπάσκετ του Ιστορικού χτες¨

Χτες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η ¨πρωτη ¨προπονηση του Ιστορικού στο κλειστό της Αρτάκης με τον νέο μας προπονητή κύριο Θανάση Σκουρτόπουλο και τον βοηθό του κύριο Νίκο Οικονόμου να προπονεί τους παίχτες μας για πρώτη φορά. Ο Μοτσενίγος, ο Μπόγρης και ο Παππάς ήταν οι νέοι παίχτες μας, ενώ οι Αμερικανοί Γκιμπς, Πέιν και Μίλμπουρν θα έρθουν την επόμενη εβδομάδα καθώς υπάρχει πρόβλημα με τις βίζες τους.
Παρών στην προπόνηση ήταν και ο Καββαδάς  για τον οποίο το μπασκετικό μέλλον του στην Νέα Σμύρνη  δεν θα είναι μακρύ καθώς θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν.
Επίσης παρών χτες στην προπόνηση ήταν και ο περσινός μας αρχηγός Μάριος Μπατής, ο Αθανασούλας και ο Αθηναίου.
Παρελθόν από την ομάδα πιθανόν να είναι και ο Στίβενσον για τον οποίο ο προπονητής μας ζήτησε από τον κύριο Λιανό να λύσει το συμβόλαιο του.

Μετά την προπόνηση ο κύριος Σκουρτόπουλος δήλωσε :
"Ξεκινάμε λίγο πιο νωρίς ώστε να ολοκληρώσουμε άμεσα τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να έχουμε τον χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε σκληρά. Φυσικά περιμένουμε και τους τρεις ξένους που έχουμε αποκτήσει, ενώ θα κάνουμε κι άλλες μεταγραφές στους ψηλούς" τόνισε ο προπονητής του "Ιστορικού".
"Έχουμε δημιουργήσει μια νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο. Μόλις το ρόστερ ολοκληρωθεί θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα, σε κάθε περίπτωση όμως υπάρχει όρεξη και δίψα ώστε ο Πανιώνιος να πρωταγωνιστήσει ξανά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου