Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Βέροια - Πανιώνιος 18:15

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος στη Βέροια, την ομώνυμη ομάδα, για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Σημαντικές απουσίες θα έχουν και οι δύο, με τους «κυανέρυθρους» να επιδιώκουν τη δεύτερη σερί νίκη,απουσίες θα έχει ο Πανιώνιος. Οι Λαμπρόπουλος και Καμπάνταης έμειναν στην Αθήνα λόγω τιμωρίας, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να παίρνει μαζί του τον Δημήτρη Διαμαντάκο, ο οποίος διεκδικεί και θέση στο αρχικό σχήμα. Πέραν του αγωνιστικού, στα θετικά για τους «κυανέρυθρους» είναι πως θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, καθώς η διοίκηση εξασφάλισε κάποια «μαγικά χαρτάκια».

Αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στην επίθεση με τον Δημήτρη Διαμαντάκο αντί του τιμωρημένου Καμπάνταη, ενώ το κενό του –επίσης τιμωρημένου- Λαμπρόπουλου αναμένεται να πάρει ο Πάρης Ανδράλας.

Οι 19 παίκτες που πήρε μαζί του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι οι: Γιαννακόπουλος, Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Ανδράλας, Αυλωνίτης, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ρόβας, Γιαννούλης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Σάμαρης, Ντούνης, Οκόγιε, Αραβίδης, Κολοβός, Διαμαντάκος.


Καλή μας επιτυχία Πανιωνάρα μου!!!!

Μπράβο στους Πάνθηρες που είναι και πάλι παρών στην Βέροια να ενισχύσουν την ομάδα.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου