Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ........ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!




 Το γκολ του Μενδρινού (50’) έδωσε την ευκαιρία στον Πανιώνιο να αποδράσει με διπλό από την έδρα της Βέροιας (1-0) και να κάνει το δύο στα δύο στο νέο πρωτάθλημα.
Τα «πιτσιρίκια» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, απαλλαγμένα από το άγχος της πρεμιέρας, διαχειρίστηκαν το ματς όπως ακριβώς έπρεπε, διατήρησαν την εστία τους ανέπαφη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και δικαιώνουν τον «Ελέ» για την εμπιστοσύνη που τους δείχνει.
  Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος παρέταξε την ομάδα του, χωρίς τους Λαμπρόπουλο και Καμπάνταη, οι οποίοι είχαν αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στο εναρκτήριο παιχνίδι του Πανιωνίου.
Ο τερματοφύλακας Γιαννακόπουλος βρέθηκε εκτός 18άδας και τη θέση του στην 11αδα πήρε ο Περιστερίδης. Η τετράδα στην άμυνα ήταν οι Σπυρόπουλος, Ανδράλας, Κουλουχέρης και Κούρος.
Τα αμυντικά χαφ οι Μενδρινός και Ρόβας, ενώ μπροστά τους οι Αραβίδης, Γουνδουλάκης και Οκόγε. Μοναδικός προωθημένος ο Διαμαντάκος, που κάνει ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Πανιώνιου.
 Ο Πανιώνιος μετά το πρώτο 20λεπτο του αγώνα, κέρδισε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως και πάλι οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες, αν και μπορεί το σκορ να παρέμενε στο 0-0, όμως υπήρχε διάθεση και από τις δύο πλευρές.
ΓΚΟΛ σχετικά νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο για τον Ιστορικό μας έπειτα από χαμένη ευκαιρία της Βέροιας, οι παίχτες μας βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Οκόγε έκανε την πάσα στον Μενδρινό και ο τελευταίος με πολύ όμορφο πλασέ έκανε το 1-0 υπέρ του Πανιώνιου!
Προσπάθησε στη συνέχεια η Βέροια, πήρε την κατοχή της μπάλας, όμως ο «Ιστορικός» ήταν… φωτιά στις αντεπιθέσεις και προσπαθούσε να «κλειδώσει» τη νίκη με κάποιο δεύτερο γκολ.
 Ο «Ελέ» είχε κλείσει σωστά το… διάδρομο της ομάδας του προς τον Περιστερίδη, βάζοντας διπλή ζώνη άμυνας και την ώρα που ο Έλληνας γκολκίπερ όταν χρειαζόταν δήλωνε «παρών».
 Οι Νεοσμυρνιώτες αμύνονταν αρκετά καλά, κρατώντας το υπέρ τους 1-0.

 Ο Ελληνικός Πανιώνιος συνεχίζει να εντυπωσιάζει, έχοντας κάνει το δύο στα δύο.

Μπράβο στην ομάδα,μπράβο στον προπονητή μας και στους Πάνθηρες που πήγαν στην Βέροια.
Τα κεφάλια κάτω, όχι ενθουσιασμούς. Δουλεία πολλή γιατί η χρονιά είναι δύσκολη!
Με την πρώτη στραβή μας περιμένουν όλοι στην γωνία!!
Ο νοών νοητό.....

Βέροια(Μάκης Χάβος): Καντιμοίρης, Σνάουτσνερ, Τόμας, Καλογέρης, Ζε Βιτόρ (59' Καλτσάς), Τζημογιάννης, Ιωάννου, Γεωργέας (66' Γεωργιάδης), Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Μπελόν (77' Πέρεθ Μορένο)

Στον πάγκο: Δασκαλάκης, Μπάρμπας, Βεργώνης, Μενέντες

Πανιώνιος(Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Ανδράλας, Κούρος (74' Κούρντι), Ρόβας, Γουνδουλάκης (61' Αυλωνίτης), Μενδρινός, Αραβίδης, Οκόγε (69' Ντούνης), Διαμαντάκος

Στον πάγκο: Ανέστης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Κολοβός

8 σχόλια:

  1. ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι παιδια πολύ σωστα τα λεει ο 1:24 στο προηγούμενο ποστ

    Είναι ντροπη να ειμαστε τοσοι και να τρωγώμαστε με τα ρουχα μας!!!

    Η ομάδα παει καλά δείχνει το δρομο, δεν πρεπει να ειμαστε μιζεροι. Να δειτε που κάστι καλό θα μας επιφάσει αυτή η σεζον… αρκετές χαρες…. Ιδωμεν.

    Ηρεμια θελει σε ολους τους τομεις. Ο Σταματης εχει κανει ένα σαιτ, και τα λεμε όλα εδώ μας αφηνει να λενε τι γνωμη μας, κανουμε και το χαβαλε μας, αλλά μην το γ@μανε... Είναι κριμα να το κλεισει , η να το σταματησει γιατι θα χασουμε μια ακομη φωνη του Πανιωνιου. Τη δικη μας. Μόνο Πανιώνιος!! Χαιρετισμους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταματη εχω ενα κουιζ για τους αναγνωστες σου και για σενα:
    Ποιοι γνωστοι -πρωην- παραγοντες του Πανιωνιου ειδαν το Σαββατο τον αγώνα σε καφετερια της Ανω Νεας Σμύρνης και έφυγαν εκνευρισμενοι αμέσως μολις μπηκε το γκολ;

    Συνέχεια αυριο πρωί. Μείνετε συντονισμένοι γιατι για τον έναν απο τους δυο θα έχει και άλλες αποκαλύψεις.
    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε φιλαράκι συμπανιώνιε, σε παρακαλώ πολύ γράψ' το με "αι" το τρελλαίνομαι. Και εντάξει, άμα θες, άστο με ένα λ. Αυτό το έχω συνηθίσει πιά...
    Θα μου κάνεις τη χάρη να το διορθώσεις, γιατί βγαίνει και στους τίτλους τών blogs, και βγάζει μάτι; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποιοι εβαλαν τα γκολ στον ολυμπιακο ?ο τζιμπουρ ο μανιατης και ο σιοβας.γνωριζουμε ολοι πολυ καλα απο που προερχονται οπως και το γεγονος οτι αυτοι οι παιχτες ηρθαν στον ιστορικο μεσω του σκαουτινγκ που γινοταν και που εχει σταματησει βεβαια.να δουμε τιπαιχτες θα βγαλουμε τι στιγμη που σκαουτινγκ δεν υπαρχει τα παιδια των ακαδημιων δινονται δανεικοι πως θα τροφοδοτηθουμε και θα τροφοδοτησουμε για να επιζησουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδια ας είμαστε ενωμένοι και όλα θα γίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή