Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση Τσακίρη -Διοίκησης αύριο..??

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την εφημερίδα Goal και από τα PanioniaNea ο κ. Τσακίρης θα συναντηθεί μάλλον την Δευτέρα με άνθρωπος τις διοίκησης με σκοπό να τα βρουν και να βοηθήσει τον Πανιώνιο μας που τόσο πολλή αγαπάει και ο ίδιος.
Στο αυριανό ραντεβού των δυο πλευρών όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal έχουν σαν κύριο θέμα την επίλυση του προβλήματος με το προπονητικό κέντρο.
Αν όντως ισχύει αυτό και συναντηθούν θα είναι ευχάριστο για μένα και για πολλούς Πανιώνιους γενικά, γιατί οικονομικά πραγματικά μόνο ο κ. Τσακίρης μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.
Εύχομαι ολόψυχα να τα βρουν και οι δυο πλευρές να πορευτούν μαζί και να αφήσουν τις διαμάχες και τις προσωπικές κόντρες στην άκρη για το καλό και μόνο του Ιστορικού μας!!!
Λάθη έγιναν από όλους μας γενικώς, από τον κόσμο, από την τωρινή διοίκηση και από τον ίδιο τον Τσακίρη, αλλά όλα διορθώνονται με ενότητα από όλους μας ,ας αφήσουμε τα στρατόπεδα και θα βγει πιο δυνατός ο Πανιώνιος μας από αυτό.
Ας ρίξουν νερό στο κρασί τους λοιπόν και οι δυο πλευρές και όλοι γιατί τώρα που ο Πανιώνιος είναι στα δύσκολα του οικονομικά και γενικά, μας έχει όλους ανάγκη!!!!!!
Νεότερα ελπίζω να έχουμε αύριο και να είναι ευχάριστα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου