Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Αναβλήθηκε η απολογία μας

Αναβλήθηκε από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα χτες η εκδίκαση για την συμπεριφορά των οπαδών μας στον εκτός έδρας αγώνα μας στην Βέροια για την δεύτερη αγωνιστική.

23 σχόλια:

  1. ΔΙΑΒΑΣΑ ΧΤΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΙΤ ΠΩΣ Ο Κ.ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΕΝ ΤΡΟΠΕ.
    Ο Κ. ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΘΗΡΩΝ (ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ), ΑΥΤΟ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ
    "ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΕΝ ΤΡΟΠΕ
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΠΙΝΕ"
    ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος είναι στο καφέ μπινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλύτερα που έφυγε ο ακατανομαστος. Άντε τώρα να τον θέλουμε κάτι και να τον χαχνουμε στα νησιά τρομπα. Ενώ τώρα είναι ο γίγαντας Καμπανοπουλος στο καφέ μπινε τον χρειάζεσαι κάτι και στέλνεις τον μικρο (Γκλεζακο) που κάνει χρέη ΖΗΚΟΥ να τον φωνάξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. This crew is good

    Ενας και ένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανιωνάρα θεέ!
    Ολοι στο καφέ μπινέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιο Σεν Τροπε και ποιος Τσακιρης και ποια κοτερα ρε γατακια?Εκει πηγαινανε οι celebrites την δεκαετια του 50 να ουμε...
    Ξεστραβωθείτε με τους νεους μας φιλους...


    Στα 180 εκατ. δολάρια αποτιμάται το χαρτοφυλάκιο του εφοπλιστή

    Με δυο εισηγμένες εταιρίες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαθέτει σήμερα ένα χαρτοφυλάκιο-αποτίμηση των μετοχών του της τάξης των 180 εκατομμυρίων δολλαρίων.

    Οι δυο εταιρίες είναι η Capital Product Partners, η Crude Carriers ενώ μια άλλη εταιρία του η Capital ship Management διαχειρίζεται τα πλoία του.

    Η Capital Product Partners, στην οποία ελέγχει το 40% των μετοχών, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης από τον Απρίλιο του 2007 και η κεφαλαιοποίησή της φτάνει στα 376 εκατ. δολάρια.

    Η μετοχή της διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή στα 10 δολάρια περίπου, όταν στις «χρυσές» περιόδους των διεθνών αγορών είχε φτάσει στα 17 δολ., μια πτώση που έχει προκαλέσει κατά καιρούς γκρίνιες ακόμη και από τους φίλους του που επένδυσαν σε αυτή, αλλά ελπίζουν ότι θα ανέβει, μόλις έρθει και η ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας. Η αξία των δικών του μετοχών υπολογίζεται στα 150 εκατ. δολ.

    Πριν από έναν χρόνο ο εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού αποφάσισε να εισάγει στη Wall Street και την Crude Carriers, όπου κατέχει το 10% των μετοχών της, με σκοπό να σηκώσει «ζεστό» χρήμα από τη μεγαλύτερη χρηματαγορά στον κόσμο και να υλοποιήσει τα φιλόδοξα επενδυτικά του σχέδια, για τη ναυπήγηση νέων πλοίων.

    Αυτή τη στιγμή, η κεφαλαιοποίηση της εταιρείας, η οποία δραστηριοποιείται στα δεξαμενόπλοια, εκτιμάται στα 295 εκατ. δολάρια με την αξία των προσωπικών του μετοχών να φτάνει στα 30 εκατ. δολάρια. Οι υποχρεώσεις των δύο εισηγμένων αγγίζουν τα 750 εκατ. δολ., εκ των οποίων τα 550 εκ. αφορούν στην Capital Product και τα υπόλοιπα 200 εκατ. δολ. στην Crude.

    Η Capital Ship MANAGMENT

    Η έτερη εταιρεία του ομίλου του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι μη εισηγμένη στις διεθνείς χρηματαγορές και διαχειρίζεται συνολικά έναν στόλο 37 πλοίων.

    Από αυτά, τα περισσότερα ανήκουν στις δύο εισηγμένες εταιρείες του, τις Capital Product και Crude Carriers και δύο στους Γιώργο Κορωνιά και Σωκράτη Κομινάκη, με τους οποίους ο πρόεδρος του Ολυμπιακού διατηρεί και φιλικές σχέσεις.

    Πρόκειται για τα πλοία Εμμανουέλα και Saint Simon. Ακόμη πέντε πλοία βρίσκονται υπό παραγγελία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρά το γεγονός ότι η οικογένειά του είχε οικονομική άνεση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θεώρησε τίποτα δεδομένο. Ο πατέρας, “ο πιο σκληρός κριτής μου”, όπως έχει παραδεχθεί ο νέος διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, του έβαλε από την αρχή της ζωής του ένα πλαίσιο κανόνων.

    Ο νέος μεγαλομέτοχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ φοίτησε σε δημόσιο σχολείο (όχι φυσικά για οικονομικούς λόγους) και από τα 15 του χρόνια ακολουθούσε τον πατέρα του σε επαγγελματικά ταξίδια του. Οταν πήρε το πτυχίο του στις πολιτικές επιστήμες, εργάστηκε πρώτα σε εταιρίες ξένων συμφερόντων και όχι στην οικογενειακή για να εκτιμήσει την αξία της σκληρής εργασίας...

    ΜΟΝΟ ΜΙΧΟΥ ΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΓΛΕΖΑΚΟ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑΒΛΙ. ΤΟΝ ΜΙΧΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΚΑΣΤΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΑΒΑΛΟΣ ΣΩΘΗΚΕΣ ΑΛΛΟΣ ΤΑΒΛΑΔΟΡΟΣ Ο ΚΟΥΤΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΟΛοΚΛΗΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΕ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΣΑΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στειλε τον εφεδρικο Πανο Τσελεντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΜΠΙΝΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΟΧΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καφε Μπινε και στο Σαιν Τροπε


    Στη δεκαετία του '20 το Σαιν-Τροπέ άρχισε να προσελκύει διεθνείς προσωπικότητες της μόδας και άλλες διασημότητες.
    Με το πέρας του πολέμου γίνεται το καλοκαιρινό καταφύγιο τον Γάλλων υπαρξιστών, αλλά είναι η δεκαετία του '50 και η συμβολή της Μπριζίτ Μπαρντό που θα χαρίσουν στην πόλη τη διεθνή της ακτινοβολία.
    Η νυχτερινή ζωή είναι έντονη και μπορεί κανείς συχνά να πετύχει ελικόπτερα που προσγειώνονται προκειμένου να μεταφέρουν τους υψηλούς καλεσμένους στα πριβέ πάρτι που διοργανώνονται σε κάποια από τις πολυάριθμες πολυτελείς βίλες. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν τον καφέ τους ελπίζοντας ότι θα τους δουν ή ότι θα δουν οι ίδιοι κάποιον διάσημο. Σε μερικές από τις παραλίες επιτρέπεται και ο γυμνισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. PE PAIDIA O FILOS MAS O STAM POY EINAI MHΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΕΝΗΤΟΥΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. RE TON TSAK ΓΑΤΑ. ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. ΩΡΑΙΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΡΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΚ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΕ.ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ...

      Διαγραφή
  14. Ανανεωσε σημερα...κρινει οτι δεν πρεπει να επεμβει ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Σταμ
    ΤΑΠΕΙΝΑ Κ ΗΡΕΜΑ χαμουρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙ ΣΗΜΑΙΑ ΕΧΕΙ; ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. AΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΟΥ ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΝ ΔΟΙΗΚΟΥΝΤΩΝ. ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προσεχως στο Σαιν Τροπε επισης και η...ΤΑΒΕΡΝΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΤΑ 2 ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανωνυμη κοτα..
    οι περιεργοι κ οι πουθεναδες 2 στα 2..Ο Γκλεζακος κ ο Μιχου μ,πορει να ειναι καραγκιοζηδες οπως κ ο Καμπανοπουλος αλλα κανουν κατι που εσυ δεν εχεις τα αρχιδια να το κανεις..Μπηκαν μπροστα..Εσυ το μονο που ξερεις ειναι το απο πισω..
    Μαλλον παρακαλουσες να ειχαμε 0 στα 2 και πλεον να χασουμε απο τον οφη..Ο Τσακατσουκας που πηγε να δωσει την ομαδα στο ψωμιαδη ο μεγαλοπαραγοντας της καρπαζιας ειχε κανει 2 στα 2 ποτε με τους παγκοσμιας κλασης Πλασκονι, Ντελουρα,Αλμπι Κοντι,Σμογιε,το πουληταρι το Πλετς και το Ντακόλ?
    Οτι κ να γραφεις στο μπλογκ του παιδιου που κανει το μερακι κ γραφει για την Πανιωνιαρα συγχωρησε λογω βλακειας κ αγαμιας..Γιατι σεβασμος στο λεξιλογια σου δεν υπαρχει.
    Αν εισαι καποιος που εχει αρχιδια γραψε με ονομα να ξερει κ ο μπλογκερ ποιος μαλακας εισαι κ να σου ξηγηθει αναλογα..
    οσους βριζεις κ κραζεις να τους τα πεις καταμουτρα αν εχεις τα αρχιδια αλλα ξεχασα ακομα κ κοκκορας κ οχι κοτα να εισαι αρχιδια δεν εχεις..

    Χρηστος Παναγιωτακοπουλος
    Νεα Σμυρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε.
      Εμείς είμαστε Πανιώνιοι και ιδιαίτερα περήφανοι για αυτό.
      Ο Πανιώνιος είχε πάντοτε ένα επίπεδο και αλληλοεκτίμηση μεταξύ μας.
      Ο Πανιώνιος και οι φίλαθλοί του δεν είχαν και δεν έχουν σχέση με κατοικίδια ζώα (κότες, κόκορες κλπ), δεν είναι αρχίδια και βέβαια δεν χαρακτηρίζονται σαν πάσχοντες από βλακεία και αγαμία (τουλάχιστον αυτούς που γνωρίζω). Εσύ πιθανόν να γνωρίζεις κάτι περισότερο.
      Στο μήνυμά σου φαίνεται σαφώς η υποστήριξή σου στη σημερινή διοίκηση και η δυσαρέσκειά σου σε προηγούμενο πρόεδρο, τον οποίο στολίζεις ( εσύ που απαιτεις σεβασμό σε λεξιλόγια)σαν τσακατσούκα και μεγαλοπαράγοντα της καρπαζιάς). Δικαίωμά σου, όπως και δικό μας να σε κρίνουμε.
      Επί του θέματος τώρα.
      Το ότι οι συγκεκριμένοι μπήκαν μπροστά δεν λέει τίποτε εαν δεν ξέρουμε επακριβώς και με κάθε λεπτομέρεια τους λόγους και τις προθέσεις τους.
      Και άλλοι μπήκαν μπροστά και είδες που βρίσκεται η χώρα μας τώρα.
      Αρα όλοι μας θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να περιμένουμε γιατί όπως λέει ο λαός "στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό" ή αν θέλεις οι αρχαίοι "μηδένα προ του τέλους μακάριζε" (σημειώνω καμία σχεση με τον Μάκαρο)
      Τέλος γιά το θέμα της ανωνυμίας και επωνυμίας να ξέρεις το εξής
      Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ λαός ποτέ δεν έσφαλε ή εγκλημάτισε, το πρόβλημα ήταν πάντοτε οι ΕΠΩΝΥΜΟΙ (αυτοί με ονοματεπώνυμο)
      Σαν φίλος Πανιώνιος, που εκτιμώ και αγαπώ όλους τους συνΠανιώνιους (άλλωστε δεν είμαστε και πολλοί) συνιστώ χαμηλούς τόνους σε όλους μας για να μην μετανοιώσουμε αργότερα για αυτά που εν θερμώ γράφουμε σήμερα.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΓΑΥΡΟΥΣ (ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ...) ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ...
      ΛΕΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙ......

      ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΡΕ ΦΙΛΕ..!

      Διαγραφή
    3. Που θυμηθηκες ρε Χρηστο τον Σμογιε και τον Πλασκονι?Δεν πιστευω να βγουν και να ζητουν απο τον Μιχου λεφτα και αυτοι

      Διαγραφή
  19. Χρήστο ντροπή να τους λες καραγκιόζηδες. Πάντως αν ήταν ο τσαβαλος θα ήταν καραγκιόζης( φτωχός ελληνας γεμάτος τεμπελιά και αισιοδοξία και διάθεση να ανακατεύεται στα πάντα) μίχου χατζηαβατης ( τύπος του ραγια παμπόνηρος) σταύρακας κουτλιδης (ντυμένος κουτσαβακικα θεωρία παλληκαρα είναι ψεύτης και είναι από πειραιά) μορφονιος Γκλεζακος (νάνος με πελώριο κεφάλι και μακριά μύτη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή