Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Παρουσίαση φανέλας

Την Πέμπτη όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ θα παρουσιάσει στον κόσμο τις φανέλες με τις οποίες θα αγωνιζόμαστε φέτος και ήδη δηλαδή αγωνιζόμαστε .

Η σχετική ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως την Πέμπτη στις 15:30 στο Μουσείο της ομάδας, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση των εμφανίσεων της περιόδου 2012-13. Ο κόσμος της ομάδας θα έχει την ευκαιρία, εκτός από την "κυανέρυθρη" και την "χρυσή" εμφάνιση, να δει για πρώτη φορά και την τρίτη εμφάνιση της νέας περιόδου, η οποία και αποτελεί έκπληξη».


Θα ακολουθήσει στις 17:30 φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων, το οποίο θα διεξαχθεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης



Μέχρι στιγμής είναι γουρλίδικες και μακάρι να συνεχιστεί.
 Καλό θα είναι οποίος μπορεί να είναι παρών για να δείξουμε και εμείς ότι είμαστε δίπλα τους και τους στηρίζουμε!! 
 Επειδή θα κατηγορηθώ πάλι σας προλαβαίνω και σας λέω ότι δεν εννοώ στήριξη στην διοίκηση αλλά στην ομάδα.
 Βέβαια δεν είναι καλό να κοντράρουμε και την διοίκηση γιατί ίσως κάποια στιγμή να μας γυρίσει εις βάρος μας και να επηρεάζονται από τα διοικητικά και οι ποδοσφαιριστές-προπονητές αν και αυτό θα είναι κακό γιατί εκείνοι θα πρέπει να ασχολούνται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι.
Η διοίκηση  λάθη έχει κάνει και αυτοί αρκετά ακόμα και  σε θέματα συσπείρωσης κόσμου που εγώ ζητάω συνέχεια και στα παιδικά ακόμα διαρκείας και στις ανακοινώσεις-απαντήσεις δημόσια στον Τσακίρη και το ανάποδο φυσικά, αλλά μέχρι στιγμής η ομάδα δεν έχει επηρεαστεί από όλα αυτά ευτυχώς.
Στήριξη στην ομάδα, τον προπονητή που και εγώ δεν συμπαθούσα λόγω των σκατογαυρων  αισθημάτων του αλλά με την μέχρι στιγμής δουλειά του  του   βγάζω το καπέλο , στήριξη στους ποδοσφαιριστές μας που φέτος είναι πάρα πολλοί οι μικροί και δεν έχουν πολλές εμπειρίες και θέλουν συμπαράσταση.
 Είπαμε εγώ είμαι Πανιώνιος και θα είμαι ακόμα και στα τοπικά να πάμε χωρίς βέβαια να το θέλω αυτό  ή να χαίρομαι με το να βλέπω την ομάδα να χάνει.
Πανιώνιος ήμουν και με Μπέο και με Τσακίρη και με Σιότροπο και με Κουτελάκη και με Μομβεσιάν και με Τσολακάκη και με Βεντούρη, Τσάβαλο και όποιος άλλος έρθει αν έρθει με την κρίση τώρα καλός να έρθει.
ΔΕΝ ΚΌΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ Η ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!!!!
ΣΤΉΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΑΠΌ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΎ ΜΑΣ!!!!
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΆΣΕΙ Η ΟΜΆΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΉΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΊΧΟ ΌΛΟΥΣ!
ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΜΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου