Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Η συγγνώμη του Ρόκα σε Ελευθερόπουλο

Να βάλει τέλος στο θέμα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον ίδιο και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, θέλησε ο Στάθης Ρόκας ζητώντας συγγνώμη από τον προπονητή του Πανιωνίου.

Ο ποδοσφαιριστής των "κυανέρυθρων" είχε λεκτικό επεισόδιο παραμονές του αγώνα με τον Αρη με τον συνεργάτη του Ελευθερόπουλου, Μάκη Βενιαμίν , καθώς είχε παρακούσει εντολή κατά την διάρκεια του προπονητικού "διπλού".

Αυτό είχε ως συνέπεια ο Ρόκας να μείνει εκτός αποστολής στο ματς με τους "κίτρινους" και τη Βέροια.

Ο ποδοσφαιριστής των Νεοσμυρνιωτών  αναγνώρισε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη από τον τεχνικό του συλλόγου και τους συμπαίκτες του,  ωστόσο προπονήθηκε και πάλι μόνος.

Πλέον, το θέμα βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ο οποίος και θα πρέπει να πάρει αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του 28χρονου παίκτη στην Νέα Σμύρνη.
Το ρεπορτάζ είναι από το πολλή καλό site ¨ PanioniaNea¨
Όλοι χρειάζονται οπότε είναι καλή η κίνηση του Ρόκα.

25 σχόλια:

  1. Δεν φτανει που δεν τον πληρώνουμε αντιμίλησε κιόλας. Θρασσος που έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aπό Πανιώνιο σάιτ διαβάζω την παρακάτω δήλωση του κ. Δάρα:
    «ειναι γνωστο οτι ο ελε και εγω γεννηθηκαμε και μεγαλωσαμε στον ολυμπιακο,ειμαστε ολυμπιακοι.Ομως με αυτο το εργο που κανουμε στον πανιωνιο λογω ελε η ψυχοσυνθεση μας ειναι τετοια που μας κανει να νοιωθουμε οτι ειμαστε και πανιωνιοι.Εχουν γινει ολοι μια οικογενεια παικτες ,προπονητης,επιτελειο διοικουσα επιτροπη ,κοσμος ,οργανωμενοι οπαδοι πανθηρες»

    5/9/2012
    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΑΡΑ
    ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
    Σκαλίζοντας επίσης το σάιτ των Ιώνων, που διοικούν σήμερα τον Πανιώνιο, ξετρυπώνω την παρακάτω βαρύγδουπη δήλωση:
    «Η πρόσληψη του Κου Χρήστου Δάρρα στην Π.Α.Ε Πανιώνιος βρίσκει αντίθετη την κίνηση ΙΩΝΕΣ 1890 λόγω τής προϊστορίας του με τον Κο Μάκη Ψωμιάδη.»

    Υ.Γ. Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια αλλά και να δείχνει κιόλας.
    Αναρτήθηκε από ΙΩΝΕΣ 1890 στις 7:06 μ.μ.

    DEK 2010
    Σημείωση: Ηταν τότε που παραιτήθηκε και ο κ. Καμπανόπουλος.

    Πως αλλάζουν οι καιροί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το δευτερο σκελος...αστα να πανε φιλε
      Για τις δηλωσεις Δαρρα ενταξει...Ολυμπιακοι ειναι οι ανθρωποι,τι να λεμε?Το παραξενο θα ηταν να δηλωναν Πανιωνιοι

      Διαγραφή
    2. Και για να σε προλαβω...με τον Κιντη η ομαδα δεν πηγε απο την αρχη,αντιθετα με τωρα.Και με τον Ελε υπηρχαν αντιδρασεις...

      Διαγραφή
  3. ΚΟΙΖ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ
    ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΑΙΩΤΗΣ
    ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΑΙΤ
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ/ΛΥΣΗ
    ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΑΡΟΣ, Ο ΠΑΝΙΩΝΑΡΟΣ

    ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΕ ΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που ειναι τωρα οι ιωνες ηοι πανθηρες που μας το λενε φορα μοστρα οι τυποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να σας διορθωσω ο δαρας ηρθε οταν εφυγε ο κιντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστα,στη χειροτερη στιγμη που μπορουσε να ειχε ερθει δηλαδη

      Διαγραφή
  6. Παρτε το χαμπαρι ο πανιωνιος δεν εχει αναγκη υπαλληλους ουτε του ψωμιαδη ουτε του μαρινακη οσο για τον συγκεκριμενο κυριο ειναι απο τους χειροτερους εχει σακατεψει ολους τους ποδοσφαιριστες γι αυτο γυρναει στις ομαδες παρακαλωντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΕΠΕΙ να τα βρουμε λεμε...πλεον ειναι απαιτηση(προς ολους που εμπλεκονται) και ειναι η μονη λυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διοίκηση μόνο με σταμ θα είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Είναι το καλύτερο παιδί και μας ανέχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μην αγχωνεστε ο βαγγελας να ειναι καλα για ειναι καλα και ο πανιωνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TH LES RE MALAKA DARA GAMO TO GAYRO SOY KAI AYTA TA ARXIDIA POY SAS FERANE EDO.EXEIS KAI APOPSI GIA TON PANIONIO GAYRIKO ARXIDI??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. STA 90 XRONIA TIS SFAGIS TIS SMYRNIS KAI MEIS DILONOYME EPISIMA APO TO STOMA TOY MALAKAOTI EIMASTE PARARTIMA,KAI DE BRISKETE ENAS XRISTIANOS NA TOYS GAMISI.....IONES OPOS POLITEXNIO.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. AFIEROMA GIA TA 90 XRONIA APOPSE STIN TEXNOPOLI ME TON GIANNI KOTSIRA.AS PANE KAI OI ALOTHRISKOI NA MATHOYN LIGO ISTORIA.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Μάκης Ψωμιάδης ή Μπιγκ Μακ ή Μάκη Μπόι ή Μάκαρος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Σωκράτη για τον τίτλο του MrΠαράγκα, αχέμ... του πιο πετυχημένου πρόεδρα. Χαρακτηριστικά του είναι το πούρο-σωλήνας και το μεγάλο του κομπολόι, που δεν εχει χαντρες, αλλα ρεβίθια. Επίσης, είναι η απόδειξη ότι εμείς οι Έλληνες καταγόμαστε από τον Σείριο. Θεωρείται ότι έχει δυνάμεις, τις οποίες απέκτησε όντας μαθητής του αυτοκράτορα των Sith, Εmperor Palpatine, μέχρι που στράφηκε εναντίον του και έδωσε φάρμακα στον Λούκιο Σκαιγουόκερ, για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να παίξει στον επαναληπτικό του Άστρου του Θάνατου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ματσάκι το είχαν στημένο για άσσο ημίχρονο, διπλό τελικό και γι αυτό υπάρχει ειρήνη σε έκεινον τον γαλαξία, τον far far away... Στο στήσιμο πήρε μέρος ο Big Μac, o Μπέος, ο Τσάκ, η Λέια και η διαγαλλαξιακή συμμαχία. Η κύρια δύναμή του με κωδικό όνομα "άζαξ", είναι να κάνει τον ίδιο και τα τζάμια αόρατα, εξηγώντας με αυτόν τον τρόπο τις θαυματουργές αποδράσεις του. Δεύτερη δύναμή του, με κωδικό "φτου ρε μπάτσε", είναι να φτύνει αίμα όταν βλέπει όργανο της τάξης(;), γι αυτό και τα "παιδιά με τα μπλε" τον αποφεύγουν για να μην λερωθεί η στολή και γίνουν τα "παιδιά με τα καφέ" και τους πουν χέστες.
    Ο Κώστας Βαξεβάνης (call me Pandora's box) αποκάλυψε (πράγματα ήδη γνωστά) σχετικά με τον Μάκαρο. Ο (χρυσοστο)Μάκης ήταν sniperάς της Χούντας με nickname "Καλόγερος". Κάτι σαν να παίζει CS (nickname: K@loGeRoz) και να στήνεται camperoμένος σε ένα σημείο με μόνη διαφορά ότι ο Big Mac πυροβολούσε άοπλους φοιτητές. Επίσης μάθαμε ότι ήταν και βασανιστής στη χούντα αλλά και μετά την επταετία συνέχιζε να βασανίζει άτομα που τον "έριχναν" στις "χρυσές" δουλειές που έκανε. Είχε την ατυχή έμπνευση να τα βάλει με το λαμόγιο-Λαλιώτη του ΠΑΣΟΚ, ο Λαλιώτης-Γκαίμπελς τον έβαλε φυλακή, αλλά τελικά o Big Mac την κοπάνησε μετά από μια βδομάδα πάσχοντας από αιμόπτυση.
    Ο Μάκαρος επιπλέον, είναι ο ιδρυτής του γνωστού στοιχήματοςτου ποδοσφαίρου. Σε συνεργασία με τον Αχιλλέα Μπέο, τον Παπαστρούμφ και τους Jedi, καταφεραν να ανοίξουν bet-άδικα, χώρους εργασίας των bet-ατζήδων σε όλο τον κόσμο. Φήμες λένε ότι το πρώτο bet-άδικο δημιουργήθηκε μόνο από τον Αχιλλέα Μπέο στην Αμερική, αλλά αυτό θα μας το αποκαλύψει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Ο Big Mac της καρδιάς μας σήμερα είναι πολιτικός κρατούμενος του διεφθαρμένου συστήματος, έχοντας πιαστεί από τον σούπερ κοριό-βαλιτσάκι της Αντιτρομοκρατικής (αυτόν ντε που καμαρώνει ο Κούγιας). Όμως μετά από διαφωνία Εισαγγελέα-Ανακριτή την τύχη του θα αποφασίσει το Δικαστικό Συμβούλιο. Τελικά ξαναπιάστηκε στα Σκόπια από την ΕΥΠ (πρώτη φορά που πέτυχε επιχείρησή της) και σήμερα παραμένει πολιτικός κρατούμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TO BLOG ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ! ΣΤΑΜΑΤΑΚΟ ΑΠΛΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ! ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ POST ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ!!! ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΕΙ... ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕ ΣΕ ΦΟΡΤΩΣΕΙ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΧΑΝΟΥΜΑ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ... ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ!

      Διαγραφή
    2. ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΗΝ ΜΕΛΑΤΗ

      Διαγραφή
  14. Απο τον Κιντη στον Δαρα απο εκει στον Τσολακακη και μετα ξανα στον Δαρα...

    ΥΓ Σας ποναει το Πολυτεχνειο ακόμα ε?Ξυδάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11:49 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ,ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ SITE Η ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΝΕΑ. ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ? ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΟΜΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΓΑΥΡΟΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΕΞΕΙΛΘΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΩΝΩ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ.ΕΛΕΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 8:33 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 8:58 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 10:19 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΤΕ, ΕΓΩ Ο ΡΟΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΒΡΙΣΙΕΣ ΑΚΟΥΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11:49 ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΤΑ ΠΡΩΪΝΑ ΠΟΛΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΝΑΙ. ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΩ ΠΡΩΪ. ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΑΝΤΩΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή