Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Φωστήρας-Πανιώνιος 1-0

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα σερί για τον Ιστορικό αυτή την φορά σε αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Φωστήρα.
Σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο ο Πανιώνιος δεν ανταποκρίθηκε στον αγώνα και με ένα αστείο γκολ από τον πάντα επικίνδυνο Καμπά με κεφαλιά και ύστερα από αδράνεια της άμυνας μας η ομάδα μας ηττήθηκε.
  Στον αγώνα για τον Πανιώνιο κατά την γνώμη μου δεν υπήρχε κανένας που να ήταν καλός, αντίθετα μπορώ να πω ότι αδιάφορος αρκετά και χωρίς κινήσεις στον αγώνα ήταν ο Καμπάνταης.
Οι υπόλοιποι παίχτες μας κινήθηκαν προς το μέτριο.
Οι ευκαιρίες στον αγώνα ήταν λιγοστές.
Ο Ελευθερόπουλος έκανε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας θέλοντας να δει κάτι και από παίχτες που δεν έχουν χρόνο στο πρωτάθλημα και καλά έκανε.
Από την ήττα αυτή πήραν αρκετά πολλοί παίχτες μας και θα βοηθήσει αυτό και την ομάδα  και τους ίδιους.
Ο κόσμος ήταν παρόν στις εξέδρες του Ταύρου για ακόμα μια φορά και μπράβο σε όσους κατάφεραν να πάνε γιατί το παιχνίδι ήταν μεσημέρι και σε εργάσιμη ημέρα.
Ο αγώνας αυτός ανήκει στο παρελθόν, τώρα κοιτάμε τον αγώνα με τον ποά!!!!


Οι συνθέσεις:

Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος): Μπότος, Μπιλίτσης (75' λ.τ Καλλέργης), Πεταυράκης, Νικολόπουλος, Τσώνης, Μπούμπας (85' Ψαρρής), Τασούλης, Κούτρος, Μπουκούρης, Δωροβίνης, Κάμπας (87' Βαβάτσικος).

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Ζυγογιάννης, Κουλουχέρης, Γιαννούλης, Μπούζας (61' Σάμαρης), Μενδρινός (46' Ντούνης), Κολοβός (46' Ρόκας), Σμυρλής, Καμπάνταης, Κοντοχρήστος.

4 σχόλια:

  1. ΣΤΑΜ ΚΑΝΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ! ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΕΡΦΕ!!! ΓΡΑΨΕ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΟΡΩΤΙΚΑ ΣΟΥ, ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ! ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ! ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ! ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ!
    ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ!
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΑΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ουτε σε προπονηση δεν εχουν παιξει ολοι μαζι.κριμα να τους εκθετουμε με τετοιο τροπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρεσιταλ ο ελε χθες να τον χαιρομαστε μονο να του πειτε οτι δεν παιζει μονοπολη ......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ekleise apo xtes to apilion terma oi akadimies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή