Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Η κατρακύλα συνεχίζεται …

Ο αποκλεισμός της ομάδας μας στο κύπελλο από τον Φωστήρα ήρθε να συνεχίσει τις κακές εμφανίσεις της ομάδας μας τον τελευταίο μήνα.
Τα μαύρα σύννεφα είναι πολλά στην Νέα Σμύρνη και παράπονα, γκρίνιες και πολλά άλλα είναι λογικά.
Ο καθένας μας έχει τα πιστεύω του και τις απόψεις του, δεν μπορούμε όλοι να συμφωνούμε ούτε να διαφωνούμε.
Για κάποιους είναι λογικό να κράζουν να στενοχωριούνται και να έχουν ενοχληθεί από τον αποκλεισμό της ομάδας μας από ομάδα γ΄ εθνικής, για κάποιους άλλους είναι λογικό καθώς χτίζεται μια καινούργια ομάδα. με νέα παιδιά.
Για  να είμαι ειλικρινής και εγώ ενοχλήθηκα πολύ που αποκλειστήκαμε από τον Φωστήρα ¨, όπως με ενοχλούν οι συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.
Το πρωτάθλημα φέτος όμως έχει πολλές ιδιορρυθμίες .
Καλό είναι να μην βγάζουμε συμπεράσματα και να μην παίρνουμε αποφάσεις εν βρασμώ.
Ας συνεχίσουμε ενωμένοι τώρα για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και να κάνουμε ταμείο μετά στο τέλος.
Τώρα τι να κάνουμε κριτική και να γίνουμε προφήτες σε τι ?
Σαφώς και η δήλωση του Ελευθερόπουλου για 2 καρπούζια στην ίδια μασχάλη ήταν ατυχές.
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι ΜΕΓΑΛΗ ομάδα κύριε Ελευθερόπουλε και ότι έμψυχο υλικό και αν έχει η ομάδα  και έχεις να διαχειριστείς εσύ σαν προπονητής  πάντα θα πρέπει να λες ότι έχουμε μεγάλους στόχους.
Έτσι θα περάσεις  και στα νέα παιδιά που αγωνίζονται για τον Ιστορικό ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!!!!
Το ξέσπασμα των οργανωμένων μετά την λήξη του αγώνα προς τον Ελευθερόπουλο είναι δικαιολογημένο όπως και μπράβο και στον προπονητή μας που φοράει παντελόνια και πήγε  να μιλήσει μαζί τους.
Η χρονιά είναι δύσκολη.
Ας συνεχίσουν να δουλεύουν να εξασφαλίσουμε την σωτηρία μας και για τα υπόλοιπα βλέπουμε.
Και εγώ δεν θέλω να φεύγουν παίχτες μας και να πηγαίνουν στον ολυμπιχεριακό ούτε να παίρνουμε δανεικούς!!!
Γενικά δεν θέλω και δεν μου αρέσει να έχουμε πάρε-δώσε  με τους μεγάλους.
Για να μην γίνει αυτό όμως θα πρέπει να έχουμε έσοδα, θα πρέπει να έχουμε πολλά διαρκείας και πολλά εισιτήρια σε κάθε εντός έδρας αγώνα μας, θα πρέπει να πουλάμε φανέλες και οτιδήποτε άλλο από την μπουτίκ και να είμαστε όλοι στον ερασιτέχνη με μετοχές.
Τι από όλα αυτά κάνουμε για να αποφύγουμε τις πωλήσεις στον βαγγέλα?
Τίποτα.
Απλά μόνο να κάνουμε τους γνώστες.
Και κάθε αγωνιστική χρηματικό πρόστιμο η ομάδα μιας και έχουμε πολλά έσοδα!!!!

12 σχόλια:

  1. Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ! ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ... ΔΗΛΑΔΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ Η' ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ??? Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΗΤΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΕΛΕ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗ Β' ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ... ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ! ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ. Η ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΟΦΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ.ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΟΛΟΓΗΣ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΧΑΣΑΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΔΕ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΖΗΜΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένω με μεγάλη αγωνία το γνωστό και λαλίστατο κατά τα άλλα τουρκολόγο Πάνο να σχολιάσει το οθωμανικό από το Φωστήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ.
    ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    ΤΡΟΙΚΑ:ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ.
    ΚΟΥΤΛΙΔΗΣ:ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΚΑΚΙΕΣ. ΟΣΟ ΕΧΩ ΜΙΧΟΥ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οταν λεει ο κουτλιδης, στοχος ειναι η αναδειξη ποδοσφαιριστών, για ποια ομαδα εννοει? για τον γαυρο έτσι???? χΑΧαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα κανουμε ανταλλαγη τον μενδρινο με τον τατο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παρτε διαρκειας, γινετε μελοι του ερασιτεχνοι για να μην πουλαμε πουθενα και να εχετε λογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΧΕΙΑ ΛΟΓΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟ. ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΥΡΚΟΛΟΓΕ ΠΑΝΟ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. diarkeias ti exoume poulisei????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΤΣΑΚ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΧΑΤΡΖΙΛΙΚΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΟΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΤΑΤΟΥ ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ Ο ΣΠΙΚΕΡ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΝΕΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΙΩΠΗ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 3. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ. ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΝΕΡΓΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΤΡΕΜΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή