Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ – σπαθόλυμπιχεριακός 1-2

Πραγματικά προσπαθώ να γράψω για το χτεσινό παιχνίδι ήρεμος και δεν μπορώ να το κάνω.
Ο Σπάθας σαν άλλοτε Σπανέας (από Σπα ξεκινάει το όνομα και των δυο και οι δυο για τα μεγάλα αφεντικά τους, δουλεύει ο πρώτος  και δούλευε ο δεύτερος αλλά σε διαφορετικές εποχές) έκανε το έργο του που όλοι μας γνωρίζαμε πως θα γίνει.
Όταν ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα αυτός από τον σύνδεσμο του ολυμπιακού ε συγνώμη από τον σύνδεσμο του Πειραιά ήθελα να πω σαν ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ επρεπε να βγάλουμε ανακοίνωση προς τον τύπο και για τον κόσμο μας και να αναφέρουμε το ότι διαφωνούμε στο να μας ¨παίξει¨ ο Σπάθας και να αναφέρουμε ότι θα είναι σε εντεταλμένη αποστολή, όπως και ήταν δηλαδή.
Αυτό πιστεύω εγώ και δεν με ενδιαφέρει αν διαφωνούν κάποιοι ή αν συμφωνούν κάποιοι άλλοι γιατί αυτή είναι η γνώμη μου και σε όποιον αρέσει!!!
Με μια ανακοίνωση λοιπόν  για τον Σπάθα πριν τον αγώνα καλύπτεις πολλά και προ πάντων την αξιοπρέπεια της ομάδας και του κόσμου.
Στα αγωνιστικά η ομάδα ευτύχησε να προηγηθεί με μια γκολάρα του Χρήστου Αραβίδη αλλά η χαρά μας κράτησε λίγο καθώς η ατυχία μας συνεχίστηκε και με ένα απίστευτο αυτογκόλ του Σπυρόπουλου οι σιχαμεροί ισοφάρισαν και το ημίχρονο έληξε κάπως έτσι.
Βέβαια ο ας τον πούμε διαιτητής το ¨έργο¨ του το είχε ξεκινήσει με τα φάλτσο-σφυρίγματα του καθώς μας έκοβε συνέχεια και μόλις ακουμπούσαν τις πλαστικές κούκλες-ποδοσφαιριστές της ομάδας του¨ οι ποδοσφαιριστές μας εκείνος έδινε φάουλ καθώς το τζαρτζάρισμα στο σχολείο που του τα μάθαιναν δεν το γνώριζε γιατί εκείνη την ημέρα μάλλον θα  απουσίαζε!!!
Ο ολυμπιακός είχε την υπεροχή του αγώνα καθώς έπαιζε με 14 παίχτες και εμείς παίζαμε και με πολλά μικρά παιδιά στην ενδεκάδα.
Είχε και 3 δοκάρια όντως αλλά το αναφέρουν με ενθουσιασμό τα λαμόγια - λιγούρια δημοσιογράφοι που σας ταΐζουν τα αφεντικά σας και λέτε ότι σας πουν να πείτε χωρίς να έχετε προσωπικότητα.
3 δοκάρια τα οποία το ένα ήταν με χέρι του Αμπτούν και άλλο ένα με φάουλ του Μήτρογλου το οποίο φάουλ δεν υπήρχε, εντάξει κάνατε και ένα κανονικό δοκάρι.
Το γκολ του Τζιμπούρ λένε οι καλοβολεψάκηδες δημοσιογράφοι ότι ήταν κανονικό και όχι με το χέρι, ούτε ήταν σε θέση οφσάιντ, ήταν δύο σε ένα, και χέρι και οφσάιντ λοιπόν αλλά ποιος έχει τα αρχίδια να το πει? ΚΑΝΕΝΑΣ γιατί μετά τέλος η καριέρα του.
Ολυμπιακέ των εκατομμυρίων χρειάζεσαι την βοήθεια του διαιτητή για να κερδίσεις τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ?
ΕΛΕΟΣ!!
Παίξε ποδόσφαιρο και κέρδισε αν μπορείς.
Δεν είναι κακό καμιά φορά να μην παίξεις καλά και να χάσεις, άλλωστε όλες οι ομάδες χάνουν κάποτε.
Αλλά εσείς ξέχασα έχει πει ο Βαγγελας να τελειώσετε το πρωτάθλημα αήττητοι.
Η Μπαρτσελονα, η Ρεάλ, η Μαντσεστερ, η Μίλαν, η Ίντερ και όλες οι ομάδες τέτοιου επιπέδου καμιά φορά χάνουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα τους. Εσείς όχι ποτέ!!!!
Γιατί δεν παίζεται τότε μεταξύ  σας?
Κάντε ένα πρωτάθλημα με πολλούς ολυμπιακούς, παναθηναϊκούς και αεκ και να παίζεται μόνοι σας.
Σας βαρέθηκα!!!
Σας σιχάθηκα!!!
Αλλά ότι κάνετε εδώ στο ελλαδιστάν εσείς σας το κάνουν έξω στην Ευρώπη που σας θεωρούν μικρή ομάδα.
Για εδώ λοιπόν καλοί είστε!!!

Ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να νικάει Σπάθα και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούν.... Για να μην ξεχνιόμαστε !!!!

50 σχόλια:

  1. ΣΤΑΜ ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΕΣΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΘΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ 24 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΛΕΤΑΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑΝΤΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο σταματης εμας δεν εκανε με το που μπηκε παστελωσε παλι 3 γκολ 3 αγωνες συχγαρητηρια στο προπονητικο team και στην διοικηση που τον εφαγε και μας εφερε τον συνταξιουχο καμπανταη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΠΟΙΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΑ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΚΑΠΑΝΤΑΗ,ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟ.ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΑΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάσαμε τέτοια παιχτούρα; Μόνος του κρατάει την κούλα στην Α Εθνική!

      Τι; τελευταία είναι; Λεπτομέρειες. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΑΝΤΑΗ .ΕΣΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΡΙΛΕΡ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ

      Διαγραφή
  5. http://www.sportdog.gr/article/143990/mprosta-ston-thrylo-kanoyme-tin-papia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα απαντήσω από εδώ σε έναν ολυμπιακό που διάβασε το αρθρο μου στα πανιώνιανέα και επειδή δεν έχουν δημοσιευσει ακόμα την απάντησή μου και ξέρω ότι έχει μπει και εδώ στο μπλοκ του απανταω απο εδώ.
    Εσύ δηλαδή τα βλέπεις με ερυθρόλευκα γυαλιά? Έχεις παίξει ποτέ ποδόσφαιρο? Γνωρίζεις τους κανονισμούς? Θες να σου κάνω δώρο το βιβλίο με τους κανονισμούς να το διαβάσεις τώρα στις γιορτές? Μπας και μάθεις τους κανονισμούς γιατί εσείς έχετε δικούς σας σε κάθε αγώνα. Το χέρι του Αμπτούν εσύ το βλέπεις κοιλιά?
    Το χέρι του Τζιμπούρ εσύ το βλέπεις πόδι!!! Κολλύρια φίλε!!! Όσο για τους βαθμούς στην Ευρώπη όποτε βγαίνουμε εμείς φέρνουμε περισσότερους από ότι η κούλα ο πάοκ, εσείς ναι τα τελευταία χρόνια ναι κάτι κάνετε στην Ευρώπη, αλλά εγώ ανάφερα το παράδειγμα στην Ευρώπη για εσάς διαιτητικά, δηλαδή ότι κάνετε εσείς εδώ στην Ελλάδα σαν θεωρητικά μεγάλη ομάδα να ευνοείστε έναντι σε μικρότερες ομάδες, έτσι σας βλέπουν οι διαιτητές όταν παίζεται έξω, λίγες φορές έχετε αδικηθεί?
    Για μένα ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα γιατί έχω διαφορετική ιδεολογία, για εσενα μπορεί όχι. Το ποδόσφαιρο όμως πρέπει να παίζεται καθαρά αγωνιστικά και όποιος είναι σε καλύτερη μέρα να νικήσει, σαφώς και είστε πιο καλοί ομάδα από εμάς, αλλά αν μια μέρα δεν παίξετε καλά, στο παιχνίδι είναι και να χάσετε, εσείς θέλετε να νικάτε πάντα όμως.
    Όσο για τα στημένα που λες και αν μου θυμίζει κάτι η Ντιναμό Τιφλίδας όσες έρευνες και να έγιναν δεν βρήκαν κάτι.
    Οπότε τι?
    Εσένα να σου θυμίσω την παράγκα και τα λόγια πρώην προέδρου σου ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να νικάνε και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ……!!!
    Και στην καινούργια παράγκα πάλι υπήρχαν κάτι περίεργες συνομιλίες ερυθρόλευκου…..
    Οπότε στο σπίτι του κρεμασμένου μην μιλάς για σχοινί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΑΜΑΤΗ, ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΗΣΗ... ΗΡΘΕ Ο ΣΠΑΘΑΣ ΜΑΣ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ Η ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ... ΜΗ ΘΥΜΩΣΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ.... ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΡΑ 3 ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΝΕ... ΜΠΡΑΒΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΠΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΑΣ είναι μια επαρχιακή ομάδα και εσύ είσαι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΤΩΝ 122 ΧΡΟΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Και ούτε το σάλιο σου δεν θα ξοδεύεις για τους σπαθες, τα μαρινάκια και όλο το βόθρο αυτής της κοινωνίας.
      Η απάντησή σου είναι ότι εσύ θα συνεχίσεις να υπάρχεις όταν ο γαυροσυρφετός, οι πρίγκηπες της αγιαβαρβάρας και οι ψευτοπρόσφυγες θα έχουν ξεχαστεί

      Διαγραφή
    2. den xodeyme salio gia na paroume salio sa min krivomaste

      Διαγραφή
    3. μην μιλατε για την ιστορια του συλογου ,γιατι θα τριζουν κοκκαλα

      Διαγραφή
    4. "μην μιλατε για την ιστορια του συλογου ,γιατι θα τριζουν κοκκαλα"
      του Κιντή!

      Διαγραφή
  9. Τι να γράψει ρε φίλε άλλο ο Σταματης; Είπε ότι έπρεπε να βγάλουμε μια ανακοίνωση όταν ορίστηκε ο Σπαθας! Τώρα τι να κάνει άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΕΝΟΣ ΩΡΙΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΠΟΝΗΤΟΥΛΗΔΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΑΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΛΈΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΔΕΝ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΑΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΟ ΞΕΔΕΥΨΑΜΕ ΟΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ. ΕΓΩ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟΥΛΗ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΠΑ ΠΑ Η ΚΟΤΟΥΛΑ ΚΟ ΚΟ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πεστα μια χαρά τα λες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. να τον ζηταμε τοτε τον σπαθα σε καθε ματς...
    να γινει ο αγαπημενος μας διαιτητής?? πάτε καλά ρε όλοι σας ή εισαστε ολοι γαυροπανιώνιοι οπως ο σταμος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλα μιλατε κιολας και αμπελοφιλοσοφειτε αντι να δειτε τα εγκληματα που εχουν γινει απο την διοικηση σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΩΝΥΜΕ 10.44 ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 12:28 μ.μ., ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΔΟΥΛΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εδω εχουμε υπαλληλους του γαυρου......και δεν ειμαστε γαυροδουλοι?πλακα μας κανετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΙΛΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΔΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΟΥΣ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγω ξέρω τον Σταμάτη και γαυρος δεν είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτο δεν ρεκορ ρε λαμογια να αποκλειστουμε στο κυπελλο σε διπλο παιχνιδι απο ομαδα γ εθνικης αη στο διαολο λαμογια της διοικησης με τα σαπακια που φερατε στον παγκο το μαθητευομενο μαλακα και τον πανογοπουλο που δεν ξερει που παν τα τεσσερα απο ποδοσφαιρο αη στο διαλο λαμογια του μαρινακη ολοι στα τσακιδια δεν μπορειτε να ξεφτυλιζετε ετσι τον πανιωνιο τραβατε να κανετε την διοικηση και τους προπονητες στους ιωνες φαληρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μηπως επρεπε να ειχαμε παρει τον καμπα αντι για τον καμπανταη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. θα παρουμε τον φετφατζιδη ρε φιλε μην ανησυχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ρε ξεφτιλα χτες μας ελεγες οτι δεν θα παρεις αλλο παικτη του ολυμπιακου ενω τα εχετε συμφωνημενα ολα σημερα οι εφημεριδες βουηζουν για τατο τι μας περασες ρε μαθητευομενε για μαθητες ψυχολογιας τραβα στο σπιτι σου μπας και σωθει η ομαδα γιατι ειστε επικινδυνοι και ασχετοι στον παγκο.ειμαι περιεργος να δω ποιον θα βρισεις τωρα που δεν επαιξε ο σαμαρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τι ειναι αυτες οι δικαιολογιες δυο καρπουζια σε μια μασχαλη δε χωρανε?εχει καταλαβει σε ποια ομαδα ειναι προπονητης?τι γινεται και ολοι οι παιχτες τραυματιζονται ??????? ελεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. τι γινεται κ.τσαβαλε μηπως πρεπει επιτελους να βγεις να μιλησερις????????????φτανουν πια οι δηλωσεις του facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ο σταματης ειναι τόσο πανιωνιαρασ οσο και ο μιχου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ρε ανωνυμε 1:20 δεν με παρατας με το τι είμαι εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. poses dikaiologies tha akousoume akoma eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΦΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΑΕΡΑ. ΑΠΟ ΦΑΠΑ ΣΕ ΦΑΠΑ ΠΑΜΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ ΦΑΤΟΥΡΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΖΕΥΨΕΙ. ΤΟΣΕΣ ΜΑΖΕΥΜΕΝΕΣ ΦΑΠΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΑΡΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΕΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΓΑΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ρε ελε δεν χωρανε λεs δυο καρπουζια στην ιδια μασχαλη? Δηλαδη του φωστηρα χωρανε? Και αν δεν μπορειs εσυ δυο καρπουζια στην ιδια μασχαλη κοουτδαρισε εσυ την ομαδα στο πρωταθλημα και ασε το κοουτσαρισμα στο κυπελλο τον παναγοπουλο και τον μιχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΓΙΑΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΝ ΙΩΝΩΝ ΠΡΟΤΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ ΕΙΣΤΕ. ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΤΡΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ. ΙΩΝΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Από την ανακοίνωση των κατ' όνομα Ιώνων (που στην ουσία είναι ηπειρώτες και μανιάτες): "Οι αλλαγές θέλουν παντελόνια".
    Συμφωνώ, αλλά με γεμάτες τσέπες και όχι σαν τις δικές σας τις τρύπιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΑΝΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ. ΜΑΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Παναγόπουλε γίγαντα της προπονητικής χαλάρωσε.
    Εδώ ο Μουρίνιο παραδέχτηκε ότι έχασε από τώρα το πρωτάθλημα, και εσύ ο φωστήρας (ωχ αμάν τι είπα) της προπονητικής θα κολώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ο τατος του κανει του κ.παναγοπουλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. αφου μας νοιαζει το πρωταθλημα γιατι βαλαμε να παιξουν οι βασικοι και δε βαλαμε τα πιτσιρικια?αφου δεν μας ενοιαζε το κυπελο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ντροπη ρε σταματη.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ντροπή ναι ντροπή αλλά όχι στο Σταμάτη που έχει το blog και λέμε τις απόψεις μας, ο Σταμάτης δεν διοικεί. Ντροπή σε άλλους που διοικούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. οι πανθηρες απο ολα τα στραβα της ομάδας, κολλησαν στην ατακα τσακιρη... για όλα τα αλλα στραβα, μοκο ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Οι πάνθηρες είναι παρών σε όλα τα γήπεδα, οπότε μην τους πιάνεις στο στόμα σου, στήριξε και εσύ την ομάδα σε ολόκληρη την Ελλάδα και μετά μίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ελεος με τους σωτηρες της ομάδας και καλα πανθηρες ιωνες και δεν ξερω γω τι. 20 ατομα στα εκτος εδρας νομιζεις οτι κανουν τη διαφορα ??
    νισαφι με τα πανιωνια χερια με τις αδειες τσεπες και τους τσαμπατζηδες. με το να μπουκαρουν μεσα πετωντας αντικειμενα, μπουκαλια και να πληρώνει προστιμα η ομάδα είναι βοήθεια? πολλές αυταπατες τρέφετε ολοι σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΣΙΓΑ ΡΕ ΣΩΤΗΡΑ ΕΣΥ,ΑΛΑΝΘΑΣΤΕ 12.25

    ΑπάντησηΔιαγραφή